60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

işte bu yüzden kızıyorum ya gece bile yiyorlar bnim 1 kaşık aldığımı ekmekle yiyorlar bazıları dal gibi geziyorlar bana bu koyuyor.

benim bir arkadaşım bir oturuşta 1 koca ata ekmeğini yerdi yine kilo almazdı . bense kendimi bildim bileli diyet yapıyorum napalım allah bizi böyle yaratmış.

selam beybiler,

şu an yeşil çay içiyorum... nedense çok midemi bulandırıyor... resmen çıkaracam niye böyle oldum ki... severdim ben....neyse....

sporumu yaptım... her yerim ağriiiy....bildiğin sopa yemiş gibiyim... spor yaparken o kadar canım yanıyo ki insan kendine bunu niye yaparki diye düşünüyorum :)) neyse yok yok mazoşist olucam ben bu acıdan zevk alıcam.... bıktım bu bıngıl bıngıl yağlı kütlemden.... bacaklarımdaki sselülitleri görseniz korkar kaçarsınız... tiksinç.... ben yaza ömrüm olursa

you tubedan gülben ergen kenan erçetingöz röpörtajını izledim... abii noolmuş o gülben yaaa... erimiişşş... öyle olmak istiyorum...... bir iki spor hareketi yaptı anam ne zor ne zor yaptım bende ehh yavaşş yavaş oturturum diye düşünüyorum....

kaçamaksız sporlu bir gündü mutluyum :) darısı yarının başına.....

Günaydıın,,

sabah sporumu yaptım... ama et kesmiş bir bünyeyle feci zorlanıyor insan.... geçer mi alışır mı acaba bünye.... çok yoğunum çok stresliyim ama anladımki bu bana engel olmamalı sporumu diyetimi adam gibi yapmalıyım...suyumuda yeşil çayımıda içicem arkadaş...

bundan sonra böyle beybiler.... sabah akşam hareket var....

o dediğim bisküvileri resmen stokladım.... çok memnun kaldım ondan yaa...

bakalım eksileri görmek ne zamana kısmet olucak....

Ben de gülben ergene hayran kaldım maşallah ya.. yeşil çay demleme mi içiyorsun canım bende eskide hiç ama hiç sevmezdim şimdi keyifle yudumluorum bi kupa spordan önce bi kupa spordan sonra demleyip içiyorum

sen çok erken kalkıp yapıyosn sanırım sporu ya maşallah eğer hamlığın varsa kaslarının 1 gün dinlenmesine izin verebilirsin canım :) bende göbüşüme jelimi sürdüm streç sardım birazdan kahvaltımı yapcam karnım nası sıkı duruyor ama kilo vermemde bi dei-ğişiklik yok anlamadım gitti hadi bismillah

Ben de gülben ergene hayran kaldım maşallah ya.. yeşil çay demleme mi içiyorsun canım bende eskide hiç ama hiç sevmezdim şimdi keyifle yudumluorum bi kupa spordan önce bi kupa spordan sonra demleyip içiyorum

gülbenn pes dedirtti bana... yeşil çayı demeleme içiyorrum şu çaykurun metal kutuda olanlarından almıştım...

spor dediğim 45 dakka falan değil 60 squart 60 yana squart 60 mekik doktorumda izlediğim şekilde yapıyorum daha etkili oldu... mekikte kafa tavana baakacak göbeğim bir titremeye başlıyo....

dinlenmek yok artık bana.... yeterince dinlendim... bu göbek eriyene kadar bacaklar insan bacağına benzeyene kadar yok... inşallah azimliyim.... hapşırıyorum hapşırırken bile karnım acıyo :))

Selam Kızlar ,
Uzun bir aradan sonra tekrar aranızdayım .Malesef verdiğim kiloları geri almaya başladım.Sigarayı bırakma ve kilo verme kararını aynı anda alınca psikolojim altüst oldu.Zor durumdayım kızlarrrr ...Sigara yerine birşeyler atıştırayım diyorum bu defa hayır kilo alırsın diyorum amannn napacağım bilemiyorum.Sabah tartıldığımda 65,6 kg dum oysaki 1,5 yıl önce 71,2 den 58 e düşmüştüm.

aman dikkat tehlike çanları çalıyor... geri almak çok kolay malesef....

Evet ya dikkat etmeyince hemen alınıyor.Hep dikkat etmek lazım.ben de biraz kaçamak yaptım 2 haftadır hala 68 deyim

Offf ama böyle hayat mı olur yeme içme bunalımdayım arkadaşlarrrr sigara yok yemekler az az
Açımm.

