60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kalori diyeti için öncelikle kaç kalori alman gerektiğini bilmen lazım nette kalori hesabi yapan siteler var ama pek sağlıklı hesaplamıyolar sanki çünkü ben diyetisyene gitmiştim bi kaç ay önce bana 1800 kalorilik bi liste hazırladı( bu arada boy 155,kilo 63gibi bi şeydi) bu şekilde ayda 2-3 kg verirsin ortalama dedi ama vücut alıştıktan sonra kaloriyi düşürücem demişti. tabi ben 1-2 hafta sonra gittim 1200 gr. vermişim ama 1000gr. kastan 200 gr. da su dan eksilmiş yani hiç sağlıklı bi şey olmamamış sonra 1-2 hafta da sporla yaptım spor dediysem günde yarım saatlik bi aktivite bisiklet fitness yürüyüş müzikle oyun canım ne istediyse bu sefer de 1000 gr. gitmişti ve hepsi de yağdan. yani su ve spor çokk önemli. ama dediğim gibi kalori hesabı yapmak isteyenler için 'kalori sepeti' diye bi site var onu öneririm daha pratik ya da tel uyumlu olanlar için 'fatsecret' diye bi prog. var onu da kullanabilirsiniz

ne kadar zamandır yapıyorsun?

ben 2 aydır yapıyorum... sonraki soruyu duyar gibiyim :) 2.5 kilo verebildim... ama bu benden kaynaklandı... iki ileri bir geri gittim sürekli... araya bayram girdi şu bu derken 2 verdim bir aldım olunca baya bir zamana yayıldı... yani bir 3 hafta kadar kaybım var diyebiliriz...

seni görmemişim cnm çok pardon biraz anlattım ama sen nasıl yapıyosun

kalori sepetinde ben de hesapladım günlük 1800 almam gerekiyormuş

ben de hedef koydum 5 haftada 4 kilo için bu hedefe ulaşmak için de günlük 1000 kalori almam gerekiyormuş (özellikle 1000 kalorinin altına düşmeyecek şekilde hedef koydum)

2 haftadır düzenli yazıyorum yediklerimi kaçamak yapsam bile en fazla 1200 e çıkıyorum ama bende giden kilo yok..

nerde hata yaptım ki ??

Kızlar selaamm ben çok eskiden buradaydım 5-6 ay önceye kadar yalnız düğündü felan derken gelemedim.

Bu arada da daha kilo aldım ben 69 oldum

Boy: 1,66 ne yapmalı bilemiyorum 60 olmam lazım kızlar.

Ama diyet listeleri de acaip boğar beni. Şekeri, ekmeği kessem az da yürüyüş ve bolsu yeterli mi sizce ?

Bir de elma sirkesi demişsiniz cidden kilo verdiriyor mu ?

canım muhtemelen biliyorsundur ama ekmek de dahil karbohidratlar simit börek çörek veya her hangi bir tatlı ki diyet bisküvileri de buna dahil, ayrıca asitli içecekler (cola zero giller de dahil) bunlar kesinlikle kalorisi az bile olsa yenmemesi gerekenler... az yiyorum desen bile bunlar kilo verimini yavaşlatıyor... bulgurlu bir şey yiyeceksen haftada bir yapmanı tavisye ederim bu da yavaşlatıyor ve ödem yapıyor çünkü... ayrıca çok ciddi bir şey söylicem kuru meyve (kuru kayısı, erik,incir) ve normal meyveler de benim kilo vermemi yavşlatmıştı hatta durdurmuştu gerçekten ne zaman ki bunları yemedim tekrar kilo vermeye başladım... meyveyi abartmaman lazım zaten... yiyeceksen de akşam öğününden sonra değil akşam yemeğinden önceki ara öğnlerinde yemeye dikkat et... başka da aklıma gelen bir şey yok valla... ha bu arada nesfit giller de yenmemesi gereken gruptan... daha çabuk acıkmana neden olan karbonhidrat içeriyor malesef...

anladım teşekkür ederim

nesfitleri yiyemiyorum zaten denedim ama sevmedim dediğin gibi acıktırıyor..

meyveyi bir öğün yerim ben o da bir çeşit ama kilo verimini durdurduğuna şaşırdım şimdi

tatlıya dayanamıyorum işte o yüzden azcık da olsa yiyorum özellikle çikolata..

simit de yerim geçen hafta 4 gün kahvaltıda yemiştim hata!!!

Canim cizelgenden gordugum kadariyla biraz vermissin bende de dönem dönem durmalar oluyor vucut alisiyor bi sure sonra ama sakin birakma gitmiyo diye biraz sporu arttir bence bi de suyla aran iyi olmali:)

Bende bugün kararalı hallerime geri döndüm giydim taytımı üstüme de dar bir şey geçtim evimizin en beyaz duvarına çekindim bir fotoğraf 4 aralıkta aynı kıyafetlerle aynı yerde yine çekineceğim dedim
1 ay sonra neler olacak bi Allah bilir

Canim cizelgenden gordugum kadariyla biraz vermissin bende de dönem dönem durmalar oluyor vucut alisiyor bi sure sonra ama sakin birakma gitmiyo diye biraz sporu arttir bence bi de suyla aran iyi olmali:)

havalar serinleyince suyu azalttım oda etkiliyor,,

sen çizelge yapmamışsın uğraşmadın mı?

