bende kilo aldım inanamıyorum ya yazın okadar vermiştim nasıl aldım ya hareketsizlikten ve ders çalışırken abur cubur yemek beni batırdı ya kesinlikle sınavım ocagın 12 sınde ozamana kadar ders çalışmam lazım lazım ve diyet yapamam malesef 65 kiloyumhemen 60 a geri inmem lazım ya benim diyet anlayışım herseyi yiyorum ekmek olsun hiç aç kalmam ama cok spor yapıyorum yeşil çay içiyorum ve hemen kilo veriyorum spor dedıgımde kızlar göbek atıyorum salsa zumba 21: süper kilo verdiriyo ve hemde eglenceli... plates yapamıyorum malesef cok sıkıcı oda cok iyi geliyomuş.... sınav bitsin hemen başlıyorum ha bide ben akşam 4 ten sonra bişey yemezsem eger daha hızlı kilo verıyorum yaaa of hemen diyete baslamam lazımmm finalim biter bitmez
izguben beni bu kadar anlatamazdı birisi.Senin gibi 65 kiloyum ve 5 kiloyu bu 2 ayda aldım.Aynen bende ders sırasında abur cuburdan aldım.Spor ve yeşil çayı aksatmam akşam yemeyince de hemen gider kilolarım.Ama bu finaller mahvetti beni
Kilom 65 boyum 168 yaşım 24 hedefim ah ah 55kızlar beni de kaydedin.
Bir de yılbaşı gecesi bir davette sevdiğimi görücem uzun süre sonra o güne kadar ne kadar toparlansam kar olucak.15 gün içinde mucize bekleyemem tabi ama ne yapabilirim en fazla yarar saglamak için ne olur yardım edin bu konuda
PAZARTESİ TARTILIP KİLO KAYIPLARIMIZI YAZALIM BU HAFTA ÇOK BİR BEKLENTİ YOK.AMA HAFTAYA DAHADA KİLO KAYBETMİŞ OLURUZ.evet çıtır bebekler şimdi okuyarak toparladığım bilgilere göre en sonki kilo durumlarınız.
MEVCUT KİLO HEDEF
1-MRTMUHASEBE 68,40 52
2-adia 72 ?
3-fischer 65 60
4-catharsis 68 ?
5-linguist 63 56
6-melisrose 66,80 58
7-benbirtaneyim 64,10 ?
8-eminehan 70,50 ?
9-oturbikonuşalım 63 ?
10-ciddiyethemenşimdi 68 50 liste hazır listeden çıkmak isteyenler yada ayrılmak isteyenler bildirsin artık hazırlık dönemimiz bitti hafta başı kaybedilen kilolar yazılacak ama bu geçiş dönemi pazartesiden itibaren asıl start başlıyor kızlarrrrrrrrr tamammı devam mı
meraba kızlar,
10 adet fındık 3 adet kuru kayısı
3 dilim etifom
1 dl tam tahıllı ekmek
2yumurta
peynir
2kupa yesil çay
aksam ise 1 kase corba ve 1 tabak yoğurtlu haslanmış brokoli
bu bi günde yediklerin mi canım çok az geldi bana
evet canım bir günde yediklerim
benim sorunum şu ki metabolizmam hiç çalışmıyor ve fizyolojik bir sebebi yok her türlü testi vs yaptırdım. bir sağlık sorunum yok. azıcık yesem hemen kilo alıorum.
ve bir sebep de spor yapmaya vakir bulamıyorum 11-12 ocaktan sonra anca spora başlayabılecegım sanırım.
Suyu kendimi bildim bileli çok içerim. Bünyem suya çok alışkın o yüzden fayda sağlamıyor ama yeşil çayı 1 haftadır düzenli içiyorum. Bakalım beni 65in altında acı çekmeden düşüürürse yeşil çayın heykelini dikerim salonumun ortasına :)anladım canımo zaman yeşil çay ve bol su iç hızlanır biraz da olsa :)
Kahvaltın gayet iyi...ben de sabah 2 dilim tam tahıllı ekmek,biraz zeytin ve peynir biraz da yumurta (yumurta dilimliydi) çayı içtim ama 4 bardak falan ince bellide :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?