Günaydın kızlar
Ben bu ara biraz saldim kendimi.ucunu kacirmadim ama cokda dikkat edemedim kilom ayni yerde gelip gidiyo.Silkelendim geldim dediginiz gibi 1 gunluk bile gevseme oldumu butun hafta verilen emek bosa gidiyo.[/QUOT
günaydın canımm bazende o gevşemeler bize daha uzun süreli dayanma sabr veriyor çokta takmamak gerekiyor bence önemli olan uzu süreli salmamak
Günaydın kızlar.Nasılsınız bakalım?
Evet güzel bi fikir.
Sarayın krakerini bende deniyim bi aralarda çok acıkıyorum atıştırmalık iyi olur.
randevu aldım cuma günü diyetisyendeyim.
pazartesi son hız başlayacam pantalonların içinde hareket edemiyorum kıyafetler etimi sıktıkça ruhum acıyor çok üzülüyorum bu hal bana kesinlikle yakışmıyor ve ailemde bunu hketmiyor benim mutlu olmam lazım
doğru tespit biliyorum ama işte gitmem gerekiyor uygulamam için galibe işte öle bişeyDiyetisyene gitmek insanı sadece motive ediyor.Onun dışında sana senin zaten çok iyi bildiğin şeyleri söylüyor.Bende gidiyorum ama dediği herşeyi gerçekten iyi biliyorum ama yanlız başıma uygulayamıyorum işte.
Diyetisyene gitmek insanı sadece motive ediyor.Onun dışında sana senin zaten çok iyi bildiğin şeyleri söylüyor.Bende gidiyorum ama dediği herşeyi gerçekten iyi biliyorum ama yanlız başıma uygulayamıyorum işte.
Diyetisyene gitmek insanı sadece motive ediyor.Onun dışında sana senin zaten çok iyi bildiğin şeyleri söylüyor.Bende gidiyorum ama dediği herşeyi gerçekten iyi biliyorum ama yanlız başıma uygulayamıyorum işte.
bende acıkınca leblebi atıştırıyorum. diyetisyenim bir çay bardağı kadar yiyelbilceğimi sölemişti çok tok tutuyor. bende şimdi okuldan geldim çocuklar çok yordu acıkmşım iyice sabahtan hazırladığım brokolimi salata yapıp yedim çorbamı içtim ve sebze yemeği ohhh :)
Kızlaaarrrrrrr günaydııın.....
Tekrar eksilere düşmeye başladım..... geçen hafta 70.6 idim bu sabah 70 .... üstelik malum günlerdeyim :)))
yarına 69 küsur olmak için bu akşam spor neyim yapacağım artık....
stres bünyeyi çok etkiliyor.... wc problemi yaşadım günlerce, hastalığım bile 20 gün gecikti... yani geçen ay olamadım... nihayet oldu da ne sıkıntıymış arkadaşç....
proje hala bitmedi ve 23 kasımda teslimini istedikleri projeyi 15ine çektiler bana dua edin... en son ne zaman film izledim ne zaman kitap okudum hatırlayamıyorum valla... üzerinden yıl geçmiş gibi... tam elime bir şey alıyorum yok diyorum iş var.... tam film açıyorum vakit kaybediyosun bunlarla diyorum... kafayı yicem yaa..... kendime vakit ayıramıyorum
günaydınlarrr. haşlanmış yumurtalı lor peynirli bir kahvaltı yaptım göbeğime jelimi sürdüm spor yapcam birazdan.. Haftada 1 tartıldığım iiçin pztyi beklemek zorundayım. bende açlığı bastırmak için yoğurt leblebi ceviz gibi daha organik şeyler yenmesinden yanayımm
yeni yazmaya başladıım için ne projesi olduğunu bilmiyorum canım Ama Allah kolaylık versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?