60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ahh bu kadınların regl dönemi ah ah tatlı krizleri şişlik gerginlik artı kilolarr 3 ayda 10 kilo güzel bir hedef canım benimde 2 ayda 7 kilo vermem lazım evde spor yapmaya çalışsan da etili oluyor canım ama salona para harcadğımız için motive edici oluyorr

Evet ya içler acısı bir durum biz kadınların ki... dün ve bugün tartıldım arada 1 kg fark var, bugün 63 kg daha düşük çıktım üstelik regl devam ediyor.Sanırım tam bitince 62,5 kg vuracak... bende 62,5 la başlar 52 kg ile bitiririm....

Bu arada ben yaz başı 1,5 ay boyunca ip atladım hergün hemen hemen 1 saat 40 dakika gibi.... Ev yüksek giriş katı olduğu için altta kimse yok, odamda atladım durdum.. 2013 martta başladım ip atlamaya, mayıs ayında 58 kg oldum...66 kg den , 58 e düştüm..Tabii yememi çok kıstım , bu işin tek sihri akşam 7 den sonra yemiyceksin ve spor yapacaksın başka yolu yok...Ama ben bu defa çok inat ettim 58 falan yok, 52 kg de kalcam

ol canım in vallahi 52 ye sonra çıkarsın 55 e yiyip sora gene inersiiinnn ip atlamak en etkili kardioymuş canım metabolizmayı felaket hızlandırıyormuş ben 7 yıldır 60ın altını göremedim bu nasıl iş yaa

Merhaba
Ben de bu gruba dahil oluyorum kilom gereği...
Maalesef çok zor kilo veren bir bünyem var ve bu yüzden disipline olamıyorum bir türlü.
Bana da yardım eder misiniz?

Herkese merhaba,
Boyum 165, kilom 63. 2009'da doğum yaptım, kilolarımı buna borçluyum :) Hamilelik öncesi 59 idim ki maksimum kilomdu.
2 yıl önce bu topik kilo vermeme çok destek olmuştu. Düzenli beslenip pilates yaparak çok güzel kilo vermiştim.

Keşke dikkat edip geri almasaydım

Kızım bu yıl anaokuluna başladı. Ben de sabahları yürümeye başladım ama havalar soğuyunca yürüyüşü de bıraktım. Evde pilates yapabilirim, yapmam lazım ama çok üşeniyorum.
Umarım burada yazmak motive olmama yardım eder.

Arkadaşlar bense 163 boyu da 66 kiloyum 55 kiloya dusme hedefim artık insanların bana takılmasından sıkıldım

boyum 171 kilom 66-67 oynuyor. daha önce bu grup ile 10 kg verip 57 olmuştum ama geri aldım
3-4 sene önceydi aynı ekip yok tabi şuan. ama çok motive edici bir takımdı. 38-40 beden giyiyorum. üstüm ince aslında göbek yok gibi ama basen çok ,popom büyük. en az beş kg vermek istiyorum başlangıç için. 6 ayda beş kg verme hedefi koydum kendime..
keşke başarsam...

Arkadaşlar ben sabah maydanoz püresi veya akşam yemeği için lahana çorbası diyetine girmek istiyorum. Bunları tecrübeleyen var mı aranızda? Hem detoks etkisini de kullanmış olurum. Gönül ister ki bütün öğünlerimi öyle yapayım ancak dayanamam biliyorum. O yüzden tek öğün ve spor bana yeter şimdilik. Ne dersiniz? maydanoz mu lahana çorbası mı? Bu arada 2sini de denemedim hiç.

