canlarııııım ölüyorum zannettim bugün
bahsetmiştimya boynumda sorun var diye..kas gevşetici hap ve jel kullanıyordum,bu sabah bayağı iyi hissetmiştim...ne olduysa öğleden sonra oldubirden bire öyle bir sancı girdi ki sırtıma..ne nefes alabildim ne doğrulabildim..zarzor eşimi arayabildim apar topar acile gittik..kuvvetli bir ağrıkesiciyle biraz toparladım..akciğerler ve kalp temiz çıktı..yarın da fizik tedaviye gitmem gerekiyor,birde orda araştırılacakmış sorunum (
canın sağolsun,afiyet olsun fibulam...yarın daha dikkatli yersin olur biteeeeropuyorumnanaktankızlar öğle yemeğinde koca bi tabak mantı yedim.aferin bana dimi1 hafta durmadan koşsam yakarmıyım ki.
biraz az sanki hıı latin şekerim??Selam kızlar,
napıosunuz bakem keyifler nasıl?
17 temmuz da tatile gittiğim için sıkı bir rejime başladım
yediklerimi yazayım:
sabah 1 bardak ılık su, sonra bir bardak kıraz sapı çayı :)
ofise gelince 2 kayısı
sonra 2 dilimden yapılmış wasa ekmeği sandwich (labne peyniri ve marul ile)
arada 12 kiraz
öğlen 2 haşlanmış pattis yicektim ama canım istemedim bir aktivia yedim
arada yine 12 kiraz yicem
akşam da tavuklu salata
nasıl sizce?
hoşgeldiiin...KIZLAR BENDE 64 KILOYUM 5 KILO FAZLAM VAR
BEN BUGUN SABAH 1 ADET POAÇA YEDIM AMA 45 DK YURUDUM
OGLEN 5 TANE KAYISI VE 2 TANE LOKUM O LOKUMU YEMESEM OLURUM SANKIlmaz:
AKSAMADA SALATA YIYECEM SIZCE NASIL
hoşgeldin inci...bende sabah ve öğlen yediklerimi yazıyım sabah kalktığımda elma sirkesi ballı su içitim 25 dak.egzersiz yaptım. kahvaltıda 1 dilim çavdar ekmeği 1 domates bir parça peynir 1 bardak çay şekersiz arada eti formun mısır gevreği var böyle büyük bi yuvarlak ondan yedim öğlende 5 dak hazır çorbalar varya onlardan hazırladım ve bi dilim daha çavdar ekmeğiyle yedim akşamada sadece salata ile idare edicem herhalde birde aranızda pirinç lapası yapan oldumu hiç pazar günü bende yapmaya çalışıcam
sen de hoşgeldin aleyna...merhaba ben de 62 kiloyum siz bir grup musunuz yoksa herkes katılabiliyor mu
mervecim ne yapıyosun sen allahaşkınahoşgeldin aramıza
saracım bende merak ettim bu ekmeği, kalori değeri üzerinde yazıyor mu?
süpeerrrr
eğer diyet yapmak istiyorsan poğçadan kaçınmalısın
ben yaptım lapa diyetini sabah kahvaltıyı normal yedim öğlen ve akşama doğru lapa yedim
herkes katılabilir hoşgeldin aramıza
kızlar günah çıkarmaya geldim
hepiniz dövseniz beni yeridir yaniiiiiiiiii
bu sabah b, tartıldım aldığım 500 gr görünce nevrim döndü
hemen 2 tane albeni yedim
oda yetmezmiş gibi öğlende kornet yedim hemde en kalorilisinden
sonra tabi tahmin ettiğiniz gibi vicdan azabııııı
hemen poşetlerimi giyinin durmadan 5 mil yaptım
akşam üzeri acıkırsam kavun yemeyi düşünüyorum
başka hiçbişey yemiycem affettirirmiyim kendimiiii
ablasının prensesiii..inşallah kendini ifade edebileceğin,yeteneklerinin körelmeyeceği,en önemlisi maddi ve manevi anlamda seni tatmin edebilecek bir işin olur...canım cık artık su ruh halınden aaaa...
