evet bende bir siteden kalori takibi yapıyorum ortalama 1000 kalorilik yapıyorum ama kilo veremedim acaba yanlış mı yapıyorum..
biraz daha ayrıntılı bahseder misin??
ne kadar zamandır yapıyorsun?
seni görmemişim cnm çok pardon biraz anlattım ama sen nasıl yapıyosun
kalori sepetinde ben de hesapladım günlük 1800 almam gerekiyormuş
ben de hedef koydum 5 haftada 4 kilo için bu hedefe ulaşmak için de günlük 1000 kalori almam gerekiyormuş (özellikle 1000 kalorinin altına düşmeyecek şekilde hedef koydum)
2 haftadır düzenli yazıyorum yediklerimi kaçamak yapsam bile en fazla 1200 e çıkıyorum ama bende giden kilo yok..
nerde hata yaptım ki ??
canım muhtemelen biliyorsundur ama ekmek de dahil karbohidratlar simit börek çörek veya her hangi bir tatlı ki diyet bisküvileri de buna dahil, ayrıca asitli içecekler (cola zero giller de dahil) bunlar kesinlikle kalorisi az bile olsa yenmemesi gerekenler... az yiyorum desen bile bunlar kilo verimini yavaşlatıyor... bulgurlu bir şey yiyeceksen haftada bir yapmanı tavisye ederim bu da yavaşlatıyor ve ödem yapıyor çünkü... ayrıca çok ciddi bir şey söylicem kuru meyve (kuru kayısı, erik,incir) ve normal meyveler de benim kilo vermemi yavşlatmıştı hatta durdurmuştugerçekten ne zaman ki bunları yemedim tekrar kilo vermeye başladım... meyveyi abartmaman lazım zaten... yiyeceksen de akşam öğününden sonra değil akşam yemeğinden önceki ara öğnlerinde yemeye dikkat et... başka da aklıma gelen bir şey yok valla... ha bu arada nesfit giller de yenmemesi gereken gruptan... daha çabuk acıkmana neden olan karbonhidrat içeriyor malesef...
kalori sepetinde ben de hesapladım günlük 1800 almam gerekiyormuş
ben de hedef koydum 5 haftada 4 kilo için bu hedefe ulaşmak için de günlük 1000 kalori almam gerekiyormuş (özellikle 1000 kalorinin altına düşmeyecek şekilde hedef koydum)
2 haftadır düzenli yazıyorum yediklerimi kaçamak yapsam bile en fazla 1200 e çıkıyorum ama bende giden kilo yok..
nerde hata yaptım ki ??
Canim cizelgenden gordugum kadariyla biraz vermissin bende de dönem dönem durmalar oluyor vucut alisiyor bi sure sonra ama sakin birakma gitmiyo diye biraz sporu arttir bence bi de suyla aran iyi olmali:)
Bence ekmek ve simit dışında bir sıkıntı yok yaw dert etme:)iyi akşamlar kızlar hafta sonundan sonra toparlamak biraz zor olacak kendimi tutamıyorum . bugün yine çok yedim
sabah: bir simit ve çay
öğlen:5 -6 köfte ve 1 dilim ekmek 1 bardak ayran köftenin yarısını yemem lazımdı ama dayanamadım.
akşam: 1 kepçe çorba , 200 gr kadar hamsi buğulama ve bolca salata
ana öğünlerde çok yeyince ara öğüne gerek kalmadı .
zaten bu yemeyle ben kilo falan veremiycem
kafayı yicem yaaa biri beni durdursun
havalar serinleyince suyu azalttım oda etkiliyor,,
sen çizelge yapmamışsın uğraşmadın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?