60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlarrrr bende aranıza katılıyorummmmm!

Yazın 57 kiloydum şimdi 65 olmasam da 65 e yakınımdır yani çok kilo aldım.
Şimdi ki hedefim yazın ki kiloma inmek yani 57 ye. Ondan sonra birkaç kg versem yeter zaten.
En geç yeni yıla kadar bunu yapacağım ve o kadar uzun sürmeyeceğini umuyorum :)))

Herkese kolay gelsin :)))

Saol cnm :) inş hep beraber fit olucaz

oojjgeldin..... boy kaç yaş kaç.....

kilom 65,8....ühühüüüü

ben anlamıyorum bu işi yaa..

bayramda yedim kilo almadım hatta -200 gr

bu hafta yemedim dikkat ettim +600gr

ben bi anlam veremedim sizce???

cnm su toplamış olabilirsin biraz tuzu azalt ve bol su tüket

çok sağol inş öyledir dimi bu ara fazla su içemiyorum inş. ondandır...

yani dediğin gibi gerçekten az yediysen kesin su toplamışsındır veya bir tuvalet sorunu olabilir. tuvalet düzenin bozulduysa kg olarak fark eder ama hallolunca gider hemen :) kabızlık durumu varsa bir tane form çay içebilirsin. yalnız kendini form çaya çok alıştırma bu sefer içmediği zaman insan tuvalete çıkamıyor ondan bir tane dedim :*

teşekkür ederim bende şimdi içtim bitane kayısılı form çayı..

kızlar hedef kiloma çok yaklaştığım için bir rahatlık geldi bana dediğim gibi çok zayıf olmak istemiyorum zaten ondan sanki diyeti bitirdim gibi oldu yani 61 i görmem belki bu tempoyla aylar sürer.
bu sabah bir dilim kepek ekmeği bir dilim peynir 3 zeytin 1 tatlı kaşığı reçel yedim
öğlen büyük bir dilim kıymalı börek ve bir bardak ayran içtim
ara: şekersiz türk kahvesi ve bir tane bayram çikolatası :)
gördüğünüz gibi börekli çikolatalı yiyorum valla tabi gidip bir paket çikolata yemiyorum ama yiyorum sonuçta :/ şu an ki beslenmem zayıflama diyetinden çok koruma diyeti gibi sizce ne yapsam böyle devam etsem mi yoksa şu son 2 kg ı versem mi? bilemedim
boy 170 kilo 62.8 beden 38 yaş 30 durum bu. yorum yapın lütfen

Boyun uzun olduğu için 61 çok hoş durur sende :) 38 beden bence en ideal beden ben malesef 40 giyiyorum kilo basenlere toplu benim Bence de çok zayıflık güzel bir durum değil ama ben senin yerinde olsam tam 60 da bırakırdım (şu an hedefim 55 çünkü boyum senin kadar uzun değil) Bence hırs yap kısa sürede at 3 kiloyu üstünden. En fazla 2 hafta kasarsın hatta bu 2 hafta da baya kasarsan 59 bile olabilirsin. Ben hep kilo alma payı bırakma taraftarıyımdır :))

işte duymak istediklerim :)) çok saol gerçekten motive olmaya ihtiyacım vardı. haklısın önümüz kış zaten kışın insan kilo alıyo biraz pay bırakmak lazım :)

selam kızlarrr
nasıl gidiyor kilo verme yarışı?

burası pek aktif olmadığı için 70-79 topiğindeyimmeğer ne kadar çok tombik hatun varmış ama arada ziyaretinize geliyorum

maşallah boyun iyimiş canım bedenin de tam ideal senin ölçülerinde olmak isteyen kaç hatun var bilemezsinn darısı başımıza olsun bakalım kilonu koru derim ben

Son düzenleme:
selam kızlarrr
nasıl gidiyor kilo verme yarışı?

burası pek aktif olmadığı için 70-79 topiğindeyimmeğer ne kadar çok tombik hatun varmış ama arada ziyaretinize geliyorum

bayram tarumar etti bizu... ya da kendi adıma konuşiiim ben :)) bende arada size geliyorum...

Hoşgeldin hedef kilon kaç cnm
Ben 55 kilo olmak istiyorum. Zira 2nci hamilelegimden önce bu kilodaydim. Hala 55 kiloymuscasina alışveriş yapiyrm ama bir türlü diyete baslayamadim tavsiyelerinizi bekliyorum. Uzuun zamandir diyet yapmadim çünkü. .bu 5 kilo gözümde o kdr büyüyor ki..

maşallah boyun iyimiş canım bedenin de tam ideal senin ölçülerinde olmak isteyen kaç hatun var bilemezsinn darısı başımıza olsun bakalım kilonu koru derim ben

cnm çok teşekkür ederim :) zaten son 1 aydır 1 kilo verdim yani koruyorum gibi bişey ama sanırım bir iki kilo versem süper olacak. senin boyun ve yaşın kaç?

aaa noluyo beee herkes 70-79 topiğine kaçıyomuş haberimiz yok sonra diyosunuz burası pek hareketli değil :)
bende 50-59 a gidiyim bari belki motive eder hıhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…