off ya ben gene regl olamıyorum 30 günü gectı... catlayacagım şişkinlikten... -tatlicadiarzu-
bitanem,
dünkünden baslayayım.. ortamları güzel,calısma arkadasları iyi,onlarla oldu ilk mulakat,bu elemeden gecenler genel müd. ile görüsecek,ücret konusulmadı,yada sosyal haklar...
proje sorumlusu arıyorlar; bir organizasyonu alıp finansından,sponsorundan,satın almasından ...bla bla bla ..herseyınden sorumlu olacak bırı lazım bunlara..iş cazip gözüküyor ama kötü yönleri; ev yasamını,düzeni unut,ömrüm seyehatta gecer...evlilik yapma kısa zamanda falan filan dedıler.. yanı düzenli mesai saatleri yok..düşünücem bu durumu..tabi onlarda düsünecek..ama ambians iyiydi..
bugunki de iyiydi..kuzenımın calıstıgı yer zaten.. bıldıgım ,aşina oldugum yer..bu da ithalat işi ..iyi gectı.. hem ingilizce hem türkce mulakat oldu ama bu iş zaten dönemsel.olsa da olmasa da cok üzmez..
ben en cok pazartesi gününkine kilitleniyorum..henuz firmayı tanıma fırsatım olmadı ama iş tanımı olarak falan en cazip o.. bakalım orayı da görunce anlatırım.
amma da yaptın ama abalcım, senin kılonla onun kılosu,senın verdıgınle onun verdıgı bır mı? abla manken olmus kendını kıyasladıgına bak hele...ama yine de keske ona daha kalorili bir liste verseydın.. yada senın yedıklerının ıkı katını yesınkı hemen durmasın metabolizması...
canım benım bildiğim bu wasanın kalorisi 30 cal.dir. üzerinde öyle yazıyor.
bu aksam hiçbişi yemezsen yarın sabah kurt gıbı ac olursun..hafif ye ama atıstır canım..bu arada yenı geldım eve ..pcyı actım.. sımdı senın özgecmıse bakıcem canım
lunammm..dikkat et kendine bitanemHerkese selam...Yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum.Benim berbat ruh halim sürüyor.İyi gelir diye kendimi alışverişe vurdum bugün.Bir sürü şey aldım ama attım odaya şimdi hiç birinin yüzüne bakmak istemiyorum.Bir de iştahım çok kapalı,zorla yemek yiyorum.Yediklerim, yazayım bari:
Sabah:
sirkeli-ballı ılık su
1 kk peynir
1 tane domates
1/2 light ekmek
1/2 kupa şekersiz çay
Öğlen:
10-15 tane kiraz
Bugün bütün yediklerim bu kadar.Akşama da etsiz mantar sote yaptım.Şu saat oldu hala yiyemedim.Neyse gideyim de yemeye çalışayım bari..Hepinize bollll tarafından opuyorumnanaktan
sağolasın derinim...ağrım azaldı çok şükür...tam tanıyı yarın koyacaklar...canım çok geçmiş olsun...pek bugünlerde giremediğim için hasta olduğunu bilmiyordum...çok üzüldüm...boyun.sırt,bel sorunun alası bende var biliyorsun ..o yüzden seni çok iyi anlıyorum...şimdi nasılsın?
fulyammm sağolasın bitanem...hakkaten nazara mı geliyoruz neAplaaaammmm... Çok geçmiş olsun... Noldu sana böyleee?!? senağlama
Bak valla nazar değdi..
Kıyamam sana yaa.. Dikkat et kendine ama..(( çok üzgünüm::a015:senağlamamafoldumben
çok saol canım ben önyazı diye bişey olduğunu bile bilmiyordum.yardımların için tekrar teşekkür ederim önyazıda oluşturdum.
