Selam kızlar,
napıosunuz bakem keyifler nasıl?
17 temmuz da tatile gittiğim için sıkı bir rejime başladım
yediklerimi yazayım:
sabah 1 bardak ılık su, sonra bir bardak kıraz sapı çayı :)
ofise gelince 2 kayısı
sonra 2 dilimden yapılmış wasa ekmeği sandwich (labne peyniri ve marul ile)
arada 12 kiraz
öğlen 2 haşlanmış pattis yicektim ama canım istemedim bir aktivia yedim
arada yine 12 kiraz yicem
akşam da tavuklu salata
nasıl sizce?
KIZLAR BENDE 64 KILOYUM 5 KILO FAZLAM VAR
BEN BUGUN SABAH 1 ADET POAÇA YEDIM AMA 45 DK YURUDUM
OGLEN 5 TANE KAYISI VE 2 TANE LOKUM O LOKUMU YEMESEM OLURUM SANKIlmaz:
AKSAMADA SALATA YIYECEM SIZCE NASIL
anca sekerım ama ınsan yıyınce yuzunde nasıl guzel bır gulumseme oluyo su etı brownı yıyen kız gıbı oluyom ben
merhaba ben de 62 kiloyum siz bir grup musunuz yoksa herkes katılabiliyor mu
aleyna grup degıl galıba
bende balıklama atladım
Allah bağışlasın oğlun çok datlu görünüyo,
5 kilocuk hemen verirsin canım, sabahları ılık suyunu ihmal etme, saat 19:00 dan sonra meyve dışında bişey yeme bak gör nasıl gidio
hamur işinden de uzak durursan ve biraz hareket edersen kim tutar seni,
valla ben ilk üç haftada 4 kilo verdim sonra biraz yavaşladı ama yine hızlancak biliorum şakkıdı
hoşgeldin aramıza
saracım bende merak ettim bu ekmeği, kalori değeri üzerinde yazıyor mu?
süpeerrrr
eğer diyet yapmak istiyorsan poğçadan kaçınmalısın
ben yaptım lapa diyetini sabah kahvaltıyı normal yedim öğlen ve akşama doğru lapa yedim
herkes katılabilir hoşgeldin aramıza
kızlar günah çıkarmaya geldim
hepiniz dövseniz beni yeridir yaniiiiiiiiii
bu sabah b, tartıldım aldığım 500 gr görünce nevrim döndü
hemen 2 tane albeni yedim
oda yetmezmiş gibi öğlende kornet yedim hemde en kalorilisinden
sonra tabi tahmin ettiğiniz gibi vicdan azabııııı
hemen poşetlerimi giyinin durmadan 5 mil yaptım
akşam üzeri acıkırsam kavun yemeyi düşünüyorum
başka hiçbişey yemiycem affettirirmiyim kendimiiii
canım cık artık su ruh halınden aaaa...
off ya ben gene regl olamıyorum 30 günü gectı... catlayacagım şişkinlikten... -tatlicadiarzu-
bitanem,
dünkünden baslayayım.. ortamları güzel,calısma arkadasları iyi,onlarla oldu ilk mulakat,bu elemeden gecenler genel müd. ile görüsecek,ücret konusulmadı,yada sosyal haklar...
proje sorumlusu arıyorlar; bir organizasyonu alıp finansından,sponsorundan,satın almasından ...bla bla bla ..herseyınden sorumlu olacak bırı lazım bunlara..iş cazip gözüküyor ama kötü yönleri; ev yasamını,düzeni unut,ömrüm seyehatta gecer...evlilik yapma kısa zamanda falan filan dedıler.. yanı düzenli mesai saatleri yok..düşünücem bu durumu..tabi onlarda düsünecek..ama ambians iyiydi..
bugunki de iyiydi..kuzenımın calıstıgı yer zaten.. bıldıgım ,aşina oldugum yer..bu da ithalat işi ..iyi gectı.. hem ingilizce hem türkce mulakat oldu ama bu iş zaten dönemsel.olsa da olmasa da cok üzmez..
