herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun....
bende geçmiş sayfaları okuyordum şimdi yazacaktım;
benim kilom 65,2 süper bence ben çok yedim diye düşünürken aslında normal yemişim yaa -200 gr
bayramı böyle atlatmış olmak çok güzel
wuuu tebrikler bayramdan eksi ile çıkanı alnından öpmek lazım :)))
önünüzde saygıyla eğiliyorum efenim
wuuu tebrikler bayramdan eksi ile çıkanı alnından öpmek lazım :)))
önünüzde saygıyla eğiliyorum efenim
sanırım bayramda tek saçmalayn biz olmuşuz betül
teşekkür ederim..
ama gerçekten ben çok yedim diye korkuyordum ama bazen de yemek gerekiyormuş demekki
ben hamur işi yemedim ekmeği de fazla yemedim ama kahvaltımı sıkı yaptım.
sarma da yedim tatlı da et de ama kararında yemişim demek ki,,,
benimle birlikte nesfit 14 güne başlamak isteyen var mı???
baya bi araştırdım bana hiç etki etmedi diyende var 1 ayda 1 kg verdim dyende var 1 ayda 5 kg verdim diyende var... deneyip görcem arıtk yorumlardan bir yere varamadım....
bana eşlik etmek isteyenleri alayım haa böyle bu yana.....
son halimiz.... diğerleride kilosunu eklerse yazarız eklemezse son bildirdiği kilosu kalır....
Eki Görüntüle 834728
denedim bacım denedim de işte 3 gün sürdü ne yesem arayışına girdim. ya çıldırıyorum zayıflamak ama yemek yemek de isttiyorum.
tartılmaya korkuyooooooom
ben deniyorum şimdik... bu gün başladım nesfite faydasını görürsem sizede tavsiye ederim artık.... acele yok yavaş yavaş.....
korkunun ecele faydası yok... bak ağalar gibi 1.8 kg dedim.... sende tartıl bu hafta dikkat edicez gittiğini göreceksin zaten.... yarın sabah ilk işin tartılmak olsun hemi.... bu hafta ++ lılar için konuşuyorum tedavi haftası olcak....
Betüş nesfit beni daha çok acıktırıyor ama..başka ne yeniyor 14gun programında.
Ben bugün bayagı bayağı yürüyüş yaptım. Herzaman olmuyor ama...
Seninle aynı kiloyu taşıyoruz su anda
Bakalım ne olacak
Bu arada tarzını sevdim beybi.
Cok tatlısın
Eğlenceli olacak sizinle zayıflamak
thanks çok eyleneces :))
2 öğün nesfit yiyiyorsun ölçü olarak bir öğünde 7 kaşık nesfite yarım bardak sütmüş önerilen... ben göz kararı küçük bir kasem var onda yapıyom yiyiyom....
misal;
sabah nesfit
ara meyve
öğlen serbest menü... abartmamak şartıyla tabi....
ara meyve
akşam nesfit
mesela facete nesfit sayfasını beğen bak orda da güzel öneriler var.... nesfiti yoğurtla karıştırmış içine başka mevsim meyveside eklemiş...
ayy ballı bademliyi dene ben bayıldım....
birde akşam 7 den sonra yeme.... benim planım bu şimdilik bakalım....
ben ara öğünlerde lahana yerim elma yerim salatalık yerim marul yerim... farklı günlerde tabi....yoğurt tavuk balık ta eklerim tamamdır bu iş... bakalım neler olucak....
günaydın kıslar tartıldım ve 65 çıktım bayram zayiatı verilen 1 kilo aynen gelmiş bunada şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?