çok geçmiş olsun ablacım.gelişmelerden haberdar et bizi merakta bırakma.kendine dikkat et.
bu arada kızlar çok uzun zamandır ruh halimin iyi olmaması nedeniyle sizide sıktığımın farkındayım ama sizinle paylaşmak rahatlatıyordu beni gerçekte kimseye anlatamadığım için
ama bi çok arkadaşımın benim bu ruh halimden sıkıldığını farkettim.bundan sonra canım sıkkın olunca olabildiğince bu topicte olmaya ve size ruh halimi yansıtmamaya çalışacağım.bugüne kadar sizi sıktıysam özür dilerim.bundan sonra ruh halimi konuşup sıkmayacağmı sizleri
mervecim neler söylüyorsun öyle???çok saol canım ben önyazı diye bişey olduğunu bile bilmiyordum.yardımların için tekrar teşekkür ederim önyazıda oluşturdum.
çok geçmiş olsun ablacım.gelişmelerden haberdar et bizi merakta bırakma.kendine dikkat et.
bu arada kızlar çok uzun zamandır ruh halimin iyi olmaması nedeniyle sizide sıktığımın farkındayım ama sizinle paylaşmak rahatlatıyordu beni gerçekte kimseye anlatamadığım için
ama bi çok arkadaşımın benim bu ruh halimden sıkıldığını farkettim.bundan sonra canım sıkkın olunca olabildiğince bu topicte olmaya ve size ruh halimi yansıtmamaya çalışacağım.bugüne kadar sizi sıktıysam özür dilerim.bundan sonra ruh halimi konuşup sıkmayacağmı sizleri
teşekkürler canım...Çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum.
bahsetmiştimya boynumda sorun var diye..kas gevşetici hap ve jel kullanıyordum,bu sabah bayağı iyi hissetmiştim...ne olduysa öğleden sonra oldubirden bire öyle bir sancı girdi ki sırtıma..ne nefes alabildim ne doğrulabildim..zarzor eşimi arayabildim apar topar acile gittik..kuvvetli bir ağrıkesiciyle biraz toparladım..akciğerler ve kalp temiz çıktı..yarın da fizik tedaviye gitmem gerekiyor,birde orda araştırılacakmış sorunum (
Kızlar bu akşam ki haberlerde maranki vardı kiraz ve karpuz kürü diye bi program verdi seyretmeyenler için aktarıyorum ; Kür sadece 3 gün uygulanıyor iki hafta sonra bir 3 gün daha kesinlikle riski yok cünkü vücut kas kaybetmiyor aksine detoks etkisiyle toksinleri ve ödemi atıyoruz. ve HAFTADA 3 İLA 6 KİLO verebiliyormuşsun
Sabah kahvaltı YARIM KİLO KİRAZ
Ara : bir fincan yeşil çay
öğle : YARIM KİLO KİRAZ
Ara : Bir fincan yeşil cay
Akşam : YARIM KİLO KİRAZ
ve yatmadan yine yeşil çay
aynı kürü kiraz yerine karpuzlada yapabilirmişsiniz Ne dersiniz yapılabilirmi acaba ben bi deneyim istiyorum yerimseniben
Merhabalar
Ben geldim dedim ama gelemedim bana geldiler misafirler yatılısından.Zaten haftaya cuma tatile gitcem başlar başlamaz bozmuş olucam tatil sonrası başınızın etini yiycem hazır olun tamam mı ciciler.Şimdilik depo edeyim bana neler tavsiye edersiniz.Mavi beneğim sen çok iyi kilo vermişsin çizelgenden anladığıma göre ne kadar zamanda ve neler yaptın canım.
