60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şeyda coşkundan gördüm lor aldım hemen kahvaltıya.... o içine ıspanak koymuş... ben marul aldım.... çiğ çiğğ ıspanak yenebiliyor mu nasıl kullanmış anlamadım....

eveeet gene ben....

akşam sporu yapıldı.... yeşil çay demleniyoor....çok şükür bu günde kaçak yok....darısı yarının başına.... mezuroyla ölççem kendimi bu akşam... bakalım fark oluomu gözüme oluyomuş gibi görünüyo ama illa ki rakam görmek istiyorum :) keşke o davul gibi şiş olduğum gün ölçseymiştim... şimdi farkı görüp waaooww derdim :))

eveet canım ilkokul 2 İngilizce derslerine giriyorum o minilerin :) tebrik ederim canım seni be de 15 gündür hopla zıpla kardiyo yap karnım nası indi sertleşti düzeldi küçüldü yaa karnımı yok ediyorum galiba o zaman devam devam devam

şeyda coşkundan gördüm lor aldım hemen kahvaltıya.... o içine ıspanak koymuş... ben marul aldım.... çiğ çiğğ ıspanak yenebiliyor mu nasıl kullanmış anlamadım....

ben kahvaltılık lor alıyorum her sabah tüketiyorum ama omlaetini falanda yapan var denesek mi

minik canavarlar :) valla benimkide düzeliyo sanki... çok mutlu oluyorum çoook.....

ben kahvaltılık lor alıyorum her sabah tüketiyorum ama omlaetini falanda yapan var denesek mi

omlet bilemedim... yağsız olabilir belki... ben şayda coşkunda gördüm dedim ya içine baharatlar kattı karabiber falan... ben bu sabah yaptım mesela... lor marul kırmızı biber... misss.....

kızlaar günaydıın,

sabah sporumu yaptım.... 1 litre suyumu içtiim... hadi canlanın artık..... 30 kasım doğum günüm o zamana kadar gazllıcam azıcık... ne versem kar yani... etek giymek istiyoruuuum... şişko bacaklarımdan çok utandığım için giyemiyorum... belki bu yaza şıkır şıkır bir hatun olurum.... hayali bile güzel.....

Günaydın kızlar,
Akşam ıspanaklı börekten 2 parça yedim.Sonra küçük prensesin ödevini yaptırıp onunla eğlenceli bir spor yaptık.Eskiden kalma bildiğim ısınma hareketleri falan ama epey yorulmuşum sabah zor kalktım.
Bugün menüm :

Sabah :1/2 kaşarlı tost
Öğle : Tavuksuyu çorba + 1 kabak dolma + yoğurt
Akşam :Şehriye çorba+ Fırında karnıbahar

Aralar için etimek aldım yanıma 1 sabahtan 1 öğleden sonra yerim.Su konusunda iyiyim 2,5-3 litreyi tamamlıyorum.

Güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle...

Aaa en önemlisini unutuyordum sigarasızlık şimdilik güzel gidiyor inşallah pes etmem.

Sizde menünüzü yazarsanız hem yorum yapılır fazla az diye hemde fikir edinilir.Ayrıca yazınca bunlara uymak zorunda kalıyor fazladan yersen ben bunu nasıl söyleyeceğim diye kendini frenliyorsun

spor çook farkettiriyor canım eminim 30 kasıma kadar bayaa fark olcak yaza kadar biz 50ye bile düşeriz bu gazla :)

Sizde menünüzü yazarsanız hem yorum yapılır fazla az diye hemde fikir edinilir.Ayrıca yazınca bunlara uymak zorunda kalıyor fazladan yersen ben bunu nasıl söyleyeceğim diye kendini frenliyorsun

bende sabah 2 dilim tahıllı ekmek 1 haşlanmış yumurta 3 yeşil zeytin ve yeşil çay tükettim.. öğlen ayran ve yeşil biberli kaşarlı sandiviç götürcem okula akşama da karışık sebze yemeim var yanında yoğurt ve çorba. aralarda eğer dışardaysam incir veya kayısı tüketiyorum evde ne varsa yiyorum mandalina muz.. ölçülü olmak kaydıyla tabi

aa yok yazınca uyamayabiliyorum stres oluyo... aaa bak yalan söylemiş oldum psikolojisi oluyo.... bende pek düzen yok zaten... oturtmaya çalışıyorum bakalım...

spor çook farkettiriyor canım eminim 30 kasıma kadar bayaa fark olcak yaza kadar biz 50ye bile düşeriz bu gazla :)

kıızzz Allah mı söyletti... Amin inşallahhh inşallahh....

