Arkadaslar bunlar hep eski tarıh
Siz emzırırken dıyet yaptınız mı
3aylık bebegım var emzırıypm dıyetın zararı olur mu
Günaydın kızlaaaarrrr....
yeni bir haftaya başladık cumaya kadar eksileri görmek için
kaçamaklara son...!
yeni bir hafta yeni bir umut..!
hadi bakalım iyi haftalar bol eksi kilolar....
bu arada herkes nerde????
Siz emzırırken dıyet yaptınız mı
valla kıslar ben zararsız bir haftasonu geçirdim. bunu başardım ya hafta içinden korkmuyorum . cumaya artık birşeyleri değişmiş görmek istiyorum canlar :
her hafta sonu sapıtıyoruz olmaz ki ama böle
kendimizi hep ödüllendirmeyeli arada cezada verelim diycem ama
her sabah giyinirken zaten cezamızı çekiyoruz öyle değilmi :18: :18: :18:
betüş nerdeeeesin sensiz olmuyor gelllll
ben betüş konusunda gerçekten endişeliyim... kimsede telefonu veya başka ulaşabileceğimiz bir sosyal platform adresi yok mudur acaba? ya gerçekten bıraktı diyeti ki aslında çok istekli ve iradeliydi buna ihtimal vermek istemiyorum, ya da bir rahatsızlığı veya derdi var
selam kızlar, nasılsınız? ben bi türlü motive olamıyordum bu diyet işine daha doğrusu eski aşkım şevkim yoktuamaaa şimdi kendimi çok hazır hissediyorum ve bugün yeniden start veriyorum. ben kalori diyeti yapıyorum arkadaşlar ne zaman yapsam tutuyo çünkü. sizden de yapan vardır mutlaka. 1kg=7000 kalori yani günde almam gereken kaloriden 1000 kalori eksik alsam haftada 1 kg vermem demek. ben hep bu hesaba göre zayıflıyorum bi de mutlaka yediğim her şeyi bir kağıda not ediyorum çünkü yediklerimizi not etmek en az %30 azaltıyor. (not: hesapla kitapla uğraşmak istemiyorsanız çok güzel bi proğram var telefonunuza indirebilirsiniz, siz sadece ne yediğinizi yazıyorsunuz bütün hesabı o yapıyor )
selam kızlar, nasılsınız? ben bi türlü motive olamıyordum bu diyet işine daha doğrusu eski aşkım şevkim yoktuamaaa şimdi kendimi çok hazır hissediyorum ve bugün yeniden start veriyorum. ben kalori diyeti yapıyorum arkadaşlar ne zaman yapsam tutuyo çünkü. sizden de yapan vardır mutlaka. 1kg=7000 kalori yani günde almam gereken kaloriden 1000 kalori eksik alsam haftada 1 kg vermem demek. ben hep bu hesaba göre zayıflıyorum bi de mutlaka yediğim her şeyi bir kağıda not ediyorum çünkü yediklerimizi not etmek en az %30 azaltıyor. (not: hesapla kitapla uğraşmak istemiyorsanız çok güzel bi proğram var telefonunuza indirebilirsiniz, siz sadece ne yediğinizi yazıyorsunuz bütün hesabı o yapıyor )
şimdi konuştum iimiş akşam gelecekmiş.
mesaj atarım dedi
ben de merak etmiştim sağol..
biraz daha detaylı anlatır mısın
ben de kalori takibi yapıyorum :) ortalama 1000 kalori günlük ideal hatta 1200'e kadar çıkabilirsiniz ama aldığın kalorinin nereden geldiğine bağlı... yani 500 kaloriyi çikolatadan değil de külbastıdan almalısınız misal... sadece karbonhidrat ağırlıklı beslenip 1200 kaloriyi tutturmanızın pek bir sanat değeri yok yani hem sağlıklı besleneceksiniz (klasik diyetlerdeki gibi) hem de bir yandan kaloride 1000 kaloriyi aşmıcaksınız. ancak bu şekilde kilo verebilirsiniz.
örneğin; benim almam gereken kalori ortalam 1700... 1000 kalori altına düşmem demek 700 kalori almam demek ki bu da çok sağlıksız bir yöntem olur... o sebeple ben ortalama 1200 kalori alıyorum ve haftada bir değil de 500 gram veriyorum :) ki bence süper sağlıklı bir yöntem :) malum verilmesi gereken kilolar azaldıkça daha az veriliyor kilolar o sebeple haftada 1 kilo verme gibi bir hedefim zaten olamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?