arkadaslar ben zayiflayamiyorum ya
daha once yazmistim 20 yasinda 170 boy 70 kiloyum 5 kilo versem elhamdulillah diye ama yok
tutamiyorum su koca bogazimi tatlidan vazgecemiyorum, annemde ye ac durulmaz ye diye kanima giriyor
spor desen 3 gun yapip 4cu gun amaaan diyorum((
istikrarlilik 0
yesil cay aldim tam 1 ay oldu kullanmaya baslayali (demisti herkes diyetsiz yesil cay etki etmez diye) ben bi umut yinede 1 kilo 1 kilodur zayiflatir dedim
bugun tartida sizce kac kilo gordum kendimi tammm tamina koskocaman 70
ne olacak bu halimmm bi bogazimi tutamiyorum
canım selam
ilk önce kendini motive edebilecek bişi bul bence...atıyorum mesela bir elbise etek yada beğendiğin bi bayan ...sonra her tatlı gördüğünde aklına onu getir...yaşın genç bak bu aralar hızlı verebilirsin inan doğumdu vs insan kilo verse bile vucut kötü oluyor oyuzden kendini motive et
hafta sonları hep ipin ucu kaçıyor bende oyuzden neler yedim yazmayacağım :))
ama ayın 23ünde tartılıp inş güzel haberler vereceğim
arkadaslar ben zayiflayamiyorum ya
daha once yazmistim 20 yasinda 170 boy 70 kiloyum 5 kilo versem elhamdulillah diye ama yok
tutamiyorum su koca bogazimi tatlidan vazgecemiyorum, annemde ye ac durulmaz ye diye kanima giriyor
spor desen 3 gun yapip 4cu gun amaaan diyorum((
istikrarlilik 0
yesil cay aldim tam 1 ay oldu kullanmaya baslayali (demisti herkes diyetsiz yesil cay etki etmez diye) ben bi umut yinede 1 kilo 1 kilodur zayiflatir dedim
bugun tartida sizce kac kilo gordum kendimi tammm tamina koskocaman 70
ne olacak bu halimmm bi bogazimi tutamiyorum
1 haftada 600 gram, neyse buna da şükür
selam
güne corn flakes ile başlayıp sadece çorba ile bitirdim ama açım
neyse kendimi motive etmem lazım bu göbek giiitmeeliiiii... :)
valla kızlar her şeyin başı azim... eğer ki beslenmem gerektiği gibi besleniyorsan adam gibi ve kaçamak yapmıyorsan veriyorsun... başka gizli bir formülü yok bu işin... bu şekilde yapıp da veremeyen yok veremiyosa da %100 başka bir hastalığı vardır... ben bunu gördüm... ben de sürekli rejim modundaydım... ama 2 gün çok güzel gidiyordu 1 gün bozuyordum geri kalan günlerde tekrar rejimde oluyordum falan ama vücut o 1 gün bozduğu dengeye oturtmaya çalışıp tam vermeye başlayacakken yine bozuyomuşum buu anladım... sonra da çok dikkat ediyorum ama veremiyorum diyodum... şimdi söylediğim gibi besleniyorum kaçamak yapmıyorum ve çok güsel bir şekilde bunların karşılığını da alıyorum... ve bu arada hiç spor yapamıyorum malesef... ona rağmen vücut tepki veriyor... yani kıyamam vücudumuz aslında hazır kilo vermeye yeter ki siz de hazır olun :)
sabah bir kelogs akşam bir çorbayla asla olmaz bu işler... ha bir hafta böyle beslendin diyelim 1-2 kilo farkeder ama sanmayın ki yağdan gidiyo... hepsi vücut sıvısından kayıp oluyor ve zaten bu şekilde bir yeme düzeninin ömür boyu uygulayamayacağınız için de bıraktığınız gibi 2 verdiyseniz 4 alıyosunuz...
bunlar hep bildiğiniz şeyler aslında ama işte hızlı kilo verip motivasyon sağlamak isterken aslında yolu daha da uzatıyosunuz... gelin kaçamaksız günde 1200 kalori alın 2 hafta sonra bakın sizde neler değişmiş.. :)
aynen ben de yulaf kepeği kullanıyorum bazen... çok işe yarıyor... ama bolca su da içmen lasım onu tükettiğin zamanlarda...
Nasil tuketiyorsunuz yulafi ben gecen sene sabah nesfitin icine katiyordum.
Dukan diyetindeki tarife benziyor bir ara dukani da denemistim te devam ettiremedim. Bakayim bende bir deneyim ise yarayacak miCanım ben yumurtalı omlet yapacağımda koyuyorum. içine 2 kaşık kadar da yoğurt koyup karıştırıp öyle yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?