60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu hafta sadece 300 gr. vermişim aslında ağlanmam gerekiyor bu durumda ama ağlanmicam çünkü kendi suçumu biliyorum bu hafta hiç dikkat etmedim bi de malum günler geldi gelecek muhtemelen onun şişliği de var. neyse artık önümüzde maçlara bakalım

ya al benden de o kadar... olay kilomu koruyoruma döndü bende resmen... haftasonu cortluyorum haftaiçi haftasonhunun günahlarından kurtulmaya çalışıyorum... dolayısıyla hep aynı kiloda kalıyorum... haftasonu ben tek olsam yine sıkıntı olmıcak ama eşimle haftaiçi kahvaltı keyfimiz olmuyo diye haftasonu direk kahvaltı modunda oluyorum... ben yemezsem o da keyif alıp yemiyo... sonra akşama da ya arkadaşlar geliyo ya da biz gidiyoruz, e haliyle pasta börek oluyo... dün misal bir yere gittik... kek börek 2 poğaça kazandibi ve makarna salatası vardı... herkes sildi süpürdü tabağı ben sadece kazandibi ve börek yedim ama yedim sonuçta... herkes rejim mi yapıyosun aman 40 yılda bir gelmişsin o kadar hazırlanmışız muhabbeti... dikkatlerin üzerime dönmesini de hiç sevmiyorum... ama işte sonunda yiyorum

yaa ben de dün bi dilim pizza yedim ama tüm hafta litrelerce su içtim hersabah spor yaptım az yedim hiç kaçamak yapmadım ama aynı kilodayım gram oynamış biraz bu niye oldu anlamaış diilim moralim bozulduu bu reva mı bana yahu

aynı kilodayız canımm bu kadar nankör olmamalı metabolizma yaa sana jillian Michaels ın videolarını tavsiye ederim hem eğlenceli hem yorucu yalnız ben kiloyu kasa çevirdim de mi veremiorum ki acep? 12 gündür aynı kilodayım

diyetisyen bana liste vermemiş tabi özel hastane değildi ve obezlere yardımcı oluyorum bunun birşeyi yok demiş doktor ha bide liste alamadığım gibi tüm aileye reklam oldum herkes öğrendi diyetisyene gittiğimi hepsine inat uyuz oldum kalori diyeti yapacam 1400 kalori diyeti uygun listesi olan lütfen bana yazsınnn lütfen
çok sinir oldum diyetsiyen ne dedi sana diyeni boğasım geliyor resmen

naber kızlar,

ben kendimce spora başladım her yerim tutulmuş :)) özellikle göbeğim ve sırtım... bu kaslarımın çalıştığının işaretidir umarım... boşuna çekiyo olmıyayım bu çileyi :))

squart hareketleri
mekik
bacak hareketleri ile başladım....

şu an hepsini hissedebiliyorum demekki etkili olmuş :))

her akşam mutlaka yeşilçay demleyip içicem inşallah....

sabah düzenli bir kahvaltı planı yaptım....
öğlenleri işe bir şeyler getiricem her zamanki gibi

ve yine aburcuburlarla vedalaştım :)) bu kaçıncı veda....

sen listeleri sevmezdin beybi ondan vermemiştir :))

bak bak sende mi öyle olsun

şaka kıızz :)) şu 1400 kalorilk listeyi bulursan paylaş bizimlede... belkim bende tırtıklarım ucundan kıyısından....

ben bacaklarıma ve göbeğime fena taktım bu aralar.... her yerim bıngıl bıngıl....sporla bakalım bir şeyler farkedecek mi....

Canım bazen vücut kendini korumaya alıyormuş sakın diyeti bırakma bir süre sonra normale döner . Bu bahsettiğin spor videolarımı internette var mı

bende sevmiyorum diyetisyene gittiğim duyulsun istemiyorum bide tandıklarım ve akrabalarım yiyip yiyip kilo almayanlardan sanki ben onlardan çok yiyorum ben pis boğazım onlar az yiyen gupmuş gibi savranıyorlar hâlbuki en az benim 1buçuk katım yediklerine çok şahit oluyorum ama gel de anlat

Canım bazen vücut kendini korumaya alıyormuş sakın diyeti bırakma bir süre sonra normale döner . Bu bahsettiğin spor videolarımı internette var mı

internette var youtube da hatta kadınlar kulübünde çok popüler baya yorumlar falan var. AMa diyetin başında bile korumaya aldığı oluyormu vücudun?

işte bu yüzden kızıyorum ya gece bile yiyorlar bnim 1 kaşık aldığımı ekmekle yiyorlar bazıları dal gibi geziyorlar bana bu koyuyor.

onların metabolizması hızlı çalışıyordur...

ablamdan biliyorum bir ara kilo aldı maximum 65 kg sonrada verdi 58 e düştü, ama 2 yıl uğraştı... azmetti verdi... Maşallah diyeyim...yaa diyodu herkez benim iki katım yiyiyosun almıyosun diyo çok rahatsız oluyorum diyordu.... sen benim gibi önce birikmişlerinden kurtul sonra bünyen alışıyo diyordu... haklı maşallah o başardı o verdikçe ben aldım :)) ben pisboğazım.... yemek yemem... aklıma gelmez... ama kola çukulata cips zararlı ne varsa benden sorulur ve aşırı yiyiyorum bulduumda... niye o kadar kendimi kaybediyorum hiç bilmiyorum.... ha bana çukulata göstermişin ha boğaya kırmızı pelerin....

yiyip yiyip kilo almıyorum dicekler o zaman bize fazla yiyo muamelesi yapmasınlar biz daha çok dikkat etmeliyiz işte napalım Rabb im başka sıkıntı vermesin az yeriz ne yapalımm.. bu arada çok güldüm canım kırmızı pelerin mi haha

ben gecen sene para bayılıp özel diyetisyene gittim . sana bir listesini yazayım

Sabah: uyanınca 1-2 bardak ılık su
1 dilim tam buğday ekmeği
1 adet haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
bolca çiğ sebze
1 fincan açık çay

ara: 1 adet taze meyve ve bolca su

öğlen: 6 kaşık istenilen yemek (susuz)
1 dilim tam buğday ekmeği veya 2 kaşık pilav
bolca yağsız tuzsuz salata

ara:6-7 adet tuzsuz fındık 6-7 adet siyah çekirdekli kuru üzüm, bolca su

akşam: öğlenin aynısı pilav yok

ara : 1 büyük çay bardağı yoğurt

ben bu hafta bu listeyi uyguluycam hadi beraber uygulayalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…