60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm kızlar ben sabahları iki bardak ilik su içiyordum kahvalti da domates salatalık peynir zeytin bol maydanoz ve açık çay içiyorum günde iki kez yeşil çay aralar da meyve yada yoğurt yiyordum aksam da en geç 7 de yemek yemeyi bırakıyordum tabi çay falan içiyordum kesinlikle öyle çok yürüyüş egzersiz de yapmadan bir ay da 6kilo verdim sonra biraktim şimdi tekrar başladım bakalım faydasi olacak mi¿¿:-!

1 ayda 6 kilomu süper... birazda bünye meselesi diye düşünüyorum.... ben en dikkat ettiğim dönemde bile maksimum haftada 2 kg verebildim....o da bi kere oldu bi daha olmadı zaten :)

sabah sporu yapıldıııı..... bıdı bıdı eşliğinde tabi :)) kaytarmaya çalışan bir tarafım var içimde.....

ve bombayı patlatıyorum bu sabah 68.7 kg idiim.... çok şükür eksiler gelmeye başladı sanırım... tabi yarında görebilirsem 68 li bişi öyle inancam bakalım....

malesef hem heryerde hep sağlıksız şeler hemde çok ucuzlar....
şaşırtmak için balık ye balık.... amaaa buğlama kızartma değil.... ayyy canım istedi bak... hafta sonu alayım bari...[/QUOTE]

balıkmı yiyeyim şaşırtmak için ilk defa duyuyorum cnaım yaa? pzt alabalık yapmıştım hamsyi çok severim ama sağlıklı olması için alabalık yedim

ve bombayı patlatıyorum bu sabah 68.7 kg idiim.... çok şükür eksiler gelmeye başladı sanırım... tabi yarında görebilirsem 68 li bişi öyle inancam bakalım....

vaaaaayyy tebrik ederiiiim seniiii 1 haftada mı verdin bu kiloyuu hergün tartılanlardanmısın sende yoksaaa ben pzt tartlcam bakalım eğer gene 67ysem çıldırcammm

vaaaaayyy tebrik ederiiiim seniiii 1 haftada mı verdin bu kiloyuu hergün tartılanlardanmısın sende yoksaaa ben pzt tartlcam bakalım eğer gene 67ysem çıldırcammm

canım tebrik ederim bi haftada mı giti o kiloo çizelgeni değiştirrr hemen ben de pztyi bekliyorum haftada 1 tartıldığım için zor bklemek gene 67 olursam çok üzülürümm

canım tebrik ederim bi haftada mı giti o kiloo çizelgeni değiştirrr hemen ben de pztyi bekliyorum haftada 1 tartıldığım için zor bklemek gene 67 olursam çok üzülürümm:43

canım tebrik ederim bi haftada mı giti o kiloo çizelgeni değiştirrr hemen ben de pztyi bekliyorum haftada 1 tartıldığım için zor bklemek gene 67 olursam çok üzülürümm:43

Günaydınn,
Dün menüme uydum sayılır öğlen kabak dolma yerine brokoli salatası yedim o kadar.Diyetimin ilk haftası olduğu için sanırım ödem atıyorum şişkinliğim gitti.
Bugünkü menüm :

Sabah işe geç kaldığım için 2 adet form kepekli ekmek (yani etimek) 1 adet mandalina

Öğle :Sebze türlüsü + yoğurt

Akşam : Kereviz + Mercimek çorba

Aralarda yemek için yanıma 1 elma + etimek aldım .

Kızlar yaa sigarayı bıraktığım için sanırım ağzımın içi ve boğazım yara oldu ağrıyor

malesef hem heryerde hep sağlıksız şeler hemde çok ucuzlar....
şaşırtmak için balık ye balık.... amaaa buğlama kızartma değil.... ayyy canım istedi bak... hafta sonu alayım bari...

balıkmı yiyeyim şaşırtmak için ilk defa duyuyorum cnaım yaa? pzt alabalık yapmıştım hamsyi çok severim ama sağlıklı olması için alabalık yedim[/QUOTE]

ben balık yiyince ertesi gün daha az çıkıyom tartıda.... ben hafta içi uğraşamıyorum bekliyom hafta sonu olsun balık yiyeyim diye :))

geçen cuma 69.7 idim pazartesi 70 idim... şimdi 68.7 demekki olabiliyomuş... ben yapmıyomuşum....

kk sapıtmış :))

balıkmı yiyeyim şaşırtmak için ilk defa duyuyorum cnaım yaa? pzt alabalık yapmıştım hamsyi çok severim ama sağlıklı olması için alabalık yedim

balık iyidir... ben ancak haftasonları yapabiliyorum... ama ne zaman yesem tartıda hemen eksileri görmeye başlıyorum... tesadüfmü bilmem ama bir kaç yerde de okudum inandım iyice....

pazartesi 70 idim....şimdi 68.7.... ben mütemadiyen tartılanlardanım.....

yok o sigarayı bıraktın diye değildir... kaloriferli evdeysen o yapıyo banada oldu.... ki ben sigara içmem... kaloriferli evdeysen su koy üstüne kesin çözüüm.... sigaraya dönmek için bahane arama bakiim mmmmm....

brokoli salatasını nasıl yapıyorsun çiğden mi... haşlayıp mı...

kerevizi nasıl yedin yemeğinimi yaptın.... her ikisinide hiç sevmem ama şifa niyetine arada yemem lazım...

kk sapıtmış :))

balık iyidir... ben ancak haftasonları yapabiliyorum... ama ne zaman yesem tartıda hemen eksileri görmeye başlıyorum... tesadüfmü bilmem ama bir kaç yerde de okudum inandım iyice....

pazartesi 70 idim....şimdi 68.7.... ben mütemadiyen tartılanlardanım.....

yok o sigarayı bıraktın diye değildir... kaloriferli evdeysen o yapıyo banada oldu.... ki ben sigara içmem... kaloriferli evdeysen su koy üstüne kesin çözüüm.... sigaraya dönmek için bahane arama bakiim mmmmm....

brokoli salatasını nasıl yapıyorsun çiğden mi... haşlayıp mı...

kerevizi nasıl yedin yemeğinimi yaptın.... her ikisinide hiç sevmem ama şifa niyetine arada yemem lazım...

..............................................

Son düzenleme:

Betüşş selammm sen de ben gibi yerinde sayıyordun sanırım ama toparlamışsın biraz :) ben de tam veriyorum sonra hopp başa dönüyorum ne yapıyorsun şu an bacım bana da de bakimm :)

sigaraya alakası olduğunu sanmıyorum canımm.. valla menün süper ama kerevizi nası yiyorusn yaa salatamı yemek mi ben kokusundan dahi uzaklaşıyormm

benim pztleri boş günüm huhu o yüzden o gün ağır uğraştırıcı yemekler yaparım brokoliyi severim ben az haşlayıp limon ve zeytinyağı hmm nefis hergün yerim istesem ama gaz yapıyor bana sölemesi ayıp

Canım brokoliyi haşlayıp az limon ve zeytinyağı ile yapıyorum.Kerevizi yemek olarak yaptım çocuklarda yesinler diye eğer kokusu hoşuna gitmiyorsa bir adet portakal sık yemeğe kat pişirirken lezzetli oluyor.
bu arada tebrik ederim süper kilo vermişsin devamınıda dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…