60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba hoşgeldin....
benim terazim homeland ve memnunum
önceki tefal di ve çok uzun yıllar kullanmıştım. tefal çok güvenilir bence.
hoşbuldumm :) çok teşekkür ederim önerin içinn :) benim var ama hiç güvenilir değil hep yanlış tartıyor spor salonunda 65 evde 70 çıkıyorum tartıyı değiştiricem :))

bence iyi gayet ama yeşil çayla da desteklesen iyi olur bence

buraya hesap vermek çok disipline ediyor beni.
daha öncede 68kg ile başlayıp 57kgya kadar düşmüştüm burada. ama aldım hepsini maalesef. ama bu sefer almayacağım asla. yılbaşına kadar 3kg daha verme hedefindeyim.
bu arada liste hazırlayan bir arkadaş var mı bilmiyorum ama
kg 68
boy 171

çook iyi vermişsin o zamann :) aynen 65ten sonrası zorluyor ben de veremşyorum 70ten düştüm ama olmuyor bakalım inşallah vericez burda :)

iyi akşamlar herkese.... bende bu gruba katılmak ve 6-7 kg vermek istiyorum... şuanda 63 kg civarındayım(( 1 haftadır egzersiz yapmaya başladım ama yeme atakları yaşıyorum.. gündüz gayet iyiyim ama ewe gelince elime ne geçerse yeme isteği doğuyo.umarım burası beni disipline sokar

hoşgeldinizzz boyunuzu yaşınızı da yazın da listeye yazan bir arkadaş varmış

YENİ GELEN ARKADAŞLAR HOŞ GELDİNİZ İSMİNİZİ YAZDIM LİSTEYE...İYİ GECELER
ARKADAŞLAR YALNIŞ BULDUKLARINIZI BANA YAZIN LÜTFEN
motive olmk için bu gün yediklerim.
sabah yarım domates+7 tane zeytin+2 dilim tereyağlı kepek ekmek+SÜT

ARa.kayısı ve badem
ÖĞLEN :3 kaşık kuru fasulye +yarım salata tab.marul salata+1 dilim kepek ekmek

akşam 2 tatlı kaşık pilav

1 saat sonra 1 fincan salep (sütlü)
2 küçük elma+1.5 litre su

45 dakka yürüyüşşşş

ben geç uyandım bugün çok kahvaltım 2 dilim kepek ekmeği ama dilimler küçüktü 1 yumurta biraz peynir zeytin 1 fincan şekersiz çay :)

kızlar menüleriniz bayağı hafif ne güzel:))
ben de abartmadım bugün ama spor gene yok hala hastayım okulda öksürük krizlerine girdim maalesef. ama nöbetçiydim oldukça hareketli bir gün geçirdim.
bugün yediklerim,
1 paket etiform, 1 yumurta , peynir 2 dilim belki, 2 bardak yeşil çay ve şimdi elmalı tarcınlı müsliye yoğurt ekleyip yemeyi planlıyorum 1 kase kadar yeter.

senin menün çok az değil mi canım?
diğer öğünler neyse de aksam yemeğin çok az gibi geldi bana.
bu arada tartılma günümüz olsun sana söyleyelim o gün. hangi gün iyi olur ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…