Kızzlaar,
bende bu gün 69.7 idim.... çok şükür geri dönebildim 70 lerden....
Ben de bir ara 70.5 e çıktım. Ama 69 lardayim şu an.
Bu 60-60 kilo aralığını kaybetmek istemiyorum.
Boy malum çünkü :-|
biz ikimiz senle birbirimiz takip edelim bakalım... yılbaşına kadar 65 e yaklaşabildiğimiz kadar yaklaşalım tamam mııı....
meraba kızlar nasılsınız? gidiyo mu göbişler, popişler3 gün kaldı tartılmama inşallah bu sefer 61'in altına düşerim ben de önce her gün tartılıyordum, şimdi farklı bi şey olsun diye haftada bir tartılmaya başladım ve bu olayı çok sevdim bundan sonra hep böyle yapıcam çünkü insan bu şekilde daha çok motive oluyo, öyle gram gram 1 ileri 2 geriler insanı motive etmiyo(yani en azından beni ) ama düşünsenize tartıya bi çıkıyosun hoooppp 1 kilo gitmiş bu sefer haftaya da aynısını görmek isteyip heyecanla ve merakla diyete devammm diyosunuz bu arada pazar günü sınavım var kızlar dua ederseniz sevinirim
Neden kimse bana yardımcı olmuyor? Bugün hassas ölçüm yaptırdım kilom 61.5 boyum 1.63müş 17 yaşındayım basenlerim geniş göbeğim var gören 175 sanıyor yani minyon görünmem gerekirken öyle durmuyorum lütfen bana ne yememem gerektiğini söylermisiniz?
İnşallah canım benim inşallah
merhaba arkadaşlar, ben bu sitede yeniyim. ben de 3 aydır rejimdeyim 15 kilo verdim. yalnız çok spor yaptım günde 1.5 saat. onun dışında kızartma, şeker ve hamur işi yemedim. tabi bol bol yeşil çay içtim. yanlız bu ay reglim 3 gün sürdü normalde 5-6 gün civarıydı. Kafama takıldı, siz de kilo verirken böyle bişey oldu mu acaba? yardımcı olursanız çok sevinirim. Burdaki herkese sağlıklı zayıflamalar diliyorum:)
Tamam o zaman...harika olur
İnşallah ulaşırız... Kesin konuşmuyorum artık.
Bende 60.9 kilo ile dün başladım. 58'i falan görsem çok mutlu olucam. Nedense 1 kiloyu bile zor veriyorum ben. Amaan sanki uğraşıyorum daBir tane kalori sayma sitesinin yardımıyla başladım yani diyet yapmıyorum aslında. Sadece kalori sayıyorum istediğimi yiyerek. Dün yürüyüşte yaptım ama hergün yapacağımı sanmam. Tembelim zaten. Bakalım sonuçlar ne olacak. Sitede baya olumlu yorum var, mantıklı da geldi ama görücez
merhaba canım.. yeni evlenmişsin sanırım tebrik ederimm :) kilo vermeyi geçtim ben evlendiğim 6 ayda 7-8 kilo almıştımmm!! aman dikkat et canım sen. bende geçen sene evlendimm
ya arkadaşlar ilgisiz olacak ama bu kilo çizelgesi nasıl yapılıyor.deli olcamyapıyorum hata mesajı çıkıyor.bide kafayı taktım 1 saattir bunla uğraşıyorum.:18:bırak git işte di me ama yok
Teşekkür ederim :) Evet bende durum biraz ters oldu. Evlenmeden önce çok dikkat etmezdim, hatta düğün stresinden daha çok yemiştimŞimdi dikkat edicem bakalım, umarım işe yarar
kesin konumak yok ne kadar yaklaşsak o bizim yararımıza olacak....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?