60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dün akşamdan beri bir kişi uğramiş bu topik çoğu zaman böyle değil heralde

Yok canım diyetisyen listelerinden sıkıldım o yüzden ayça kayanın kitabıyla devM ediyorum bu sabah 66.4 çıktım pazartesi 67.3 tüm :)

ne güzel canım maşallah sana :) ben 3buçuk hafta önce diyete başladım ve hep 67 de çıktım tartıda çook dikkat etmeme rağmen pzt 66yı gördüm sevindim ama çok az verdim bakalım pzt kaç olcam haftada 1 tartılıyorumm

hoş geldin cnaım boyumuz ve kilomuz çok yakın inşallah 60ların altına hep brbr düşelim şimdi light youğurt içine tarçın yulaf ezmesi fındık kırığı kayısı koydm yiyorum ohh mis

bende 160 boyunda 65 kiloyum banada önerilerinizi sunabilirmisiniz? 2 haftada 60a inmek istiyorum :) veya yaza kadar 50 kiloya

hoş geldin cnaım boyumuz ve kilomuz çok yakın inşallah 60ların altına hep brbr düşelim şimdi light youğurt içine tarçın yulaf ezmesi fındık kırığı kayısı koydm yiyorum ohh mis
inş inş sizin boy kilo kaçtı bende yogurda yulaf müsli döküp yüyorum tabi birazda meve katıp aromalı yapıyorum birde baharatta katıyorum

sabah 2 bardak süt yarım elma bir mandalina
öğlen 200gr ızgara tavuk salata
ara çay 1 avuç kadar kuru üzüm 1 incir
akşam salata
ara yeşil çay
su 2 lt herhalde ulaşmıştır spor 20 dk koşu bandı

inş inş sizin boy kilo kaçtı bende yogurda yulaf müsli döküp yüyorum tabi birazda meve katıp aromalı yapıyorum birde baharatta katıyorum

baharat ben hiç denemedim canım benim anlattğım şekilde lezzetli oluyor seviyorum soğumuyorum en azından hayattan boyum 1.60 canımm 26 yaşındyım (yaş da önemli kiloyu vermede yaa)

İyi akşamlar arkadaşlar, 21 yaşındayım.
Boyum 1.57.
Geçen sene bazı sebeplerden ötürü 9 kilo aldım, 63 kilo oldum.

Kasım başında 2 haftalık bir diyet yaptım 60a indim. Ama sonra sınav haftası diye bıraktım. Bir de bıraktıktan sonra 5-6günlük kabızlık evrem oldu. Aşırı şiştim ama bugün kendimi hafiflemiş hissediyordum ki bir baktım 66 kilo gösteriyor tartı. Nasıl bir hayal kırıklığı yaşadım anlatamam. Moralim o kadar bozuk ki. Oysa o kabızlık dönemini de atlattım. Kendimi 61 falan hissederken içimdeki neşe uçtu gitti şu an.

Hiç bir kıyafetimin olmadığını da söylemeliyim sanırım. Gerçekten böyle bir yardıma ihtiyacım olduğunu hissettim. İnternetten herbal life ürünlerine bakarken bunun için onca para vermenin saçma olduğunu fark edip buraya desteklerinizi istemeye geldim. Kısa zamanda çok kilo vermek değil amacım. Şubat başına kadar 57 olsam yeter. Bacaklarım ve memelerimde çatlaklar oluştu. Hani böyle hamile kadınların göbeğinde olur ya onlardan. Ama bu da bir süreç, atlatacağımı umuyorum.

Her neyse benden desteklerinizi esirgemeyin olur mu? Yarın tekrar diyete başlayacağım. Ve müsait olursam yürüyüşe çıkacağım. Haydi bakalım. ^^

o tür ürünleri hiç düşünme canım, bağışıklık sistemini çökertiyo diye biliyorum ki bu çok tehlikeli. bol bol yürü. ben yaklaşık on gündür yürüyorum, 15 gündür sadece 800 gram falan verdim toplamda biraz daha az yiyerek özel bi diyetim yok ama basenlerimden tam 6 cm incelmişim :))) yürüyüş, yürüyüş, yürüyüüüş!!

