ilk okul iki mi....spor yapalım çok kıskandım ben gülbeni ama hatun çalışıyo hacı... çalışmadan olmaz bu işler...keşke foto çekmiş olsaydım.... 3 gün öncesinden farklı şuan göbeğim... ciddi söylüyorum... egzersiz bende işe yarıyor ama işte bırakmasam keşke... azimle 1 -2 ay gidiyorum sonra bir haftada coss.... bunu yapmamam lazım arıtk....
şeyda coşkundan gördüm lor aldım hemen kahvaltıya.... o içine ıspanak koymuş... ben marul aldım.... çiğ çiğğ ıspanak yenebiliyor mu nasıl kullanmış anlamadım....
eveet canım ilkokul 2 İngilizce derslerine giriyorum o minilerin :) tebrik ederim canım seni be de 15 gündür hopla zıpla kardiyo yap karnım nası indi sertleşti düzeldi küçüldü yaa karnımı yok ediyorum galiba o zaman devam devam devam
ben kahvaltılık lor alıyorum her sabah tüketiyorum ama omlaetini falanda yapan var denesek mi
kızlaar günaydıın,
sabah sporumu yaptım.... 1 litre suyumu içtiim... hadi canlanın artık..... 30 kasım doğum günüm o zamana kadar gazllıcam azıcık... ne versem kar yani... etek giymek istiyoruuuum... şişko bacaklarımdan çok utandığım için giyemiyorum... belki bu yaza şıkır şıkır bir hatun olurum.... hayali bile güzel.....
Sizde menünüzü yazarsanız hem yorum yapılır fazla az diye hemde fikir edinilir.Ayrıca yazınca bunlara uymak zorunda kalıyor fazladan yersen ben bunu nasıl söyleyeceğim diye kendini frenliyorsun
Sizde menünüzü yazarsanız hem yorum yapılır fazla az diye hemde fikir edinilir.Ayrıca yazınca bunlara uymak zorunda kalıyor fazladan yersen ben bunu nasıl söyleyeceğim diye kendini frenliyorsun
spor çook farkettiriyor canım eminim 30 kasıma kadar bayaa fark olcak yaza kadar biz 50ye bile düşeriz bu gazla :)
bende sabah 2 dilim tahıllı ekmek 1 haşlanmış yumurta 3 yeşil zeytin ve yeşil çay tükettim.. öğlen ayran ve yeşil biberli kaşarlı sandiviç götürcem okula akşama da karışık sebze yemeim var yanında yoğurt ve çorba. aralarda eğer dışardaysam incir veya kayısı tüketiyorum evde ne varsa yiyorum mandalina muz.. ölçülü olmak kaydıyla tabi
yani özetle yakamıyosan yemiyecen kardeşim... yani ben gibii bütün gün sandalyeye yapışıksan wc harici yerinden kalkmıyorsanhiç bir şey yeme yiyiyosanda ayy kilo adım deme... bu laf bana kimse alınmasın üstüne... kendime ayna tutuyorum şuan çok kızdım kendime.. bak üç gündür hareket ediyorum fark etti bile demekki yapabilir mişim... yapmamışım söylenmişim durmuşum... aç durmakla olmuyormuş bu iş, hareketsizsen olmuyo... illa hareket..... yemek niçin enerji için ee sen enerji sarfetmiyosan ne olcak o yediklerin öbek öbek birikicek... haketmişim ben bu bıngıl bıngıl yağları... şimdi hareket etmeli çok şükür sağlıklıyız... yani hazır sağlıklıyke değerlendirelim... yorulalım biraz varsın ağrısın... bu gün o kadarda ağrımıyor ve çok daha rahat yaptım bu sabah hareketleri... çok şükür Allah ım devam edeyim nolur diye dua ediyorum... insanın kendine sözü geçmez mi yahu...
vücudumuzun ve nefsimizin esir olmamalıyız ben jillians micheal yapıyorum kadın videoda şey diyo vücudunuza pes etmeyin ya sizin dediğiniz ya hiç.. ben haftaiçleri okulda çocukların peşinden koşturuyorum ama teneffüste enerji olsun diye yediğim için verdiğim gidiyor hatta daha fazlası geliyoorr şimdi teneffüslerde yemek olan yerlere uğramamaya çalışıyorumm
o da iyice saçmalamışkusura bakmasın da diyetisyen sadece obeze bakar diye bi kural filan yok, neyse boşver ben gitmiştim diyetisyene sana onu yazayım.
kalkınca: 3-4 kayısı 1-2 bardak ılık su
kahvaltı: (saat 8 gibi) 1 su bardağı şekersiz süt, 1 parça beyaz peynir(kibrit kutusu kadar yani:) 2 ince dilim ekmek(tahıllı), açık şekersiz çay, serbest salata (yağsız) 1 haşlama yumurta
saat 10 gibi ara: 1 meyve
öğlen: (12.30 gibi) 1 köfte kadar et( tavuk balık kırmızı et ne istersen), 1 su bardağı yoğurt ya da 2 su bardağı ayran, 6 yemek kaşığı sebze yemeği,2 ince dilim ekmek(tahıllı), serbest salata.
