60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben 65 kiloyum ama önceden daha kiloluydum .Ama 65 göstermiyormuşum öyle diyolar spor yaptığım için sıkıyım.Bir 60 olabilsem kilom sabitlenmiş gibi sankii Abur cubur asla yemem günde 3 litre su içerim ama işte yemek yerken tam doymadan da kalkmam maalesef Verelim yaa 60 olalım nolurr

sabah 1dl ekmek 2 lokma peynir
2yumurta ve kaşardan omlet,1 dl ekmek,6-7 adet yağsız zeytin
1 elma,3 kasık yoğurt ve 4 kasık light müsli
3 kuru kayısı ve 2 ceviz,5 fındık

doğum kontrol hapı ve antidepresanlar beni mahvetti zaten. hepsini cıkardım hayatımdan bir 64 kg olabilsem herşeye inanacağım da 65te takılıyorum çoğunlukla ben...

listeyi çıkaramadım yarında çıkaramam büyük ihtimalle işlerim çok yoğun çarşambaya kaldı

iyigeceler

Lİsteye uyabiliyorsan tebrik ederim valla, bu listeyle kilo vermemen mümkün değil. Ne kadar oldu başlayalı

Merhaba Arkadaşlar,
Bugün diyetimin ilk günü, dün buran aldığım gazla bi gayret başladım.
Bu haffta protein diyeti yapıyorum. Eğer harfiyen uygulayabilirsem 1 haftada 3 kiloya yakın verebilirmişim.
Tabi bunun bir kısmı sudan olucak, hepsi yağdan olamaz. Çünkü bildiğiniz gibi diyetlere ilk hafta hep sudan gider.

Kahvaltı: 2 yumurta / 1 dilim çavdar ekmek / Domates+Salatalık/ 1 meyve
Öğle: 1 Porsiyon ızgara et veya tavuk / Bol salata / 1 dilim çavdar ekmek / 1 meyve
Akşam : Öğlenle aynı

Şekersiz olmak kaydıyla çay kahve sınırsız. Bu diyette maalesef ara öğün yok.
Ve öğünler arası 5 saatten çok olmamalı.

Şuan 69 kiloyum, bakalım haftaya bugün tartı kaç göstericek.

ben geri geldim yaklaşık 1,5 aydır hayatımda çok şey değişti bu nedenle sizlerle ilgilenemedim.
neyse çok şey değişti ancak kilo aynen duruyor iş değiştirdim ve burası çok tehlikeli sürekli yemek muhabbeti ve ne içsek sıcak çikolata mı vs. anlayacağınız benim için tehlike çanları çalıyor işyerinde içecek lezzetli ancak tehlikesiz birşey bulmam lazım
herkes içerken hayır diyemiyorum sıkıntı büyük yaza az kaldı

Selam kizlar bugun ki menum
Sabah 1 simit ve sekersiz cay
Ara 1 elma
Oglen et sote ve yagsiz salata
Aksam firinda az patates ve 4 kofte 1 kepce yogurt corbasi yagsiz salata
1,5 lt su 2 fincan form cayi

bu saatlerde aç olurdum ama değilim.
sabah 2yumurta biraz peynir 2 dl tahıllı ekmek domates,salatalık, 4-5 zeytin
öğlen müsli,portakal ve yoğurt- totalde bir kase kadar
3 kuru kayısı,5-6 adt fındık
aksam salata ve fırında beşamel soslu mercimekli kereviz yemeği ama sanırım 1 porsiyondan azıcık fazl ayedim.
ufffffffffffffff çok mu abartı ki...
doymak blmedim bugun. bu arada probiyotik maya buldum bir arkadastan ve light sütten kefir mayaladım. çok güzel oldu ama yarın içeceğim artık. kefirin zayıflattığını ve tok tuttuğunu duymuşum.

ben de 64 kiloyum, 58e kadar inersem cok memnun olacagim. bir , bir bucuk ay diyet yapmam lazim sanirim.

kefiri pek cok kisi diyor evet, eger seni doyuruyosa, zayiflatabilir, ama beni doyurmuyor, ictikce icesim geliyor, o yuzden kilo aldirici etki yapiyor bana. ama dene ve gor derim.

ben de salgam suyu deniyorum bu ara, aslinda o da karisik etki yapiyo, zayiflatici etkisi varmis ama istah da aciyomus. tabi bi de tuzlu oldugu icin vucutta su tutulmasini sagliyo. ama kisiden kisiye degisiyo etkiler, o yuzden ben deneyecegim bakalim.

16 ARALIK 23 ARALIK FARK(gr)
1-MRTMUHASEBE 66,30 66,10 0,20
2-adia
3-fischer
4-catharsis 67 66,00 1000gr
5-linguist
6-melisrose
7-benbirtaneyim
8-eminehan 69,70 69 0,80
9-oturbikonuşalım
10-ciddiyethemenşimdi
11-aburcubur81 68 67,20 0,80

bu durumda enbaşarılı arkadaş catharsis.yılmayın kızlar devam başarıların devamını diliyorum.adia,fischer,linguist,melisrose,benbirtaneyim,oturbikonuşlım,ciddiyet hemen şimdi çıktı galiba gruptan 4.kişiyiz şu anda kararlı şekilde devam edelim arkadaşlar birbirimizi bırakmayalım.LÜTFENNNNNNN

asında ben 66.200 kiloyum ama 200gr lafı olmaz diye yazmamıştım :)
bir daha ki hafta küsüratları atlamayacağım.Söz!

kefirle ilgili biraz araştırma yaptım. ayda 12 kılo verdirdi diyen de var. kilo aldım diyen de var...
ben deneyeceğim bakalım . ancak şöyle bir bilgi edindim. sabah aç karnına içip hemen üzerine kahvaltı yapmamak lazımmış.
bu şekilde kilo verdiriyormuş. ama benim mesaim çok erken başlıyor. sabah içip çıkarsam işte uyur muyum acaba :) yarın deneyeceğim bakalım.

ya ben hala 65 kiloyum kayıp olmadığı için yazmadım 65mm halaa

pazartesi yeni çıkacak tabloya yazarız ama kızlar kiloda alsanız vermesenizde bildirin bu bizi dahada motive eder

aslında günlük yediklerimizin bildirimini akşam yatmadan önce yaparsak birbirimizi konrolümüz daha iyi olur.

o halde beni neden sismanlattigini acikliyor, ben aksam uykumu duzenlesin diye iciyordum.

ama ne yalan soyleyeyim boyle seylerde plasebo etkisi cok oluyor, o yuzden zayiflatir diye dusunursen, cok daha fazla fayda goreceginden eminim. uykuyu da dert etme, icersin bir bardak kahve, nasil olsa kalorisi yok.

beni en zayiflatan kahvalti, haslanmis yumurta ve yulaf kepeginden yaptigim pogacalar bir de her sabah 1 kiwi. inanilmaz doyuyorum, o kadar az kaloriyle, bu beni cok mutlu ediyor. yulaf kepegi ve kiwinin de bagirsak duzenleyici etkisi var, diyete baslayinca beni cok zorlayan seylerden biri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…