Oh hareketlilik gelmiş buraya. Yeni gelenler hoşgeldi.
Zararsız bi haftasonu atlattım bende :) şimdi amcam ve halam yanımda misafirlikteyiz. Ama gereksiz yemedim. Sen emziriyosun ye ye aa bizde ye evde yemezsin felan tamam diyorum alıyorum tabağıma sonra eşimin tabağına pas :) burdan eve erken dönmem lazım tehlikedeyim :) çok güzel şeyler hazırlamışlar şimdi çay ve yanında kek börek kurabiye felan var bende oğluma bakıcam diye odaya kaçtım geldim :)

kizlar ben verdigim her bir bucuk kiloya 1 odul koyarak (her zaman yemek degil, bazen alisveris bazen yeni sac stili vs) 8 kilo verdim. suan 60 kiloyum, bu yontemi size de tavsiye ederim cok guzel gaza getiriyo insani.

Gecen hafta ve haftasonu misafirim vardi ve ipin ucunu kacirdim. Ve iki haftada2.5 kg almisim oldum simdi 72.5 ama burdan devam edicem yine. Bugun sabah bir haslanmis yumurta biraz peynir bi cay kaşığı bal bir bardak süt ve 2 minik poaca yedim. Arada elma ve hurma oglen karniyarik ve 5 kasik pilav yine arada elma ve 6dan once kabak yemegi yedim. 3 litee suda tamam emzirdigim icin cok kisamam ama ekmek ve tatliyi kesicem .birde 6dan once yemek isini kesicem daha önce e bu sekilde ayda 5kg vermiştim Boy 1.63 55 falan olmam lazim bebeğim 6 aylik olduktan sonrada spora baslicam

iyi akşamlar kızlar hafta sonundan sonra toparlamak biraz zor olacak kendimi tutamıyorum . bugün yine çok yedim

sabah: bir simit ve çay

öğlen:5 -6 köfte ve 1 dilim ekmek 1 bardak ayran köftenin yarısını yemem lazımdı ama dayanamadım.

akşam: 1 kepçe çorba , 200 gr kadar hamsi buğulama ve bolca salata

ana öğünlerde çok yeyince ara öğüne gerek kalmadı .

zaten bu yemeyle ben kilo falan veremiycem

kafayı yicem yaaa biri beni durdursun

Bence ekmek ve simit dışında bir sıkıntı yok yaw dert etme:)

kıslar ekmeği hayatımızdan tamamen çıkarmamız değil ama azaltmamız gerekiyor. o ne ya hamur ye ye dur! dedim kendime vee artık günde toplam 2si kahvaltıda (ve mutlaka kızartılmıs kepek ekmeği ya da tam tahıllı oluyo bunlar) ve 1 dilimi de akşam yemeğinde yiyorum. porsiyonları eski geniş tabaklara değil minik pasta tabaklarına koyyorum.salata olmazsa olmaz. akşam canım tatlı isterse 2 tane kuru meyve yiyorum ama tek eksiğim gün içinde su içmek.. unutuyorum su içmeyi.

birde ben 44 bedene doğru giderken bikaç ayın içnde 40 a düşünce eskiden zor olan pantolonların bile içine rahatlıkla girdiğimde ya da bir mağazaya gittiğimde artık tezgahtarın bana 38-40 size olur demesine ve denediğimde de olmasına bayılıyorum. acayip gaza geliyorum. artık daha hafif hissediyorum, bu gerçekten güzel bi duyguymuş.

Gunaydin kizlar kac gundur yazamadim isler yogundu evdeki int tede sorun vardi.bikacgundur yasadigim kilo artisi tahmin ettigim malum sebeptenmis.bilerek birkac gundur tartilmadim bugun tartildim artilar gitmis ustune 200gr daha gitmis.baslayali tam 2 hafta oldu 2.200 gitti bundan sonra haftada ort 500-1000 arasi vermek hedefim.bende gunde ort 1000 kalori seklinde besleniyorum sonuctan memnunum hemde diyet psikolojisiyle yapmiyorum oyuzden zorlanmiyorum

merhaba arkadaşlar ben de bu grupta zayıflamaya karar verdim inşallah.....boy 168cm kilo 64 kg yaş 33.....ve hedefim 5 kilo vermek....6 aralığa kadar bakalım becerebilecek miyim....geçen yılda yoğurt zencefil,tarçın ve zerdeçal karışımı ile 2 kg vermiştim sanırım tekrar başlıcam....bazen güzel tutuyorum bazen de hiç durmadan yemek istiyorum..spor yapamıyorum .....çok hareketli sayılmam...herkese başarılar diliyorum umarım ideal kilolarımıza döneriz.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…