60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet bende de o durum var normalde 4 gün sürerdi 3 gün bile sürmedi bu aya belki rejimin etkisidir ya da psikolojiktir bende anlamadım :44:

Ama doktorum kilo vermem gerektiğini söyledi PKOymuşum zaten katkılı madde yiyemiyorum zehirleniyorum alerji oluyorum ama kendimi engelleyemiyorum mesela çok yağlı ve çok tuzlu şeyleri seviyorum :/ Nasıll bir diyet yapsam diye düşünüyorum

Nuran Orta diyetini gördünüz mü?
1,5 yılda 100 kilo garanti....

O değil ama bu dr.kubilayın 3 günlük ödem atıcı diyeti fena değil gibi, yapabilene....

Selam kızlar , bende haftasonu olunca ipin ucu iyice kaçıyo bütün gün evde olunca börekler, pastalar dayanamıyorum yiyorum sonra hafta içi düzeltcem diye anam ağlıyo ne yapayım bir fikir verin .spor da yapamıyorum

Merhaba kızlar bende yeniyim on kilo fazlam var yardımcı olabilir misiniz 66kilo yum :-(

Ben cok fazla ugrasmiyorum.rutin hayat a devam ederken biraz ekmekten kıstım,gunde 15 dakika da egzersiz...simdilik guzel gidiyo gibi...tartiya cikmaktan da korkmuyo diiilim hani.

Ben cok fazla ugrasmiyorum.rutin hayat a devam ederken biraz ekmekten kıstım,gunde 15 dakika da egzersiz...simdilik guzel gidiyo gibi...tartiya cikmaktan da korkmuyo diiilim hani.

kızlar selammmm
nasıl gidiyo diyet? ben artık çok diyet yapamıyorum ama biraz dikkat ediyorum dün sabah 61.6 çıktım böyle minik minik 60 ı bulsam iyidir.

valla cnm benim tek bildiğim şudur az yiyince insan kilo veriyo ne bitki karışımları ne ilaçlar ne sirke hepsi yalan sen şu börek olayını bırak bence

valla cnm benim tek bildiğim şudur az yiyince insan kilo veriyo ne bitki karışımları ne ilaçlar ne sirke hepsi yalan sen şu börek olayını bırak bence

yasım 22 83 kilo ile dogum yaptım dogumdan sonra 74 simdi 66 benm boy kısa o yüzden kilo vermeliyim dikkkat ediyorum da kendimce etmek denir

81 den 71 e 3 ayda 66 ya 6 ayda geldim.daha önce çok denemiştim.karaty beslenme tarzı ve herbalife yardımı ile yağ oranımda %47 den %22 ye indi

amaannn tak bi mezdeke oyna sen de spor yapamıyosan spor kadar etkili ben spor yaparken sıkılıyorum ama oynarken hiç sıkılmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…