ben en cok pazartesi gününkine kilitleniyorum..henuz firmayı tanıma fırsatım olmadı ama iş tanımı olarak falan en cazip o.. bakalım orayı da görunce anlatırım.
amma da yaptın ama abalcım, senin kılonla onun kılosu,senın verdıgınle onun verdıgı bır mı? abla manken olmus kendını kıyasladıgına bak hele...ama yine de keske ona daha kalorili bir liste verseydın.. yada senın yedıklerının ıkı katını yesınkı hemen durmasın metabolizması...
canım benım bildiğim bu wasanın kalorisi 30 cal.dir. üzerinde öyle yazıyor.
bu aksam hiçbişi yemezsen yarın sabah kurt gıbı ac olursun..hafif ye ama atıstır canım..bu arada yenı geldım eve ..pcyı actım.. sımdı senın özgecmıse bakıcem canım
evlibarklı,
canım ben senın özgecmısın ıle oynamak ıstemıyorum. ama kendımce gördugum aksaklıklarını sana söylerım. sen de aklına yatarsa degıstırırsın.. bak aklına yatarsa diyorum.etkılemek ıstemem..
canım bır kere hala ögrencı sıkkını işaretleme.. fulltime bir iş yapamayacak hissi uyandırırsın..
acık ögretım olayını eklı dosyada belırt ve işe yarayacagını dusundugun yerlere .. mesela 'tercihen üni.mezunu yada ögrencı..." gibi bir ibare gördugunde bir önyazı mektubu ile belirt.
99basvurun var ama hiç önyazı mektubun yok.. en azından degerli gördugun yerlere yada özellıkle isteyen fırmalar ön yazı mektubu yazlmalısın..mesela prova mankenlıgıne basvurmussun.. orda belırtmısler.. ölcülerinizi yazın dıye.. ama sen belırtmemıssın..dikkate almazlar böyle durumlarda..
bır de şu iş tecrubelerın..cok sektör degısmıs,cok iş farklı kutuplarda işler yapılmıs..ıkısı 1 seneden fazla surmus..1 tanesı(insan kaynakları müd.olan)2-3 ay sürmus.. kafa karıstırır iş verende böyle seyler..bır de canım yanlıs anlama ama bır yerde yönetıcı olmak ıcın en az 5-10-15yıl ter dökmek lazım..bazen gene de olmaz.. fakat basıt yerler hıc tecrubesı olmayan,gencecık bırıne müdür ünvanı yapıstırıyorsa da saygın yerlerde cok fazla deger görmuyor aksıne yerebılıyorlar. bence zaten 2-3aylık bır tecrube..ve fırma batmıs.. kaldır bunu cvnden.. ama egerki insan kaynakları pozisyonunda bır yere basvurursan önyazı mektubu ıle belırt..
dun evlıyım dıye ıs vermıyorlar demıstın.. ee canım evlılık nedenıyle işten ayrıldım yazarsan cvye vermesler tabeee.. öyle bile olsa oraya öyle yazma bence..baska sey uydur..
birde inglizcen konusu tutarsz.. okuma 5 demıssın..gerı kalanı 2 .. okuma orda okuma anlama cevaplama demektır.. okuma 5 iken yazma 2 olamaz.bunlar ilintilidir..o zaman bu ınsan kesınlıkle bır mail ytrafıgını yönetemez derler..bır de buraya bu puanları vermıssın.eklı dosyaya ingilizcem orta sevıye demıssın..bır tutarsızlık söz konusu..burayı bır toparla..inglizcenın orta sevıye oldugunu düsünüyorsan tum puanları 4-5 gıbı yap..baslangıc sevıye dıyorsan tum puanları 3 yap.
baska baska aldıgın egıtımlere saat belırtırsen daha iyi olur
birde basvurularını az buldum ben.. ben sankı sana uygun daha cok ılan göruyorum.. bıraz daha azmet canım tamam mı?
benım tavsıyelrım bunlar..genele yazdımkı belkı kızlardan da önerıler gelır.. akıl akıldan üstündür.
evlibarklı,
canım ben senın özgecmısın ıle oynamak ıstemıyorum. ama kendımce gördugum aksaklıklarını sana söylerım. sen de aklına yatarsa degıstırırsın.. bak aklına yatarsa diyorum.etkılemek ıstemem..
canım bır kere hala ögrencı sıkkını işaretleme.. fulltime bir iş yapamayacak hissi uyandırırsın..
acık ögretım olayını eklı dosyada belırt ve işe yarayacagını dusundugun yerlere .. mesela 'tercihen üni.mezunu yada ögrencı..." gibi bir ibare gördugunde bir önyazı mektubu ile belirt.
