- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
- 248
Yok canım diyetisyen listelerinden sıkıldım o yüzden ayça kayanın kitabıyla devM ediyorum bu sabah 66.4 çıktım pazartesi 67.3 tüm :)
kızlar bende aranıza katılmak istiyorum boy 163 kilom 67.7 bu gurup daha yeni gözüme çarptı güzelmiş burdakilerin aynı kilo araliğinda olması sanki daha şartlıyordur çünkü hep beraber bir yarişmanın içindeyiz gibi neyse ben dünden itibaren başladım bir günlüğümde var ikisi çok iyi gelir inş herkese kolay gelsin
inş inş sizin boy kilo kaçtı bende yogurda yulaf müsli döküp yüyorum tabi birazda meve katıp aromalı yapıyorum birde baharatta katıyorumhoş geldin cnaım boyumuz ve kilomuz çok yakın inşallah 60ların altına hep brbr düşelim şimdi light youğurt içine tarçın yulaf ezmesi fındık kırığı kayısı koydm yiyorum ohh mis
inş inş sizin boy kilo kaçtı bende yogurda yulaf müsli döküp yüyorum tabi birazda meve katıp aromalı yapıyorum birde baharatta katıyorum
İyi akşamlar arkadaşlar, 21 yaşındayım.
Boyum 1.57.
Geçen sene bazı sebeplerden ötürü 9 kilo aldım, 63 kilo oldum.
Kasım başında 2 haftalık bir diyet yaptım 60a indim. Ama sonra sınav haftası diye bıraktım. Bir de bıraktıktan sonra 5-6günlük kabızlık evrem oldu. Aşırı şiştim ama bugün kendimi hafiflemiş hissediyordum ki bir baktım 66 kilo gösteriyor tartı. Nasıl bir hayal kırıklığı yaşadım anlatamam. Moralim o kadar bozuk ki. Oysa o kabızlık dönemini de atlattım. Kendimi 61 falan hissederken içimdeki neşe uçtu gitti şu an.
Hiç bir kıyafetimin olmadığını da söylemeliyim sanırım. Gerçekten böyle bir yardıma ihtiyacım olduğunu hissettim. İnternetten herbal life ürünlerine bakarken bunun için onca para vermenin saçma olduğunu fark edip buraya desteklerinizi istemeye geldim. Kısa zamanda çok kilo vermek değil amacım. Şubat başına kadar 57 olsam yeter. Bacaklarım ve memelerimde çatlaklar oluştu. Hani böyle hamile kadınların göbeğinde olur ya onlardan. Ama bu da bir süreç, atlatacağımı umuyorum.
Her neyse benden desteklerinizi esirgemeyin olur mu? Yarın tekrar diyete başlayacağım. Ve müsait olursam yürüyüşe çıkacağım. Haydi bakalım. ^^
Kızlar merhabaa.. 3 ay önce doğum yaptım.. Gamıleyken cok kg almamıstım dogumla 6 kg vedım 10 gunde ve üzerımde 10 kg kalmıstı ancak emziriyorum ve iştahım cok.. Şimdi 63.5 kg yum .. Tekrar 50kg olmak istiyorum.. Destek lütfen.. Öneri bekliyorummm ❤❤❤
Merhaba arkadaşlar bende bu yarışa tartıda kendimi 65kg göürünce ve aynada kendimi beğenmeyince başladım.Umarım diyetimle ve desteklerinizle hedefime ulaşırım.Şuan lahana çorbası diyetindeyim ve 4. günüm.Bu diyeti spor ve yürüyüşle desteklemeye çalışıyorum umarım herşey yolunda gider...
tebrikler darısı başımaOn gün önce 66 civari ydi m bugün tartıldim 63.6 yim çok mutluyumsadece yediklerime dikkat ettim bol bol su ictim aksam en geç 7 7.30da aksam yemeği yedim şekeri de azalttım kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?