60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum.

kızlar öğle yemeğinde koca bi tabak mantı yedim.aferin bana dimi 1 hafta durmadan koşsam yakarmıyım ki.
canın sağolsun,afiyet olsun fibulam...yarın daha dikkatli yersin olur biteeeeropuyorumnanaktan
biraz az sanki hıı latin şekerim??
KIZLAR BENDE 64 KILOYUM 5 KILO FAZLAM VAR
BEN BUGUN SABAH 1 ADET POAÇA YEDIM AMA 45 DK YURUDUM
OGLEN 5 TANE KAYISI VE 2 TANE LOKUM O LOKUMU YEMESEM OLURUM SANKI lmaz:
AKSAMADA SALATA YIYECEM SIZCE NASIL
hoşgeldiiin...
hoşgeldin inci...
merhaba ben de 62 kiloyum siz bir grup musunuz yoksa herkes katılabiliyor mu
sen de hoşgeldin aleyna...
mervecim ne yapıyosun sen allahaşkınaher azıcık kilo alışında dünyanın sonu gelmiş gibi davranıyorsun
bak canımıniçi(sakın kızma bana ya da istersen kız..çünkü ben kızmaya başladım sana..)lütfen biraz vakit ayırıp aşağıdaki soruları KENDİ KENDİNE cevaplar mısın?
ben kimim?amacım ne?hayattan beklentilerimin neresindeyim?gerçek sorunum ne-ya da gerçek bir sorunum var mı ?beklentilerimi çok yüksek ya da çok düşük mü tutuyorum?benim mutlu ya da mutsuz olmam,olay ya da kişilerin suçu mu,yoksa benim onlara verdiğim tepkinin sonucu mu?ve hepsinden önemlisi:ben kendimi kayıtsız,şartsız;doğru ve yanlışlarımla...eksik ve kusurlarımla..kabul ediyor muyum?ben kendimi seviyor muyum???
ablasının prensesiii..inşallah kendini ifade edebileceğin,yeteneklerinin körelmeyeceği,en önemlisi maddi ve manevi anlamda seni tatmin edebilecek bir işin olur...
kuzucum,ben üst kattaki komşuma söyledim ama ben o kadar da yemiyorum,bütün gün salatalıkla idare ediyorum yine de kilo veremiyorum dedi(tipik yediğinin farkında olmama durumu yani)
şimdi bu diyetle kilo verince nasıl da şaşırdı...ben de onu kırmama adına yediklerini bana söylediği yani yediklerinin farkında olduğu için zayıfladığını söyleyemedim
lunammm..dikkat et kendine bitanem
sağolasın derinim...ağrım azaldı çok şükür...tam tanıyı yarın koyacaklar...
Aplaaaammmm... Çok geçmiş olsun... Noldu sana böyleee?!? senağlama
Bak valla nazar değdi..

Kıyamam sana yaa.. Dikkat et kendine ama..((çok üzgünüm::a015:senağlamamafoldumben
fulyammm sağolasın bitanem...hakkaten nazara mı geliyoruz ne((

Aşk olsun şekercim niye sıkılalım hoş ben daha yeni geldim henüzde sıkılmadım sen bana anlatabilirsin şaka bir yana birbirimize destek olabilirsek ne mutlu şahsım adına ben mutlu olurum böyle düşünme lütfen yükler paylaşıldıkça hafifler... opuyorumnanaktan

mervecim neler söylüyorsun öyle???
tam da sana kızgın bir şeyler yazmıştım ki bu yazdıklarını okudum(((((((
bitanem ben senin ruh halinden bahsetmenden sıkılmadım..belki yardımcı olamamamın ezikliğini hissediyorum...
ben senin üzülmene dayanamıyorum...çünkü sen benim için değerlisin...çünkü ben seni seviyorum...
bilmem anlatabildim mi...

