60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu günkü menüm

sabah tavuk suyuna çorba öğlen yemem gerekenleri sabah yiyiyorum malesef işe taşımamamk için....

ara spacial k 66 kalorilik bisküvisi

öğle bi kase nesfit + 1 elma

ara 2 mandalina

akşam 1 kase nesfit

akşamdan sonra 1 ayva :)

havalar soğumaya başladı. akşamları kanım çekiliyo resmen, erkenden yatıyorum.tatil modundan da çıkamadım, sabahları işe hep geç kalıyorum.... öfff ne stres ne stres....

betüüşşş nerdesin merak ettimmm???

ne işe yarıyor ki? gece yatmadan önce bişi yiyip içmek pek mantıklı gelmiyor bana??:44:

bana diyetisyenim önermişti bende aynı şekilde düşünmüştüm ama sonra fark ettim metabolizmayı uyurken çalıştırıyor sabah uyandığımda şişkinliği alıyor :)

Aynen valla hamileyken nası kilo almıyorlar şaşırıyorum ve uyuz oluyorum :) bende kilo olayını biraz abartmıştım 27 kilo ile ama hamilelikten önce ne yediysem aynını yedim neyseki emzirirken kilo almadım. Benim kuzenim hamilelikte 10 kilo aldı sadece ve doğumda hepsini vermişti ama emzirirken bi kilo aldı şimdi 75 den fazladır. 60 kiloydu kız.

nasıl oluyo ama yaaa... bir ansan ömrü boyunca aynı kiloda nasıl kalabilir... ben niye hep enine gidiyom..... bunlar hiç mi amaan ölcem gitcem getir şurdan bir döner bir pasta demiyo arkadaş... öylede yaşanır mı :))) hayalimde biile beceremiyorum gördüğün üzre....

bu gün canım çok döner çekiyo öyle böyle değil...... çooğğk.... direniyorum ama direnmeyedebilirim bilemiyorum :)) sabah gözümü açtım aklıma döner düştü....

neyse yaaa o değlde yaza kadar ölmez sağ kalırsak bacaklarım zayıflasa bari... ahir ömrümde bir deniz keyfi yapmak istiyorum... en son 2008 de yapmıştım o zamandan beri... valla 2014 te şöööle baba bi tatil yapayım istiyorum.... Allah nasip ederse tabi....

Evet ya paraları var ama yiyemiyorlar :) ekmelsiz patasessiz ye cnm sadece etinden bişey olmaz. Bacakları zayıflatan jullian diye bişey vardı. Onu arat kk da bölgesel incelen bi sürü var cnm. Bari sen zayıfla benim yerimede :) benim bacaklarda fena

ama şey, eskiden bende kafaya takardım ama son tahlilimde bence kalın bacaklı olmak avantaj
Böylece üst beden daha ince görünüyor.
aşağıya veriyoruz kiloları... saklamanın yolları var
hmm doğrusu masabaşı işleri için idealiz işte..

Selammm

Bende uzun süredir diyet yapiyorum ama malesef hic basarili degilim
Bi 13-14 kilo vermem gerekiyor..simdi 71 kilo civarindayim. Bir iki kilo var burda mi kalayim yoksa hayir efendim 69 a in öyle mi gel dersiniz:))

Aslinda cuma yarismasinada katilmak istiyorumda henuz cesaret edemedim ..kurallar kati:)

Kızlar banada yardım edin 70kiloyum 82yle doguma gittim 12 kilo verdim ama 3 aydır 70de kaldım bebeğim emiyor daha üç aylık sutum azalmadan 15 kilo vermem lazim banada yardım edin nolur. Psikolojik olarak coktum ya

Kızlar banada yardım edin 70kiloyum 82yle doguma gittim 12 kilo verdim ama 3 aydır 70de kaldım bebeğim emiyor daha üç aylık sutum azalmadan 15 kilo vermem lazim banada yardım edin nolur. Psikolojik olarak coktum ya

hooşgeldin.... boy kaç kilo kaç hedefin kaç.....

Merhaba arkadaşlar...

merhabaaaa........

havalar soğudu ya akşam olunca yapmak istediğim tek şey yatııp uyumak spor mpor yalan oldu....

ayyy yok yaa.. bizim sülale kalın bacaklı nefret ediyorum....

gel gel.... bende 70 üstüydüm geldiğimde zaten..... cuma yarışması stresli oluyor ben de bir aralar ordaydım... kilo aldım demeye korkar olmuştum :))

boy kaç yaş kaç hedef kaç....

işler çok stresli bu aralar... strese gark oldukça yicek bir şeyler arıyorum resmen... ve ne olursa elimin altında cup mideyi boyluyor... toparlayamadım bayramdan sonra yahu...

neyse bu günden itibaren tekrar kontrolü ele almam lazım... ipin ucu iyice kaçmadan...

o kadar stres altındayımki reglim bile başlayamıyo.... hem iş hem kiloların geri gelmesi altüst etti bünyeyi... ahh bayram aahhh....

bu gün zero içtim ( ve ozmo yedim....

niye böyle saçma şeyler yapıyorum bilmiyurm... aslında biliyorum... sabah kahvaltısı yapmamaya başladım gene muhtemelen kan şekerim düşüyor ve saldırıya geçiyorum.... bayram öncesi beslenme düzenime geri dönmem lazım.....

evit bu günüde unutalım ama an itibariyle kontrol bende artııık :)

olur böyle şeyler ya sonuçta bu diyet sürecine uzun bir zamana yaydık olacak böyle kaçamaklar hadi inşallah bugünden itibaren düzene girersin kolay gelsin :))

olur böyle şeyler ya sonuçta bu diyet sürecine uzun bir zamana yaydık olacak böyle kaçamaklar hadi inşallah bugünden itibaren düzene girersin kolay gelsin :))

inşallah canımcım... gene başa dönmiyeyimde....

şimdi de 62.2 olmuşum =( vereceğime alıyorum =(( ilaçlardan dolayı aldım kilo yemekten kaynaklı olmadığı için yemeği kıssamda bi fark olmuyor pek. zaten çok yiyen ya da abur cuburla arası olan biri de değilim. neyi kıscamda kilo vercem hiç bilmiyorum =(((

Boyum 163cm kilom 70 hedefim 55-56 bebisim üç aylik ve sadece emiyo sutumu azaltmadan verebilirmiyim sizce

Boyum 163cm kilom 70 hedefim 55-56 bebisim üç aylik ve sadece emiyo sutumu azaltmadan verebilirmiyim sizce

hemde emzirirken öle bi verirsin ki
daha kolay bol bol su
maydanoz kaynat limonlu iç her sabah 2 bardak çocuğu sürekli emzir ekmekten uzak dur hem süt fışkıırır hemde erirsin ben 330 kişlo verdim emzirir kene

hemde emzirirken öle bi verirsin ki
daha kolay bol bol su
maydanoz kaynat limonlu iç her sabah 2 bardak çocuğu sürekli emzir ekmekten uzak dur hem süt fışkıırır hemde erirsin ben 330 kişlo verdim emzirir kene

çok pardon 30 olacaktı o

o zaman biraz egzersiz yürüyüş falan katsan hayatına bir de bunu denesen bakalım belki bir fark görebilirsin....

bu alanda cahilim :) bebişinde pek minşkmiş Allah bağaşlasın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…