15.00 gibi ara 1 meyve
akşam17.00-18.00 gibi) 1 köfte büyüklüğü kadar et, 1 su bardağı az yağlı yoğurt, 6 yemek kaşığı sebze yemeği 2 orta boy kepçe çorba, 1 ince dilim ekmek(tahıllı), serbest salata yağsız.
21.00-21.30 gibi ara:1 meyve 1 kuru incir yatmadan önce 1-2 su bardağı ılık su.
canım zaten bütün diyetisyenler 3 aşağı 5 yukarı bu listeyi veriyor belki miktarlar biraz farklıdır.sen bu menüye biraz uy günde yarım saat de oyna,hopla,zıplahaftada 1 kiloya yakın gider. ben yaptığımda gitmişti. sebze yemeği olarak da karnıbahar ıspanak haşla, brokoli yap, hemen patlıcan biber domates soğanı üst üste koy azıcık yağla pişir mesela. ben et olarak da tavuk but alıyodum onu haşlayıp yiyodum yani zahmetli gibi duruyo listeyi hazırlamak ama aslında çok pratik bi şekilde de hazırlayabiliyosun yani. et yemeği hazırlayamıyosan hemen bi parça kaşar ye et değişimine giriyor, aynı yani. ben de yapsam bunu çok iyi olacak da ben çabuk sıkılıyorum sen yaparsın inşallah kolay gelsin canım ha bi de mutlaka 2 litre kadar su
ben gecen sene para bayılıp özel diyetisyene gittim . sana bir listesini yazayım
Sabah: uyanınca 1-2 bardak ılık su
1 dilim tam buğday ekmeği
1 adet haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
bolca çiğ sebze
1 fincan açık çay
ara: 1 adet taze meyve ve bolca su
öğlen: 6 kaşık istenilen yemek (susuz)
1 dilim tam buğday ekmeği veya 2 kaşık pilav
bolca yağsız tuzsuz salata
ara:6-7 adet tuzsuz fındık 6-7 adet siyah çekirdekli kuru üzüm, bolca su
akşam: öğlenin aynısı pilav yok
ara : 1 büyük çay bardağı yoğurt
ben bu hafta bu listeyi uyguluycam hadi beraber uygulayalım.
ingilizce öğretmeni olmanın faydaları ne dediğini anlıyosun demek ki süper...
o kaçamaklar zaten mahfediyor... karatayı okumadım mesela bilmem ama kadının bir konuşmasını dinledim ve çok hak verdim... paketlenmiş hiç bir şeyi yemeyin yedirmeyin.... bunlar bizi mahvediyor işte... amaan küçücük yesem nolcak... zaten dişimin kovuğuna gitmiyo diye diye üçer beşer yemeye başladım çukulataları... kola güde 2 litre nescafe 3in1 günde 4 tane... buna vücut nasıl dayansın... şu anki halimi sonuna kadar haketmişim bakıyorumda... ebru şallı falan kıskanıyoruz ama kadın her boş vaktinde atıyo kendini yere bişiler yapıveriyo... onun canı yanmıyomu kası ağrımıyomu.... azim azim... başarmak azimden geçiyor....
çeneme vurdu bak çok konuştum gene :)))
ilk olumlu tepkimi aldım göbüş gidiyomu ne dediler :))) ama diyorum size var bi fark diye... her ne yapıyosan devam et dediler :)) mutlu oldum beenn....
doğru gerçekten bizi mahveden hazır gıdalar ama o kadar çoklar ki heryerde varlarrr 2 haftadır gram veremedim bu 3.haftam gene kilo veremezsem vücudumu şaşırtıcam yaa bakalımmingilizce öğretmeni olmanın faydaları ne dediğini anlıyosun demek ki süper...
o kaçamaklar zaten mahfediyor... karatayı okumadım mesela bilmem ama kadının bir konuşmasını dinledim ve çok hak verdim... paketlenmiş hiç bir şeyi yemeyin yedirmeyin.... bunlar bizi mahvediyor işte... amaan küçücük yesem nolcak... zaten dişimin kovuğuna gitmiyo diye diye üçer beşer yemeye başladım çukulataları... kola güde 2 litre nescafe 3in1 günde 4 tane... buna vücut nasıl dayansın... şu anki halimi sonuna kadar haketmişim bakıyorumda... ebru şallı falan kıskanıyoruz ama kadın her boş vaktinde atıyo kendini yere bişiler yapıveriyo... onun canı yanmıyomu kası ağrımıyomu.... azim azim... başarmak azimden geçiyor....
çeneme vurdu bak çok konuştum gene :)))
ilk olumlu tepkimi aldım göbüş gidiyomu ne dediler :))) ama diyorum size var bi fark diye... her ne yapıyosan devam et dediler :)) mutlu oldum beenn....
söze gerek yok
tebrikler
devam et
doğru gerçekten bizi mahveden hazır gıdalar ama o kadar çoklar ki heryerde varlarrr 2 haftadır gram veremedim bu 3.haftam gene kilo veremezsem vücudumu şaşırtıcam yaa bakalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?