60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Listeyi yapan kişi o işi bıraktı galiba.
Gelen giden çok oldu karıştı demişti
O arkadaşta artık gelmiyor zaten.
Yeni liste yapmak isteyen yapabilir bence

Ben 1.60 cm 71 kilo yaş 34

kilolarımız aynıymıs. sen de yeni mi basladın diyete? benim ciddi bir motivasyon eksikliğim vardı. ama bugun bomba gibi hissediyorum kendimi.

Listeyi yapan kişi o işi bıraktı galiba.
Gelen giden çok oldu karıştı demişti
O arkadaşta artık gelmiyor zaten.
Yeni liste yapmak isteyen yapabilir bence

Ben 1.60 cm 71 kilo yaş 34

biz birbirimizi kaybetmeyelim. bana örnek olup motive edecek bir arkadasa ihtiyacım var. beraberce zayıflarız insallah. hedefin kac??

biz birbirimizi kaybetmeyelim. bana örnek olup motive edecek bir arkadasa ihtiyacım var. beraberce zayıflarız insallah. hedefin kac??

Hedefim 60 kg. Uzun süredir bir motivasyonsuzluk var bende de..
Çok saldım açıkçası.. kendime gelmem lazım.

eminehan
catharsis
adia
oturbikonuşalım

şimdilik listeye yazdıklarım bu arkadaşlar

sabah ne yiyeceğiz bi diet programı ve spor lazım.ben akşamları 40 dakka yürüyebiliyorum ancak.oturarak çalışıyorum.Ama iş yerim ev gibi sadece spor imkanım olmuyor gündüzleri...Aslında öğlen aralarında yürüyebilirim tek eksiğim motivasyon eksikliği...

LÜTFEN HEP BİRLİKTE MOTİVE OLALIM

MEVCUT DURUM HEDEF
BOY:158 ---
KİLO :68 50-55
DÖNEM NİSANA ZAYIFLAMALIYIM
YAŞ 38

NİSAN BAŞI BU KİLOLARDA OLMALIYIM.EŞİM ÇOK KIZIYOR EVLENDİĞİMİZDE 47 İDİM.HAMİLE İKEN BİLE BU KADAR ALMADIM

67 kiloyla doguma gittim. dogumdan sonra da 59 kiloydum. ben de senin gibiyim. hamileyken bile bu kadar almdım. 72 kiloyum su an:-(

Sizi çok motive görüyorum kızlar..
İnşallah hedef kilonuza inene kadar bırakmaz ve bizlere de örnek olursunuz.

Dün yediklerimden başlayayım
sabah 4 dilim etifor
sonra iki dilim tam buğdday unlu ekmeğe tost
arkadaşta ; çorba , bir kaşık pilave ve bir kaşık et sote
iki kare çikolata ve 1 porsiyon meyv
aksam da bir adet cennet hurması
halbuki aç yattım ama ne çok şey yemişim
sabah tartıldm bu arada 1 ay önce 65 olan be n 69 olmuşum. Ağlamak istiyorum. spor yapmadım ve dikkat etmedim sonuç bu. hala devam eden bir gribim var ama bugun boş günüm ve evde hareket olarak da olsa 30-40 dk spor yapacağım ve nefret de etsem yeşil çayı içeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…