60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaslar ben zayiflayamiyorum ya
daha once yazmistim 20 yasinda 170 boy 70 kiloyum 5 kilo versem elhamdulillah diye ama yok
tutamiyorum su koca bogazimi tatlidan vazgecemiyorum, annemde ye ac durulmaz ye diye kanima giriyor
spor desen 3 gun yapip 4cu gun amaaan diyorum((

istikrarlilik 0

yesil cay aldim tam 1 ay oldu kullanmaya baslayali (demisti herkes diyetsiz yesil cay etki etmez diye) ben bi umut yinede 1 kilo 1 kilodur zayiflatir dedim

bugun tartida sizce kac kilo gordum kendimi tammm tamina koskocaman 70

ne olacak bu halimmm bi bogazimi tutamiyorum

canım selam

ilk önce kendini motive edebilecek bişi bul bence...atıyorum mesela bir elbise etek yada beğendiğin bi bayan ...sonra her tatlı gördüğünde aklına onu getir...yaşın genç bak bu aralar hızlı verebilirsin inan doğumdu vs insan kilo verse bile vucut kötü oluyor oyuzden kendini motive et

hafta sonları hep ipin ucu kaçıyor bende oyuzden neler yedim yazmayacağım :))
ama ayın 23ünde tartılıp inş güzel haberler vereceğim

a.selam canim sagol

eve tarti almaya karar verdim
yemekten once ve sonar tartilip aldigi gramlari sporla yakarim belki dayanamayip
birde tartida cok gram aldigimi gormemek icin az yerim belki :)) bilmem care olur mu ama deneyecegim

Bende boğazımı tutamıyordum tutsam da akşama kadar dayanıyor akşam misliyle yiyordum
Sonra bu sefer tutacağım dedim ve tuttum 4,5 gün zaten o kadar tutunca miden doğal olarak küçülüyor ve alışıyorsun az yemeye hatta biraz fazla yersen miden rahatsız oluyor işte bu aşamaya gelince her şey çok kolay oluyor
Yaşımız daha küçük bende 18 yaşındayım 161 boyundayım geçen hafta 64 kiloydum bizim kilo vermemiz daha kolay üst yaşlara göre çünkü onların o kadar ilgilenmesi gereken şey var ki o yüzden 2,5 ay kendini tutsan rahatlıkla istediğin görüntüye ulaşırsın

Selam beybiler,

Nasıl gidiyor bakalım.....

ben az ve düzenli yiyerek devam ediyorum... henüz artıları göremedim... bakalım cumaya kadar 69a döneblcem mi....şimdilik hedefim bu....

merhaba kızlarr.. yıllardır yazmıyorum foruma. ama artık yazayım diyorum bende zayıfla yolunun yolcusuyum bu sabah 67.9 çıktım tardı--tıda hedef 58 bakalım inşallah herkesin idealine kavuştuğu bir forum olur burası

Merhaba,
Ben 27 yaşında, 163 boyunda ve 64 kiloyum. 3 yaşında bir oğlum var. Aranıza yeni katılıyorum, çünkü eski 55 kilo zamanlarıma geri dönmem lazım Hamile kaldığımda 63 kiloydum, doğumdan bir yıl sonra yeniden 63 kiloya gelmiştim. Ve hatta iki ay önce arkadaşın düğünü için 60 kiloya kadar düştüm yeniden. Ama maalesef sonbahar ile beraber geri aldım Eşimin de dediği gibi mesele diyet yapmak değil, bunu yaşam şekli haline getirmek ama bu gerçekten çok zor. Ayrıca soğuk havalarda kilo vermek için motivasyon sağlamak oldukça zor. Yazın tatildi, arkadaş düğünüydü derken insan ağzına ket vurup düzenli spor yapabiliyor ama kışın canı istemiyor hiç bir şey. Ben de böyle bir dönemdeyken bu grubu gördüm. Sanıyorum iyi bir motivasyon kaynağı. Eğer uyarsa ben de grubunuzdayım artk

Bugün ne mi yedim? Bence bu konuyu hiç açmayalım. Yarın ilk günüm olsun :) Bu akşam yarım saat eliptik bisiklete bineceğim, yemekte de sadece çorba (yani umarım )

selam
güne corn flakes ile başlayıp sadece çorba ile bitirdim ama açım
neyse kendimi motive etmem lazım bu göbek giiitmeeliiiii... :)

mrb hanımlar bnde 3 ay önce doğum yaptım toplam 20 kilon almıştım 14 ünü verdim kaldı 6 kilo fazlam ben specıal k yiyorum faydasını da gördüm deneyen var mı

valla kızlar her şeyin başı azim... eğer ki beslenmem gerektiği gibi besleniyorsan adam gibi ve kaçamak yapmıyorsan veriyorsun... başka gizli bir formülü yok bu işin... bu şekilde yapıp da veremeyen yok veremiyosa da %100 başka bir hastalığı vardır... ben bunu gördüm... ben de sürekli rejim modundaydım... ama 2 gün çok güzel gidiyordu 1 gün bozuyordum geri kalan günlerde tekrar rejimde oluyordum falan ama vücut o 1 gün bozduğu dengeye oturtmaya çalışıp tam vermeye başlayacakken yine bozuyomuşum buu anladım... sonra da çok dikkat ediyorum ama veremiyorum diyodum... şimdi söylediğim gibi besleniyorum kaçamak yapmıyorum ve çok güsel bir şekilde bunların karşılığını da alıyorum... ve bu arada hiç spor yapamıyorum malesef... ona rağmen vücut tepki veriyor... yani kıyamam vücudumuz aslında hazır kilo vermeye yeter ki siz de hazır olun :)

sabah bir kelogs akşam bir çorbayla asla olmaz bu işler... ha bir hafta böyle beslendin diyelim 1-2 kilo farkeder ama sanmayın ki yağdan gidiyo... hepsi vücut sıvısından kayıp oluyor ve zaten bu şekilde bir yeme düzeninin ömür boyu uygulayamayacağınız için de bıraktığınız gibi 2 verdiyseniz 4 alıyosunuz...

bunlar hep bildiğiniz şeyler aslında ama işte hızlı kilo verip motivasyon sağlamak isterken aslında yolu daha da uzatıyosunuz... gelin kaçamaksız günde 1200 kalori alın 2 hafta sonra bakın sizde neler değişmiş.. :)

Sana katiliyorum diyetle degil saglikli beslenme ile zayiflayalim.ben herseyden ama az yiyorum ve farkediyor .

ben de geçen sene 75 kiloydum evlendim çıktım o kilolara sonrasında diyetisyene gitmeye başladım kendimi üzmede sıkmada ama dikkatli beslenerek 62 ye kadar düştüm. haftada 3 kere sütlü tatlı yemem hakkımda vardı.

Bu sene kendim devam ediyorum kilo vermeye tabi ramazanda ve tatilde aldığım kilolar var maalesef. hersabah jillian michaels ile spor yapıyorum bakalım şubata kadar 60ın altına düşmek istiyorum şu anda 67 kiloyum

Günaydın kızlar

Ben bu ara biraz saldim kendimi.ucunu kacirmadim ama cokda dikkat edemedim kilom ayni yerde gelip gidiyo.Silkelendim geldim dediginiz gibi 1 gunluk bile gevseme oldumu butun hafta verilen emek bosa gidiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…