güzel menü... işin sırrı yediğinden bir tık fazlasını yakmaya çalışmak....

yani özetle yakamıyosan yemiyecen kardeşim... yani ben gibii bütün gün sandalyeye yapışıksan wc harici yerinden kalkmıyorsanhiç bir şey yeme yiyiyosanda ayy kilo adım deme... bu laf bana kimse alınmasın üstüne... kendime ayna tutuyorum şuan çok kızdım kendime.. bak üç gündür hareket ediyorum fark etti bile demekki yapabilir mişim... yapmamışım söylenmişim durmuşum... aç durmakla olmuyormuş bu iş, hareketsizsen olmuyo... illa hareket..... yemek niçin enerji için ee sen enerji sarfetmiyosan ne olcak o yediklerin öbek öbek birikicek... haketmişim ben bu bıngıl bıngıl yağları... şimdi hareket etmeli çok şükür sağlıklıyız... yani hazır sağlıklıyke değerlendirelim... yorulalım biraz varsın ağrısın... bu gün o kadarda ağrımıyor ve çok daha rahat yaptım bu sabah hareketleri... çok şükür Allah ım devam edeyim nolur diye dua ediyorum... insanın kendine sözü geçmez mi yahu...

vücudumuzun ve nefsimizin esir olmamalıyız ben jillians micheal yapıyorum kadın videoda şey diyo vücudunuza pes etmeyin ya sizin dediğiniz ya hiç.. ben haftaiçleri okulda çocukların peşinden koşturuyorum ama teneffüste enerji olsun diye yediğim için verdiğim gidiyor hatta daha fazlası geliyoorr şimdi teneffüslerde yemek olan yerlere uğramamaya çalışıyorumm

ingilizce öğretmeni olmanın faydaları ne dediğini anlıyosun demek ki süper...

o kaçamaklar zaten mahfediyor... karatayı okumadım mesela bilmem ama kadının bir konuşmasını dinledim ve çok hak verdim... paketlenmiş hiç bir şeyi yemeyin yedirmeyin.... bunlar bizi mahvediyor işte... amaan küçücük yesem nolcak... zaten dişimin kovuğuna gitmiyo diye diye üçer beşer yemeye başladım çukulataları... kola güde 2 litre nescafe 3in1 günde 4 tane... buna vücut nasıl dayansın... şu anki halimi sonuna kadar haketmişim bakıyorumda... ebru şallı falan kıskanıyoruz ama kadın her boş vaktinde atıyo kendini yere bişiler yapıveriyo... onun canı yanmıyomu kası ağrımıyomu.... azim azim... başarmak azimden geçiyor....

çeneme vurdu bak çok konuştum gene :)))

ilk olumlu tepkimi aldım göbüş gidiyomu ne dediler :))) ama diyorum size var bi fark diye... her ne yapıyosan devam et dediler :)) mutlu oldum beenn....

çok teşekkür ederim canım sağol.
uygulamaya çalışacağım okuyayım bi iice
dün akşam dedimki çokrba içeyim bişey yememeyim 2 tabak sıcacık tarhana çorbası abi sabah 6 kere wc ye gittim mahvoldum tabi biraz rahatlamadım dersem yalan olacak

teşekkür ederim canım okuyayım iice bakalım sana cvp vereceğim :26:

söze gerek yok
tebrikler
devam et

doğru gerçekten bizi mahveden hazır gıdalar ama o kadar çoklar ki heryerde varlarrr 2 haftadır gram veremedim bu 3.haftam gene kilo veremezsem vücudumu şaşırtıcam yaa bakalımm

söze gerek yok
tebrikler
devam et

sağolasıın beybiiii.... devam devammm.... haydi sendee başla .....

doğru gerçekten bizi mahveden hazır gıdalar ama o kadar çoklar ki heryerde varlarrr 2 haftadır gram veremedim bu 3.haftam gene kilo veremezsem vücudumu şaşırtıcam yaa bakalımm

malesef hem heryerde hep sağlıksız şeler hemde çok ucuzlar....
şaşırtmak için balık ye balık.... amaaa buğlama kızartma değil.... ayyy canım istedi bak... hafta sonu alayım bari...

akşam sporumu yaptıım... mır mır söylene söylene yok işim var ama yok sonra yapsam ayy bu akşamda kusur kalsın bıdı bıdı hooop dedim noluyoz... başladın gene dırdıra... hade bakem dedim kendime... arada kendime kötek atmam gerekiyo anlaşılan...yalnız yeşil çayı geç içicem çok uykumu getiriyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…