60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu sabah işe geç kalmam nedeniyle;
sabah 08:00 : pogaca
oglen 12.30 :corba,barbunya,salata(ekmek yok)
ara ogun 15.00 : 5 adet fındık
aksamda : corba ve salata olacak yıyeceklerım (ekmek yok)

sabah 5-6 fındık, iki kuru kayısı
öğlen 1 dilim mecimekli kereviz fırında
ara 1 bardak kefir ve 3 kasık kadar müsli light
aksm 100gr kepekli pirincten lapa ve az yoğurt
finitooo

Selam kizlar bugun okulda pasta borek gunuydu dayanamadim yedim . Menumu yazmaya utaniyorum . bugun cok yedim diye yarin salata ve yogurt disinda hicbirsey yememem lazim
Simdi biraz spor yapmayi planliyorum 45 dk yuruyus ve 30 dk pilates

benim menum

sabah: bir yumurta, yulaf kepeginden pogaca, beyaz epynir

oglen: iki dilim tavuk but

ara: sutlu mistik cay, findiklisindan:))

aksam: iki kucuk balik, ismini hatirlayamadim simdi, iki bardak acili salgam suyu

aksam ara: sutlu mistik cay: muzlusundan:))

bu gün yedişklerim ve hareketler

sabah:1 kibrit kutusu peynir+1 yumurta haşlama +1 şekersiz çay

ara nescafe + 15 adet badem+4 kayısı

akşam :

yeşilsoğan+kısırlık bulgur+2 kepek dekmek dilimi+1 nugget+içine 2 yumurtayı kızarması+limon4zeytinyağı karıştırarak 1 yemek tabağı salata yaptım yedim

arkasından yarım nar yedim+ bu gün toplamda 2 ltre su içtim

şimdide 8 dakika hareketi

ben calıstıgım ıcın bu beslenme konusunda zorlanıyorum benım gıbı zorlanan varmııı :S

sabah:yarım pogaca
ara:yok
oglen:corba,dolma(sarma),salata
aksam:kahvaltılık bıseler yıyecegım sanırım eve gıdıp yemek yapmam uzun surer 7.30 gıbı evde oluyorum cunku :S

antidepresan zayıflamaya engel değil ama kafayı rahatlattığı için olsa gerek iştah açıyor bence mideyi küçültünceye kadar zorluk yaşanıyor . başlarda biraz sabırlı olmak lazım.

menüm,
sabah 4-5 adet fındık ve 2 kuru kayısı
2 adet dl yani etiform limonlu
öğlen 2yumurta yarm dl kepekli ekmek az kaşar domates salatalık
ıkı kupa yeşil çay
aksam kefirli müsli ve 1 adet elma ve finitooooo

kızlar sabah kefir içecektim ya.. sabahın köründe (6da kalkıyorum) içim almadı ya...
sanırım o şekilde içemeyeceğim.

Canim eve gec gelince zayiflamak biraz zorlasiyor cunku aksam yemegini 6, 6.30 gibi en gec yemek lazim diger turlu yemek yiyip yatmis oluyorsun. Ama oglenle aksam arasinda iki ara ogun yapip aksam salata yogurt yiyebilirsin.

Bugun ki menum
Sabah 1 bardak light sut ve 1 elma
Ara yarim paket eti form
Oglen 1 simit ve 1 bardak ayran
İkindi 1 pogaca 1 kasik patates salatasi ve sekersiz cay
Aksam salata ve yogurt
1,5 lt su ve iki fincan sekersiz form cay dun spor yapamadim. Bakalim belki bugun yapabilirim.

Canim yediklerin bana biraz az geldi . Az yiyince ilk etapta zayifliyosun ama bir sure sonra vucut korumaya geciyor ve metabolizma yavasliyor sonuc olarak cok az yesende zayiflayamiyorsun. Bence ara ogun mutlaka yapmalisin

bugun ku menum

sabah yumurta, yulaf kepekli pogaca
Ara: sutlu neskafe

oglen hocayla toplantim vardi, bi de oraya buraya laf yetistircem,( saskin kiz) diye ogle yemegi vaktini kacirmisim, bir bardak sutle idare ettim.
evet diyette yapilmamasi gereken hatalardan biri.

aksam yemegi: bol hamsi

aksam ara: sutlu mistik chai, bi de cok midem kazinirsa lor yicem artik(igrenc falan demeyin, aslinda tadi guzel, ya da benim tuhaf zevkim ben seviyorum.

antidepresan konusunda arkadasa katiliyorum, ilk baslarken zor oluyor ama sonrasinda ilerliyor, bir de eger doktoruna danisirsan, daha az sismanlatan antidepresanlardan tavsiye edecektir, biraz kafasini sisirmen lazim ama

BUGÜNKÜ YEDİKLERİM
sabah 2 yumurta 1 dilim salam 2 küçük peynir 1 kepek ekmek dilimi

öğle 1 tabak kabuska + 15 adet badem+ 4 kayısı+1 nescafe + 1 çay (2 şekerli)

akşam 10 adet mezgit tava 1 kepek dilimi az salata 1 elma

Canim eve gec gelince zayiflamak biraz zorlasiyor cunku aksam yemegini 6, 6.30 gibi en gec yemek lazim diger turlu yemek yiyip yatmis oluyorsun. Ama oglenle aksam arasinda iki ara ogun yapip aksam salata yogurt yiyebilirsin.

gunaydınn=) inan eve gıttıgımde yemegı tek yıyecek olsam salata yerım yeter meyve yerım kflex fln yerım ,ama evde yemek yemek ıcın benı bekleyen bır kocam var bırlıkte yemek ıstedıgı ıcın beklıyor benı sagolsun bıselerde hazırlıyor oyuzden zorlasıyor aksam=) bazı gunler kflex yıyoruz bırlıkte ama sureklı yemeksız olmuyor =(

Selam kizlar bugun ki menum
Sabah 1 haslanmis yumurta biraz light peynir biraz maydanoz ve 1 dilim tam bugday ekmegi
Ara 3 tane kuru kayisi ve 2 ceviz ici ve bolca su
Oglen 6 kasik taze fasulye 1 dilim ekmek ve bol yagsiz salata
Ara 5 tane findik 1 mandalina
Aksam firinda patates ve 1 parca tavuk gogus 3 kasik pilav bol yagsiz salata
Gun sonuna kadar 2 lt su ve 2 fincan form cayi

selam bugunku menum

sabah rafadan yumurta, yulaf kepegi pogacasi
oglen hamsi ve bol maydanoz
ara sutlu mistik cay
ara tarcinli yogurt
aksam yine balik,balik bi bitmedi, annem cokca almis ben diyete girince, hakikaten de beni hizli zayiflatan seyde, cok ust uste oldu. roka salatasi
ara bir bardak sut icer yatarim artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…