99basvurun var ama hiç önyazı mektubun yok.. en azından degerli gördugun yerlere yada özellıkle isteyen fırmalar ön yazı mektubu yazlmalısın..mesela prova mankenlıgıne basvurmussun.. orda belırtmısler.. ölcülerinizi yazın dıye.. ama sen belırtmemıssın..dikkate almazlar böyle durumlarda..
bır de şu iş tecrubelerın..cok sektör degısmıs,cok iş farklı kutuplarda işler yapılmıs..ıkısı 1 seneden fazla surmus..1 tanesı(insan kaynakları müd.olan)2-3 ay sürmus.. kafa karıstırır iş verende böyle seyler..bır de canım yanlıs anlama ama bır yerde yönetıcı olmak ıcın en az 5-10-15yıl ter dökmek lazım..bazen gene de olmaz.. fakat basıt yerler hıc tecrubesı olmayan,gencecık bırıne müdür ünvanı yapıstırıyorsa da saygın yerlerde cok fazla deger görmuyor aksıne yerebılıyorlar. bence zaten 2-3aylık bır tecrube..ve fırma batmıs.. kaldır bunu cvnden.. ama egerki insan kaynakları pozisyonunda bır yere basvurursan önyazı mektubu ıle belırt..
dun evlıyım dıye ıs vermıyorlar demıstın.. ee canım evlılık nedenıyle işten ayrıldım yazarsan cvye vermesler tabeee.. öyle bile olsa oraya öyle yazma bence..baska sey uydur..
birde inglizcen konusu tutarsz.. okuma 5 demıssın..gerı kalanı 2 .. okuma orda okuma anlama cevaplama demektır.. okuma 5 iken yazma 2 olamaz.bunlar ilintilidir..o zaman bu ınsan kesınlıkle bır mail ytrafıgını yönetemez derler..bır de buraya bu puanları vermıssın.eklı dosyaya ingilizcem orta sevıye demıssın..bır tutarsızlık söz konusu..burayı bır toparla..inglizcenın orta sevıye oldugunu düsünüyorsan tum puanları 4-5 gıbı yap..baslangıc sevıye dıyorsan tum puanları 3 yap.
birde basvurularını az buldum ben.. ben sankı sana uygun daha cok ılan göruyorum.. bıraz daha azmet canım tamam mı?
benım tavsıyelrım bunlar..genele yazdımkı belkı kızlardan da önerıler gelır.. akıl akıldan üstündür.
evlibarklı,
j.lo popomu eritmem lazım canım -tatlicadiarzu-
anca sekerım ama ınsan yıyınce yuzunde nasıl guzel bır gulumseme oluyo su etı brownı yıyen kız gıbı oluyom ben
bende sabah ve öğlen yediklerimi yazıyım sabah kalktığımda elma sirkesi ballı su içitim 25 dak.egzersiz yaptım. kahvaltıda 1 dilim çavdar ekmeği 1 domates bir parça peynir 1 bardak çay şekersiz arada eti formun mısır gevreği var böyle büyük bi yuvarlak ondan yedim öğlende 5 dak hazır çorbalar varya onlardan hazırladım ve bi dilim daha çavdar ekmeğiyle yedim akşamada sadece salata ile idare edicem herhalde birde aranızda pirinç lapası yapan oldumu hiç pazar günü bende yapmaya çalışıcam
merhaba ben de 62 kiloyum siz bir grup musunuz yoksa herkes katılabiliyor mu
aleyna grup degıl galıba
bende balıklama atladım
hoşgeldin aramıza
saracım bende merak ettim bu ekmeği, kalori değeri üzerinde yazıyor mu?