Merhabalar. Ben 1,64 cm boyunda ve 69 kiloda olan bir bayanim...Bir zamanlar 57 kiloydum... kilo verme konusunda cok hirsliydim bir zamanlar, ama simdi rahat olunca vede sevdigim kiside beni böyle kabulleniyor yeeee gitsin düsüncesiyle kendimi saldim:) kendim icin kilo vermek istiyorum artik...yaza dügünüm olacak, mutlaka kilo vermeliyim..sizlerinde destegi sayesinde her gün yediklerimi yaptigim sporu ve etkisini size göstermek istiyorum...kendim diet ve beslenme uzmaniyim vede bu meslegimin hakkini vermek icin kilo vermek durumundayim elbette:) bu diet sonunda 55 kg kadar olacagim icin, kilolarindan kurtulmak isteyen bayanlara bir günlük hazirlamis olacagim böylelikle...beni umuyorumki araniza alirsiniz arkadaslar...saygilar ve sevgiler :)

arkadaşlar merhaba;

bgn sabah tartıldım cok mutluyum 61.5 çıktım :) ve sadece ekmeği çok azalttım bide tatlı yemedim sayılır.64 le basladım hedef 55 bakalım...

arkadaşlar pazartesiden itibaren birlikte başlayalım başlamak isteyenler birbirinden haberdar olsun
bu arada bu ilk mesajım.şu an 67,60 kiloyum hedefim 55 umarım başarırım hep birlikte başlayalım lütfen...

arkadaşlar pazartesiden itibaren birlikte başlayalım başlamak isteyenler birbirinden haberdar olsun
bu arada bu ilk mesajım.şu an 67,60 kiloyum hedefim 55 umarım başarırım hep birlikte başlayalım lütfen...

Slm...cnm cuma yarışmasında takımlara başvursan daha motive edici olabilir.
Siteyi bilmiyorsan önden bur uyarayım dedim.
Gene de burda olursan ben varım

aynı kilodayız...
ben de yarın başlamak istiyorum.
irtibatta olalım lütfen.

merhabalar...
ben de bugun diyete basladım.idealim 52 kilo. su an 72 kiloyum. 9 aylık bebeğim var dogumdan cıktıgımda 59 kiloydum. ucretsiz izine ayrılınca nasıl oldu anlamadım bu kiloda buldum kendimi. haftaya 60 lı kilolara inmiş olurum herhalde. ilk hafta odem de gittiği için cok kilo veriliyor. daha önce 62 kiloya cıkmıstım bir defa. 7 hafta içinde 10 kilo verdim idealime döndüm. ama o zaman bebegim yoktu. düzenli spor ve 7 ögün beslenerek her seyi yiyerek vermiştim. su an 7 ögün beslenme sansım yok dikkat edemiyorum ögün atlıyorum. o nedenle karatay diyeti denemeye karar verdim.insallah vericem. kotu hissediyorum bu kiloda cok hantallastım. mazeretim de yok.hamileyken bile almamıstım ustelik:-(
hedefim nisan sonu ideal kiloma ulasmış olmak.

Son düzenleme:
bugunki menum,

kahvaltı: kasarlı omlet( 2 yumurtayla),5 tane ceviz,yesillik
ara: 1 avuc badem fındık,3 kuru kayısı
ogle: nohut yemegi,yogurt,salata(brokoli)
aksam: ızgara tavuk ,salata(marul)

Slm...cnm cuma yarışmasında takımlara başvursan daha motive edici olabilir.
Siteyi bilmiyorsan önden bur uyarayım dedim.
Gene de burda olursan ben varım

ben katılmıstım cuma zayıflama yarısmasına diskalifiye oldum. herkesin uyum saglayabilecegi bir yarısma değil. kaptan olan kişi senin benim gibi ,uzman biri değil sonucta ama kendi dogrusu neyse onu yapman icin zorluyor. herkesin zayıflama sekli farklıdır. ben sevmedim yarısmayı. tavsiyelerde paylasımda bulunulsun ama o kadar denetlenmek hosuma gitmedi.paylasımımı azalttım sonrada bıraktım. bende oyle bir etkisi oldu. biraz daha serbestliği seviyorum. o yuzden burası benim için ideal. bu sekilde de verecegime inanıyorum. biraz duzene soksam ogunlerimi yeter ilk etapta.

Son düzenleme:
Aynı kiloda olanlar birbiriyle haberleşecekse sen ve ben aynı kilodayız adia.
Bende 69 lara cabucak düşebilirim ama şu an 71

Listeyi yapan kişi o işi bıraktı galiba.
Gelen giden çok oldu karıştı demişti
O arkadaşta artık gelmiyor zaten.
Yeni liste yapmak isteyen yapabilir bence

Ben 1.60 cm 71 kilo yaş 34

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…