vücut belki şoka girer ne oluyoruz abi der kilo neyim verir kimbiliirrrr..
Selm kizlar bnide alin araniza 68 kiloyum 1.65 boyundayim basenim ve kalcam yok ama gobis var ve hic hos degil
Yarindan itibaren diyet ve yuruyuse basliyorum kisaca ne yapmam gerektigini yada yaptiginiz diyetleri anlatirsaniz seviinirim cok sagolun iyi gclerrr
evet şekerim benim vücut şu an şokta dolmalar, ıspanaklı börekler, kabak tatlıları... spor sıfır!!
kalori sepeti diye bi site var ya, orda günlük tutuyorum ne yediysem, valla yüzüm yok yediklerimi girmeye :))
ama bu hafta inşallah tekrar bir dur diycem, bakalım, bu arada bende aslında 63ten değil 72 den düştüm.
61,5 benim için son 5 yılın en az kilosu.. o yüzden çok da katı olmak istemiyorum kendime :))
hoşgeldin canım.. ekmeği azalt; kepek, tam tahıllı vb ye.. (mesela ben ipin ucunu kaçırmadan önce kahvaltıda 2 dilim bunlardan yiyordum ve mutlaka kızartıyorum, kızarmış ekmek kokusu da tadı da bir başka oluyo)bol bol yürü ve su iç, ara öğünlerde kayısı badem tavsiye ederim ve kesinlikle yulaf lapası..
uzman değilim, ben böyle zayıfladım :)
kızlar günaydın bu arada ve ben 66yı gördüm bu sabah3 haftadır 67de takıldım diyete 3 hafta önce başladım gerçide 3 haftada 1 kilo vermiş oldum ay bu ne
wooww! süpersin arkadaşım :)) artık kiloların daha hızlı gider bir vermeye başladıysan..darısı başımıza diyelim.. demek ki benim gibi battı balık yan gider dememek lazımmış!
ben kasamıyorum öyle katı diyetlere giremiyorum, çoğunlukla canım ne isterse yiyorum abartmadan.. benim bi akrabam 90 lardan 1 yılda 60lara düştü sonra bağışıklık sistemi çökme noktasına geldi bir süre hastanede falan yattı korkuyorum o yüzden hızlı kilo vermekten. bu yüzden de çok kasmıyorum. birde kocam diyo ki bu ne ya iskelete döndün :)) hiç motive etmiyobu arada hiç diyetisyene gitmedim, kendimden şişko diyetisyen görünce inanasım gelmiyo :)
canım sen ayran detoksundan bahsetmişsin, biraz açar mısın?
Selam kızlar,
Hafta içi verdiğim 0,400 gr.ı hafta sonu üzerine 0,800 gr daha koyarak geri aldım
Kısırlar aşureler makarnalar derken ohhh sabah tartıda 66,4 görüldü
Ama müstahak bana bütün hafta dikkat et yediklerine haftasonu kıtlıktan çıkmış gibi saldır.Tamam ye yeme demiyorum ama abartmadan az az nefsini körelt .Offff anlayacağınız - lerden tekrar başlıyorum.
vermeye devam eder miyim ya tekrar durmak istemiyorumyok battı balık yapmadım birtek cuma okulda teneffüste bi baktım masanın üstü pasta börek sarma köfte doluu bikaç bişi kaçırdımm..
Allah korusun canım yaa sağlık önemli olann her zaman. benim eşimde aksine çook zayıflığı seviyor maalesef şanslısın bak bu konuda
Ayran detoksu 2 günlük bi detoks canım tüm gün hazırlanan bi çorba içiliyor bende daha yapmadım ama araştırıyorum cmt pazar yapmak niyetindeyim bakalım
aa bende öğretmenim :) verirsin verirsin. niye vermiyesin. ya evet okulda öyle şeyler oluyo, bugün de bizde vardı, açık büfe yapmış vicdansızlar :)) öğretmenler günü diye
Merhaba kızlar topiğe yeni geldim bende şöyle bi 59 u görsem diyorum dün sabah 67.3 tüm boy 1.68 eğer 60 a inersem bütün doğum kilomdan kurtulmuş olucam. Gecen yıl 78 kiloydum diyetisyene gittim 6 ayda 67 kiloya indim bu zamana kadarda kilomu korudum. Şimdi bi 7 kilo var ayça kaya sayarak zayıfla kitabını aldım kendine öğün listeleri yaptım şimdi kilo verme zamanı :))))
Merhaba kızlar topiğe yeni geldim bende şöyle bi 59 u görsem diyorum dün sabah 67.3 tüm boy 1.68 eğer 60 a inersem bütün doğum kilomdan kurtulmuş olucam. Gecen yıl 78 kiloydum diyetisyene gittim 6 ayda 67 kiloya indim bu zamana kadarda kilomu korudum. Şimdi bi 7 kilo var ayça kaya sayarak zayıfla kitabını aldım kendine öğün listeleri yaptım şimdi kilo verme zamanı :))))
canım maşallah yaa bence sen çok rahat görürsün ideal kilonuu
hosgeldincok guzel vermissin diyetisyene gittigin donemde ins simdide bizlerle beraber kalan kilolarindan kurtulursun canim. Ayka kayanin o kitabini bende cok merak ediyorum yurt disinda oldugum icin hemen alamadim bi turk kitapcisi var ama calisinca insan vakit bulamiyo
Çok tşk ederim kızlar ayça kayanın kitabını mutlaka edinin özellikle çalışanlar çünkü şunu ye bunu ye demiyo besin guruplarına göre sınıflandırmış kendi diyetini kendin hazırlıyosun. Bugün 3. Günüm ve resmen aç değilim sabah tartıya çıktım 66.8 çıktım hergün gram gram azaldığımı görücem yeniden inşallah birbirimize destekle dahada güzel olur :) diyetisyene gittim demiştim ya bursada çok ünlü gerçekten zorlanmamıştım isteyenlerle paylaşabilirim listelerimi :)
Yok canım diyetisyen listelerinden sıkıldım o yüzden ayça kayanın kitabıyla devM ediyorum bu sabah 66.4 çıktım pazartesi 67.3 tüm :)ayça kaya şu programlara çıkan diyetisyen mi güler yüzlü biri :) hem diyetisyen hem kitapla mı devam ediyorsun? ben kafama göre yapıyorum valla ama alsam yi olcak sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?