60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kizlar dun misafirim vardi yazsmadim.ama bugun cok mutluyum .haftasonundan sonra tartilmamistim
Cok cikarim diye korkuyodum. Bu sabah tartildim 67,4 ciktim cumadan sonra tam 600gr gitmis

Merhaba kızlar.Ben de aranıza yeni katıldım.Geçen hafta diyetisyene gittim.71 le başladım şuan 69 kiloyum.

ne kadar zaman geçmiş eski paylaşımlarıma bakıyorum da.27 olacakmışım şimdi ise 30 olacam ne korkunçşimdi 57 kiloyum.ama yaş 30 napim (((

şuraya bir not düşmek istiyorum.bi kaç sene sonra okumak için.seneye bugün kimbilir nerde nasıl kimle.güzel olur inşallah

Selam cnm hoşgeldin... Benim de boyum 168 ve ben de 64 kiloyla başlamıştım:) şimdi 59-60 arası gidip geliyorum. Ama ben başlayalı 3.5 ay oldu normalde insanlar bu kadar zamanda kaç kilo beriyor ama ben malesef çok yavaş verebildim. E bi de araya bayramdı falan girdi bir kaç kez iki ileri bir geri yapmak durumunda kaldım. Neyse hoş geldin kolay gelsin :)

bende aranıza katılmak istiyrm. 1.62 boyunda 69 kiloyum yapmadığım diyet kalmadı. artık sağlıklı kilo vermek istiyorum bu benimde hakkım...:)

Yeni katilan arkadaslar hepiniz hosgeldiniz de eskiler yok sanki , birbirimize destek olalim daha iyi motive oluruz . ben bu hafta yediklerime pek dikkat edemedim ama hareketli bir haftaydi sanirim ondan 600gr gitmis yarin tarti gunu bakalim ne olacak

Selam beybiler,

Nasıl gidiyor diyet durumları....

Ben çok yoğunum kasım sonuna kadar böyle devam edecek.... Günde 4 saat falan uyuyorum kalanındaysa Allah ım nasıl yetiştircem diye diye panik halinde çalışıyorum... arada mola verip girip bakmaya çalışsamda çok takılmadan hhemen kaçıyorum... Aman şu işi bi teslim edelimde daha da bir şey istemem....

Rejime devam daha eksilerei göremedim ama yakındır.... çaklıt yok kola yok nescafe yok hamur işi yok ee daha ne olsun dicem ama harekette yok... akşamlarıda azcık mekik falan yapayım diyorum ama bu ay ıı ııh... şu iş bitmeden kılımı kıpırdatamam....

hadi öptüm beni özleyin anacıım byy.....

iyi maşallah benim malum günler olduğu için tartı artıları gösteriyo malesef iştahım da açıldı dikkat etmem lazım:18:

selam kızlar ben tam düzenli olarak pazartesi başladım bakalım pazartesiye kadar kaç gram gidecek:44::44: aslında hedefim 55 ama baktım birden çok oldu ben de küçük hedeflerle başlayayım dedim şimdilik hedef 58. gitsin kilolar gelsin 'wawww çok güzel olmuşsun' lar

evet küçük hedefler koyunca daha iyi oluyor
çizelgeni de yapmışsın güzel olmuş

Selam kizlar
Kilom 2 ileri 1 geri gidiyo.azicik fazla kacirsam ve yesil cayi ihmal etsem hemen tartiya yansiyo.Neyse pes etmek yok yola devam.bugun ki menum;
Sabah domates salatalik peynir kucuk pogaca 1 nescafe
Ogle dugun corbasi ve azicik humus
turk kahvesi
Aksamda barbunya yapicam yaninda yogurt
Yaklasik 1000 kalori edecek bugunu boyle kapatmam lazim

Bugünkü menün bence gayet güzel olmoş

Kızlar selam bir süredir giremedim ama bu sürede diyeti salmadım. çok da sıkı yaptım desem yalan olur. fakat dediğim gibi bi acelem yok hayat benim hayatım. girmediğim zamandan bu yana 1 kilo verdim hemen çizelgemi yeniliyorum. :)
yeni gelen herkese hoş geldiniz diyorum deneyimleri paylaşmak isterim nede olsa 8 kilo verdim :)

ya kızlar ben ne zaman diyete başlasam 3-5 gün sonra hastalanıyorum direncim düşüyo sanki, halbuki meyve yiyorum yaklaşık 1800 kalori alıyorum niye ki acaba:2::2: sizde de oluyomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…