60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlaaaarrrr....

yeni bir haftaya başladık cumaya kadar eksileri görmek için
kaçamaklara son...!
yeni bir hafta yeni bir umut..!

hadi bakalım iyi haftalar bol eksi kilolar....

bu arada herkes nerde????

Arkadaslar bunlar hep eski tarıh

Hoş geldin,,

eski derken??

emzirirken diyet yapan arkadaşlar varsa yardımcı olurlar da ben emzirirken diyet yapmamıştım

Allah hayırlı ömür versin bebeğine sanki diyet için bebeğin küçük geldi bana yinede sen bilirsin..

Siz emzırırken dıyet yaptınız mı

Slm cnm bende emziriyorum oğlum 1 hafta sonra 4 aylık olacak.
Bizim ki diyet değil cnm sağlıklı beslenme. Ekmeği azaltıp aburcubur ve tatlıyı kesiyorsun o kadar. O da sütü azaltmıyor artırıyor.
Normal 3 ana 3 ara öğün yiyorsun.

günaydınlar iyi haftalarrr.....

ya ben haftasonu çok kötüydüm annemler geldi ve hiç hesapsız kitapsız yedim valla tartılamadım ama kesin kilo aldım... şimdi tartılsam 2 kilo bile almış görünebilirim ama yine yerleşmemiş kilolaro lduğunu umuyorum ben de yine aynı sıkılıkta başladım di,yetime ama hedefim sadece bu haftasonunun günahını çıkartmak ve en son tartıda gördüğüm 59.5'a geri dönebilmek olacak... altına inebileceğimi sanmıyorum bu geçirdiğim 2 günden sonra malesef... zaten hafta içi daha iyi oluyorum, haftasonlarım daha düzensiz geçiyor... geç kalkılıyor, kahvaltı baya açık büfe kıvamında falan olmuyor yani :) neyse ben de bu 5 güne kendimi saklıyorum

ben yeni katıldım aranıza acilen zayıflamam gerekiyor.çok sıkıldım bu tombik halimden.sabah tartıldım 62.3 kg çıktım.ama boyum 1.58.
siz neler yapıyorsunuz banada yardımcı olun.

Günaydın kızlaaaarrrr....

yeni bir haftaya başladık cumaya kadar eksileri görmek için
kaçamaklara son...!
yeni bir hafta yeni bir umut..!

hadi bakalım iyi haftalar bol eksi kilolar....

bu arada herkes nerde????

valla kıslar ben zararsız bir haftasonu geçirdim. bunu başardım ya hafta içinden korkmuyorum . cumaya artık birşeyleri değişmiş görmek istiyorum canlar :
her hafta sonu sapıtıyoruz olmaz ki ama böle
kendimizi hep ödüllendirmeyeli arada cezada verelim diycem ama
her sabah giyinirken zaten cezamızı çekiyoruz öyle değilmi :18: :18: :18:
betüş nerdeeeesin sensiz olmuyor gelllll

ben betüş konusunda gerçekten endişeliyim... kimsede telefonu veya başka ulaşabileceğimiz bir sosyal platform adresi yok mudur acaba? ya gerçekten bıraktı diyeti ki aslında çok istekli ve iradeliydi buna ihtimal vermek istemiyorum, ya da bir rahatsızlığı veya derdi var

slm kızlkar 3 aylık bebğim var ve emziriyorm sabahları aç karınla sirkeli su içmek yağ yakıyormuş diye duydum. içmek istiyrm ama sütümü etkiler ve bebeğime zarar verir diye korkuyrmm. birlginiz varsa paylaşırmısınızz lütfenn

şimdi konuştum iimiş akşam gelecekmiş.
mesaj atarım dedi

selam kızlar, nasılsınız? ben bi türlü motive olamıyordum bu diyet işine daha doğrusu eski aşkım şevkim yoktu amaaa şimdi kendimi çok hazır hissediyorum ve bugün yeniden start veriyorum. ben kalori diyeti yapıyorum arkadaşlar ne zaman yapsam tutuyo çünkü. sizden de yapan vardır mutlaka. 1kg=7000 kalori yani günde almam gereken kaloriden 1000 kalori eksik alsam haftada 1 kg vermem demek. ben hep bu hesaba göre zayıflıyorum bi de mutlaka yediğim her şeyi bir kağıda not ediyorum çünkü yediklerimizi not etmek en az %30 azaltıyor. (not: hesapla kitapla uğraşmak istemiyorsanız çok güzel bi proğram var telefonunuza indirebilirsiniz, siz sadece ne yediğinizi yazıyorsunuz bütün hesabı o yapıyor )

biraz daha detaylı anlatır mısın

evet bende bir siteden kalori takibi yapıyorum ortalama 1000 kalorilik yapıyorum ama kilo veremedim acaba yanlış mı yapıyorum..

biraz daha ayrıntılı bahseder misin??

ben de kalori takibi yapıyorum :) ortalama 1000 kalori günlük ideal hatta 1200'e kadar çıkabilirsiniz ama aldığın kalorinin nereden geldiğine bağlı... yani 500 kaloriyi çikolatadan değil de külbastıdan almalısınız misal... sadece karbonhidrat ağırlıklı beslenip 1200 kaloriyi tutturmanızın pek bir sanat değeri yok yani hem sağlıklı besleneceksiniz (klasik diyetlerdeki gibi) hem de bir yandan kaloride 1000 kaloriyi aşmıcaksınız. ancak bu şekilde kilo verebilirsiniz.

örneğin; benim almam gereken kalori ortalam 1700... 1000 kalori altına düşmem demek 700 kalori almam demek ki bu da çok sağlıksız bir yöntem olur... o sebeple ben ortalama 1200 kalori alıyorum ve haftada bir değil de 500 gram veriyorum :) ki bence süper sağlıklı bir yöntem :) malum verilmesi gereken kilolar azaldıkça daha az veriliyor kilolar o sebeple haftada 1 kilo verme gibi bir hedefim zaten olamıyor

ne kadar zamandır yapıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…