Almamışsındır cnm bu dönemlerde 1-2 kg fazla çıkılıyor tartıda. Gündüz kaçırınca akşamına yemek yok :) ben öyle yapmaya çalışıyorum tabiki sütüm etkilenmeden.
cnm bugün 62.3 çıktım sabah ama bugün çok yedim pişmanımyarın dikkat edicem
ben +2 kg (küsuratına hiç girmeyelim) gördüm dostum daha kötü ne olabilir.......... korkunun ecele faydası yok... hızlı gelen hızlı gider kuralına göre bu hafta sıkarsak kendimizi anca gelenin gitmesini sağlarız.... bu haftadan ekstra bir beklentim olmayacak. fifti fifti olalım yeter.....ki onu bile olamayacağıma eminim iki hafta ara mantıklı bir seçim....ama yinede cuma sizi bekliyor olacağım.... ne olursan ol gene gel... löp löp mideye indirmiş olsan bile çukulataları gene gel.... ooğğffff.....
Arkadaşlar gece yatmadan önce 1 bardak yarım yağlı süte 1 kaşık tarçın koyarak içmek çok faydalı oluyor tavsiye ederim
kızlar ben de aranıza katılabilir miyim, en son 70 tim galiba ama bayramdan sonra tartılmadım, herhalde 71-72 olmuşumdur, hedefim 55, boyum 1.58 , yaşım 30, 6,5 aylık bi kızım var, artık doğum kilolarımdan kurtulmak istiyorum, çok denedim ama olmadı, motiveye ihtiyacım var, yapamıyorum, yapamadıkça moralim daha çok bozuluyor, çatlaklarım da var, eşim beni beğenmiyor artık bunu hissediyprum, herkes kilomla dalga geçiyo, 18 kilo aldım hamilelikte 80le gittim ,70tim işte bi ara kendi çabalarımla hamilelik öncesi 62ydim, ama o zaman da kiloluydum hedefim 55
Sabah : domates - peynir - zeytin - peynirli omlet - az bal kaymak - 1 dilim ekmek - lactamil emziren anne içeceği
Öğle : somon - roka salatası - 2 dilim ekmek
Ara : 1 kivi
Akşam : fırında sebze yemeği
Ara : kuruyemiş - bal kaymaklı ekmek
Spor : 1,5 saat
Su : 2,5 lt
Gayet sağlıklı yediğini zannedip tartıda 66.2 gördümmoralim bozuldu akşam yemiycem artık
betüüşşş nerdesin merak ettimmm???
kızlar ben de aranıza katılabilir miyim, en son 70 tim galiba ama bayramdan sonra tartılmadım, herhalde 71-72 olmuşumdur, hedefim 55, boyum 1.58 , yaşım 30, 6,5 aylık bi kızım var, artık doğum kilolarımdan kurtulmak istiyorum, çok denedim ama olmadı, motiveye ihtiyacım var, yapamıyorum, yapamadıkça moralim daha çok bozuluyor, çatlaklarım da var, eşim beni beğenmiyor artık bunu hissediyprum, herkes kilomla dalga geçiyo, 18 kilo aldım hamilelikte 80le gittim ,70tim işte bi ara kendi çabalarımla hamilelik öncesi 62ydim, ama o zaman da kiloluydum hedefim 55
Güne sayende nesfitle başladımmm. İçine yeni pişmekte olan kuru elma kompostosunun elmalarından da attım. Toz tarçın da koydum.
Öğlen köfte ile geçiricem. Bakalım akşam gene nesfit gidecek mi?
Kilom 69.3 olmuş.
bizim sayfa sessiz kalmış...
çok mu çalışıyorsunuz???
nasıl kilolar???
ben şu zencefil zerdeçal tarçın karışımına başladım.. hayırlısı bakalım etki edecek mi?
kullanan var mı?
kızlar ben de 61 kiloyum (1 kilosu bayramda alındı) 60 tan asagı ne yapsam 1 kilo dusuyorum hemen de geri geliyor bazen salıveriyorum bazen yuruyus yapıyorum ama hic istikrarlı olamadım dukan denedim pes ettim vs simdi karabugday ile besleniyorum cok yemek seven biri degilim cayı sekersiz iciyorum kola fanta icmem kesinlikle ekmekle de aram yok tek sorunum abur cubur...
dün neler yedim;
sabah : karabugday&kefir karısımı
oglen : karabugday & kefir karısımı
aksam : karabugday kefir karısımı + salatalık
bugün neler yedim;
sabah: karabugday &kefir karısımı
oglen : karabugday & kefir karısımı + elma
aksam :karabugday & kefir karısımı yemeyi planlıyorum
kacamak olarak ilk aksam biraz meyve suyu ıctım gece agzım kurudu
bunun yanında elma sirkesi & su iciyorum sabah aksam ve bir de yesilcay
ilave olarak bir de su 5i 1 yerde yag yakan caydan hazırlayıp sabah aksam icecegim inanın dogumdan bu yana kendime kıyafet almıyorum kotlarımı bir gun giymek icin atmıyorum alt tarafı 1 beden kilo vermeliyim ama is guc ev isleri stress vs 4 yıl oldu bebegim olalı bu kadar mı kararsızım isteksizim diye dusunuyorum ...
cnm bugün 62.3 çıktım sabah ama bugün çok yedim pişmanımyarın dikkat edicem
hahahah kızlar bi kaç gündür bakmıyodum bi baktım ki herkes yaptığı kaçamaklardan pişman ben dahil hahaha
neyse hadi devam yola :)
Ya benimde iştahım fena açık 2 gündür of of
Dayanamadım tartıldım korktuğum kadar yokmuş biraz rahatladım +1 var şuan ama o gider herhalde kısa sürede daha yerleşmemiştir
Arkadaşlar gece yatmadan önce 1 bardak yarım yağlı süte 1 kaşık tarçın koyarak içmek çok faydalı oluyor tavsiye ederim
betüş sobeeeee
nerdesin yahu
Ben nasıl kilo alıp verdiğimi anlayamıyorum =/ dün tartıldım 60.2 idim, bugün tartıldım 61.3 =(( yediklerimde de bi değişiklik yok ki. neye göre kilo alıp veriyorum bilmiyorum =(
Günaydın kızanlar:)) bugün 61.4 çıktım çok şükür... Ve tuvalete dün de bgün de çıkamadım. Nuhtemelen 61 felanım diye düşünüyorum. Yerleşmemiş gerçekten allahtan... Betül sen de öyle olacaksın inşallah... Bu durumda cumaya 60.8 falan olurum gibi geliyo...
dün arabadaydım açamadım beybi sorry... bütün gün koşturmacalıydı.... kasım sonuna kadar fulüm... Allah yardımcım olsun..... iş olsunda yaparız :))
gayet sağlıklı ama kilo vermeye yardımcı değil :) az spor yapaydın biraz kımıldama görebilirdin kanımca :)
dün çok yoğun bir gündü... hep patronla dipdibeydim... toplantılara felamda gittik akşamda birikmiş bulaşıklarımı yıkadım ve perte çıktım...
oojj geldin more.....ekliyorum listeye.... boyumuz aynı beybi.... eşin beğeniyodur bebeyim seni öyle düşünme.... doğum yapmışın olcak o kadar... ivana sert olcaz biz... avrupai olcaz... enişte beyin burnunu sürttürcez....
bizim kına bugünn cuma da düğün yani başaramadımmmmm
neyse canım sağolsun
Cnm sabaha gördüm kımıldamayı bugün iyi gidiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?