valla ben pratik olmak zorundayım... organik şeyler hep ilgi bekliyo yıkıcan soycan doğrucan... gün içinde bazen wc ye gidicek vakit bulamıyorum....Sarayın sebzeli krakeri böyle zaamnlarda kurtarıcım olacak gibi....
Allah razı olsun işle ilgili....
kızlarrrr ya 2 gün önce adet olmam gerekiyodu şiştim de kaldımüff hiç sevmiyorum bu dönemleri... hemen olup bitsin istiyorum... 59.5tum en son şuan 60 oldum ama ödem kesin... böyle kalmak istemiyorum ya off..
bende öğretmenim okula giderken öğle yemeği için ya salata ya sandiviç ya tost yapıyorum ama gerçekten oyalıyor. teneffüslerde 10 dkka anca yiyorum yavaş yiyin diolarda nası yiyelimm.yanımada da kayısı yada incir alıyorum öğle yemeği içinn
ya ben tartılmayı çok sewiyom ama :) hergün değil sabah akşam tartılıyorum :) sanırım tartılmadan sadece 2 gün geçirebilmişimdir :)benim şişliğim tam 5 gün sürdü çıldırdımm ama sabırlı olmak gerekiyor sanırım o ara tartılama canım sende
Günaydın kızlar.Nasılsınız?Ben bu sabah tartıldım ama hic kilo verememişim68 kilo da takıldım.
Oysa cok dikkat etmiştim bu hafta.neden böyle oldu anlayamadım.
ya ben tartılmayı çok sewiyom ama :) hergün değil sabah akşam tartılıyorum :) sanırım tartılmadan sadece 2 gün geçirebilmişimdir :)
klasik duraklama dönemine girmişsindir canım... bence azıcık kaçamak yapıp vücudunu şaşırt derim... saat 7den sonra bir şey yeme kaçamak yaptığın gün ama... misal haftasonunu biraz daha rahat geçirhatta brunch ya (sabah yediğin için de çok kötü olmaz) ama vücudunu şaşırtmış olursun
diyetiyenlemi görüştünüz yoksa kendiniz mi başladınız .banada yardımcı olun
kızlar 10 kğ vermem lazım 60 kiloyum 50 olmam lazım sarımsak çayına başladım
ama bakalım ,
banada yazın lütfen bir göbek proplemim var benim ordan gitse ii olacak
ama bakalım ,
ama bakalım ,
ama bakalım ,
sarımsak çayıda nasıl bişi nerden alınıyor bir o kaldı zaten içmediğim....
çok tatlısınwalla ben internetten aldım cnm biz 3 arkadaş aldık ender saraç ın o gir bak internete tatı kötü geldi bana ama diğer arkaşlarım sevdi dene bi istersen bye bye
Evet 61.5 kilodayım inşallah 2 haftaya 59 virgülleri göreceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?