herkese merhabalar sanırım burası bana gore dıye dusunuyorum=) son zamanlarda 63-64 küsürler arası gıdıp gelıyorum.boyum 1.68 , bu aksam tartılıp tam kılomu paylasacagım,biraz kendımden bahsetmem gerekiyor sanırım.
evlenmede önce yanı 7 ay oncesınde 58 kılo ıdım ,dugune yakın fln zayıflamadım baya uzun zamandır kac sene boyunca hep 58 dim.cıpse cıkolataya duskun olmayan hatta pek sevmeyen ınsandımm yine o ınsan olmak ıstıyorum =)tabı heves varya yenı evlısın pogacalar kekler borekler havada ucusuyor =) evlendıkten bır sure sonra kendımı hep cıpsler cıkolatalar çerezler ve mısır yer buldum Allah ım nasıl bu zamana kadar ben yemedım bunlar ne keyıflı oluyor boyle flım ızlemek oo yogurt sosluda ne guzelmıs cıps yemek meger dedım :=D tabı sonraaa tartılayım dedım ve neeee 63 mü oldum sonra 64 müüü tabi benki hıc 58'ın ne altına ne ustune cıkmıs ınsanım =) su aralar bu abur cuburun yerıne meyve koydum.Ve pılavı makarnayı kızartma ve hamur ıslerını yemıyorum artık hemen dur demelıyım kendıme cunku onumuzde yazdan sonrada hamıle kalmak ıstıyorum nasıpse önce ııce zayıflamalıyım yıne=)
Arkadaşlar buraya ilk yazdığımda eylül ayıydı şimdi olmuş aralık 67 ile başlamıştım ve şimdi tam olarak 58 e indim 161 boyundayım ve,halimden çok memnunum böyle devam edeceğim ve inşallah 55 e ineceğim Allahın izniyle
Bu evlilik sonrası alınan kilolar bayanların kaderi galiba. Ben evlendiğimde 62 kiloydum, şimdi 70e doğru koşuyorum.
Bu yazıyı görünce fena gaza geldim ve grupça diyetinize katılmaya karar verdim. 1.68 boyundayım ve 69 kiloyum. Hedefim 60.
İnşallah herkes hedefindeki ideal kilosuna ulaşır. Bir diyet listem var uygulayıp haftaya bugün sonucunu yazarım. Başarılı olursa listeyi sizinle de paylaşıcam.
Herkese kararlı diyetler :)
Arkadaşlar buraya ilk yazdığımda eylül ayıydı şimdi olmuş aralık 67 ile başlamıştım ve şimdi tam olarak 58 e indim 161 boyundayım ve,halimden çok memnunum böyle devam edeceğim ve inşallah 55 e ineceğim Allahın izniyle
kesınlıkle evlenen bayanların kaderı kılo almak =) ay ıns ıstedıgımız kılolara ınerız ya ben oyle sıkı sıkıya dıyet yapmıyorum ne yalan soyleyeyım ama cıp cıkolata mısır ozellıkle mısır ,yaglı yıyecek yok ekmekte 1 yada 2 dılım tam bugdaylı cavdar ekmegı yıyorum baktım boyle olmadı sıkı bır dıyete baslayacagım
herkese merhabalar sanırım burası bana gore dıye dusunuyorum=) son zamanlarda 63-64 küsürler arası gıdıp gelıyorum.boyum 1.68 , bu aksam tartılıp tam kılomu paylasacagım,biraz kendımden bahsetmem gerekiyor sanırım.
