60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Meraba kızlar.Bende katılmak istiyorum bu pazartesi aranıza beni de alırmısınız ? :)

Pek bilgim yok aslında sadece yediklerimizi mi yazıyoruz buraya ? :)

evet yediklerimizi de yazıyoruz motive olmak için ayrıca birbirimizin menülerinde eksik, fazla gördklerimizi de yazıyoruz böylece birbirmizi de motive ediyoruz

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz,
istikrarlı bir şekilde buraya yeme listelerimizi yazmak bizleri motive ediyor. şahsen ben abarttığımda teselli bulmak yerine acımasızca eleştirilmek için buraya yazıyorum.
bana acımayın kızlar :))
bu yaza kadar en geç şu popomdan kurtulmak iistiyorum.
bugünün listesi;

sabah 1 yumurta peynir 5-6 zeytin domates ve 1.5 dl tam tahıllı ekmek
1 kaşık müsli yarım portakal 2 kasık yoğurt
aksam ise 5 adet küçük köfte ve bol salata
1 adet cennet hurması

kilom en son 67 idi hala reglim devam ediyor

kızlar konuya çok katılmasam da -zaman zaman fikirlerimi yazmak dışında tabii- yediklerinizi okuyorum ama yedikleriniz bana çok az geliyor. az yemek metabolizmanızı da yavaşlatıyor, uzman değilim yanlış anlaşılmasın, kişisel fikrim. diyetisyene giden bir arkadaşımın günde 6 dilim ekmek yeme hakkı var. bu diyeti yaparak 3 ayda 6 kilo verdi, diyetin içeriğini çok iyi bilmediğimden şimdi anlatmayacağım ama, ekmek yemek insanı gerçekten çok tutuyor. birde siz bu kadar az yeyince geceleri uyuyabiliyor musunuz? ben açken uyuyamam da :)))

şekeri bırakın kızlar, çok zararlı. bunu 8 ay öncesine kadar bir fincan çaya 8 tane küp şeker atan ama artık kahvesini bile şekersiz içen biri söylüyor. 8 ay önce 72 kilo olup şu an 61'i geçmeyen biri olarak ben. vazgeçin artık şu şekerden...

bende kilo aldım inanamıyorum ya yazın okadar vermiştim nasıl aldım ya hareketsizlikten ve ders çalışırken abur cubur yemek beni batırdı ya kesinlikle sınavım ocagın 12 sınde ozamana kadar ders çalışmam lazım lazım ve diyet yapamam malesef 65 kiloyum hemen 60 a geri inmem lazım ya benim diyet anlayışım herseyi yiyorum ekmek olsun hiç aç kalmam ama cok spor yapıyorum yeşil çay içiyorum ve hemen kilo veriyorum spor dedıgımde kızlar göbek atıyorum salsa zumba 21: süper kilo verdiriyo ve hemde eglenceli... plates yapamıyorum malesef cok sıkıcı oda cok iyi geliyomuş.... sınav bitsin hemen başlıyorum ha bide ben akşam 4 ten sonra bişey yemezsem eger daha hızlı kilo verıyorum yaaa of hemen diyete baslamam lazımmm finalim biter bitmez

izguben beni bu kadar anlatamazdı birisi.Senin gibi 65 kiloyum ve 5 kiloyu bu 2 ayda aldım.Aynen bende ders sırasında abur cuburdan aldım.Spor ve yeşil çayı aksatmam akşam yemeyince de hemen gider kilolarım.Ama bu finaller mahvetti beni

Kilom 65 boyum 168 yaşım 24 hedefim ah ah 55 kızlar beni de kaydedin.

Bir de yılbaşı gecesi bir davette sevdiğimi görücem uzun süre sonra o güne kadar ne kadar toparlansam kar olucak.15 gün içinde mucize bekleyemem tabi ama ne yapabilirim en fazla yarar saglamak için ne olur yardım edin bu konuda

Son düzenleme:

bu şekilde kilo aldıysanız zaten verirsiniz kolayca :) bu böyle bir süreç olmuş dikkat edin yediklerinize gider kilolar. Ben de seninle aynı boy ve kilodayım ama veremiyorum vücut oturmuş heralde inemiyorum bi türlü peki bu boyda 60 kilo nasıl oluyor ben 60 olmaya çalışıyorum hiç olamadım (

kizlar bende 65 kiloyom ve söyle 10 Kilo vermem lazim cunku hamile kalamiyorum ( Doktor Kilo ver metebolizman hizlansin pco var malum ( neyse bende zayifliyorum sizinle insallah..
yediklerim bugun- zeytinyagli menemen ve keci peyniri, Saat 4 bardak su ictim.. suan ayagimdan ameliyat oldum spor yapamiyorum ama en kisa zamanda yuruyus ve pilates ile 10 Kilo gidiyor..

bu arada ben yarismalari cok severim ins birinci ben olurum :))

Canoş çok güzel fikirler üretmişsiniz.pazartesiden pazartesiye harika. Bilg.bozuktu kac gündür giremedim.
Gene de bikac gün giremeyebilirim.
Yediklerime biraz dikkat ettim ve 69.7 ye düştün bu sabah itibariyle.
Kendinize iyi bakın.