Kızlar bu akşam ki haberlerde maranki vardı kiraz ve karpuz kürü diye bi program verdi seyretmeyenler için aktarıyorum ; Kür sadece 3 gün uygulanıyor iki hafta sonra bir 3 gün daha kesinlikle riski yok cünkü vücut kas kaybetmiyor aksine detoks etkisiyle toksinleri ve ödemi atıyoruz. ve HAFTADA 3 İLA 6 KİLO verebiliyormuşsun

Sabah kahvaltı YARIM KİLO KİRAZ
Ara : bir fincan yeşil çay
öğle : YARIM KİLO KİRAZ
Ara : Bir fincan yeşil cay
Akşam : YARIM KİLO KİRAZ
ve yatmadan yine yeşil çay
aynı kürü kiraz yerine karpuzlada yapabilirmişsiniz Ne dersiniz yapılabilirmi acaba ben bi deneyim istiyorum yerimseniben

Merhabalar
Ben geldim dedim ama gelemedim bana geldiler misafirler yatılısından.Zaten haftaya cuma tatile gitcem başlar başlamaz bozmuş olucam tatil sonrası başınızın etini yiycem hazır olun tamam mı ciciler.Şimdilik depo edeyim bana neler tavsiye edersiniz.Mavi beneğim sen çok iyi kilo vermişsin çizelgenden anladığıma göre ne kadar zamanda ve neler yaptın canım.
Nasıl canım sıkkın alışverişe gittim ve hiç bişey alamadan döndüm istediğim elbiseler beni istemiyor ne küçük bedeniz nedene büyük nasıl sıkıntı oluyor alışveriş beni bi siz anlarsınız offffffff of

Geçmiş olsun.Emar çektirsen çok iyi olur sanırım çünkü sorunun ne olduğu ancak o zaman net tespit edilebiliyor...Tekrar acil şifalar diliyorum canım..

Hiii canım vallahi çok ama çok üzüldüm yazını okurken.Diğer arkadaşlarla münasebetini bilemem ama,sanmam kimsenin böyle düşündüğünü..Hep laylaylom yapacak değiliz ki,tabii ki sıkıntılarımızı da paylaşacağız,sevinçlerimizi de.Lütfen bu düşünceden sıyır kendini,seni çok öpüyorum..

Ben çok kurallı kaideli diyetler yapamam ama sadece şunu söyleyebilirim...Kiraz gerçekten tok tutuyor...

Ya ben de sinir oldum geldim alışverişten...Aynı markanın M beden bir blüzunu giyorsun içine rahatlıkla sığıyorsun,L beden başka bir bluzunu deniyorsun,küçük geliyor..Ya ben hangi bedeni giydiğimi inanın bilmiyorum şu an.Beden bedeni tutmuyor.

Benin bütün bikinilerim 38 bedendir.8 kilo verdim İnanın bugün 38 beden bikinilerin içine sığmadım,olabilir mi böyle birşey .Bakıyorsun kumaşları elimin içi kadar olmuş .E düşünüyorum o zama her parçadan 10cm. kaçırsalar,seri üretimde metrelerce kar ederler.Olmaz böyle şey ya...Ayıptır ya hu...lmaz:

ah lunam ahhh,aynı sorunu ben de yaşıyorumbir bakıyorum 38 beden bol geliyor!bir bakıyorum 40 bedene ancak sığıyorum!!!yaaa neden bu beden ölçüsünün bir standardı yok kibırak farklı markaların bedenlerini,aynı markanın farklı ürünlerinde bile bedenler birbirini tutmuyor...

Günaydın şekerli abideleri..

Nassınız bakalım.. Ben bomba gibiyim valla... Yarın sabah bodruma yolculuk varrrr...:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

İstediğim hedefe ulaşamadım.. Hatta 1 kere 58 çıktım ondan sonra hem 58,5 falan çıktım ama olsun.. Oda bişey.. Döndükten sonra çaresine bakarım..
ama şimdi 1 hafta.. it's holiday timeeeeee... Oleeeyyyhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Canlarım hepinize iyi günler diliyorum..

Haaa bu arada Mervecim sen neler demişsin öyle... Hiç olurmu öyle şey, biz burda herşeyi paylaşıyoruz... Aşkolsun yanii..

