60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar pazartesiden pazartesiye üye alınacaktır yeni üyeler pazartesiye kadar bildirim yapsın.boy kilo fazlalık ölçülerini ideallerini yazsın lütfen.Diyet listesi yapamadık.Şarrtta değil ama en sağlıklısı karatay Sağlıklı beslenmesi...Ne dersiniz Karatay Tipi beslenmemi yapalım ben karataydan yanayım ve kitabını okumaya başladım tavsiye ederim.

Haa bi de şu yeşil çayı ne zaman içmeliyiz.bu konuda tam bilgisi olan varsa paylaşabilirmi

bu akşam kesin liste çıkacak isimleri yazacağım lütfen kilolarınızı ve idealerinizide paylaşın...çünkü pazartesi kiloları ve kayıpları yazacağız.

sabah ıspanaklı am buğday unundan yapılmış küçük bir dilim börek
öğle salata ve 1 dilim beşamel soslu tavuk (börek dilimi boyutu)
akşam 3-4 dilim kalamar tava
4 adet midye dolma
3-4 adet hamsi tava
2 kupa limnlu yesıl cay ve bol salata

aslında miktar cok değil ama

öyle görünyor ama.en azından miktar az.

PAZARTESİ TARTILIP KİLO KAYIPLARIMIZI YAZALIM BU HAFTA ÇOK BİR BEKLENTİ YOK.AMA HAFTAYA DAHADA KİLO KAYBETMİŞ OLURUZ.evet çıtır bebekler şimdi okuyarak toparladığım bilgilere göre en sonki kilo durumlarınız.

MEVCUT KİLO HEDEF

1-MRTMUHASEBE 68,40 52
2-adia 72 ?
3-fischer 65 60
4-catharsis 68 ?
5-linguist 63 56
6-melisrose 66,80 58
7-benbirtaneyim 64,10 ?
8-eminehan 70,50 ?
9-oturbikonuşalım 63 ?
10-ciddiyethemenşimdi 68 50 liste hazır listeden çıkmak isteyenler yada ayrılmak isteyenler bildirsin artık hazırlık dönemimiz bitti hafta başı kaybedilen kilolar yazılacak ama bu geçiş dönemi pazartesiden itibaren asıl start başlıyor kızlarrrrrrrrr tamammı devam mı

SABAH:2 BÜYÜK BARDAK 2 ŞEKERLİ ÇAY+2 kibrit kutusu beyaz prynir+8 tane zeytin+2 tane kayısı+10 adet badem
ara 7 adet kayısı 20 adet badem

öğle küçük bir ekmek içine peynir

akşam:4 kaşık mercimek çorbası+3 kaşık bulgerlu pırasa+yarım porsiyon havuç SALATA

spor:20 dakika kızımla kartopu oynama ve kardan adam yapma

misavirlikte idim abarrtım malesef

4 küçk bardak çay (1 şekerli)
3 dilim fındıklı havuçlu kek
1 adet milföy börek

en son yeşil çay

KIZLAR BUGÜNKÜ MENÜM ÇOK KÖTÜ AMA YARIN SPORUMU FALAN TAM YAPACAĞIM SÖZ....:18:

merhaba kızlar nasılsınız ??
dün yediklerim
sabah
2dilim domates
7-8dilim salatalık
5yeşil zeytin
1dilim peynir
1dilim ekmek

öğlen
8adet eti form kepekli bisküvi şekersiz+ 2-3yemek kaşığı yoğurt
1 elma

akşam
1dilim pizza
yarım bardak kola
yarım muz

ara
1şekersiz nescafe
1bardak papatya çayı içine 3kayısı kurusu
1ky yoğurt

son yediğim şeyler bağırsaklarımı fena çalıştırdı bugün faydasını gördüm denemek isteyenler deneyebilir

Kızlar menülerinizde birşey dikkatimi çekti çayı şekerli içiyorsunuz bence şeker kullanmayın.Ben 2 yıldır şekersiz içiyorum öyle aman aman kilo vermedim ama en azından şekere olan düşkünlüğüm azaldı.Bence şekeri azaltmak yerine bırakın :)

fischerın söylediğinden sonra karar aldım.kahvaltıda süt içeceğim aralarda içtiğim çayları ya bitki çayı olarak içeceğim yada şekersiz içeceğim.

benim liste ile ilgilenen pek olmadı galiba doğru yazmışmıyım devam etmek isteyen ayrılmak isteyen yazsın lütfen...pazartesi yeni hafta başlayacak

şekerli çay konusunda fischer'a tamamen katılıyorum. çay,kahve,bitki çayı herşeyi şekersiz içiyorum ve inannın böylesi daha iyi. kahvede çok kolay bırakmama ragmen cayda cok defa başarısız olmuştum şekersiz çay içerken dünyam kararmıştı başlarda. üç ay gibi bir süre direndim ve alıştım sonunda.
önce şekeri azaltmayla başladım. çok aza alışınca cayın yanına masum atıştırmalıklar aldım kuru kayısı,kuru üzüm gibi az az onlardan yedim. çayı sadece içtiğimde midem bulanıyordu çünkü. zamanla fark etmeden alışmışım.
mutlaka bırakın arkadaşlar.

sabah 1 yumurta 2 dl peynir 5 zeytin 1.5 dilim ekmek

ara 1 fincan yağsız süt , 1 kasık bugday gevreği

aksam salata ve beşamel soslu tavuk 1 porsiyon kadar

2 kupa yeşil çay

bu arada regl oldum. önceden davul gibi şişip hem kilo alıp hem de ağrılar içerisinde geçirirdim. dünden beri ağrım olmadığı gibi kilom düştü. yüzüm bile şişerdi eskiden. açıkcası yeşil çaya bağlıyorum kızlar. bakalım. sihirli bir şeyler ummaya başladım ben bu çaydan :)

liste için mrtmuhasebe,
kilo 67 hedef 60-62kg
boy 171cm
yaş 28

evet catharsis çok doğru tespitlerin ben de başta alışamadım ama kuru üzüm, kuru incir, kuru kayısı yemek başta alışmak için iyi yöntem bence de :)

Son düzenleme:
BU GÜN YEDİKLERİM

SABAH: 1 dilim tereyağlı kepek ekmeği+Yarım dilim beyaz ekmek+1 kızarmış yumurta+1 bardak süt
ara 1 fincan yeşil çay
öğle

3 yemek kaşığı taze fasulye+yarım porsiyon salata

1 adet 3 ü bir rada nescafe

akşam

2 yk pilav+2 köfte+yarım porsiyon salata

arada elma

2 litrede su

şindi 2 tanede yuaflı bisküvi yiyeceğim...iyigeceler

spor olarak yapdıkların öğleden sonra 20 dakika normal yürüme

akşam 30 dakika tempolu yürüme

sonra göbek eritme hareketleri şu internette varya 8 dakka göbek eritme ondan yaptım.

bisküvi değilde lema yiyeceğim vaz geçtim

Merhaba arkadaşlarrr. ben en fazla 15 gün diyet yapabildim. sonra hep bir gün sürdü akşamları oldumu yiyorum kurabiye vb. gündüz güya diyet yapıyorum az yiyorum akşamda çok yiyorum. napacağım benn 61 kiloyum bu kiloda kim var birlikle zayıflayalımmmm

hoşgeldinnn vericez inşallah hep beraber :)

kızlar ben pazartesi yarışmasına katılmak istemiyorum zaten cuma yarışmasına katılıyorum sadece muhabbet etmek için sizlerleyim yinede teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…