ŞU ANKİ KİLOM 66,30

yani 68,40 dan 66,30 düşdüm 1 haftada 2 kilo kızlarrrrr

SİZ HARİKASINIZ

10/12/13 spora başladım ve spor merkezinde ölçüm yapıldı 63 kg çıktım...

Bugün daha 6. gün ama yeme ve içmeme dikkat ettim. Hesapladım normalde 1600 -1700 kalori alıyordum, 1000-1100
üstüne çıkmadım..Haftada 3 gün spor yapıyorum. Hocam dedi ki haftada bir tartılma ve ayrıca belki 15-20 gün sonra tartılınca 63
kg den fazla bile çıkarsın çünkü kaslar şişmeye başlıycak ve beden ağırlığın artıcak ama bu arada vücudundan yağ atacaksın dedi..
Sabret max. 3 ay sonra kilo bir anda düşmeye başlıycak ve bu arada yani bu ilk 3 ay zarfında kg olarak düşmeyeceksin ama cm
olarak baya inceleceksin dedi, bende sabrediyorum...

Bugün sabah 1 mandalina + 1 dilim kepek ekmeği +beyaz peynir+domates
öğlen çorba + yağsız salata + 2 kaşık taze fasülye
akşam üzeri 1 dilim kepek + 2 tane zeytin + minnak peynir yedim..
akşamda mandalina+ elma .. başkaca birşey de yemem....

ama kararlıyım 10/3/2014 te 55 kg olcam

meraba kızlar,
10 adet fındık 3 adet kuru kayısı
3 dilim etifom
1 dl tam tahıllı ekmek
2yumurta
peynir
2kupa yesil çay
aksam ise 1 kase corba ve 1 tabak yoğurtlu haslanmış brokoli

meraba kızlar,
10 adet fındık 3 adet kuru kayısı
3 dilim etifom
1 dl tam tahıllı ekmek
2yumurta
peynir
2kupa yesil çay
aksam ise 1 kase corba ve 1 tabak yoğurtlu haslanmış brokoli

bu bi günde yediklerin mi canım çok az geldi bana

Meraba kızlar.

Sabah; 1,5 dilim çavdar ekmeği,2 kibrit kutusu peynir,10 zeytin,1 yumurta,1 orta boy haşlanmış patates,2 çeri domates,3 dilim salam
Öğlen; 1 incir, 1 avuç ceviz, 1 mandalina, 1 muz
Akşam moralimi bozucak birşey olunca yemek yiyemedim.

Son düzenleme:
bu bi günde yediklerin mi canım çok az geldi bana

evet canım bir günde yediklerim
benim sorunum şu ki metabolizmam hiç çalışmıyor ve fizyolojik bir sebebi yok her türlü testi vs yaptırdım. bir sağlık sorunum yok. azıcık yesem hemen kilo alıorum.
ve bir sebep de spor yapmaya vakir bulamıyorum 11-12 ocaktan sonra anca spora başlayabılecegım sanırım.

anladım canım o zaman yeşil çay ve bol su iç hızlanır biraz da olsa :)

ben de sabah 2 dilim tam tahıllı ekmek,biraz zeytin ve peynir biraz da yumurta (yumurta dilimliydi) çayı içtim ama 4 bardak falan ince bellide :)

anladım canım o zaman yeşil çay ve bol su iç hızlanır biraz da olsa :)
Suyu kendimi bildim bileli çok içerim. Bünyem suya çok alışkın o yüzden fayda sağlamıyor ama yeşil çayı 1 haftadır düzenli içiyorum. Bakalım beni 65in altında acı çekmeden düşüürürse yeşil çayın heykelini dikerim salonumun ortasına :)

ben de sabah 2 dilim tam tahıllı ekmek,biraz zeytin ve peynir biraz da yumurta (yumurta dilimliydi) çayı içtim ama 4 bardak falan ince bellide :)
Kahvaltın gayet iyi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…