sigaraya alakası olduğunu sanmıyorum canımm.. valla menün süper ama kerevizi nası yiyorusn yaa salatamı yemek mi ben kokusundan dahi uzaklaşıyormm
Canım brokoliyi haşlayıp az limon ve zeytinyağı ile yapıyorum.Kerevizi yemek olarak yaptım çocuklarda yesinler diye eğer kokusu hoşuna gitmiyorsa bir adet portakal sık yemeğe kat pişirirken lezzetli oluyor.
bu arada tebrik ederim süper kilo vermişsindevamınıda dilerim
benim pztleri boş günüm huhu o yüzden o gün ağır uğraştırıcı yemekler yaparımbrokoliyi severim ben az haşlayıp limon ve zeytinyağı hmm nefis hergün yerim istesem ama gaz yapıyor bana sölemesi ayıp
Menümü beğendiğine sevindim .Sebze yemeklerine bayılıyorum .Etide ızgara olarak severim yani yağsız olacak.Bu nedenle diyette sorun yok tek sorun hamurişini kesmek ve diyeti haftasonu devam ettirebilmek.Eşim ve çocuklar hafta sonları dışarda yemek yemeye bayılıyorlar buda beni zorluyor .Pizza , lahmacun , tantuni ,kebap bunlar hep kilo aldıran şeyler.Eeee çocuklara okul için beslenmede şart bu defa börek , kek ohhhh...
Ama kararlıyım 58 kg görene kadar pes etmek yok.
Bunye ile alakali olabilir ama ben çok tembel bir insanım çok erinirim canım isterse çok hızlı olabiliyorum dahamile kaldığım kilo 56 falan oralara düşmek istiyorum inşallah olur yaz a kadar umarım sizde istediğiniz kilolar a kavuştursun uz
Betüşş selammmsen de ben gibi yerinde sayıyordun sanırım ama toparlamışsın biraz :) ben de tam veriyorum sonra hopp başa dönüyorum ne yapıyorsun şu an bacım bana da de bakimm :)
kaderimiz bu zaten... verdiğimiz yerde kalsak ona da razıyım... yani 68.7 idim bu sabah inan buna bile razıyım yeterki bir daha 70 leri görmiyeyim.... bıktım valla bıktımm artık... kaç yıldır burlardayız kız :)))
Ömrümüz kilo vermekle geçiyor bacımmben de 68-67'lerin altına inemiyordum bir türlü şimdi 68-67'ye de razıyım kaç haftadır 70'in altına nmeye uğraşıyorum diyorumki kendime sık biraz dişini azıcık yaaa hedefe ulaşınca yine az biraz istediklerini yersin yokk valla olmuyorr :) hergün kafama göre birşeyler geliştiriyorum :)
ver al ver al derimiz genişle daral erken yaşlancaz valla....
Benim zaten babaannemin vücudu gibi olduyürüyüşle sıkılaştırmaya çalışıyorum, artık çok sıkıldım valla betüş şöyle 3-4 kg verip sadece korumak ıstıyorum korurken verırsem verırım veremezsem de sadece korurum :)
Benim zaten babaannemin vücudu gibi olduyürüyüşle sıkılaştırmaya çalışıyorum, artık çok sıkıldım valla betüş şöyle 3-4 kg verip sadece korumak ıstıyorum korurken verırsem verırım veremezsem de sadece korurum :)
Günaydın kızlar,
Sabah tartıldım ilk kilo bildirimi benden sanırım 65,2 kg. Ama moralim bozuldu ilk hafta olduğu için ve yediklerime gerçekten dikkat edip spor yaptığım için daha fazla vermiş olmayı bekliyordum.Hayal kırıklığına uğradım
çok teşekkür ederim canım sağol.
uygulamaya çalışacağım okuyayım bi iice
dün akşam dedimki çokrba içeyim bişey yememeyim 2 tabak sıcacık tarhana çorbası abi sabah 6 kere wc ye gittim mahvoldum tabi biraz rahatlamadım dersem yalan olacak
kaç verdin ki canımm?? çizelgende 65 yazıyor başlangıç ben halen 67yim 20gündür
ben de pazartesi kilo bildirimi yapacağım ama gram gittiğini düşünmüyorum bu seferofff ne tembelim yavv son bi gayret azıcık daha versem keşke hayır bi şey değil bi de hamiş olmak istiyom kısmetse ama bu kiloyla başlarsam nerde biter dersiniz
kızlar sizde de oluyor mu zaman zaman kilo takılması, duraklama dönemi?
2 haftadır diyete rağmen, tabi arada kaçırdım ama her gün yürüyüş yapıyorum..
buna rağmen kilom gramı gramına aynı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?