Neyse menüm ile başlayayım :

Sabah : 1 dilim tam buğday ekmek kullanarak yapılmış kaşarlı tost (yani 1/2 tost)

Ara :1 litre su + 1 form çay + 1 nescafe şekersiz

Öğle : Tavuk haşlama + mevsim salata + yoğurt

Ara : Bir galeta + 1 litre su

Akşam : İşte bu kısım kötü akşam eşim ve çocuklar istediği için ıspanaklı börek yaptım gidince fırına koyacağım bir dilimle kalırım inşallah

Evet ya dikkat etmeyince hemen alınıyor.Hep dikkat etmek lazım.ben de biraz kaçamak yaptım 2 haftadır hala 68 deyim

kaçamak olayını bitr artık... şekersiz şekerlerden al... canın tatlı isterse at ağzına ama bi kurtuyu değil tabi...

ıspanaklı börekmii.... geçen hafta yaptım o hatayı.... gelen gidende olmayınca koca tepsiyi yedim valla :)) bak dönemiyom geri... o hatayı yapmasaydım şimdi belki 67lerdeydim.... sen yapmaa...

Geçmişe bakmadım kilo bildirimi yapılıyor mu hangi gün ? Hoş ben her sabah tartılıyorum ya neyse.

cumaları söylüyoruz bir ara ben çizelge falan yapıyordum ama bu aralar çok yoğunum gelende çok olunca ipin ucu kaçtı....şu an kaç kişi var onu bile bilmiyorum yani :))

Cuma günü çizelge yapalım ya.Daha iyi olur rekabet bence.Herkes takip eder kilosunu hemde.Müsait olan birisi yapsın canım sen müsait değilsen.

o da iyice saçmalamış kusura bakmasın da diyetisyen sadece obeze bakar diye bi kural filan yok, neyse boşver ben gitmiştim diyetisyene sana onu yazayım.
kalkınca: 3-4 kayısı 1-2 bardak ılık su
kahvaltı: (saat 8 gibi) 1 su bardağı şekersiz süt, 1 parça beyaz peynir(kibrit kutusu kadar yani:) 2 ince dilim ekmek(tahıllı), açık şekersiz çay, serbest salata (yağsız) 1 haşlama yumurta
saat 10 gibi ara: 1 meyve
öğlen: (12.30 gibi) 1 köfte kadar et( tavuk balık kırmızı et ne istersen), 1 su bardağı yoğurt ya da 2 su bardağı ayran, 6 yemek kaşığı sebze yemeği,2 ince dilim ekmek(tahıllı), serbest salata.
15.00 gibi ara 1 meyve
akşam17.00-18.00 gibi) 1 köfte büyüklüğü kadar et, 1 su bardağı az yağlı yoğurt, 6 yemek kaşığı sebze yemeği 2 orta boy kepçe çorba, 1 ince dilim ekmek(tahıllı), serbest salata yağsız.
21.00-21.30 gibi ara:1 meyve 1 kuru incir yatmadan önce 1-2 su bardağı ılık su.
canım zaten bütün diyetisyenler 3 aşağı 5 yukarı bu listeyi veriyor belki miktarlar biraz farklıdır.sen bu menüye biraz uy günde yarım saat de oyna,hopla,zıpla haftada 1 kiloya yakın gider. ben yaptığımda gitmişti. sebze yemeği olarak da karnıbahar ıspanak haşla, brokoli yap, hemen patlıcan biber domates soğanı üst üste koy azıcık yağla pişir mesela. ben et olarak da tavuk but alıyodum onu haşlayıp yiyodum yani zahmetli gibi duruyo listeyi hazırlamak ama aslında çok pratik bi şekilde de hazırlayabiliyosun yani. et yemeği hazırlayamıyosan hemen bi parça kaşar ye et değişimine giriyor, aynı yani. ben de yapsam bunu çok iyi olacak da ben çabuk sıkılıyorum sen yaparsın inşallah kolay gelsin canım ha bi de mutlaka 2 litre kadar su

Son düzenleme:

geçer canım alışır vücudun demekki bayaa faydalı olmuş :) eminim bacaklarında incelecektir huhuuu. BEn geçen haftalarda spora başladığımda baya hamlamıştım zor yürüyodum öğrencilerimden biri koluma girdi merdivende (2ye gidiyo bu arada ) neşe sınıfa girdik derste biri yaşımı sordu 26yım dedim bu koluma giren 26 yaçındasın ama niye yüreyemiyorsun dedi haha bende beta green tea içiorum yaseminli seviorum tadını.

ilk okul iki mi....spor yapalım çok kıskandım ben gülbeni ama hatun çalışıyo hacı... çalışmadan olmaz bu işler...keşke foto çekmiş olsaydım.... 3 gün öncesinden farklı şuan göbeğim... ciddi söylüyorum... egzersiz bende işe yarıyor ama işte bırakmasam keşke... azimle 1 -2 ay gidiyorum sonra bir haftada coss.... bunu yapmamam lazım arıtk....

bence biz verdikten sonra hemen salıyoruz sanırm ya da ben öleyim bilmiyorum korumak lazım aslında yaa

ahanda bu benim huyum... bayram öncesi 67 lere inmişti m hoplayıp zıplıyodum sevinçten... bayramda bi sapıttım patladı gitti... devam edeydim 64 lerde olurdum ben.... ahhh bu kafam aahhh....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…