ama şey, eskiden bende kafaya takardım ama son tahlilimde bence kalın bacaklı olmak avantaj
Böylece üst beden daha ince görünüyor.
aşağıya veriyoruz kiloları... saklamanın yolları var
hmm doğrusu masabaşı işleri için idealiz işte..
bu gün zero içtim( ve ozmo yedim....
niye böyle saçma şeyler yapıyorum bilmiyurm... aslında biliyorum... sabah kahvaltısı yapmamaya başladım gene muhtemelen kan şekerim düşüyor ve saldırıya geçiyorum.... bayram öncesi beslenme düzenime geri dönmem lazım.....
evit bu günüde unutalım ama an itibariyle kontrol bende artııık :)
Kızlar banada yardım edin 70kiloyum 82yle doguma gittim 12 kilo verdim ama 3 aydır 70de kaldım bebeğim emiyor daha üç aylık sutum azalmadan 15 kilo vermem lazim banada yardım edin nolur. Psikolojik olarak coktum ya
inşallah canımcım... gene başa dönmiyeyimde....
hemde emzirirken öle bi verirsin ki
daha kolay bol bol su
maydanoz kaynat limonlu iç her sabah 2 bardak çocuğu sürekli emzir ekmekten uzak dur hem süt fışkıırır hemde erirsin ben 330 kişlo verdim emzirir kene
o zaman biraz egzersiz yürüyüş falan katsan hayatına bir de bunu denesen bakalım belki bir fark görebilirsin....
bu alanda cahilim :) bebişinde pek minşkmiş Allah bağaşlasın....
Cnm hoşgeldin. Bende emziriyorum bebişimdde 3.5 aylık. Ben diyete başladığımda 76 kiloydum hep helvalar şerbetler felan yüzünden. Bende doğuma 82 ile gittim. Şimdi 64.4 oldum. Sana tavsiyem hiç kilo dert edip moralini bozma sütün etkilenir. Maydanoz ve nane az tüket sütü azaltabiliyorlar. Suyu vucüttan attıkları için sütü azaltabiliyorlar. Onun yerine bol dereotu ye. Sabahları peynir dereotu yumurta zeytin ye. Yanına da humana nın emziren anneler için rezene çayını al. Ve haftada en az 1 gün balık tüket mümkünse somon olsun. Akşamları ekmek yeme sebze yemeği bol ye. Göreceksin ne kadar hızlı kilo vereceksin.
Teşekkurler kizlar cok kafaya takar oldum ise basliycam 1ay sonra ama hala kiyafetlerime sigamiyorum moralim bozuluyor filinta gibiydim ya simdide fil offfofff aslinda ben su cikolata cips ve kola isini boslasam en azindan fazladan kiloalmam. Çünkü cok ekmek ve yemek yemiyorum
Varsa yoksa abur cubur
Tamam bu aksamdan itibaren bol su sifir aburcubur bakalim bir hafta sonra kac kilo olucam
Ay kızlar bugün sol göğsüm şişti öldüm resmen yeni kendime geldim. Mastit olmuşumgöğsüm açılıp o süt akınca nasıl rahatladım anlatamam şu an nası mutlu oldum oh valla dünya varmış. Hastanede bağırta bağırta masaj yaptılar eve gelip buhar masaj felan derken açtık. Dayak yemiş gibiyim şimdi ama süperde bi rahatlama var:)
Cnm biz diyet modundayız ondan böyle oluyo. Yarın çok yiyicem aman boşver diyince yemeyi unutuyorum ama ama yarın az yiyim zayıflamam lazım diyince aklımdan yemeği çıkaramıyorum
Aç kalmıycaz ne zaman istersem istediğimi yerim de kendine ama yeme
Betülcüm sana yemekten soğutacak bişey söyliyim :) valla bende işe yarıyoaç kilo almak istiyorum topiğini oku kızlar böyle iğrenerek anlatıyolar felan yemekten soğuyosun şimdi kim çikolata yiyecek yok efendim zorla cicibebe yemem lazım işte 1 ayda 1 kilo aldım çok mutluyumlar valla benim kilo derdim olmasa 1 kilo cicibebe yerim üstüne baklava üstüne çikolata ohh mis
Ay kızlar bugün sol göğsüm şişti öldüm resmen yeni kendime geldim. Mastit olmuşumgöğsüm açılıp o süt akınca nasıl rahatladım anlatamam şu an nası mutlu oldum oh valla dünya varmış. Hastanede bağırta bağırta masaj yaptılar eve gelip buhar masaj felan derken açtık. Dayak yemiş gibiyim şimdi ama süperde bi rahatlama var:)
Teşekkurler kizlar cok kafaya takar oldum ise basliycam 1ay sonra ama hala kiyafetlerime sigamiyorum moralim bozuluyor filinta gibiydim ya simdide fil offfofff aslinda ben su cikolata cips ve kola isini boslasam en azindan fazladan kiloalmam. Çünkü cok ekmek ve yemek yemiyorum
Varsa yoksa abur cubur
Tamam bu aksamdan itibaren bol su sifir aburcubur bakalim bir hafta sonra kac kilo olucam
Gazini çıkartıp iciyorum simdiye kadar da gaz yapmadı ama yemiycem artikCips ve kola bebeğe gaz yapmıyor mu
Bende birakiyorum bugun itibariyle bakalim bir hafta sonra kac kilo olcam....
ohooo beslenme biçimin benimkinin aynı.... hiiiç yemek aramayan ben çukulata kolayla ömür geçirebilirim... neyseki bırakmaya başladım....
kandır diyosun kendini :)) deneriz bakalım....
:))) bi ara bende takılıyodum oraya :)) birde 50 liklere takılıyorum... zaten 50 olup 48 e düşmeye çalışan var arkadaş :)) boyda 1.70 olan ben öliim o vakıt diyorum...bu orana göre benim 30 kiloya düşmem gerekiyo :)))
ayyy o nasıl bişimiş geçmiş olsuuun.....
ohooo beslenme biçimin benimkinin aynı.... hiiiç yemek aramayan ben çukulata kolayla ömür geçirebilirim... neyseki bırakmaya başladım....
Gazini çıkartıp iciyorum simdiye kadar da gaz yapmadı ama yemiycem artik
Bende birakiyorum bugun itibariyle bakalim bir hafta sonra kac kilo olcam
kızlar selam,
sabah tartıldım ,
ama kilomu size sorucam:)
bugün ya da yarın adet olucam, bi de tuvalate de çıkamadım
sabah çıplak 71.5tum aslında kaçımdır,
beni de listeye eklermisiniz?
59.9!!!!!çok şükür 5li rakamları gördüm çok mutluyum :)))
Bir önceki bildirimlerimde kaçtım işler karışmıştı ama 60.4 gibi hatırlıyorum sanki? O durumda %0.8 oluyor fark:))
Ay çok mutluyum haftaya cuma hedef 59.5 yavaş ama emin adımlarla ilerlicem inşallahhhh
Önceki hafta : 65
Bu hafta : 64.4
Fark : 600gr
Yüzde : %0.92
Spor : 180 dk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?