Hayatın tadı paylaşarak güzel.. Paylaşmadan yaşanan hayat hayat değildir bikere.. Canım herzaman seni dinlemeye açığız.. Seviyoruz seni bikeremm.. bitaneciksin.. Şeniz

Ben geçtiğimz sene 70 kg den 58 kgye düşmüştüm, tabi 6 ayda 12 kg verince vücut deformasyona uğruyor, o yüzden karın ve bel bölgemi egzersizle sıkıştırdım. Bi arkadaş düğünü için belini yakmak istemiş, canım sabahları aç karnına 150 yarım mekik, ardından da 150 sağ ve sol belini ellerin diz kapağına gelicek şekilde hareket ettir. Başlarda rakamı küçük tutabilirsin, çünkü 2 gün sonra belin ağrımaya başlıyor. gün içerisinde özellikle aç karnına olduğun zamanlar bel bölgeni böyle çalıştırırsan eminim farkı göreceksindir. Bacaklarda yürüyüşle sıklaşıyor, yada koşabilirsen tavsiye ederim.
1 yıl geçti 5 kg aldım, şimdi de onları vermek istiyorum ben

sorunun ne acaba senin? reglden mi böylesin yoksa arastırmak mı lazım?ben de berbat durumdayım.etrafımdaki herkesi kılıçtan geçiresim var ama benımki tipik adet öncesi sendromu(PMS).. sende de aynı durum varsa geçer canım ..bıraz daha az salmaya calıs kendını ama sorun başkaysa araştıralım.. tamam mı???

gecmıs olsun tekrardan ablacım..
ihmal etme kendını..,ben sana demıstım demek ıstemıyorum ama şikayetlerrın basladgında sana bır fizik tedaviciye görünsen demıstım .. acillik olana dek bekledın.. ne diyeyim simdi ben sana ? klava: lütfen su andan itibaren daha cok dikkat..

canım rica ederim ne demek..

ama su son yazdıklarından hoslanmadım hiç... geri al bakiiim hepsini.. sen kendını üzme diye cıkışıyoruz sana.. senı dınlemek istemediğimiz için değil .. çok ayıp ya klava:
bgün de kızma günüm galiba...

tesekküre ederim cooooook...

anladım ben komsunu... disipline ihtiyacı var onun.. aradıgını da buldu sırnaşık şey

ben de bu konuya değinmiştim kızlar.. maalesef artık beden ölçüsü diye bir netlik kalmamıs. kac beden oldugumu bende net bılmıyorum.

aa ne güseeel canım bugun daha konusuruz ama iyi tatiller sımdıden...

tebrık edıyorum sizi.. ne büyük basarı..

lakin bel ve karın bölgesi için tavsyelerınız yanlızca yan bel ve üst bel için gecerli.sorunu varsa arkadasın alt karnı ıcın de bısıler yapmalı...

hoscakalın

Sağol tatlım... Tabi bugün burdayım daha..

Buarada bağırsak sorunu olanlara şiddetle tavsiye edilir... 1 haftadır falan sabahları aç karnına evden çıkmadan 2-3 tane kuru kayısı atıyorum ağzıma.. Tabi su içiyorum bi de bolca.. Çok susamış kalkarım hep.. Harika bağırsak çalıştırıyor.. Hatta bugün biraz fazla çalıştırmış galiba..:kedi:

ablammm dikkat et lütfen kendine çoook geçmiş olsun doktorunuda ihmal etme sakın ablam bize lazımsın daha a.s.

bu nasıl bi düşünceki böyle anlamadım tatlım.biz sana kızıyorsak burdda senin iyi olmanı istediğimiz için yapıyoruz bunu bende nerdeyse bütün sıkıntılarımı paylaşıyorum burda ki hepimiz paylaşıyoruz.çünkü hayat sıkıntılarıda mutluluğuda paylaştıkça güzel böyle şeyler söyleme lütfen hepimizi üzersin !!!

kiraz olayı güzel ama sadece onu yemek bence zararlı olabilir :umursamaz:

ben de bu konuya değinmiştim kızlar.. maalesef artık beden ölçüsü diye bir netlik kalmamıs. kac beden oldugumu bende net bılmıyorum.

o beden olayını hiç çözebilmiş değilim. çözemiyorumda CADIARZU

canımmm tatilde çoook iyi eğlen olurmu tadını çıkar bodrumun.offf çok özledim bodrumu yaaa :gitme:

ah canım..
ben hergun yapıyorum onu ..sanırım bünye alıstı .. pek işe yaramıyor..

sağol tatlım.. Sende gel...kaydirigubbakcemile3 Gerçi biz bodrumun içinde değiliz.. 1 saat falan uzaklıkta..

bu arada nereye gidiyorsunuz tam olarak?

bu arada kızlar regl olabildim hele şükür..

sabahki kilom 62.8

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…