60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

KIZLAR SÜPERSİNİZZZZ

bu hafta maalesef benim biraz kötü gecen hafta 66,30 idi bu hafta 66,10 yani 200 gram gitti...

tabi yersem işkembeleri içersem şekerli çaylaraı olacağı bu a

ama sorunları çözdüm bu hafta onları uygulamaya başladım.

uygulamalar

1- ekmek yok
2-şekerli çay yok
3-daha çok hareket

öpüldünüz liste akşam çıkacak

herkes tartılsınnnnnnn

herkese merhabalar sanırım burası bana gore dıye dusunuyorum=) son zamanlarda 63-64 küsürler arası gıdıp gelıyorum.boyum 1.68 , bu aksam tartılıp tam kılomu paylasacagım,biraz kendımden bahsetmem gerekiyor sanırım.
evlenmede önce yanı 7 ay oncesınde 58 kılo ıdım ,dugune yakın fln zayıflamadım baya uzun zamandır kac sene boyunca hep 58 dim.cıpse cıkolataya duskun olmayan hatta pek sevmeyen ınsandımm yine o ınsan olmak ıstıyorum =)tabı heves varya yenı evlısın pogacalar kekler borekler havada ucusuyor =) evlendıkten bır sure sonra kendımı hep cıpsler cıkolatalar çerezler ve mısır yer buldum Allah ım nasıl bu zamana kadar ben yemedım bunlar ne keyıflı oluyor boyle flım ızlemek oo yogurt sosluda ne guzelmıs cıps yemek meger dedım :=D tabı sonraaa tartılayım dedım ve neeee 63 mü oldum sonra 64 müüü tabi benki hıc 58'ın ne altına ne ustune cıkmıs ınsanım =) su aralar bu abur cuburun yerıne meyve koydum.Ve pılavı makarnayı kızartma ve hamur ıslerını yemıyorum artık hemen dur demelıyım kendıme cunku onumuzde yazdan sonrada hamıle kalmak ıstıyorum nasıpse önce ııce zayıflamalıyım yıne=)

Bu evlilik sonrası alınan kilolar bayanların kaderi galiba. Ben evlendiğimde 62 kiloydum, şimdi 70e doğru koşuyorum.
Bu yazıyı görünce fena gaza geldim ve grupça diyetinize katılmaya karar verdim. 1.68 boyundayım ve 69 kiloyum. Hedefim 60.
İnşallah herkes hedefindeki ideal kilosuna ulaşır. Bir diyet listem var uygulayıp haftaya bugün sonucunu yazarım. Başarılı olursa listeyi sizinle de paylaşıcam.
Herkese kararlı diyetler :)

Seni tebrik ediyorum canım ya, darısı bizim başımıza. İradene hayran kaldım.

kesınlıkle evlenen bayanların kaderı kılo almak =) ay ıns ıstedıgımız kılolara ınerız ya ben oyle sıkı sıkıya dıyet yapmıyorum ne yalan soyleyeyım ama cıp cıkolata mısır ozellıkle mısır ,yaglı yıyecek yok ekmekte 1 yada 2 dılım tam bugdaylı cavdar ekmegı yıyorum baktım boyle olmadı sıkı bır dıyete baslayacagım

çok güzel kilo vermişsin maşallah canım

Akşam yemeklerini salata ya da sebze yemekleriyle geçiştirmek iyi bir başlangıç olabilir aslında. Tabi yemekleri susuz koymak gerekiyor, malum tüm yağı suyunda toplanıyor.
Ben diyetisyene gittim bi liste verdi. Kişiye özel yazıyor gerçi, ama akşam yemekleri hafif ve günde en fazla 3 saat aç kalın diyor. Mutlaka ara öğün yapılmalı. Metabolizmayı sürekli çalışır durumda tutmak için

1.68 boy 58 kilo olmak nasıl bir duyguydu peki? benim de boyum 1.68 hedefim 60-58 ama hiç hayatım boyunca o kioda olamadım

yeni ve azimli arkadaşlar görmek beni çok mutlu etti. daha önce ben de 68'ten 57kg'ya düşmüştüm burasıyla.. ama burayı bırakınca motive olamadım, evlendim ve evlenince 12 kg falan aldım.
buranın uğuruna çok inanıyorum.
bol şanslar..

Selam,
kiloların oturmuşsa yani uzun süredir bu kilodaysan zorlanman normal canım. ben bu ara fena vermiyorum çünkü taze aldığım kiloları veriyorum. kırılma noktam 65. bu kilonun altına inebilirsem süper olacak.

kilo bildirimi yapayım
boy 171
yaş 28
kg 67 idi geçen hafta 66 oldu.

gece saat 2bucuk gibi uyandım ama midem açlıktan nasıl ağrıyor. 2 saat kadar direndim , kıvrandım yatakta.4.30 gibiydi ki 1dl ekmekle azıcık peynir yedim. dünya varmış dedim ve yattım uyudum.
bu genellikle oluyor bana . erken yemek yediğim için ... ama dün gece abartı oldu ve yemek zorunda kaldım. nasıl önleyebilirz?
gerçi mesaim cok erken başladığı için saat 6 da kalkıyorum zaten .. gece yemiş sayılır mıyım gene de ??

