Ben uzun sureler hep o kıloda oldugum ıcın sımdı anlıyorum anca gayet ıyı bır duygu oldugunu,58'den 64 kıloya cıktım ve frenlemesem kendımı sanırım 70 dogru yol alacagım=) istersek basarırız ben ınanıyorum kı su aralar ıradelı olacagıma daha cok ınanıyorum kılo almamın sebeplerınden bırıde sigarayı bırakmak oldugunu dusunuyorum ve artık dıkatlı yemek zamanı=)haydi birlikte zayıflayalımmm şuan kaç kilosun?
hoşbulduk =))ah bu evlılık almanın pek bı yolu yok gıbı ben 7 aydır tamam cıpsler mısırlar cerezler kekler cıkolatalar fln aldım tadını artık yiter dedım kendıme dur artık =)saglıklı yasamaya karar verdım ve hayatımdan sıgarayı ve d.k hapını cıkardım (cunku d.k da kılo yapıyor =) ve 58 kıloma kavusacagım inşşş
Kesınlıkle ılk onları azalttım zaten aksamları sıvıda alabılmek ıcın corba içiyor ve yagsız salata yıyorum 2-3 saat sonrasıda meyve yıyorum ve yetıyor sabahlarıda ya kflex yada peynır zeytın domates 1 dılım tambugdaylı caydar ekmegı ıle he bunu cok dısıplınlı yapamıyorum tabı bazen kahvaltı edemeden işe gelıyorum ve oglen oluyor anca ogle yemegı yıyorum halıyle ozamanda cok yıyor ınsan.aslında ben genel olarak asagıda verdıgım lısteye uymaya calısıyorum.Ve ınanıyorum ben 58 kılo olacagım yenıden he bu arada mekık ve bacak hareketlerınıde ıhmal etmemeye calısıyorum=)
SABAH
NORMAL KAHVALTI 1 DİLİM ÇAVDAR EKMEĞİ BOL TAHILLI
DOMATES-SALATALIK-PEYNİR-ZEYTİN
(REÇEL FALAN YOK)
10:30 GİBİ 1 PORSİYON MEYVE YADA ÇİĞ SEBZE (SALATALIK/HAVUÇ)
ÖĞLEN
12:00 YEMEK ÇORBA / SULU YEMEK EĞER SULU YEMEK YOKSA ET OLABİLİR
(MAKARNA/PİLAV/HAMURİŞİ/KIZARTMA YOK)
ÖĞLEN YEMEĞİNDEN İKİ SAAT SONRA İSTERSEN BİR PORSİYON MEYVE/SEBZE YADA KURUYEMİŞ (FINDIK/KURU ÜZÜM/KAYISI OLABİLİR FAZLA YENMİCEK KAYISI EN FAZLA 2 ADET MESELA)
16:30 DA BİR PORSİYON MEYVE/SEBZE/YOĞURT OLABİLİR
AKŞAM
ÇORBA / SALATA / SULU YEMEK YADA IZGARA VARSA YENEBİLİR
(MAKARNA/PİLAV/HAMURİŞİ/KIZARTMA YOK)
GÜNDE 2-2,5 LİTRE SU
SPOR YAPABİLİYOSAN YÜRÜYÜŞ
DOĞADAN FORM – YEŞİL ÇAY İÇEBİLİRSİN (ABARTILMAYACAK ŞEKİLDE)
GÜNDE 3 DİLİM TAM TAHILLI ÇAVDAR EKMEĞİ HAKKIN VAR
hoşgeldin canım ...kızlar merhaba 71 kg yim bende girimmi aranıza yılbasına kadar 60lara inerim cok azimli ve sevimliyim
asında ben 66.200 kiloyum ama 200gr lafı olmaz diye yazmamıştım :)16 ARALIK 23 ARALIK FARK(gr)
1-MRTMUHASEBE 66,30 66,10 0,20
2-adia
3-fischer
4-catharsis 67 66,00 1000gr
5-linguist
6-melisrose
7-benbirtaneyim
8-eminehan 69,70 69 0,80
9-oturbikonuşalım
10-ciddiyethemenşimdi
11-aburcubur81 68 67,20 0,80
bu durumda enbaşarılı arkadaş catharsis.yılmayın kızlar devam başarıların devamını diliyorum.adia,fischer,linguist,melisrose,benbirtaneyim,oturbikonuşlım,ciddiyet hemen şimdi çıktı galiba gruptan 4.kişiyiz şu anda kararlı şekilde devam edelim arkadaşlar birbirimizi bırakmayalım.LÜTFENNNNNNN
kızlar merhaba 71 kg yim bende girimmi aranıza yılbasına kadar 60lara inerim cok azimli ve sevimliyim
ya ben hala 65 kiloyum kayıp olmadığı için yazmadım 65mm halaa
kefirle ilgili biraz araştırma yaptım. ayda 12 kılo verdirdi diyen de var. kilo aldım diyen de var...
ben deneyeceğim bakalım . ancak şöyle bir bilgi edindim. sabah aç karnına içip hemen üzerine kahvaltı yapmamak lazımmış.
bu şekilde kilo verdiriyormuş. ama benim mesaim çok erken başlıyor. sabah içip çıkarsam işte uyur muyum acaba :) yarın deneyeceğim bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?