kızlar günah çıkarmaya geldim
hepiniz dövseniz beni yeridir yaniiiiiiiiii
bu sabah b, tartıldım aldığım 500 gr görünce nevrim döndü
hemen 2 tane albeni yedim
oda yetmezmiş gibi öğlende kornet yedim hemde en kalorilisinden
sonra tabi tahmin ettiğiniz gibi vicdan azabııııı
hemen poşetlerimi giyinin durmadan 5 mil yaptım
akşam üzeri acıkırsam kavun yemeyi düşünüyorum
başka hiçbişey yemiycem affettirirmiyim kendimiiii
evlibarklı,
üzerinde yazıyo ama almanca yazıyo ben latinim şekerimden öğrendim 19 cal olduğunu CADIARZU
popo dediğin nedir tatlım.erir ha gayrett.zemuszemusbenimde basen erir inşallah.:Saruboceq:
hakikatende yemek yemek çok büyük bir zevk.
hoşgeldiniz fıstıklarr.a.s.
kuzum bişi olmaz.yarın telafi ederfin.aç kalıpta bünyeni sarsma boşyere.işe yaramaz.akşam salata meyve bişi ye.aç kalma sakın.
çok güzel tavsiyeler vermişsin canım.hangi pozisyonda iş arıyorsunuz?işletme iktisat gibi bölümlerdenmi mezunsunuz? iktisat,işletme tarzı bölümlerin odaları yokmudur?varsa oralara cv bırakarakda iş bulabilme imkanınız olmuyormu?çok meraklı gördüm kendimi.
slmm canıımm:1hug: dün wasa die bişi gördüm.acayip şeylere benziyolardı.lazanya makarna gibi.dediğiniz ekmekler onlarmı? ben kiler market te gördüm.
hiç bişey yemedin bugünnnlmaz:
hoşgeldiniz kızlaarrr a.s.
burası grup değil isteyen herkes bizimle olabilir dimi kıslaaarrr zemuszemus
hızlancak hızlancaaak zemuszemus
üzerinde yazıyo ama almanca yazıyo ben latinim şekerimden öğrendim 19 cal olduğunu kaydirigubbakcemile5
canım bende tam bilmiyorum latinşekercim söyledi banada CADIARZU
söylediklerini kesinlikle dinleyeceğim
sen değiştirmiş olsaydın keşke canım benim için değiştirmek sorun değil ama sen değiştirseydin sanki daha düzgün olurdu
bide ön yazı nasıl bişey tam olarak anlamadım tamam prova menkenliğindeki başvuruda anladım ama diğerlerinde ne yazabilirim
bu arada çok çok teşekkür ederim çok iyisin a.s.
canım bu tarz işleri kendın yapman hem bu işleri ögrenmen hem de cvne vakıf olman acısından degerlıdır. bir iş görusmesınde özgecmısınle ılgılı bır soru soruldugunda kendınden emın bir sekılde kem küm etmeden cevaplayabılmen cok önemlı cunku.çok soru sordum biliyorum canım kusura bakma lütfen kendimi lise mezun olarak mı belirtiyim
popo dediğin nedir tatlım.erir ha gayrett.zemuszemusbenimde basen erir inşallah.:Saruboceq:
hakikatende yemek yemek çok büyük bir zevk.
hoşgeldiniz fıstıklarr.a.s.
kuzum bişi olmaz.yarın telafi ederfin.aç kalıpta bünyeni sarsma boşyere.işe yaramaz.akşam salata meyve bişi ye.aç kalma sakın.
çok güzel tavsiyeler vermişsin canım.hangi pozisyonda iş arıyorsunuz?işletme iktisat gibi bölümlerdenmi mezunsunuz? iktisat,işletme tarzı bölümlerin odaları yokmudur?varsa oralara cv bırakarakda iş bulabilme imkanınız olmuyormu?çok meraklı gördüm kendimi.
slmm canıımm:1hug: dün wasa die bişi gördüm.acayip şeylere benziyolardı.lazanya makarna gibi.dediğiniz ekmekler onlarmı? ben kiler market te gördüm.
