yapamadım yaaaolmadı niyeyse neyse ben de öyle yazarım artıkın
mrb kıslar ben de geldim :) yaş 26 . 27 olcamneyse boy 1,63 kilo 63.eskiden ne zayıftım şimdi kocaman bi göbeğim var.bide yüzden çok kilo alıyorum balon gibi şilio yüzüm ve göğüsler şişio.benim problemim ekmek.kesemiorum.yemek yemek zevk.diyete girince mutsuz oluyorum bide masa başı iş.napca m ben yaaaa.sizler neler yapıonuz bakim :
sağol canım teşekkür ederim ama çizelgeyi yapıyorum ordaki gibi çizelge kısmına da yapıştırıyorum ama site mesaj gönderiyo hemen çizelgeniz öngörülen formatta değildir diye kaç kez denedim ama olmadı neyse
merhaba arkadaşlar ben de bu grupta zayıflamaya karar verdim inşallah.....boy 168cm kilo 64 kg yaş 33.....ve hedefim 5 kilo vermek....6 aralığa kadar bakalım becerebilecek miyim....geçen yılda yoğurt zencefil,tarçın ve zerdeçal karışımı ile 2 kg vermiştim sanırım tekrar başlıcam....bazen güzel tutuyorum bazen de hiç durmadan yemek istiyorum..spor yapamıyorum .....çok hareketli sayılmam...herkese başarılar diliyorum umarım ideal kilolarımıza döneriz.....
Yeni katilan arkadaslar hepiniz hosgeldiniz de eskiler yok sanki , birbirimize destek olalim daha iyi motive oluruz . ben bu hafta yediklerime pek dikkat edemedim ama hareketli bir haftaydi sanirim ondan 600gr gitmis yarin tarti gunu bakalim ne olacak
bende aranıza katılmak istiyrm. 1.62 boyunda 69 kiloyum yapmadığım diyet kalmadı. artık sağlıklı kilo vermek istiyorum bu benimde hakkım...:)
selam kızlar ben tam düzenli olarak pazartesi başladım bakalım pazartesiye kadar kaç gramgidecek:44::44: aslında hedefim 55 ama baktım birden çok oldu ben de küçük hedeflerle başlayayım dedim şimdilik hedef 58. gitsin kilolar gelsin 'wawww çok güzel olmuşsun' lar
Selam kizlar
Kilom 2 ileri 1 geri gidiyo.azicik fazla kacirsam ve yesil cayi ihmal etsem hemen tartiya yansiyo.Neyse pes etmek yok yola devam.bugun ki menum;
Sabah domates salatalik peynir kucuk pogaca 1 nescafe
Ogle dugun corbasi ve azicik humus
turk kahvesi
Aksamda barbunya yapicam yaninda yogurt
Yaklasik 1000 kalori edecek bugunu boyle kapatmam lazim
evet küçük hedefler koyunca daha iyi oluyor
çizelgeni de yapmışsın güzel olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?