Nasıl canım sıkkın alışverişe gittim ve hiç bişey alamadan döndüm istediğim elbiseler beni istemiyor ne küçük bedeniz nedene büyük nasıl sıkıntı oluyor alışveriş beni bi siz anlarsınız offffffff of
ah lunam ahhh,aynı sorunu ben de yaşıyorumGeçmiş olsun.Emar çektirsen çok iyi olur sanırım çünkü sorunun ne olduğu ancak o zaman net tespit edilebiliyor...Tekrar acil şifalar diliyorum canım..
Hiii canım vallahi çok ama çok üzüldüm yazını okurken.Diğer arkadaşlarla münasebetini bilemem ama,sanmam kimsenin böyle düşündüğünü..Hep laylaylom yapacak değiliz ki,tabii ki sıkıntılarımızı da paylaşacağız,sevinçlerimizi de.Lütfen bu düşünceden sıyır kendini,seni çok öpüyorum..
Ben çok kurallı kaideli diyetler yapamam ama sadece şunu söyleyebilirim...Kiraz gerçekten tok tutuyor...
Ya ben de sinir oldum geldim alışverişten...Aynı markanın M beden bir blüzunu giyorsun içine rahatlıkla sığıyorsun,L beden başka bir bluzunu deniyorsun,küçük geliyor..Ya ben hangi bedeni giydiğimi inanın bilmiyorum şu an.Beden bedeni tutmuyor.
Benin bütün bikinilerim 38 bedendir.8 kilo verdim İnanın bugün 38 beden bikinilerin içine sığmadım,olabilir mi böyle birşey .Bakıyorsun kumaşları elimin içi kadar olmuş .E düşünüyorum o zama her parçadan 10cm. kaçırsalar,seri üretimde metrelerce kar ederler.Olmaz böyle şey ya...Ayıptır ya hu...lmaz:
sorunun ne acaba senin? reglden mi böylesin yoksa arastırmak mı lazım?ben de berbat durumdayım.etrafımdaki herkesi kılıçtan geçiresim var ama benımki tipik adet öncesi sendromu(PMS).. sende de aynı durum varsa geçer canım ..bıraz daha az salmaya calıs kendını ama sorun başkaysa araştıralım.. tamam mı???Herkese selam...Yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum.Benim berbat ruh halim sürüyor.İyi gelir diye kendimi alışverişe vurdum bugün.Bir sürü şey aldım ama attım odaya şimdi hiç birinin yüzüne bakmak istemiyorum.Bir de iştahım çok kapalı,zorla yemek yiyorum.Yediklerim, yazayım bari:
Sabah:
sirkeli-ballı ılık su
1 kk peynir
1 tane domates
1/2 light ekmek
1/2 kupa şekersiz çay
Öğlen:
10-15 tane kiraz
Bugün bütün yediklerim bu kadar.Akşama da etsiz mantar sote yaptım.Şu saat oldu hala yiyemedim.Neyse gideyim de yemeye çalışayım bari..Hepinize bollll tarafından opuyorumnanaktan
canım rica ederim ne demek..çok saol canım ben önyazı diye bişey olduğunu bile bilmiyordum.yardımların için tekrar teşekkür ederim önyazıda oluşturdum.
canın sağolsun,afiyet olsun fibulam...yarın daha dikkatli yersin olur biteeeeropuyorumnanaktan
biraz az sanki hıı latin şekerim??
hoşgeldiiin...
hoşgeldin inci...
sen de hoşgeldin aleyna...
mervecim ne yapıyosun sen allahaşkınaher azıcık kilo alışında dünyanın sonu gelmiş gibi davranıyorsun
bak canımıniçi(sakın kızma bana ya da istersen kız..çünkü ben kızmaya başladım sana..)lütfen biraz vakit ayırıp aşağıdaki soruları KENDİ KENDİNE cevaplar mısın?
