kızlar selammmm
nasıl gidiyo diyet? ben artık çok diyet yapamıyorum ama biraz dikkat ediyorum dün sabah 61.6 çıktım böyle minik minik 60 ı bulsam iyidir.
Selam kızlar , bende haftasonu olunca ipin ucu iyice kaçıyo bütün gün evde olunca börekler, pastalar dayanamıyorum yiyorumsonra hafta içi düzeltcem diye anam ağlıyo ne yapayım bir fikir verin .spor da yapamıyorum
ya al benden de o kadar... olay kilomu koruyoruma döndü bende resmen... haftasonu cortluyorum haftaiçi haftasonhunun günahlarından kurtulmaya çalışıyorum... dolayısıyla hep aynı kiloda kalıyorum... haftasonu ben tek olsam yine sıkıntı olmıcak ama eşimle haftaiçi kahvaltı keyfimiz olmuyo diye haftasonu direk kahvaltı modunda oluyorum... ben yemezsem o da keyif alıp yemiyo... sonra akşama da ya arkadaşlar geliyo ya da biz gidiyoruz, e haliyle pasta börek oluyo... dün misal bir yere gittik... kek börek 2 poğaça kazandibi ve makarna salatası vardı... herkes sildi süpürdü tabağı ben sadece kazandibi ve börek yedim ama yedim sonuçta... herkes rejim mi yapıyosun aman 40 yılda bir gelmişsin o kadar hazırlanmışız muhabbeti... dikkatlerin üzerime dönmesini de hiç sevmiyorum... ama işte sonunda yiyorum
Selam kızlar , bende haftasonu olunca ipin ucu iyice kaçıyo bütün gün evde olunca börekler, pastalar dayanamıyorum yiyorumsonra hafta içi düzeltcem diye anam ağlıyo ne yapayım bir fikir verin .spor da yapamıyorum
diyetisyen bana liste vermemiş tabi özel hastane değildi ve obezlere yardımcı oluyorum bunun birşeyi yok demiş doktor ha bide liste alamadığım gibi tüm aileye reklam oldum herkes öğrendi diyetisyene gittiğimi hepsine inat uyuz oldum kalori diyeti yapacam 1400 kalori diyeti uygun listesi olan lütfen bana yazsınnn lütfen
çok sinir oldum diyetsiyen ne dedi sana diyeni boğasım geliyor resmen
sen listeleri sevmezdin beybi ondan vermemiştir :))
bak bak sende mi öyle olsun
aynı kilodayız canımm bu kadar nankör olmamalı metabolizma yaasana jillian Michaels ın videolarını tavsiye ederim hem eğlenceli hem yorucu yalnız ben kiloyu kasa çevirdim de mi veremiorum ki acep? 12 gündür aynı kilodayım
diyetisyen bana liste vermemiş tabi özel hastane değildi ve obezlere yardımcı oluyorum bunun birşeyi yok demiş doktor ha bide liste alamadığım gibi tüm aileye reklam oldum herkes öğrendi diyetisyene gittiğimi hepsine inat uyuz oldum kalori diyeti yapacam 1400 kalori diyeti uygun listesi olan lütfen bana yazsınnn lütfen
Canım bazen vücut kendini korumaya alıyormuş sakın diyeti bırakma bir süre sonra normale döner . Bu bahsettiğin spor videolarımı internette var mı
bende sevmiyorum diyetisyene gittiğim duyulsun istemiyorum bide tandıklarım ve akrabalarım yiyip yiyip kilo almayanlardan sanki ben onlardan çok yiyorum ben pis boğazım onlar az yiyen gupmuş gibi savranıyorlar hâlbuki en az benim 1buçuk katım yediklerine çok şahit oluyorum ama gel de anlat
bende sevmiyorum diyetisyene gittiğim duyulsun istemiyorum bide tandıklarım ve akrabalarım yiyip yiyip kilo almayanlardan sanki ben onlardan çok yiyorum ben pis boğazım onlar az yiyen gupmuş gibi savranıyorlar hâlbuki en az benim 1buçuk katım yediklerine çok şahit oluyorum ama gel de anlat
onların metabolizması hızlı çalışıyordur...
ablamdan biliyorum bir ara kilo aldı maximum 65 kg sonrada verdi 58 e düştü, ama 2 yıl uğraştı... azmetti verdi... Maşallah diyeyim...yaa diyodu herkez benim iki katım yiyiyosun almıyosun diyo çok rahatsız oluyorum diyordu.... sen benim gibi önce birikmişlerinden kurtul sonra bünyen alışıyo diyordu... haklı maşallah o başardı o verdikçe ben aldım :)) ben pisboğazım.... yemek yemem... aklıma gelmez... ama kola çukulata cips zararlı ne varsa benden sorulur ve aşırı yiyiyorum bulduumda... niye o kadar kendimi kaybediyorum hiç bilmiyorum.... ha bana çukulata göstermişin ha boğaya kırmızı pelerin....
internette var youtube da hatta kadınlar kulübünde çok popüler baya yorumlar falan var. AMa diyetin başında bile korumaya aldığı oluyormu vücudun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?