60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben de 61 kiloyum (1 kilosu bayramda alındı) 60 tan asagı ne yapsam 1 kilo dusuyorum hemen de geri geliyor bazen salıveriyorum bazen yuruyus yapıyorum ama hic istikrarlı olamadım dukan denedim pes ettim vs simdi karabugday ile besleniyorum cok yemek seven biri degilim cayı sekersiz iciyorum kola fanta icmem kesinlikle ekmekle de aram yok tek sorunum abur cubur...

dün neler yedim;
sabah : karabugday&kefir karısımı
oglen : karabugday & kefir karısımı
aksam : karabugday kefir karısımı + salatalık

bugün neler yedim;
sabah: karabugday &kefir karısımı
oglen : karabugday & kefir karısımı + elma
aksam :karabugday & kefir karısımı yemeyi planlıyorum

kacamak olarak ilk aksam biraz meyve suyu ıctım gece agzım kurudu
bunun yanında elma sirkesi & su iciyorum sabah aksam ve bir de yesilcay

ilave olarak bir de su 5i 1 yerde yag yakan caydan hazırlayıp sabah aksam icecegim inanın dogumdan bu yana kendime kıyafet almıyorum kotlarımı bir gun giymek icin atmıyorum alt tarafı 1 beden kilo vermeliyim ama is guc ev isleri stress vs 4 yıl oldu bebegim olalı bu kadar mı kararsızım isteksizim diye dusunuyorum ...

Almamışsındır cnm bu dönemlerde 1-2 kg fazla çıkılıyor tartıda. Gündüz kaçırınca akşamına yemek yok :) ben öyle yapmaya çalışıyorum tabiki sütüm etkilenmeden.

cnm bugün 62.3 çıktım sabah ama bugün çok yedim pişmanım yarın dikkat edicem

hahahah kızlar bi kaç gündür bakmıyodum bi baktım ki herkes yaptığı kaçamaklardan pişman ben dahil hahaha
neyse hadi devam yola :)

Dayanamadım tartıldım korktuğum kadar yokmuş biraz rahatladım +1 var şuan ama o gider herhalde kısa sürede daha yerleşmemiştir

Arkadaşlar gece yatmadan önce 1 bardak yarım yağlı süte 1 kaşık tarçın koyarak içmek çok faydalı oluyor tavsiye ederim

Sabah : domates - peynir - zeytin - peynirli omlet - az bal kaymak - 1 dilim ekmek - lactamil emziren anne içeceği

Öğle : somon - roka salatası - 2 dilim ekmek

Ara : 1 kivi

Akşam : fırında sebze yemeği

Ara : kuruyemiş - bal kaymaklı ekmek

Spor : 1,5 saat
Su : 2,5 lt

Gayet sağlıklı yediğini zannedip tartıda 66.2 gördüm moralim bozuldu akşam yemiycem artık

Son düzenleme:
kızlar ben de aranıza katılabilir miyim, en son 70 tim galiba ama bayramdan sonra tartılmadım, herhalde 71-72 olmuşumdur, hedefim 55, boyum 1.58 , yaşım 30, 6,5 aylık bi kızım var, artık doğum kilolarımdan kurtulmak istiyorum, çok denedim ama olmadı, motiveye ihtiyacım var, yapamıyorum, yapamadıkça moralim daha çok bozuluyor, çatlaklarım da var, eşim beni beğenmiyor artık bunu hissediyprum, herkes kilomla dalga geçiyo, 18 kilo aldım hamilelikte 80le gittim ,70tim işte bi ara kendi çabalarımla hamilelik öncesi 62ydim, ama o zaman da kiloluydum hedefim 55

hoşgeldin aramıza bebeğin emiyorsa tamam çok kolay iş bol bol emzir su iç dikkat et ben 33 kilo vermiştm 1 yılda doğum sonrası
yani neredeyse 2. çocuğu yapacam ki kolay kilo verebileyim emzirmek mucize gerçekten

gayet sağlıklı ama kilo vermeye yardımcı değil :) az spor yapaydın biraz kımıldama görebilirdin kanımca :)

betüüşşş nerdesin merak ettimmm???

dün çok yoğun bir gündü... hep patronla dipdibeydim... toplantılara felamda gittik akşamda birikmiş bulaşıklarımı yıkadım ve perte çıktım...

oojj geldin more.....ekliyorum listeye.... boyumuz aynı beybi.... eşin beğeniyodur bebeyim seni öyle düşünme.... doğum yapmışın olcak o kadar... ivana sert olcaz biz... avrupai olcaz... enişte beyin burnunu sürttürcez ....

heheyytt.... bende nesfitle devam.... bakalım cumaya ne rakam görcez.....

yoğurtlu karışım demi.... öfff ben yapamadım.....

selaam.... ben karabuğday bulamadım yaaa o kadar çok yere gittim ki bi metro kaldı gitmediğim o da uzak baya....

yelkenleri suya indirmek yok halledeicez...

cnm bugün 62.3 çıktım sabah ama bugün çok yedim pişmanım yarın dikkat edicem

hahahah kızlar bi kaç gündür bakmıyodum bi baktım ki herkes yaptığı kaçamaklardan pişman ben dahil hahaha
neyse hadi devam yola :)

bayram bize yaramadı :)) hepimiz aldık geldik.....

Ya benimde iştahım fena açık 2 gündür of of

ayva yee naısl tok tutuyo bilemezsin.... akşamları bende deli gibi acıkıyorum bir ayvanın yarısı doyuruyo beni....

Dayanamadım tartıldım korktuğum kadar yokmuş biraz rahatladım +1 var şuan ama o gider herhalde kısa sürede daha yerleşmemiştir

gider gider... 1 kg ne ki 1.8 kgg aldımdı ben....

Arkadaşlar gece yatmadan önce 1 bardak yarım yağlı süte 1 kaşık tarçın koyarak içmek çok faydalı oluyor tavsiye ederim

bende form çayı içiyorum bazen işe yarıyo bazende hiç bir şeye yaramıyor :)

Ben nasıl kilo alıp verdiğimi anlayamıyorum =/ dün tartıldım 60.2 idim, bugün tartıldım 61.3 =(( yediklerimde de bi değişiklik yok ki. neye göre kilo alıp veriyorum bilmiyorum =(

yediklerini değiştir... porsiyonlarını bazı günler küçük tut.... bazı günlerde de egzersiz yap.... bu ayarlarla oynayınca metabolizma devreye giriyo benim tespitim bu yönde....

ooo tebrikss.... bende dün 69.8 den 69.2 ye düşömmüşltüm bu gün tartılmadım... bi de malum günler başladı bu hafta tırt yani... önümüzdeki haftaya umudum...

ben gene kaçıyorum bii dolu işim var arada gene geliciğimmm.... mucckksss....

dün arabadaydım açamadım beybi sorry... bütün gün koşturmacalıydı.... kasım sonuna kadar fulüm... Allah yardımcım olsun..... iş olsunda yaparız :))

bizim kına bugünn cuma da düğün yani başaramadımmmmm
neyse canım sağolsun

Cnm sabaha gördüm kımıldamayı bugün iyi gidiyorum :)

bizim kına bugünn cuma da düğün yani başaramadımmmmm
neyse canım sağolsun

bende beceremedim yahu napalım kısmet böyleymiş.. biz kendimiz için zayıflıyoruz zaten.... kime ne....

Cnm sabaha gördüm kımıldamayı bugün iyi gidiyorum :)

tebrikler... devam ediyoruz... victorya backham olalım biz.... o daha güzel... hem bi sürüde doğurdu yaa nasıl nasıl nasıll oluyo kafayı yicem yaa.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…