ya arkadaşlar ilgisiz olacak ama bu kilo çizelgesi nasıl yapılıyor.deli olcamyapıyorum hata mesajı çıkıyor.bide kafayı taktım 1 saattir bunla uğraşıyorum.:18:bırak git işte di me ama yok
Kızzlaar,
bende bu gün 69.7 idim.... çok şükür geri dönebildim 70 lerden....
merhaba arkadaşlar, ben bu sitede yeniyim. ben de 3 aydır rejimdeyim 15 kilo verdim. yalnız çok spor yaptım günde 1.5 saat. onun dışında kızartma, şeker ve hamur işi yemedim. tabi bol bol yeşil çay içtim. yanlız bu ay reglim 3 gün sürdü normalde 5-6 gün civarıydı. Kafama takıldı, siz de kilo verirken böyle bişey oldu mu acaba? yardımcı olursanız çok sevinirim. Burdaki herkese sağlıklı zayıflamalar diliyorum:)
canıım senin daha yaşın küçük kendini zorlamadan abur cuburu hayatından çıkar bol bol yağsız yoğurt ye ve spor yap :) ben 18 yaşımda diyetle 51 kiloya kada indim ama sora 70lere kadar çıktım maalesef 1 senede hemde
buraya bakarak denedin mi? resimli anlatım var.
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
evet dün gece denemiştim.tekrar deniyim bakim.çok teşekkür ederim canım
Selam kızlar , bende haftasonu olunca ipin ucu iyice kaçıyo bütün gün evde olunca börekler, pastalar dayanamıyorum yiyorumsonra hafta içi düzeltcem diye anam ağlıyo ne yapayım bir fikir verin .spor da yapamıyorum
valla cnm benim tek bildiğim şudur az yiyince insan kilo veriyo ne bitki karışımları ne ilaçlar ne sirke hepsi yalan sen şu börek olayını bırak bence
Selam kızlar , bende haftasonu olunca ipin ucu iyice kaçıyo bütün gün evde olunca börekler, pastalar dayanamıyorum yiyorumsonra hafta içi düzeltcem diye anam ağlıyo ne yapayım bir fikir verin .spor da yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?