evlenmede önce yanı 7 ay oncesınde 58 kılo ıdım ,dugune yakın fln zayıflamadım baya uzun zamandır kac sene boyunca hep 58 dim.cıpse cıkolataya duskun olmayan hatta pek sevmeyen ınsandımm yine o ınsan olmak ıstıyorum =)tabı heves varya yenı evlısın pogacalar kekler borekler havada ucusuyor =) evlendıkten bır sure sonra kendımı hep cıpsler cıkolatalar çerezler ve mısır yer buldum Allah ım nasıl bu zamana kadar ben yemedım bunlar ne keyıflı oluyor boyle flım ızlemek oo yogurt sosluda ne guzelmıs cıps yemek meger dedım :=D tabı sonraaa tartılayım dedım ve neeee 63 mü oldum sonra 64 müüü tabi benki hıc 58'ın ne altına ne ustune cıkmıs ınsanım =) su aralar bu abur cuburun yerıne meyve koydum.Ve pılavı makarnayı kızartma ve hamur ıslerını yemıyorum artık hemen dur demelıyım kendıme cunku onumuzde yazdan sonrada hamıle kalmak ıstıyorum nasıpse önce ııce zayıflamalıyım yıne=)
Selam,KIZLAR SÜPERSİNİZZZZ
bu hafta maalesef benim biraz kötü gecen hafta 66,30 idi bu hafta 66,10 yani 200 gram gitti...
tabi yersem işkembeleri içersem şekerli çaylaraı olacağı bu a
ama sorunları çözdüm bu hafta onları uygulamaya başladım.
uygulamalar
1- ekmek yok
2-şekerli çay yok
3-daha çok hareket
öpüldünüz liste akşam çıkacak
herkes tartılsınnnnnnn
sendne azıcık daha uzun biri olarak ben de cevaplayabilirm ki müthiş bir duygu.. bir kere çok daha genç ve çıtır duruyorsun. mutlaka bir kere düş ve tadını al arkadaşım. emin ol ki kendine bayılacaksın.1.68 boy 58 kilo olmak nasıl bir duyguydu peki? benim de boyum 1.68 hedefim 60-58 ama hiç hayatım boyunca o kioda olamadım
gece saat 2bucuk gibi uyandım ama midem açlıktan nasıl ağrıyor. 2 saat kadar direndim , kıvrandım yatakta.4.30 gibiydi ki 1dl ekmekle azıcık peynir yedim. dünya varmış dedim ve yattım uyudum.
bu genellikle oluyor bana . erken yemek yediğim için ... ama dün gece abartı oldu ve yemek zorunda kaldım. nasıl önleyebilirz?
gerçi mesaim cok erken başladığı için saat 6 da kalkıyorum zaten .. gece yemiş sayılır mıyım gene de ??
1.68 boy 58 kilo olmak nasıl bir duyguydu peki? benim de boyum 1.68 hedefim 60-58 ama hiç hayatım boyunca o kioda olamadım
Akşam yemeklerini salata ya da sebze yemekleriyle geçiştirmek iyi bir başlangıç olabilir aslında. Tabi yemekleri susuz koymak gerekiyor, malum tüm yağı suyunda toplanıyor.
Ben diyetisyene gittim bi liste verdi. Kişiye özel yazıyor gerçi, ama akşam yemekleri hafif ve günde en fazla 3 saat aç kalın diyor. Mutlaka ara öğün yapılmalı. Metabolizmayı sürekli çalışır durumda tutmak için
Gece atıştırmaları çok tehlikeli catharsis, yiyip yatıyorsun direk. Ama hiç duramıyorsan ekmek yerine daha düşük kalorili bir şey ye.
Salatalık tercih edebilirsin, ya da üşenmezsen kendine bi türk kahvesi yap yeme isteğini alır. Çok telveli yapma ki yeniden uyuyabilesin :)
yeni ve azimli arkadaşlar görmek beni çok mutlu etti. daha önce ben de 68'ten 57kg'ya düşmüştüm burasıyla.. ama burayı bırakınca motive olamadım, evlendim ve evlenince 12 kg falan aldım.
buranın uğuruna çok inanıyorum.
bol şanslar..
sendne azıcık daha uzun biri olarak ben de cevaplayabilirm ki müthiş bir duygu.. bir kere çok daha genç ve çıtır duruyorsun. mutlaka bir kere düş ve tadını al arkadaşım. emin ol ki kendine bayılacaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?