60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tok tutacak ve ya yağ yakımını hızlandıracak tavsiyelerde bulunalım birbirimize ve sonra hergün hesap verelim burada yapıp yapmadığımıza dair; mesela benim yeşil çay içmem gerek her gün...

merhaba kızlar
kilom : 64,1 ( enson perşembe tartıldığımda böyleydi)
hedef kilom 50-55 arasında
boyum:155
daha önce hiç 50-55 olmadığım için nasıl duracağını bilmiyorum hangi kiloda rahat edersem o kiloda kalmayı düşünüyorum
yaşımda 21 olucaz artık
bu kilolardan kurtulabildiğime n kısa sürede kurulmak istiyorum 11martta ( annemin doğum gününde ) incecik olmak istiyorum

UZUN KIŞ GECELERİ İÇİN SAĞLIKLI ABUR CUBUR ÖNERİLERİ:

Tatlı grubundan ayva veya elma tatlısı gibi az şekerli olanları tercih edin.
Hazır gıda ve abur cuburlar yerine, ev yapımı az yağlı kekler, az yağlı süt ile meyve karışımları, taze meyve ile yoğurt karışımları, yağsız patlamış mısır, kuru meyveli gevrekler, meyve tatlıları, 5-6 tane kestane ve taze meyve suyu gibi gıdaları tercih etmeliyiz.
Az yağlı meyveli yoğurtlar, diyet süt ile beraber kuru meyveli tahıllı ürünler, kuru meyveler, az şekerli meyve tatlıları, yağsız sütün içine tarçın ve bal katarak hazırlanmış içeceklerin tercih edilmesi; kilo almamızı engelliyeceği gibi atıştırma isteğimizi de yatıştırır.
Haftada 2 gün 1 su bardağı boza ya da salep tüketebilirsiniz
Asitli ve kolalı içecekler yerine taze sıkılmış meyve suları, sade soda, meyve çayları, ayran, süt ve su tüketiminin artırılması kalsiyum ve vitamin almamızı sağlarken, sıvı tüketimine de artırmış olur.
Kuruyemiş grubu içerisindeki Omega 3 yönünden zengin olan 5-6 kavrulmamış fındık, kavrulmamış badem veya 2 tam ceviz tüketilebilir. Yağ içeri ve kalorisi diğer kuruyemişlere nazaran en az olan beyaz veya sarı leblebiden 1 -2 çay bardağı tüketilebilir.
Kuru yemiş yerine yağsız patlatılmış 1 su bardağı mısır veya en fazla 5 kestane tüketilebilir.

ne güzel hedef belirleyebiliyorsun.
metabolizma hızın iyi ise verirsin bence...

kızlar ada çayı acayip tok tutuyo ama tadı berbat. bol limonlu yeşil çayı tercih ederim, ada çayına göre daha içilebilir.

ara öğünlerde de kayısı ve bademle devam ediyorum ben.. ve bu sabah tartıda 60.5 i gördüm. yuppii! :))

Ya, ben tablo yapmayı bilsem, listemizi hazırlayacaktım ama bilmeyince olmuyor işte
herşey otomatik bu devirde..

teşekkürler güzel önerilermiş..

sabah 6-7 adet yağsız yeşil zeytin
2 dl tam buğday ekmeği
1 buçuk dilim tulum peyniri yağlı maalesef
arada 1 elma,2 kaşık yoğurt ve 1 çay kaşığı bal
öğlen 1 dl tam buğday ekmeği yarım dilim tulum peynir
sekersiz türk kahves
aksam da 1 tabak kıymalı patlıcan yemeği ve 1 kase yoğurt yemeyi planlıyoru
sonra da bir adet meyve
çok mu sizce
spor da yapıcam 30-40 dk egzersiz

sağol canım :) evet gayet iyi 83kilodan düşmüş biri olarak :)

süper ya nasıl düştün o kadar
tüyolarından mahrum bırakma bizleri
kendi adıma metabolizma hızım çok düşük ayda bir kilo anca veririm . o da her ay olmaz. 6 ayda 5kg verdim ve bir ayda 4'ünü geri aldım (

buradan anladığımız sana tam bir liste ve miktar azaltmasına gitmelisin.metobolizma hızım düşük diye kafana takma "NE DÜŞÜNÜRSEN O OLURSUN" AKŞAM 7 DEN SONRA SU HARİCİNDE Bİ ŞEY YİYİP İÇME EĞER EVDE İSEN AKŞAM 8 GİBİ SPOR YAP 1 SAAT

VALLA ARKADAŞ BEN DE AZ YEMEĞE ÇALIŞIYORUM...YEŞİL ÇAYI AKŞAMLARIMI İÇMELİYİZ...

KURALLAR OLMALI

1-ne yersek yiyelim miktar az olmadıkçqa kilo alırız.MİKTAR AZALTIMI
2-bol su içmek
3-akşam 19 dan sonra bir şey yemiyelim (yeşil çay içebiliriz)
4-akşam en az 40 dakka yürüyüş gibi spor yapalım

bir kaç listeye baktım ama o listeleri görünce insan acıkıyor.Aslında listelerde çok şey var ama olmuyor bir liste yapamıyorum.

sabah 3 küçük peynir+yarım domates+yarım dilim beyaz ekmek+10 adet zeytin+az yağlı süt
arada 1 kahve orta şekerli

öğle
2 dilim kepek ekmeği+1 porsiyon marul salata+2 köfte

akşam

1 tabak karnıbahar+ yarım posiyon salata

arada 1 bardak süt
2 küçük elma
1 tane bisküvi

hareket yapmadım. İYİ Mİ SİZCE FAZLAMI YOKSAAAA

canım zeytini az yemeni çneririm çünkü besin grubu olarak yağ grubunda :)
onun dışında çok güzel bir menü:)

HERKESE GUNAYDINN KIZLAR
BEN 3. Takımdan merve
Hepinize saglıklı, güzel menülü,mutlu , umutlu, huzurlu sevdıklerınızle beraber bi gün gecirmenizi diliyorumm
Hedef kılolarınıza tez zamanda ulasmanız dılegıyle HOŞCAKALIN

teşekkürler..
spora grip sebebiyle başlayamıyorum ama bugun zorlaacağım . haftada 3 gün salona gidiyordum aslında 90 dk falan seans oluyordu.
yeşil çayda kafein var .
ben aksam içince uyumuyorum.
gündüz içiyorum.
aç karnına metabolizma hızını arttırıyor diye okumuştum.

Arkadaşlarımm ben de katılıyorumm sizee yaş:25 kilo:65 boy:1.68 gitsin kilolarr inşallah

sabah 1 yumurta,1 dl peynir ve 2 dl tam buğday ekmek, 5 adet yağsz zeytin
öğlen 1 kase mercimek çorbası yağsız
aksam 1 tabak haşlanmış çok az z.yağı gezdirilmiş karnabahar
şimdi de 1 adet elma ve 2 kaşık yoğurt ve 1 cay kaşığı bal yemeği planlıyorum ve kapanış

sağlığım iyi değil dolayısyla bugün de spor yok maalesef.

sizce gene çok mu kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…