Gecen hafta 68 kg
Simdi 67,3 kg
ya kızlar ben ne zaman diyete başlasam 3-5 gün sonra hastalanıyorum direncim düşüyo sanki, halbuki meyve yiyorum yaklaşık 1800 kalori alıyorum niye ki acaba:2::2: sizde de oluyomu
çizelgemi değiştirdim.... artık öncelikli hedefim 65 kilo.....
bravo iyi gidiyosun...... neler yapıyosun anlatsana azcık feyz alayım....
kızlar bende ipin ucc bayaa kaçtı.... 70.6 oldum(( Allah ım neler oluyor... gram tatlı yememem lazım anladım ki ancak o zaman verebiliyorum... bu günden itibarn yine tatlıyı kesiyorum inşallah... kilolarınızı geçen haftaki kilonuz ve bu haftaki kilonuz şeklinde yazarsanız listeye yazabilirim çok vaktim yok arada girip toparlıcam.... isteyen yazsın bence :)
hoş geldinarkadaşlar merhaba;
sizinle beraber bende varım artık.1 yıl önce doğum yaptım 62 kiloydum hamile kaldığımda şimdi 63,4 üm hedefim 55...sizinde desteğinizle hedefime ulaşacağım yardım edin bana :)
günaydın kızlar regl dönemim yaklaştı canım acayip tatlı istiyor siz bu dönemde ne yapıyorsunuz . dün tatlı krizine girdim dayanamadım bir pop kek yedim . bu dönemi hasarsız atlatmalıyım. Tabii birde ödem oluyor kilom otomatik 1 kg artıyor
dün ki menüm
sabah: bir simit açık şekersiz çay
ara: bir pop kek
öğlen :komşuya misafirdim biraz kısır ve yeşillik yedim
akşam: yağsız bol salata 1 kase yoğurt
2 lt yakın su
kızlar ben bugun yulaf ezmesine başladım. acayip tok tutuyo. mutlaka deneyin.
canım ben çok tatlı istediğimde elma-armut rendeleyip üzerine tarçın döküyorum ya da kahveyi çok sevdiğim için şekersiz bi sütlü kahve yapıyor yanına da 2-3 parça bitter çikolata alıyorum acaip kesiyo tatlı isteğimi. hem zaten 4 parça bitter çikolata ortalama 100 kalori
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?