60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarrrr ya 2 gün önce adet olmam gerekiyodu şiştim de kaldım üff hiç sevmiyorum bu dönemleri... hemen olup bitsin istiyorum... 59.5tum en son şuan 60 oldum ama ödem kesin... böyle kalmak istemiyorum ya off..

bende öğretmenim okula giderken öğle yemeği için ya salata ya sandiviç ya tost yapıyorum ama gerçekten oyalıyor. teneffüslerde 10 dkka anca yiyorum yavaş yiyin diolarda nası yiyelimm. yanımada da kayısı yada incir alıyorum öğle yemeği içinn

kızlarrrr ya 2 gün önce adet olmam gerekiyodu şiştim de kaldım üff hiç sevmiyorum bu dönemleri... hemen olup bitsin istiyorum... 59.5tum en son şuan 60 oldum ama ödem kesin... böyle kalmak istemiyorum ya off..

benim şişliğim tam 5 gün sürdü çıldırdımm ama sabırlı olmak gerekiyor sanırım o ara tartılama canım sende

Günaydın kızlar.Nasılsınız?Ben bu sabah tartıldım ama hic kilo verememişim 68 kilo da takıldım.
Oysa cok dikkat etmiştim bu hafta.neden böyle oldu anlayamadım.

hazır bir şey yemede naparsan yap :)

benim şişliğim tam 5 gün sürdü çıldırdımm ama sabırlı olmak gerekiyor sanırım o ara tartılama canım sende
ya ben tartılmayı çok sewiyom ama :) hergün değil sabah akşam tartılıyorum :) sanırım tartılmadan sadece 2 gün geçirebilmişimdir :)
Günaydın kızlar.Nasılsınız?Ben bu sabah tartıldım ama hic kilo verememişim 68 kilo da takıldım.
Oysa cok dikkat etmiştim bu hafta.neden böyle oldu anlayamadım.

klasik duraklama dönemine girmişsindir canım... bence azıcık kaçamak yapıp vücudunu şaşırt derim... saat 7den sonra bir şey yeme kaçamak yaptığın gün ama... misal haftasonunu biraz daha rahat geçir hatta brunch ya (sabah yediğin için de çok kötü olmaz) ama vücudunu şaşırtmış olursun

Evet haklısın bi de bunu deneyim bakalım.Bide sürekli masa başı çalışıyorum.Biraz hareket etmek lazım.hareketsizlikte yavaşlatıyor kilo vermeyi.Bu arada ben dabah ara öğünde bir çay bardağı tarçınlı süt içiyorum.Diyetisyenim kan sekerini dengeler acıkmanı engeller demişti.Sizinde aklınızda olsun kızlar...

Bende seviyorum ya tartılmayı.Diyetisyen tartılma 1 ay demişti ama dayanamıyorum ki.Hergün tartılıyorum ac karnına.

diyetiyenlemi görüştünüz yoksa kendiniz mi başladınız .banada yardımcı olun
kızlar 10 kğ vermem lazım 60 kiloyum 50 olmam lazım sarımsak çayına başladım
ama bakalım ,
banada yazın lütfen bir göbek proplemim var benim ordan gitse ii olacak

hoş geldin burada herkes kafasına göre takılıyor.
allah yardımcımız olsun inşallah kısa sürede zayıflarsın azmini kaybetme
ben bir türlü tutturamadım tatlım azim bi geliyo bi bakmışım gitmiş yaaa
kendimi dövecem artıkın yahu

sarımsak çayıda nasıl bişi nerden alınıyor bir o kaldı zaten içmediğim....

canı aynen benimde göbek sorunum var özellikle alt karın ney yapsak da eritsek yaa bıktm dümdüz olduğunu göremedim hiççç ben jel sürüp spor yapıyorum bakalım 2 ayın sonunda değişim olcak mı

kıslarrrrr
nerelerdesiniz
diyetisyene gittim ama şansıma 2 de gelecekmiş ben o kadar izin almamıştım. neyse arkadaşım tahlil sonuçlarını verip listemi alacak bakalım hadi hayırlısı

offff bende de aynı sorun.doğumdan sonra veremedim bir türlü şu kiloları.65 gidip geliyorum.60,5 iniyorum güç bela sonra bu gırtlağı tutamayıp hoooopp tekrar başa.15 kilo vermem lazım.nasıl olacak bilmem

sarımsak çayını ne zamandır içiyorsunuz.faydasını gördünüz mü hiç

meraba kızlar nasılsınız? gidiyo mu göbişler, popişler 3 gün kaldı tartılmama inşallah bu sefer 61'in altına düşerim ben de önce her gün tartılıyordum, şimdi farklı bi şey olsun diye haftada bir tartılmaya başladım ve bu olayı çok sevdim bundan sonra hep böyle yapıcam çünkü insan bu şekilde daha çok motive oluyo, öyle gram gram 1 ileri 2 geriler insanı motive etmiyo(yani en azından beni) ama düşünsenize tartıya bi çıkıyosun hoooppp 1 kilo gitmiş bu sefer haftaya da aynısını görmek isteyip heyecanla ve merakla diyete devammm diyosunuz bu arada pazar günü sınavım var kızlar dua ederseniz sevinirim

çok tatlısın walla ben internetten aldım cnm biz 3 arkadaş aldık ender saraç ın o gir bak internete tatı kötü geldi bana ama diğer arkaşlarım sevdi dene bi istersen bye bye

o senin tatlılığın beybii.... deniyeyim bari....

Evet 61.5 kilodayım inşallah 2 haftaya 59 virgülleri göreceğim

:92::92::92::92: tebrikleeerr.... yaza atıvercez bunları :)))

Kızzlaar,

bende bu gün 69.7 idim.... çok şükür geri dönebildim 70 lerden....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…