Suyu kendimi bildim bileli çok içerim. Bünyem suya çok alışkın o yüzden fayda sağlamıyor ama yeşil çayı 1 haftadır düzenli içiyorum. Bakalım beni 65in altında acı çekmeden düşüürürse yeşil çayın heykelini dikerim salonumun ortasına :)
Kahvaltın gayet iyi...
Selamlarr
62 kiloydum dün tartıldım 65 çıktım
ofis ortamında çalıştığım için gün boyu hareket çok azzz , yediklerime çook dikkat etmeme rağmen kilo veremiyorum
benim gibi ofis ortamında çalışanlar nasıl kilo verdiniz , ne tür diyet uyguluyorsunuzzz :44::44:
benim uyguladığım bir diyet yok az yemeye çalışıyorum elimden geldiğince,undan şekerde kaçınıyorum yeşil çay içiyorum günde 3 kupa kadar :) ama spor yapamıyorum bu ara
hoşgeldiniz bu aradaa :) boyunuzu yaşınızı kilonuzu da yazın bir arkdaşımız liste tutuyor çünkü :)
hoşbulduk canım bir de benım teeek sorunum karın bölgem bir tek karın bölgemde sorun vr ordan kilo alıyorum
işin kaçta bitiyor aslında çıkışta pilatese falan gidebilrisin baya toparlıyor pilates :) ya da haftasonları spor şart yoksa sarkma falan da oluyor zamanla
çayı yine şekerli içmişsinnnhatırlıyorsanız liste yapmıştım başlangıç kiloları için eğer bu pazarteside kilo bildirmezseniz listeyi yenileyeceğiz.
Arkadaşlar bu takım işi birbirimizi desteklemeliyiz neden yazmıyorsunuz pazartesi tartılma sonuçlarınızı
yeni gelen arkadaşlarda diyetine başlasınlar
diyet+spor+su+şekersiz+yeşilçay+miktar azaltımı yapmadan bu iş olmuyor.
valla ben yaza incecik girmeye kararlıyım.
Dün yediklerim.
sabah:2 tane şekerli çay+1 kibrit kutusu kaşar peynir+5 tane zeytin+ 1 dilim kpek ekmeği(kahvaltımı öğlen yaptığım için öğle
yemeği yok)
ara 1 elma
akşam 4 küçük köfte +1 dilim kepek ekmek+1 küçük kase yoğurt+4 tane N**** (Siyahi)+1 şekersiz çay
40 DAKKA YÜRÜYÜŞ+1 LİTRE SU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?