Kızlar merhabaa.. 3 ay önce doğum yaptım.. Gamıleyken cok kg almamıstım dogumla 6 kg vedım 10 gunde ve üzerımde 10 kg kalmıstı ancak emziriyorum ve iştahım cok.. Şimdi 63.5 kg yum .. Tekrar 50kg olmak istiyorum.. Destek lütfen.. Öneri bekliyorummm ❤❤❤

canım gene maşallah sana ben doğum falan yapmadım yıllardır 60ın üstündeyim birbimize destek olmaya çalışalım tabii

Betüş, doğum günün kutlu olsun canoşum... biraz geç oldu ama kusura bakma.. iyiki doğdun canııım.

Merhaba arkadaşlar bende bu yarışa tartıda kendimi 65kg göürünce ve aynada kendimi beğenmeyince başladım.Umarım diyetimle ve desteklerinizle hedefime ulaşırım.Şuan lahana çorbası diyetindeyim ve 4. günüm.Bu diyeti spor ve yürüyüşle desteklemeye çalışıyorum umarım herşey yolunda gider...

merhaba canım inşallah hep beraber 60 ın altına inebiliriz.. lahana çorbası ben de yapmıştım 6 günde 3kilo verdim ama bırakınca nimetleri şükrederek mideye götürdüğüm için aldım hepsini o çorba neydi öle yaaa Allah kolaylık versin

merhaba ben de doğum sonrası yaklaşık 10 kilo aldım ve artık vermek istiyorum.
Sabahları kahvaltı öncesi sıcak su tüketiyorum.Ayrıca gün içinde bazen ılık bazen normal olmak üzere yaklaşık 2-2,5 lt su ve 2 büyük kupa yeşil çay içiyorum.yemekleri bol çiğneyerek yiyorum.ekmeği kahvaltı dışında tüketmiyorum.kahvaltıda da 1-2 dilim yiyorum.Öğle araları da yürüyorum.Evde de kızımdan fırsat buldukça leslie ile yürümeye çalışıyorum.
Desteğe ihtiyacım var:)

herkese merhaba
Geçen hafta hasta olduğum için çok fazla buralarda olamadım
Bu günkü menümü yazayım
sabah 6:30da kalktım
8:00
4 yeşil zeytin
1kk peynir
2 dilim annemin yaptığı ekmek
Öğlen
yemek yiyemedim 2 ceviz içi 3 kayısı kurusu
akşam 4:30
4 köfte 2 dilim ekmek
1 domates
az öncede 1 tane çikolata yedim canım çok istedi

spor olarak ender saracın hareketleri ile başlayacağım diğer hafta pilatese başlayacağım

On gün önce 66 civari ydi m bugün tartıldim 63.6 yim çok mutluyum sadece yediklerime dikkat ettim bol bol su ictim aksam en geç 7 7.30da aksam yemeği yedim şekeri de azalttım kızlarrr

Merhaba Arkadaşlar,

Bende zayıflamak isteyenlerdenim..11/11/2013 tartıldım 64,5 kg idim... Yaklaşık 15 gün boyunca hep spor hep diyet yaptım.
15. günün sonunda 60,9 kg gördüm...Evet şaşılacak gibiydi, aslında vücudumdaki fazla su ve şişkinlik gitti...
Sporu şöyle yaptım her akşam 1 saat boyunca 5 km tempolu yürüdüm...

Yalnız 1 hafta önce kilo vermem durdu çünkü adet dönemim başladı dolayısıyla vücudum ödem yaptı ve şişmeye başladım şuan hala adet devam ediyor ve bu sabah aç karnına tartıldım..64 kg çıktım yani başa döndüm, tabii bu yanıltıcı olur asıl kg 2 gün sonra adet bitince net belli olur, sanırım 1-1,5 kg fazla kg çıkılıyor adet döneminde.. Bu arada havalar soğudu ondan dolayı 1 haftadır da spor yapamıyorum sanırım 60,9 kg üzerine 1,5 kg koydum gibi geliyor... İş tamamen doğru saatte doğru şeyleri yemekten geçiyor Ve spor spor spor.. O yüzden spor salonuna kaydoldum 7/12/13 benim için çok önemli spor salonuna başlıyorum ve kendime 3 ay süre verdim 3 ayda 10 kg vereceğim şansım yok şuan 62,5 kg olduğumu varsayıyorum... 7/3/14 te 52,5 kg diye buraya yazacağım...

sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…