merhaba kızlar
kilom : 64,1 ( enson perşembe tartıldığımda böyleydi)
hedef kilom 50-55 arasında
boyum:155
daha önce hiç 50-55 olmadığım için nasıl duracağını bilmiyorum hangi kiloda rahat edersem o kiloda kalmayı düşünüyorum
yaşımda 21 olucaz artık
bu kilolardan kurtulabildiğime n kısa sürede kurulmak istiyorum 11martta ( annemin doğum gününde) incecik olmak istiyorum
ne güzel hedef belirleyebiliyorsun.
metabolizma hızın iyi ise verirsin bence...
UZUN KIŞ GECELERİ İÇİN SAĞLIKLI ABUR CUBUR ÖNERİLERİ:
Tatlı grubundan ayva veya elma tatlısı gibi az şekerli olanları tercih edin.
Hazır gıda ve abur cuburlar yerine, ev yapımı az yağlı kekler, az yağlı süt ile meyve karışımları, taze meyve ile yoğurt karışımları, yağsız patlamış mısır, kuru meyveli gevrekler, meyve tatlıları, 5-6 tane kestane ve taze meyve suyu gibi gıdaları tercih etmeliyiz.
Az yağlı meyveli yoğurtlar, diyet süt ile beraber kuru meyveli tahıllı ürünler, kuru meyveler, az şekerli meyve tatlıları, yağsız sütün içine tarçın ve bal katarak hazırlanmış içeceklerin tercih edilmesi; kilo almamızı engelliyeceği gibi atıştırma isteğimizi de yatıştırır.
Haftada 2 gün 1 su bardağı boza ya da salep tüketebilirsiniz
Asitli ve kolalı içecekler yerine taze sıkılmış meyve suları, sade soda, meyve çayları, ayran, süt ve su tüketiminin artırılması kalsiyum ve vitamin almamızı sağlarken, sıvı tüketimine de artırmış olur.
Kuruyemiş grubu içerisindeki Omega 3 yönünden zengin olan 5-6 kavrulmamış fındık, kavrulmamış badem veya 2 tam ceviz tüketilebilir. Yağ içeri ve kalorisi diğer kuruyemişlere nazaran en az olan beyaz veya sarı leblebiden 1 -2 çay bardağı tüketilebilir.
Kuru yemiş yerine yağsız patlatılmış 1 su bardağı mısır veya en fazla 5 kestane tüketilebilir.
sağol canım :) evet gayet iyi 83kilodan düşmüş biri olarak :)
Dün yediklerimden başlayayım
sabah 4 dilim etifor
sonra iki dilim tam buğdday unlu ekmeğe tost
arkadaşta ; çorba , bir kaşık pilave ve bir kaşık et sote
iki kare çikolata ve 1 porsiyon meyv
aksam da bir adet cennet hurması
halbuki aç yattım ama ne çok şey yemişim
sabah tartıldm bu arada 1 ay önce 65 olan be n 69 olmuşum. Ağlamak istiyorum. spor yapmadım ve dikkat etmedim sonuç bu. hala devam eden bir gribim var ama bugun boş günüm ve evde hareket olarak da olsa 30-40 dk spor yapacağım ve nefret de etsem yeşil çayı içeceğim.
süper ya nasıl düştün o kadar
tüyolarından mahrum bırakma bizleri
kendi adıma metabolizma hızım çok düşük ayda bir kilo anca veririm . o da her ay olmaz. 6 ayda 5kg verdim ve bir ayda 4'ünü geri aldım(
canım zeytini az yemeni çneririm çünkü besin grubu olarak yağ grubunda :)sabah 3 küçük peynir+yarım domates+yarım dilim beyaz ekmek+10 adet zeytin+az yağlı süt
arada 1 kahve orta şekerli
öğle
2 dilim kepek ekmeği+1 porsiyon marul salata+2 köfte
akşam
1 tabak karnıbahar+ yarım posiyon salata
arada 1 bardak süt
2 küçük elma
1 tane bisküvi
hareket yapmadım. İYİ Mİ SİZCE FAZLAMI YOKSAAAA
buradan anladığımız sana tam bir liste ve miktar azaltmasına gitmelisin.metobolizma hızım düşük diye kafana takma "NE DÜŞÜNÜRSEN O OLURSUN" AKŞAM 7 DEN SONRA SU HARİCİNDE Bİ ŞEY YİYİP İÇME EĞER EVDE İSEN AKŞAM 8 GİBİ SPOR YAP 1 SAAT
VALLA ARKADAŞ BEN DE AZ YEMEĞE ÇALIŞIYORUM...YEŞİL ÇAYI AKŞAMLARIMI İÇMELİYİZ...
KURALLAR OLMALI
1-ne yersek yiyelim miktar az olmadıkçqa kilo alırız.MİKTAR AZALTIMI
2-bol su içmek
3-akşam 19 dan sonra bir şey yemiyelim (yeşil çay içebiliriz)
4-akşam en az 40 dakka yürüyüş gibi spor yapalım
bir kaç listeye baktım ama o listeleri görünce insan acıkıyor.Aslında listelerde çok şey var ama olmuyor bir liste yapamıyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/672356-19-kilo-gitti-kaldi-son-9-fotografli.html canım burda tum tiyoları verdim altta verilen cevaplarıda okursan sana daha faydalı olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?