işte bu yüzden kızıyorum ya gece bile yiyorlar bnim 1 kaşık aldığımı ekmekle yiyorlar bazıları dal gibi geziyorlar bana bu koyuyor.
ikinci haftasında bile korumaya geçebiliyormuş bana diyetisyen söylemişti.
haftada 1 tartılıyorum haftaya kadar beklicem bakalım inşallah bu direnişi kırarım
selam beybiler,
şu an yeşil çay içiyorum... nedense çok midemi bulandırıyor... resmen çıkaracam niye böyle oldum ki... severdim ben....neyse....
sporumu yaptım... her yerim ağriiiy....bildiğin sopa yemiş gibiyim... spor yaparken o kadar canım yanıyo ki insan kendine bunu niye yaparki diye düşünüyorum :)) neyse yok yok mazoşist olucam ben bu acıdan zevk alıcam.... bıktım bu bıngıl bıngıl yağlı kütlemden.... bacaklarımdaki sselülitleri görseniz korkar kaçarsınız... tiksinç.... ben yaza ömrüm olursa
you tubedan gülben ergen kenan erçetingöz röpörtajını izledim... abii noolmuş o gülben yaaa... erimiişşş... öyle olmak istiyorum...... bir iki spor hareketi yaptı anam ne zor ne zor yaptım bende ehh yavaşş yavaş oturturum diye düşünüyorum....
kaçamaksız sporlu bir gündü mutluyum :) darısı yarının başına.....
Günaydıın,,
sabah sporumu yaptım... ama et kesmiş bir bünyeyle feci zorlanıyor insan.... geçer mi alışır mı acaba bünye.... çok yoğunum çok stresliyim ama anladımki bu bana engel olmamalı sporumu diyetimi adam gibi yapmalıyım...suyumuda yeşil çayımıda içicem arkadaş...
bundan sonra böyle beybiler.... sabah akşam hareket var....
o dediğim bisküvileri resmen stokladım.... çok memnun kaldım ondan yaa...
bakalım eksileri görmek ne zamana kısmet olucak....
Ben de gülben ergene hayran kaldım maşallah ya.. yeşil çay demleme mi içiyorsun canım bende eskide hiç ama hiç sevmezdim şimdi keyifle yudumluorum bi kupa spordan önce bi kupa spordan sonra demleyip içiyorum
sen çok erken kalkıp yapıyosn sanırım sporu ya maşallaheğer hamlığın varsa kaslarının 1 gün dinlenmesine izin verebilirsin canım :) bende göbüşüme jelimi sürdüm streç sardım birazdan kahvaltımı yapcam karnım nası sıkı duruyor ama kilo vermemde bi dei-ğişiklik yok anlamadım gitti hadi bismillah
Selam Kızlar ,
Uzun bir aradan sonra tekrar aranızdayım .Malesef verdiğim kiloları geri almaya başladım.Sigarayı bırakma ve kilo verme kararını aynı anda alınca psikolojim altüst oldu.Zor durumdayım kızlarrrr ...Sigara yerine birşeyler atıştırayım diyorum bu defa hayır kilo alırsın diyorum amannn napacağım bilemiyorum.Sabah tartıldığımda 65,6 kg dum oysaki 1,5 yıl önce 71,2 den 58 e düşmüştüm.
Evet ya dikkat etmeyince hemen alınıyor.Hep dikkat etmek lazım.ben de biraz kaçamak yaptım 2 haftadır hala 68 deyim
Offf ama böyle hayat mı olur yeme içme bunalımdayım arkadaşlarrrr sigara yok yemekler az az
Açımm.
Neyse menüm ile başlayayım :
Sabah : 1 dilim tam buğday ekmek kullanarak yapılmış kaşarlı tost (yani 1/2 tost)
Ara :1 litre su + 1 form çay + 1 nescafe şekersiz
Öğle : Tavuk haşlama + mevsim salata + yoğurt
Ara : Bir galeta + 1 litre su
Akşam : İşte bu kısım kötü akşam eşim ve çocuklar istediği için ıspanaklı börek yaptım gidince fırına koyacağım bir dilimle kalırım inşallah
Geçmişe bakmadım kilo bildirimi yapılıyor mu hangi gün ? Hoş ben her sabah tartılıyorum ya neyse.
diyetisyen bana liste vermemiş tabi özel hastane değildi ve obezlere yardımcı oluyorum bunun birşeyi yok demiş doktor ha bide liste alamadığım gibi tüm aileye reklam oldum herkes öğrendi diyetisyene gittiğimi hepsine inat uyuz oldum kalori diyeti yapacam 1400 kalori diyeti uygun listesi olan lütfen bana yazsınnn lütfen
çok sinir oldum diyetsiyen ne dedi sana diyeni boğasım geliyor resmen
gülbenn pes dedirtti bana... yeşil çayı demeleme içiyorrum şu çaykurun metal kutuda olanlarından almıştım...
spor dediğim 45 dakka falan değil 60 squart 60 yana squart 60 mekik doktorumda izlediğim şekilde yapıyorum daha etkili oldu... mekikte kafa tavana baakacak göbeğim bir titremeye başlıyo....
dinlenmek yok artık bana.... yeterince dinlendim... bu göbek eriyene kadar bacaklar insan bacağına benzeyene kadar yok... inşallah azimliyim.... hapşırıyorum hapşırırken bile karnım acıyo :))
Evet ya dikkat etmeyince hemen alınıyor.Hep dikkat etmek lazım.ben de biraz kaçamak yaptım 2 haftadır hala 68 deyim
geçer canım alışır vücudun demekki bayaa faydalı olmuş :) eminim bacaklarında incelecektir huhuuu. BEn geçen haftalarda spora başladığımda baya hamlamıştım zor yürüyodum öğrencilerimden biri koluma girdi merdivende (2ye gidiyo bu arada ) neşe sınıfa girdik derste biri yaşımı sordu 26yım dedim bu koluma giren 26 yaçındasın ama niye yüreyemiyorsun dedi hahabende beta green tea içiorum yaseminli seviorum tadını.
bence biz verdikten sonra hemen salıyoruz sanırm ya da ben öleyim bilmiyorum korumak lazım aslında yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?