1.68 boy 58 kilo olmak nasıl bir duyguydu peki? benim de boyum 1.68 hedefim 60-58 ama hiç hayatım boyunca o kioda olamadım
sendne azıcık daha uzun biri olarak ben de cevaplayabilirm ki müthiş bir duygu.. bir kere çok daha genç ve çıtır duruyorsun. mutlaka bir kere düş ve tadını al arkadaşım. emin ol ki kendine bayılacaksın.

Gece atıştırmaları çok tehlikeli catharsis, yiyip yatıyorsun direk. Ama hiç duramıyorsan ekmek yerine daha düşük kalorili bir şey ye.
Salatalık tercih edebilirsin, ya da üşenmezsen kendine bi türk kahvesi yap yeme isteğini alır. Çok telveli yapma ki yeniden uyuyabilesin :)

Ben uzun sureler hep o kıloda oldugum ıcın sımdı anlıyorum anca gayet ıyı bır duygu oldugunu,58'den 64 kıloya cıktım ve frenlemesem kendımı sanırım 70 dogru yol alacagım=) istersek basarırız ben ınanıyorum kı su aralar ıradelı olacagıma daha cok ınanıyorum kılo almamın sebeplerınden bırıde sigarayı bırakmak oldugunu dusunuyorum ve artık dıkatlı yemek zamanı=)haydi birlikte zayıflayalımmm şuan kaç kilosun?

Kesınlıkle ılk onları azalttım zaten aksamları sıvıda alabılmek ıcın corba içiyor ve yagsız salata yıyorum 2-3 saat sonrasıda meyve yıyorum ve yetıyor sabahlarıda ya kflex yada peynır zeytın domates 1 dılım tambugdaylı caydar ekmegı ıle he bunu cok dısıplınlı yapamıyorum tabı bazen kahvaltı edemeden işe gelıyorum ve oglen oluyor anca ogle yemegı yıyorum halıyle ozamanda cok yıyor ınsan.aslında ben genel olarak asagıda verdıgım lısteye uymaya calısıyorum.Ve ınanıyorum ben 58 kılo olacagım yenıden he bu arada mekık ve bacak hareketlerınıde ıhmal etmemeye calısıyorum=)

SABAH
NORMAL KAHVALTI 1 DİLİM ÇAVDAR EKMEĞİ BOL TAHILLI
DOMATES-SALATALIK-PEYNİR-ZEYTİN
(REÇEL FALAN YOK)

10:30 GİBİ 1 PORSİYON MEYVE YADA ÇİĞ SEBZE (SALATALIK/HAVUÇ)

ÖĞLEN

12:00 YEMEK ÇORBA / SULU YEMEK EĞER SULU YEMEK YOKSA ET OLABİLİR

(MAKARNA/PİLAV/HAMURİŞİ/KIZARTMA YOK)

ÖĞLEN YEMEĞİNDEN İKİ SAAT SONRA İSTERSEN BİR PORSİYON MEYVE/SEBZE YADA KURUYEMİŞ (FINDIK/KURU ÜZÜM/KAYISI OLABİLİR FAZLA YENMİCEK KAYISI EN FAZLA 2 ADET MESELA)

16:30 DA BİR PORSİYON MEYVE/SEBZE/YOĞURT OLABİLİR

AKŞAM

ÇORBA / SALATA / SULU YEMEK YADA IZGARA VARSA YENEBİLİR

(MAKARNA/PİLAV/HAMURİŞİ/KIZARTMA YOK)

GÜNDE 2-2,5 LİTRE SU
SPOR YAPABİLİYOSAN YÜRÜYÜŞ
DOĞADAN FORM – YEŞİL ÇAY İÇEBİLİRSİN (ABARTILMAYACAK ŞEKİLDE)
GÜNDE 3 DİLİM TAM TAHILLI ÇAVDAR EKMEĞİ HAKKIN VAR

eger kendını gun ıcerısınde ac bırazmaz 2 yada 3 saatte bır bırseyler yersen aclık hısetmezsın bukadar cok bence.ben su sekılde yapıyorum
sabah kahvaltısı kflex veya peynır domates zeytın 1 dılım ekmek tahıllı
saat 10-30-11 gibi salatalık
12:30 da ogle yemegıne cıkıyorum zaten (işyerınde) corba salata veya sebze yemegı salata cıkan yemege gore bırazda
3 gıbı elma
5 gıbı portakal
7:30 8 arası yıne corba salata veya bazı gunler kflex yıyorum ve yatmadan 1 saat oncesındede meyve salatası yapıyorum kendıme (muz hariç)
bunları kendıne gore ayarlayabılırsın tabı elma yerıne 5 adet fındık gıbı yada kayısı gıbı.liste yayınladım sayfada onada bakabılırsın dıyetısyen tarafından yazılmıs genel bır lıstetır bu kısıye gore degıl saglıklı bır kısının yapabılecegı dıyet oldugunu soyledı.buarada kış ayında oldugumuz ıcın metabolızmamızda yavasladı arkadaşlarr =)

hoşbulduk =))ah bu evlılık almanın pek bı yolu yok gıbı ben 7 aydır tamam cıpsler mısırlar cerezler kekler cıkolatalar fln aldım tadını artık yiter dedım kendıme dur artık =)saglıklı yasamaya karar verdım ve hayatımdan sıgarayı ve d.k hapını cıkardım (cunku d.k da kılo yapıyor =) ve 58 kıloma kavusacagım inşşş

inşallah ya inşalllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…