ben kimim?amacım ne?hayattan beklentilerimin neresindeyim?gerçek sorunum ne-ya da gerçek bir sorunum var mı ?beklentilerimi çok yüksek ya da çok düşük mü tutuyorum?benim mutlu ya da mutsuz olmam,olay ya da kişilerin suçu mu,yoksa benim onlara verdiğim tepkinin sonucu mu?ve hepsinden önemlisi:ben kendimi kayıtsız,şartsız;doğru ve yanlışlarımla...eksik ve kusurlarımla..kabul ediyor muyum?ben kendimi seviyor muyum???
ablasının prensesiii..inşallah kendini ifade edebileceğin,yeteneklerinin körelmeyeceği,en önemlisi maddi ve manevi anlamda seni tatmin edebilecek bir işin olur...
kuzucum,ben üst kattaki komşuma söyledim ama ben o kadar da yemiyorum,bütün gün salatalıkla idare ediyorum yine de kilo veremiyorum dedi(tipik yediğinin farkında olmama durumu yani)
şimdi bu diyetle kilo verince nasıl da şaşırdı...ben de onu kırmama adına yediklerini bana söylediği yani yediklerinin farkında olduğu için zayıfladığını söyleyemedim
lunammm..dikkat et kendine bitanem
sağolasın derinim...ağrım azaldı çok şükür...tam tanıyı yarın koyacaklar...
fulyammm sağolasın bitanem...hakkaten nazara mı geliyoruz ne((
Geçmiş olsun.Emar çektirsen çok iyi olur sanırım çünkü sorunun ne olduğu ancak o zaman net tespit edilebiliyor...Tekrar acil şifalar diliyorum canım..
Hiii canım vallahi çok ama çok üzüldüm yazını okurken.Diğer arkadaşlarla münasebetini bilemem ama,sanmam kimsenin böyle düşündüğünü..Hep laylaylom yapacak değiliz ki,tabii ki sıkıntılarımızı da paylaşacağız,sevinçlerimizi de.Lütfen bu düşünceden sıyır kendini,seni çok öpüyorum..
Ben çok kurallı kaideli diyetler yapamam ama sadece şunu söyleyebilirim...Kiraz gerçekten tok tutuyor...
Ya ben de sinir oldum geldim alışverişten...Aynı markanın M beden bir blüzunu giyorsun içine rahatlıkla sığıyorsun,L beden başka bir bluzunu deniyorsun,küçük geliyor..Ya ben hangi bedeni giydiğimi inanın bilmiyorum şu an.Beden bedeni tutmuyor.
Benin bütün bikinilerim 38 bedendir.8 kilo verdim İnanın bugün 38 beden bikinilerin içine sığmadım,olabilir mi böyle birşey .Bakıyorsun kumaşları elimin içi kadar olmuş .E düşünüyorum o zama her parçadan 10cm. kaçırsalar,seri üretimde metrelerce kar ederler.Olmaz böyle şey ya...Ayıptır ya hu...lmaz:
ah lunam ahhh,aynı sorunu ben de yaşıyorumbir bakıyorum 38 beden bol geliyor!bir bakıyorum 40 bedene ancak sığıyorum!!!yaaa neden bu beden ölçüsünün bir standardı yok ki bırak farklı markaların bedenlerini,aynı markanın farklı ürünlerinde bile bedenler birbirini tutmuyor...
Günaydın şekerli abideleri..
Nassınız bakalım.. Ben bomba gibiyim valla... Yarın sabah bodruma yolculuk varrrr...:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
İstediğim hedefe ulaşamadım.. Hatta 1 kere 58 çıktım ondan sonra hem 58,5 falan çıktım ama olsun.. Oda bişey.. Döndükten sonra çaresine bakarım..
ama şimdi 1 hafta.. it's holiday timeeeeee... Oleeeyyyhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Canlarım hepinize iyi günler diliyorum..
Haaa bu arada Mervecim sen neler demişsin öyle... Hiç olurmu öyle şey, biz burda herşeyi paylaşıyoruz... Aşkolsun yanii..
