60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

wuuu tebrikler bayramdan eksi ile çıkanı alnından öpmek lazım :)))

önünüzde saygıyla eğiliyorum efenim

wuuu tebrikler bayramdan eksi ile çıkanı alnından öpmek lazım :)))

önünüzde saygıyla eğiliyorum efenim

teşekkür ederim..
ama gerçekten ben çok yedim diye korkuyordum ama bazen de yemek gerekiyormuş demekki

ben hamur işi yemedim ekmeği de fazla yemedim ama kahvaltımı sıkı yaptım.

sarma da yedim tatlı da et de ama kararında yemişim demek ki,,,

sanırım bayramda tek saçmalayn biz olmuşuz betül

he valla hemde ne saçmalamışız rezillik

ben gözümü karartıp yedim demek kararında yemek lazımmış... bravo ben adam olmıcam anladım....

son halimiz.... diğerleride kilosunu eklerse yazarız eklemezse son bildirdiği kilosu kalır....

benim bu gün metabolizmam iyi çalıştı... yarın az biraz daha eksik çıkarım diye umuyorum hayırlısı.... akşama cozutmazsam tabi...

denedim bacım denedim de işte 3 gün sürdü ne yesem arayışına girdim. ya çıldırıyorum zayıflamak ama yemek yemek de isttiyorum.

denedim bacım denedim de işte 3 gün sürdü ne yesem arayışına girdim. ya çıldırıyorum zayıflamak ama yemek yemek de isttiyorum.

ben deniyorum şimdik... bu gün başladım nesfite faydasını görürsem sizede tavsiye ederim artık.... acele yok yavaş yavaş.....

tartılmaya korkuyooooooom

korkunun ecele faydası yok... bak ağalar gibi 1.8 kg dedim.... sende tartıl bu hafta dikkat edicez gittiğini göreceksin zaten.... yarın sabah ilk işin tartılmak olsun hemi.... bu hafta ++ lılar için konuşuyorum tedavi haftası olcak....

Betüş nesfit beni daha çok acıktırıyor ama..başka ne yeniyor 14gun programında.
Ben bugün bayagı bayağı yürüyüş yaptım. Herzaman olmuyor ama...
Seninle aynı kiloyu taşıyoruz su anda
Bakalım ne olacak
Bu arada tarzını sevdim beybi.
Cok tatlısın
Eğlenceli olacak sizinle zayıflamak

oldu peder tartılacam neyse özele bi cvp versen yahu bekliyoz burda yakalanacam patrona

thanks çok eyleneces :))

2 öğün nesfit yiyiyorsun ölçü olarak bir öğünde 7 kaşık nesfite yarım bardak sütmüş önerilen... ben göz kararı küçük bir kasem var onda yapıyom yiyiyom....

misal;
sabah nesfit
ara meyve
öğlen serbest menü... abartmamak şartıyla tabi....
ara meyve
akşam nesfit

mesela facete nesfit sayfasını beğen bak orda da güzel öneriler var.... nesfiti yoğurtla karıştırmış içine başka mevsim meyveside eklemiş...

ayy ballı bademliyi dene ben bayıldım....

birde akşam 7 den sonra yeme.... benim planım bu şimdilik bakalım....

ben ara öğünlerde lahana yerim elma yerim salatalık yerim marul yerim... farklı günlerde tabi....yoğurt tavuk balık ta eklerim tamamdır bu iş... bakalım neler olucak....

ay benim şimdilik çok iyi gidiyor bakalım... ama saat 10 gibi acıkmaktan korkuyorum :18: acıkırsam o durumda nasıl o kazınmayı geciktirmeliyim en hafifinden? meyve yemicem, ceviz falan yerim artık...

Ben nasıl kilo alıp verdiğimi anlayamıyorum =/ dün tartıldım 60.2 idim, bugün tartıldım 61.3 =(( yediklerimde de bi değişiklik yok ki. neye göre kilo alıp veriyorum bilmiyorum =(

Sabah : domates - peynir - yumurta - zeytin - salatalık - az bal kaymak - 2 dilim ekmek - laktamil emziren anne içeceği

Ara : kuru kayısı - yarım taze hurma - az fındık - az kuru üzüm

Öğle : fırında etli sebze yemeği - yoğurt - 1 dilim ekmek

Ara : 1 lokum ( bildiğimiz lokumdan değil :) kayısı lokumu )

Akşam : ıspanak - yoğurt

Ara : sade soda - kuru kayısı - fındık

Günaydın kızanlar:)) bugün 61.4 çıktım çok şükür... Ve tuvalete dün de bgün de çıkamadım. Nuhtemelen 61 felanım diye düşünüyorum. Yerleşmemiş gerçekten allahtan... Betül sen de öyle olacaksın inşallah... Bu durumda cumaya 60.8 falan olurum gibi geliyo...

günaydın kıslar tartıldım ve 65 çıktım bayram zayiatı verilen 1 kilo aynen gelmiş bunada şükür

Güne sayende nesfitle başladımmm. İçine yeni pişmekte olan kuru elma kompostosunun elmalarından da attım. Toz tarçın da koydum.
Öğlen köfte ile geçiricem. Bakalım akşam gene nesfit gidecek mi?

Kilom 69.3 olmuş.

bizim sayfa sessiz kalmış...

çok mu çalışıyorsunuz???

nasıl kilolar???

ben şu zencefil zerdeçal tarçın karışımına başladım.. hayırlısı bakalım etki edecek mi?

kullanan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…