60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamlarr

62 kiloydum dün tartıldım 65 çıktım

ofis ortamında çalıştığım için gün boyu hareket çok azzz , yediklerime çook dikkat etmeme rağmen kilo veremiyorum

benim gibi ofis ortamında çalışanlar nasıl kilo verdiniz , ne tür diyet uyguluyorsunuzzz :44::44:

selam arkaşlar bende evlendikten sonra çok kilo aldım eylül gibi bende tüm gün oturarak çalışıyorum hareketsizim
yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama arada kaçıyor işte

inşallah faydası olur ben olacağını düşünüyorum valla verelim de şu kiloları dikeriz hep beraber

benim uyguladığım bir diyet yok az yemeye çalışıyorum elimden geldiğince,undan şekerde kaçınıyorum yeşil çay içiyorum günde 3 kupa kadar :) ama spor yapamıyorum bu ara

hoşgeldiniz bu aradaa :) boyunuzu yaşınızı kilonuzu da yazın bir arkdaşımız liste tutuyor çünkü :)

benim uyguladığım bir diyet yok az yemeye çalışıyorum elimden geldiğince,undan şekerde kaçınıyorum yeşil çay içiyorum günde 3 kupa kadar :) ama spor yapamıyorum bu ara

belli bir liste yok muu

ben 1.66 boy kilo daaa 65 olmuş

bende az yiyorum ama hreketsizlik bozuyor işte herşeyiii

hoşgeldiniz bu aradaa :) boyunuzu yaşınızı kilonuzu da yazın bir arkdaşımız liste tutuyor çünkü :)

hoşbulduk canım bir de benım teeek sorunum karın bölgem bir tek karın bölgemde sorun vr ordan kilo alıyorum

hoşbulduk canım bir de benım teeek sorunum karın bölgem bir tek karın bölgemde sorun vr ordan kilo alıyorum

işin kaçta bitiyor aslında çıkışta pilatese falan gidebilrisin baya toparlıyor pilates :) ya da haftasonları spor şart yoksa sarkma falan da oluyor zamanla

hoşbulduk canım bende basenlerimden şikayetçiyim
gerçi son zamanlarda bütüm vücudum şişti ama neyse

ben 1,65 boyunda
70 kiloyum malesef
25 yaşındayım bide

işin kaçta bitiyor aslında çıkışta pilatese falan gidebilrisin baya toparlıyor pilates :) ya da haftasonları spor şart yoksa sarkma falan da oluyor zamanla

evetttt

5 te çıkıyorum ama sevgilim spora gitmemi istemiyor ona göre gayet normalmış kilom falann

ama göbeğimden inanılmaz rahatsızım evde mekik falan başlıycam artıkkk :26:

kızlar ben şöyle söyliyim spor zayıf olsak da olmasak da şart aslında gerçekten vücudu displine sokuyor maalesef ilerde vücudumuz bozuluyor kemiklerimiz eriyor ben sporu öneririm gerçekten değişimi fark ediyorunsuz haftada sadece 3 gün pilates baya toparlıyor insan daha zinde oluyor :) tabii yürüyüş yapma şansınız varsa o da güzel olur ama havalar malum :)

hatırlıyorsanız liste yapmıştım başlangıç kiloları için eğer bu pazarteside kilo bildirmezseniz listeyi yenileyeceğiz.

Arkadaşlar bu takım işi birbirimizi desteklemeliyiz neden yazmıyorsunuz pazartesi tartılma sonuçlarınızı

yeni gelen arkadaşlarda diyetine başlasınlar

diyet+spor+su+şekersiz+yeşilçay+miktar azaltımı yapmadan bu iş olmuyor.

valla ben yaza incecik girmeye kararlıyım.

Dün yediklerim.

sabah:2 tane şekerli çay+1 kibrit kutusu kaşar peynir+5 tane zeytin+ 1 dilim kpek ekmeği(kahvaltımı öğlen yaptığım için öğle
yemeği yok)

ara 1 elma

akşam 4 küçük köfte +1 dilim kepek ekmek+1 küçük kase yoğurt+4 tane N**** (Siyahi)+1 şekersiz çay

40 DAKKA YÜRÜYÜŞ+1 LİTRE SU

çayı yine şekerli içmişsinnn

Selam kizlar ben daha oncede bu gruptaydim . Ama motivasyonum dustu ve diyeti biraktim. Simdi yeniden basliycam bu sefer cok kararliyim.sizi de kararli goruyorum. Beni de listeye eklermisiniz
Boy 170 kilo 68 hedef 60

Bugun ki menum
Sabah ; kepekli ekmek ve light beyaz peynirli yagsiz tost acik sekersiz cay

Oglen; 3-4 cig kofte marula sarilmis

Ara; 5-6 adet finduk

Aksam ; zeytinyagli pirasa ve 1 kepce mercimek corbasi 1 dilim kepekli ekmek

Ara olarakta 1 bardak light sut icerim
Gun boyu 1 lt su ictim yatana kadar bu 2 yi bulur. 2 fincan yesil cay bi de bu ara sarimsak cayini deniyorum bakalim etkili olacak mi

sbah 2 yum 1 dl peynir 3 zeytin az kırmızı lahana yarım dl tahıllı ekmek
öğlen 1 kase yoğurt ve müsli ve 1 adet elma
ara 1 kase corba
3 adet fındık
aksam 1 tabak pırasa ve 1 kase yoğurt düşünüyorum belki az çorba ve Finitoooo!

bu arada ben bildirmiştim ama arada kaynadı herhalde
yeniliyeyim
sabah itibariyle
yaş 28
kg 67
boy 171
hedef 60
sorunlu bölge basenler.. basen küçültme ile ilgili her türlü önerilerinize açığım kızlar. bu arada çalışıyorum ama bir yandan da 2.üni okuyorum o sebeple çok yoğunum spora şimdilik vakit bulamıyorum ama 11 ocakta finallerim bitsin hemen başlayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…