60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

naber beybiler,

benim işler zıvanadan çıktı.... gece gündüz çalışıyor idim artık dün eve gider gitmez uyudum...hemde ne uyumak tv açık kalmış elektrikler açık ruhum bile duymamış....

rejim mejim hak getire yicek hazırlamaya vaktim yok... ee hazırlıcak biride yok....artık ne varsa onu yiyip geçiştiriyorum...

birde malum günler başladı nasıl deli gibi atlı aranıyorum bilemezsiniz... dün gece rüyamda pastalara yumulmuştum :))

aahh aahhh neden bende normal insanlar gibi kiloma hakim olamııyorum..... şimdi aklımda bir fikir parladı tinkk diye hemen paylaşayım.....

- spor hareketlerini liste yapıp duvarıma asıcam.... her gün yaptım yapmadım işaretlicem....

birde sarayın sebzeli krakerini çok beğendim kızlar içinde 7 paket var bir tanesi 61 kalori... tadı falanda çok güzel.... atıştırmalık olarak kullanılabilir.... ben baya bi stoklamayı düşünüyorum.....

Evet güzel bi fikir.
Sarayın krakerini bende deniyim bi aralarda çok acıkıyorum atıştırmalık iyi olur.

Merhaba yine ben.
Hala eliptik bisiklete adımımı atmış değilim. İki gün önce bu akşam mutlaka yapacağım demiştim ama iki gündür akşamları hep bir şey çıkıyor, eve varışım 11. O yüzden hala istediğim "hadi kızım yaparsın sen" psikolojisine girmiş değilim. O psikoloji gelmeden de ümüğe ket vuramıyorum. Neyse yine de dikkat ettim. Mesela dün akşam yemeğinde dışarıdaydım ve sadece salata yedim. Millet pizza yerken evet ben salata yedim. Canım pizza yemek istemedi gerçi, bunun dikkat etmeyle çok da alakası yoktu.
Neyse hala kilom 64. Ben de sizin gibi bi çizelge yapayım madem. Belki o motive eder :)

randevu aldım cuma günü diyetisyendeyim.
pazartesi son hız başlayacam pantalonların içinde hareket edemiyorum kıyafetler etimi sıktıkça ruhum acıyor çok üzülüyorum bu hal bana kesinlikle yakışmıyor ve ailemde bunu hketmiyor benim mutlu olmam lazım

Diyetisyene gitmek insanı sadece motive ediyor.Onun dışında sana senin zaten çok iyi bildiğin şeyleri söylüyor.Bende gidiyorum ama dediği herşeyi gerçekten iyi biliyorum ama yanlız başıma uygulayamıyorum işte.

doğru tespit biliyorum ama işte gitmem gerekiyor uygulamam için galibe işte öle bişey

bende acıkınca leblebi atıştırıyorum. diyetisyenim bir çay bardağı kadar yiyelbilceğimi sölemişti çok tok tutuyor. bende şimdi okuldan geldim çocuklar çok yordu acıkmşım iyice sabahtan hazırladığım brokolimi salata yapıp yedim çorbamı içtim ve sebze yemeği ohhh :)

Bende diyetisyenle zayıflayanlardanım o kadarpara vermek hoşuma gdiyor galiba yaa diyetisyenim şimdi rahatsızmış kendim devam ediyorum bakalım eve tartı bile almamıştım gittikçe öğreniodum kilomu. Bence diyetisyen gerçekten destek oluyorr

geçen sene bende diyetisyenle 10 kg verdim insan baya motive oluyor . şimdi onun listeleri elimde ama ben tam olarak uygulayamıyorum

Bence de açlığı o tarz bişeyle veya çiğ fındıkla sütle yoğurtla geçiştirmek daha mantıklı. Sonuçta sağlıklı beslenmeye çalışmaşıyız yani kalori değil de içeriğine dikkat etmeliyiz diye düşünüyorum. Katkı maddesi bol bir karbonhidrat kaynağı bisküviler falan. Bir de onları vücuda soktuğunda bünye gerisi de gelsin istiyor. Ne eve ne de bünyeye sokma taraftarı değilim:)

Kızlaaarrrrrrr günaydııın.....

Tekrar eksilere düşmeye başladım..... geçen hafta 70.6 idim bu sabah 70 .... üstelik malum günlerdeyim :)))

yarına 69 küsur olmak için bu akşam spor neyim yapacağım artık....

stres bünyeyi çok etkiliyor.... wc problemi yaşadım günlerce, hastalığım bile 20 gün gecikti... yani geçen ay olamadım... nihayet oldu da ne sıkıntıymış arkadaşç....

proje hala bitmedi ve 23 kasımda teslimini istedikleri projeyi 15ine çektiler bana dua edin... en son ne zaman film izledim ne zaman kitap okudum hatırlayamıyorum valla... üzerinden yıl geçmiş gibi... tam elime bir şey alıyorum yok diyorum iş var.... tam film açıyorum vakit kaybediyosun bunlarla diyorum... kafayı yicem yaa..... kendime vakit ayıramıyorum

günaydınlarrr. haşlanmış yumurtalı lor peynirli bir kahvaltı yaptım göbeğime jelimi sürdüm spor yapcam birazdan.. Haftada 1 tartıldığım iiçin pztyi beklemek zorundayım. bende açlığı bastırmak için yoğurt leblebi ceviz gibi daha organik şeyler yenmesinden yanayımm

yeni yazmaya başladıım için ne projesi olduğunu bilmiyorum canım Ama Allah kolaylık versin inşallah

valla ben pratik olmak zorundayım... organik şeyler hep ilgi bekliyo yıkıcan soycan doğrucan... gün içinde bazen wc ye gidicek vakit bulamıyorum....Sarayın sebzeli krakeri böyle zaamnlarda kurtarıcım olacak gibi....

yeni yazmaya başladıım için ne projesi olduğunu bilmiyorum canım Ama Allah kolaylık versin inşallah

Allah razı olsun işle ilgili....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…