60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

diyetisyene gidince ne oluyor ki kızlar?? Daha mı motive olunuyor? Zaten profesör olmuşsunuz burda, bilgi olarak yani :)

valla işin aslı insan para verince daha bir dikkatli oluyor bende geçen sene diyetisyene gittim 10 kilo verdim . şimdi de ne yapmam gerektiğimi bilsem o kadar dikkat etmiyorum.

yok be ya, fil gibi olmayız bence...
en çok kaç kilo oldun ki canım?
sonuçta 60-69 kilo aralığı grubundayız.
bizde fil potansiyeli yok

çok iyimser günümdeyim

ya evet çok şükür fil gibi değilim ama öyle yeseydim fil gibi olurdum. şimdi 68 kiloyum. kendimi bildim bileli hep diyet yapıyorum . bir alıp bir veriyorum. problem sanırım hayat tarzında

Ne güzel başlamıştım 3 hafta güzel güzel eksiksiz yapıyordum ipin ucunu bir kaçırdım tam kaçırdım tekrardan daha düzene giremiyorum ne olacak böyle

Ne güzel başlamıştım 3 hafta güzel güzel eksiksiz yapıyordum ipin ucunu bir kaçırdım tam kaçırdım tekrardan daha düzene giremiyorum ne olacak böyle

selammmzzzz... ay kimdi bilmiyorum ama dün veya önceki gün bir arkadaş biz arada sırada kaçamak olarak diyet yapıyoruz demiş :) koptum ona ben ya yorum da yapamadım o zaman şimdi bi rahat rahat güleyim istedim

kızlar kış uykusu sadece hayvanlara özgü değil bence... hepimiz o moda giriyoruz kış gelince... şimdi havalar da erken kararmaya başladı falan... ruh halimiz ve hormonlarımızın değişimi bizi çok etkiliyor... ama bu ara dönemi oldukça hızlı ve zararsız geçirmelisiniz... vücudunuz bu duruma da alışacaktır... lütfen beninizi tekrar hazırlayın... belki kitap okumak bu duruma yardımcı olabilir (zayıflama ile ilgili)... okurken çaktırmadan bilinçaltına tekrardan hedefini sokmuş oluyosun çünkü... emeğinize yazık lütfen yapmayın böyle kilolar çok zor veriliyor ama çok kolay alınıyor... bu dönemi bari tekrar beyninizi hazırlayana kadar kilo koruma dönemi gibi geçirin... amaaann battı balık yan gider zaten bozdum gitti gibi yaparsanız inanın 2 verdiyseniz 3 alırsınız çok yazık olur

haydi bakın bugün yeni bir gün ve yeni bir ay...1KASIM... HER ŞEYE YENİDEN BAŞLIYOSUNUZ... HEDEF KİLOLARINIZI BELİRLEYİN VE GOOOO

Bu arada betüşümüz yok oldu kaç günlerdir? ben onun da depresyona girip iyice salmış olmasından korkuyorum açıkçası son günlerde o da pek iyi hissetmiyordu sanki...

bugün kilo bildirim günü... tablomuzu da betüş düzenliyordu umarım gelir...

ben geçen hafta 59,9'dum, bu sabah 59,5 çıktım.

Herkeslere kolaylıklar dilerim...

aynen doğru söylüyorusun
bu arada kaçamak olarak diyet yapıyoruz diyen bendim tatlım

motiveyim tekrar başladm aama 65 kiloyum işte bakalım haftaya inşallah

aynen doğru söylüyorusun
bu arada kaçamak olarak diyet yapıyoruz diyen bendim tatlım
bayıldım yaaaa :))) ama artık sadece diyet yapıcaksın tamam mı? :)
Gunaydin kizlar kilo bildirimi yapayim baslangic: 68,5 (28.10.2013)
Bugun: 68

Dort gun icin iyi bir sonuc bence 500 gr gitmis
bence de çok iyi... kilolar azaldıkça kilo verme de yavaşlıyor, bu sebeple ben de hedefimi maksimumu 500 gram diye koyuyorum her hafta... öbür türlü fazla verirsem sağlıksız vermiş olurum çünkü eminim... 500 500 gitse her hafta ayda 2 kilo eder ki yavaş yavaş verilen kilolardan yanayım hep :) nasılsa acelemiz yok ben yılbaşına kadar 55 olma hedefi koydum kendime misal
motiveyim tekrar başladm aama 65 kiloyum işte bakalım haftaya inşallah

boyun kaç pamukçum şekercim? ya sende de çok azim ve irade vardı... ben yeni katıldığım dönemde hatırlıyorum seni... tekrar o iradeyi istiyorum geri lütfeeennn :) haftaya cuma için hedef koyucam sana şimdi boyunu da söyle bakem :)

Günaydın kızlar bende bildirimimi yapıyım

başlangıç 22 ekim : 65.8 kg
geçen hafta : 64.6 kg
güncel : 63.9 kg
boy : 1.62 cm

Kızlar.. Ben, grubumuzda avatarı aynı olan arkadaşları karıştırıyorum.
Sizde de böyle bi durum var mı bilmiyorum ama.
Bilginize....

163 boyum 30 yaşım
azim ve irade 2 gündür elimde kaçırmamaya çalışıyorum tatlım.

tebrik ederim 2 haftada 1,900 çok iyi

özel bi kür yaptın mı destekleyici olarak yada spor??
hatta 10 gunde yok cnm kür yapmadim spor da yapmadim isyerinde devamli oturmuyorum onun katkisi vardir belki ama bide yeni basladigim icin ilk etapta hizli gitti simdi yavas yavas da olsa gidiyo

[QUOTE
bence de çok iyi... kilolar azaldıkça kilo verme de yavaşlıyor, bu sebeple ben de hedefimi maksimumu 500 gram diye koyuyorum her hafta... öbür türlü fazla verirsem sağlıksız vermiş olurum çünkü eminim... 500 500 gitse her hafta ayda 2 kilo eder ki yavaş yavaş verilen kilolardan yanayım hep :) nasılsa acelemiz yok ben yılbaşına kadar 55 olma hedefi koydum kendime misal )[/QUOTE]

Evet haklisin canim yavas ama emin adimlarla ilerlemek lazim bende yil basina kadar 60 olmak istiyorum

Tesekkurler kizlar darisi daha da eksi olarak basiniza insallah ve benimde boyle devam eder insallah.

Bugün ki menum;
Sabah 1 dilim cavdar ekmegi domates peynir zeytin cok az tereyag bal
Ogle 1 kase special k süt ile
Aksam az patates yemeği az bulgur pilavı ve yoğurt
1 fincan yesil cay ictim birazdan 1 fincan daha icicem.bugun aksam proteinli bisey yemeyince acikmaya basladim.hala isteyim aksam guzel yemekler oluyo etli bisiler varsa azicik yicem sanirim:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…