Hayatın tadı paylaşarak güzel.. Paylaşmadan yaşanan hayat hayat değildir bikere.. Canım herzaman seni dinlemeye açığız.. Seviyoruz seni bikeremm.. bitaneciksin.. Şeniz
Ben geçtiğimz sene 70 kg den 58 kgye düşmüştüm, tabi 6 ayda 12 kg verince vücut deformasyona uğruyor, o yüzden karın ve bel bölgemi egzersizle sıkıştırdım. Bi arkadaş düğünü için belini yakmak istemiş, canım sabahları aç karnına 150 yarım mekik, ardından da 150 sağ ve sol belini ellerin diz kapağına gelicek şekilde hareket ettir. Başlarda rakamı küçük tutabilirsin, çünkü 2 gün sonra belin ağrımaya başlıyor. gün içerisinde özellikle aç karnına olduğun zamanlar bel bölgeni böyle çalıştırırsan eminim farkı göreceksindir. Bacaklarda yürüyüşle sıklaşıyor, yada koşabilirsen tavsiye ederim.
1 yıl geçti 5 kg aldım, şimdi de onları vermek istiyorum ben
aa ne güseeel canım bugun daha konusuruz ama iyi tatiller sımdıden...
tebrık edıyorum sizi.. ne büyük basarı..
lakin bel ve karın bölgesi için tavsyelerınız yanlızca yan bel ve üst bel için gecerli.sorunu varsa arkadasın alt karnı ıcın de bısıler yapmalı...
hoscakalın
çok saol canım ben önyazı diye bişey olduğunu bile bilmiyordum.yardımların için tekrar teşekkür ederim önyazıda oluşturdum.
Kızlar bu akşam ki haberlerde maranki vardı kiraz ve karpuz kürü diye bi program verdi seyretmeyenler için aktarıyorum ; Kür sadece 3 gün uygulanıyor iki hafta sonra bir 3 gün daha kesinlikle riski yok cünkü vücut kas kaybetmiyor aksine detoks etkisiyle toksinleri ve ödemi atıyoruz. ve HAFTADA 3 İLA 6 KİLO verebiliyormuşsun
Sabah kahvaltı YARIM KİLO KİRAZ
Ara : bir fincan yeşil çay
öğle : YARIM KİLO KİRAZ
Ara : Bir fincan yeşil cay
Akşam : YARIM KİLO KİRAZ
ve yatmadan yine yeşil çay
aynı kürü kiraz yerine karpuzlada yapabilirmişsiniz Ne dersiniz yapılabilirmi acaba ben bi deneyim istiyorum yerimseniben
ben de bu konuya değinmiştim kızlar.. maalesef artık beden ölçüsü diye bir netlik kalmamıs. kac beden oldugumu bende net bılmıyorum.
Sağol tatlım... Tabi bugün burdayım daha..
Buarada bağırsak sorunu olanlara şiddetle tavsiye edilir... 1 haftadır falan sabahları aç karnına evden çıkmadan 2-3 tane kuru kayısı atıyorum ağzıma.. Tabi su içiyorum bi de bolca.. Çok susamış kalkarım hep.. Harika bağırsak çalıştırıyor.. Hatta bugün biraz fazla çalıştırmış galiba..:kedi:
canımmm tatilde çoook iyi eğlen olurmu tadını çıkar bodrumun.offf çok özledim bodrumu yaaa :gitme:
ah canım..Sağol tatlım... Tabi bugün burdayım daha..
Buarada bağırsak sorunu olanlara şiddetle tavsiye edilir... 1 haftadır falan sabahları aç karnına evden çıkmadan 2-3 tane kuru kayısı atıyorum ağzıma.. Tabi su içiyorum bi de bolca.. Çok susamış kalkarım hep.. Harika bağırsak çalıştırıyor.. Hatta bugün biraz fazla çalıştırmış galiba..:kedi:
sağol tatlım.. Sende gel...kaydirigubbakcemile3 Gerçi biz bodrumun içinde değiliz.. 1 saat falan uzaklıkta..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?