60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bende ipin ucc bayaa kaçtı.... 70.6 oldum (( Allah ım neler oluyor... gram tatlı yememem lazım anladım ki ancak o zaman verebiliyorum... bu günden itibarn yine tatlıyı kesiyorum inşallah... kilolarınızı geçen haftaki kilonuz ve bu haftaki kilonuz şeklinde yazarsanız listeye yazabilirim çok vaktim yok arada girip toparlıcam.... isteyen yazsın bence :)

çizelgemi değiştirdim.... artık öncelikli hedefim 65 kilo.....

kan tahlilinden korkmasam diyetisyene gidicem tiroidime falan bir baktırcam belki şeker hastasıyımdır hiç bir şey bilmiyorum kendi hakkımda.... bir bozukluk var... yada sadece hareketsizliktendir bütün bunlar...vakit yok ki... spora yazılayım... hele bu ay olursa hepten yoğun... ayın 15 ine proje yetiştircem aralığpın başında sınavlarım var stres tavan yani... çok ağlandım dimi... ay napiim boğuluyorum bu aralar....

neyse bunları atalım çöpe bu gün yeni bir başlangıç yapma vakti.....

Sabah
1,5 dilim ekmek içine iki dilim peynir bir parça sucukla sandviç yapıp yedim....
1 mandalina....

öğlen 1 kase yoğurt

akşam 1 kase yoğurt

bu günlük bu kadar... detoks günü olsun bu gün...

akşamada mekiki ve bacak hareketleri

arada bol su ve form çayı .... bu form çaylarıda artık hiç etki etmiyor....

ya kızlar ben ne zaman diyete başlasam 3-5 gün sonra hastalanıyorum direncim düşüyo sanki, halbuki meyve yiyorum yaklaşık 1800 kalori alıyorum niye ki acaba:2::2: sizde de oluyomu

mesela bir günde neler yiyiorsun.... psikolojik olma ihtimali var mı sence.. bende oluyorda....tatlı yemeyince hayata küsüyorum :)

bravo iyi gidiyosun...... neler yapıyosun anlatsana azcık feyz alayım....

Tesekkur ederim . bu hafta cok dikkat etmedim ama herseyden az yedim. Bir de cok hareketli bir haftaydi .sabahlari kahvalti hazirlayamiyorum cunku okula 7 de gidiyorum o yuzden okulda simit yemek zorun da kaldim simitte olmasaydi belki daha cok verirdim . bir de bol su icmeye calisiyorum gunde en az 2 lt .aksam ekmek yemedim yagsiz bol salata ve cok az evde ne varsa ondan yiyorum.

ben de 64,5 dum bugün sabah 63.9 um....ama dün 63.5 idim bir ileri iki geri..bugün bir de aşure yedim pişman oldum meğer çok kalorisi varmış....akşam bir şey yemeyi düşünmüyorum....

betüüüşşşş böyle bir sonucu bekliyodum ben zaten buradan uzaklaşmandan belliydi... bence diyet psikolojisinden çıktın ve bu süre zarfında azar azar da olsa kilo aldın buradan uzaklama bebeem girebildiğin kadar gir ama gir... bu ortam sorumluluk yaratıyor çok bırakamıyosun... iradeni geri istiyoruz... ne iyiydin ne inatçıydın bayram öncesi ya yine yapabilirsin canım... bu yediklerin yanına kar kalsın artık tekrardan sıfırdan başlar gibi düşün emiii....

ben geçen hafta 59.5'tum ama cts pazar annemler gelince cozuttum... günde 3000 kalori almış olabilir öyle bi cozutma yani... dolayısıyla bu haftaki hedefim sdc 59.5'a geri dönebilmekti ve bu sabah tam 59.5'u gördüm tartıda yine :) 3 gün sonra da mens dönemim geliyor... iştahım yerinde çok şükür ama şu dönemi bir atlatırsam çok rahata ericem biliyorum... 22 kasımda yani 2 hafta sonra buraya 58 kilo olduğumu yazıcam :)

arkadaşlar merhaba;
sizinle beraber bende varım artık.1 yıl önce doğum yaptım 62 kiloydum hamile kaldığımda şimdi 63,4 üm hedefim 55...sizinde desteğinizle hedefime ulaşacağım yardım edin bana :)

günaydın kızlar regl dönemim yaklaştı canım acayip tatlı istiyor siz bu dönemde ne yapıyorsunuz . dün tatlı krizine girdim dayanamadım bir pop kek yedim . bu dönemi hasarsız atlatmalıyım. Tabii birde ödem oluyor kilom otomatik 1 kg artıyor

dün ki menüm
sabah: bir simit açık şekersiz çay
ara: bir pop kek
öğlen :komşuya misafirdim biraz kısır ve yeşillik yedim
akşam: yağsız bol salata 1 kase yoğurt
2 lt yakın su

canım ben çok tatlı istediğimde elma-armut rendeleyip üzerine tarçın döküyorum ya da kahveyi çok sevdiğim için şekersiz bi sütlü kahve yapıyor yanına da 2-3 parça bitter çikolata alıyorum acaip kesiyo tatlı isteğimi. hem zaten 4 parça bitter çikolata ortalama 100 kalori

Bende kendimce iyi gidiyorum ne çok açım ne tok sabrediyorum.Canım bir şey çekince diyorum nasıl olsa onun tadını biliyorsun ne gerek var yemene aynı tat sonuçta diye kendime engel oluyorum.

Eğer şeker isteğiniz çok bastırıyorsa süt-tarçın karışımı bire bir ben saat 10 da bir bardak sütümü içiyorum yarım yağlı tabi ve 2 ye 3 e kadar canım hiçbir şey çekmiyor

Tesekkur ederim cok lezzetli geldi. Hemen deniycem

islerden firsat bulup girme imkanim olmadi arkadaslar hicmi hic yazamadim diyet yapmayan biri olarak yinede dikkat etmeye calisiyorum en gec 7 den sonra birseyler yememege calisiyorum 68 kiloya indim 70 kilodan insallah dahada veregim insan kilosunu verdikce kendini daha iyi ve rahat hissediyor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…