60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aynen canım bende 58 kiloyu görüp hamile kalmak istiyorum Allah nasip ederse ama 3 haftadır aynıyım yok 67im hep eşimde hadi artık bebek de bebek diyip duruyorrr

aman canım kilo filan deyip çok da ertelememek gerekiyor bebek her şeyden önemli bence. Allah yokluğuyla imtihan etmesin. kilo elbet gider ben artık 61 de olsa düşünüyorum napim olmazsa sonra toptan veririm

aman canım kilo filan deyip çok da ertelememek gerekiyor bebek her şeyden önemli bence. Allah yokluğuyla imtihan etmesin. kilo elbet gider ben artık 61 de olsa düşünüyorum napim olmazsa sonra toptan veririm

değil mi yaa bebek olsunda hamileyken de çok almamaya dikkat ederizzz ama 67 de çok yaaa bakalım şubata kadar diyetlerdeyimmm

değil mi yaa bebek olsunda hamileyken de çok almamaya dikkat ederizzz ama 67 de çok yaaa bakalım şubata kadar diyetlerdeyimmm

o zaman bir iki ay çok spor yap çünkü sadece yemekten kısmayla olmuyor (gerçi sen spor yapıyosun belki bilmiyorum ama) en azından 63-64 olsan bile iyi bence hamilelik için hem zaten hamile diyetleri var bebeğin alması gereken bütün gıdaları alabileceğin, bebeğin için hiç bir zararı olmayan diyetler ondan yaparız 9-10 kiloyla bitiririz belki bu işi biz birbirimizi takip edelim tamam mı canım bi de söz verelim dikkat edicez spor yapıcaz diye ne gitse o kar anacım

tamam canım hedef aynı bizim birbirimize destek olalımmm :13: spor yapıyorum canım yaa her sabah jillian michaels yapıyorum belki biliyorsundur zaten spor yapmayı gerçekten seviyorum karnım göbeğim düzeldi inceldim ama kilom gitmedi anlamadım

canım ince görünüyosan etin sıkılaşıyosa hiç dert etme önemli olan tartıda kaç göründüğün değil gerçekte kaç göründüğün bi düşünsene gerçekte 55 kilosun ama 58 görünüyosun bi anlamı var mı iyi spor yapmayı seviyosan ne güzel ben açıyorum mezdeke ohh miss sıkılıyorum ayol diğer türlü zaten çabuk sıkılan biri olduğum için böyle yavaş veriyorum teorik bilgi çok ama uygulama yok

bende çok yavaş veriyorum kilo ama alırken hooop 1 haftada 4 klo aldığımı bilirim canım okuya araştıa diyetisyen kadar bilgi sahibi olduk ama faydası yok sadece bilmenin.. bayaa ince duruyorum canım zaten popom bacaklarım normal ah benim göbüşüm ah ne çektim ondan:2:

benim 3 haftadır ayı hatta bzn fazla çıktığı bile oluyor anlayamadım ki napsak yaa

ne yapacağız bilmiyorum; moralim de bozuluyo... zaten ben bu haftasonu iyice saldım, yürüyüş falan da yapmadım, battı balık yan gider dedim allah ne verdiyse yedim nasıl olsa gitmiyo kilolar diye :)))

Merabalar...ya bi sorunum var ben diyet yapamiyorum .3 gun yapip biraktim.ne olacak halim bilemiyorumm

anacım önce karar vermen lazım mesela bi düşün istediğin kiloya gelmişsin fıstık gibi hatun olmuşsun kıyafetler cuk diye oturuyo insanlar vayy beee ne güzel olmuşsun diyo falan filan işte kendini motive etmen lazım yani bi de tam diyet moduna giremiyosan önce ekmeği ve yemekleri azalt spordan başla spora biraz alış sonra bi hafta az yesen mide küçülüyo kendiliğinden az yiyosun zaten hadi kolay gelsin sana

ooo ince duruyosan hele bacak basen problemin yoksa hiç dertlenme bence yavvv:82::82: sıkı bi sporla çok çok 2 haftaya gider bence göbüşün o gitsin ki bebişin gelsin inşallah

ooo ince duruyosan hele bacak basen problemin yoksa hiç dertlenme bence yavvv:82::82: sıkı bi sporla çok çok 2 haftaya gider bence göbüşün o gitsin ki bebişin gelsin inşallah

inşallah yaa göbeksiz hamile kalmak çok ii dio etrafımadikler ama benim göbeğim sağolsun 19 yaşımdan beri beni hiç yalnız bırakmadı :) sen ne kadar zamandır evlisin cnaımm

inşallah yaa göbeksiz hamile kalmak çok ii dio etrafımadikler ama benim göbeğim sağolsun 19 yaşımdan beri beni hiç yalnız bırakmadı :) sen ne kadar zamandır evlisin cnaımm

çok sadıkmış göbeğin ben 2 yıldır evliyim. ben de son çırpınışları yapıyorum işte 2 kilo filan daha gitse iyi ama neyse oynamaya devam belkim birazcık daha gider

9 gündür gram oynamamış sporumu da diyetimi de yapıyorum sanırım bende duraklama dönemine geçtim
iyice motivasyonum düştü ne yapacağım bilemiyorum

çok sadıkmış göbeğin ben 2 yıldır evliyim. ben de son çırpınışları yapıyorum işte 2 kilo filan daha gitse iyi ama neyse oynamaya devam belkim birazcık daha gider

benim göbeğim çook vefalıdır sadıktır hehe:) benimde 15 ay doldu artık bebiş zamanı gelddii diye düşünüyorumm artık kilo vermeliyim ben gelinlik giydiğim zamandan daha zayıfım daha inceyim buna sevinsem mi üzülsem mi bilmiorum ama

selam kızlar bu hafta hiç yazamadım yazacak yüzüm de yok ya.. Börekler pastalar derken bu hafta iyice saldım haliyle kiloda + ları gördüm . regl dönemi geçince genelde ödem gider kilom eskiye dönerdi ama bu sefer öyle olmadı . belli ki kilo almışım . Ama bu haftayı yok sayıp yeniden başlıycam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…