bu arada fium fiumummm yukarda yazmayı unutmuşum
ben biliyorumki bu işlerden bi tanesi ve en hayırlısı olcek artık işsiz bi fium fium olmiceeek opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3
canım ben de yedım ondan .. emınım bır dılımı 30 cal idi. ama wasanın da türleri vardır..marka markadır bılemem tabe.ama benımkı light cinsi bişi idi... alman ekmegı zaten bunlar..
canım bu tarz işleri kendın yapman hem bu işleri ögrenmen hem de cvne vakıf olman acısından degerlıdır. bir iş görusmesınde özgecmısınle ılgılı bır soru soruldugunda kendınden emın bir sekılde kem küm etmeden cevaplayabılmen cok önemlı cunku.
google a ön yazı mektubu diye yazarken cok genıs kapsamlı bılgıler göreceksın. örnekler bulacaksın..ordakı şablonları kullanabılırsın.ayrıca karıyer nette bıle var.. canım bu mektupta işi cok istedıgınden,işle ilgili deneyımlerınden varsa eger tabı,onlara neler katabılecegınden ,işe uygun nıtelıklerınden vs bahsedecksın..
lise mezunu olarak göster canım. netıcede en son bıtırdıgın okul senın ne mezunu oldugunu gösterır.üniversite bıtınce ,lisans(aöf) mezunu dersın.
nelere benzıyorlardı kıs?? kaydirigubbakcemile3 ilahi fibula kaydirigubbakcemile2
canım yok işletme,iktisat mezunu deiliz ıkımızde.. hem o oda neki.. mimarlar odasına bıraktın sen? ordan mı buldun? biz de oda moda yok..mühendıslerde mımarlarda oluyor daha cok o.. teknık iş yapmadıgından dıger alanlar.. öyle seyler olmaz pek..
bir de sana bişi sorcam.. ev arkadasım da mimar.. bı kere gördü benı burda sızınle konusurken.. maaşını sorar mısın diyip duruyor.. ankarada işin piyasasını merak edıyormus da.. ama söylemek zorunda değilsin canım... alınmam yanii..
yardımların için gerçekten çok teşekkür ederim önyazıyı araştırıyorum şuan daha önce hiç duymamıştım.tekrar tekrar teşekkür ederim
canlarııııım ölüyorum zannettim bugün
bahsetmiştimya boynumda sorun var diye..kas gevşetici hap ve jel kullanıyordum,bu sabah bayağı iyi hissetmiştim...ne olduysa öğleden sonra oldubirden bire öyle bir sancı girdi ki sırtıma..ne nefes alabildim ne doğrulabildim..zarzor eşimi arayabildim apar topar acile gittik..kuvvetli bir ağrıkesiciyle biraz toparladım..akciğerler ve kalp temiz çıktı..yarın da fizik tedaviye gitmem gerekiyor,birde orda araştırılacakmış sorunum (
bahsetmiştimya boynumda sorun var diye..kas gevşetici hap ve jel kullanıyordum,bu sabah bayağı iyi hissetmiştim...ne olduysa öğleden sonra oldubirden bire öyle bir sancı girdi ki sırtıma..ne nefes alabildim ne doğrulabildim..zarzor eşimi arayabildim apar topar acile gittik..kuvvetli bir ağrıkesiciyle biraz toparladım..akciğerler ve kalp temiz çıktı..yarın da fizik tedaviye gitmem gerekiyor,birde orda araştırılacakmış sorunum (
canım ya önyazı cok degerlıdır bazı fırmalar önyazı olmayan basvuruları ciddiye bıle almaz..
kolay gelsın sana
bu arada kızlar çok uzun zamandır ruh halimin iyi olmaması nedeniyle sizide sıktığımın farkındayım ama sizinle paylaşmak rahatlatıyordu beni gerçekte kimseye anlatamadığım için
ama bi çok arkadaşımın benim bu ruh halimden sıkıldığını farkettim.bundan sonra canım sıkkın olunca olabildiğince bu topicte olmaya ve size ruh halimi yansıtmamaya çalışacağım.bugüne kadar sizi sıktıysam özür dilerim.bundan sonra ruh halimi konuşup sıkmayacağmı sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?