60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Cnm basindaki ve sonundaki parantezli kisimlari silmezsen yapabilirsin

Tesekkur ederim canim

Bu arada bugun yediklerimi yazmayi unuttum.
Sabah : 2 kuru kayisi ve 2 badem
2 saat sonra 2 dilim kepekli ekmek arasi peynir ve sekersiz cay

Oglen: 1 kase yesil mercimek corbasi ve 1 dilim kabak mucver ve yagsiz bolca salata

Aksam: 1 kase corba ve 6 kasik ispanak yemegi , 1 dilim kepekli ekmek ve bolca yagsiz salata
2 lt su

Hosgeldin ,tebrik ederim iyi kilo vermissin. Nasil ve ne kadar zaman zayifladin bizimle paylasir misin biz de senden faydalanalim :)

hoşbuldum 22temmuzda başladım bu hayata. ilk işim diyetisyene gitmek oldu. sonrası çok kolay oldu çok iradeli biri olarak kendim 3 diyetisyen kontrolunde 13 kilo toplamda 16kilo verdim. düzenli bir hayata geçtim. yediklerimi azalttım. akşam 7den sonra ara öğün dışında hiç birşey yemedim. ilk başlarda yasaklı şeyler asla yemedim . şauan her istediğimden yiyorum ama çok az ve kontrollu. yeni ne zaman yiyeceğimi kendim ayarlıyorum. hergün tartılıyorum kendimi kontrol ediyorum. yürüyüşler yapıyorum ve bol su içiyorum :)

Iyi aksamlar kizlar

Son 1-2 gundur az da olsa kilomda artis var.bugunlerde regl olcam umarim onun sisligidir

Bugun ki menum;

Sabah : 1 dilim cavdar ekmegi peynir domates azicik tereyag bal ve nescafe
Aksam : 1dilim rosto kofte az patates puresi az tavuk sote ve az lahana salatasi
2 fincan yesil cay birazdan 1fincan daha icicem vve butungun bol su ile bugunluk bukadar

Selam kızlar,
2-3 gündür doktor telaşlarım vardı. Bu sebeple ne burada ne de rejimdeydim. Yarın başlıyorum ama. Yürüyüş de başlıyor sabahın erken saatlerinde.
Ya olacak ya olacak!!!

Kızlar dün öğleden beri giremedim annemler geldi haftasonu için ama ben çok kötü bozdum diyeti annemler varmen kasmak da istemedim açıkçası :/ ama haftaiçi çok sıkı tutucam. Eşim de olmıcak akşamları falan da çok haffif geçirmeyi düşünüyorum o yüzden. 59.5 tum 59 olmam lazım cumaya zira sonradan regl dönemim başlıcam ödemdi falan derken kiloda artış görünce canım sıkılıyo. en azından regl öncesi 59a gelebileyim istiyorum...

Selam kızlar bugün yazamadım . hafta sonu olunca ben sapıtıyorum.Birde annemde olunca temelli bozdum diyeti yediklerimi yazmıycam çünkü çok kötü ipin ucu kaçtı . Birde akşam arkadaşa çaya gittik tabii kuru kuru çay içilmez .Ama yarından sonra daha dikkatli olcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…