Merhaba bende birlikte zayıflamak istiyorum :) 1,65 boyunda ve 69 kiloyum, yaşım 16Bugün sabah kahvaltımda yediklerimi paylaşıyım:
1 dilim kepekli ekmek
Göz kararı peynir
1 biber ve 1 salatalık
1 bardak süt
Ve gün içerisinde bol su ve egzersiz
Artık başarmalıyım yaza kadar zamanım var hedeflediğim kilo 55
canım yaşın çok genç ben sana bol spor +bol su öneriyorum gereksiz yemekten kaçın o kadar ama diyet yapma
bir an önce zayıflamak istiyorum ve evde ne tür egzersizler yapabilirim okulum nedeniyle spor salonuna gitmeye veya yürüyüş yapmaya hiç vaktim olmuyor[/QU
evde bende 8 dakika bel ve kalça hareketleri var you to be de onları yapıyorum....biraz arştırısan güzel hareketler var evde yapılabilecek
bir an önce zayıflamak istiyorum ve evde ne tür egzersizler yapabilirim okulum nedeniyle spor salonuna gitmeye veya yürüyüş yapmaya hiç vaktim olmuyor
bu gün yediklerim
sabah : 1 haşlanmış yumurta + 1 dilim kepek ekmeği+bir kibrit peynir+4 zeytin + süt +salatalık
Öğğle :2 dilim ekmek + 1 işkembe çorbası
ara :15 badem 4 kayısı
ara : 3 çay
ara 1 yeşilçay
akşam : 5 kaşık mantar + 2 dilim ekmek
ara : 3 mandalina+ 3 çay +1 kurabiye
ve 8 dakika hareketi
çok yedim bu gün çooooookkk:18:
buarada arkadaşların diyet listelerine göz atıp kendi hayat tarzına ve zevkine göre bir plan yapabilirsin. zaten bizler az az herşeyden yiyoruz. abartı tatlı,beyaz un ve yağ yok hayatımızda.. bol su içiyoruz ve yeşil çay mottomuz ki ben faydasına çok inanıyorum.merhaba hanımlar
günaydınn
ben ben ben deee 64 kiloyum...:26:
ben ki 55 kilo ile en fazla 58 kilo arasında gidip gelirdim..
önceden zayıf şakaları yapılırken
şimdi tombiş şakaları yapılır oldu..
şu 5 kilo nasıl verebilirim..
arkadaşlar beni bilgilendirir misiniz..
aslında çok yememişsin de canım işkembe çorbasının kalorisi çok fazla biliyosundur. zaten tadı güzel olan şeylerin kalorisi çok oluyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?