ahh bu kadınların regl dönemi ah ah tatlı krizleri şişlik gerginlik artı kilolarr 3 ayda 10 kilo güzel bir hedef canım benimde 2 ayda 7 kilo vermem lazım evde spor yapmaya çalışsan da etili oluyor canım ama salona para harcadğımız için motive edici oluyorrMerhaba Arkadaşlar,
Bende zayıflamak isteyenlerdenim..11/11/2013 tartıldım 64,5 kg idim... Yaklaşık 15 gün boyunca hep spor hep diyet yaptım.
15. günün sonunda 60,9 kg gördüm...Evet şaşılacak gibiydi, aslında vücudumdaki fazla su ve şişkinlik gitti...
Sporu şöyle yaptım her akşam 1 saat boyunca 5 km tempolu yürüdüm...
Yalnız 1 hafta önce kilo vermem durdu çünkü adet dönemim başladı dolayısıyla vücudum ödem yaptı ve şişmeye başladım şuan hala adet devam ediyor ve bu sabah aç karnına tartıldım..64 kg çıktım yani başa döndüm, tabii bu yanıltıcı olur asıl kg 2 gün sonra adet bitince net belli olur, sanırım 1-1,5 kg fazla kg çıkılıyor adet döneminde.. Bu arada havalar soğudu ondan dolayı 1 haftadır da spor yapamıyorum sanırım 60,9 kg üzerine 1,5 kg koydum gibi geliyor... İş tamamen doğru saatte doğru şeyleri yemekten geçiyor Ve spor spor spor.. O yüzden spor salonuna kaydoldum 7/12/13 benim için çok önemli spor salonuna başlıyorum ve kendime 3 ay süre verdim 3 ayda 10 kg vereceğim şansım yok şuan 62,5 kg olduğumu varsayıyorum... 7/3/14 te 52,5 kg diye buraya yazacağım...
sevgiler...
ahh bu kadınların regl dönemi ah ah tatlı krizleri şişlik gerginlik artı kilolarr 3 ayda 10 kilo güzel bir hedef canım benimde 2 ayda 7 kilo vermem lazım evde spor yapmaya çalışsan da etili oluyor canım ama salona para harcadğımız için motive edici oluyorr
Evet ya içler acısı bir durum biz kadınların ki... dün ve bugün tartıldım arada 1 kg fark var, bugün 63 kg daha düşük çıktım üstelik regl devam ediyor.Sanırım tam bitince 62,5 kg vuracak... bende 62,5 la başlar 52 kg ile bitiririm....
Bu arada ben yaz başı 1,5 ay boyunca ip atladım hergün hemen hemen 1 saat 40 dakika gibi.... Ev yüksek giriş katı olduğu için altta kimse yok, odamda atladım durdum.. 2013 martta başladım ip atlamaya, mayıs ayında 58 kg oldum...66 kg den , 58 e düştüm..Tabii yememi çok kıstım , bu işin tek sihri akşam 7 den sonra yemiyceksin ve spor yapacaksın başka yolu yok...Ama ben bu defa çok inat ettim58 falan yok, 52 kg de kalcam
arkadaşlar pazartesiden itibaren birlikte başlayalım başlamak isteyenler birbirinden haberdar olsun
bu arada bu ilk mesajım.şu an 67,60 kiloyum hedefim 55 umarım başarırım hep birlikte başlayalım lütfen...
arkadaşlar pazartesiden itibaren birlikte başlayalım başlamak isteyenler birbirinden haberdar olsun
bu arada bu ilk mesajım.şu an 67,60 kiloyum hedefim 55 umarım başarırım hep birlikte başlayalım lütfen...
Slm...cnm cuma yarışmasında takımlara başvursan daha motive edici olabilir.
Siteyi bilmiyorsan önden bur uyarayım dedim.
Gene de burda olursan ben varım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?