arkadaşlar moralim çok bozuldu, sinirden ağlıycam, ben spora merkezine başladım, 21 gün oldu. 3 hafta önce ölçüm yaptılar 63 kiloydum. Boyum 160 cm.... Amacım 3 ayda 10 kilo vermekti, yani ayda 3.300 kg vermeyi düşündüm ...Fakat bugün tartıldım 65 kiloyum anlamadım, spor merkezinde tartılmadım ama dışarda başka biryerde tartıldım..Aslında yeme içmeye dikkat ettim , çayı şekersiz içemiyorum diye çayı azalttım 10 bardak çay içen ben, günde 2-3 bardağa düşürdüm, yani günde 6-7 kesme şeker kestim... Beyaz ekmek yok, kola yok...Makarna, pilav yok sadece çok canım çektiyse 2-3 kaşık yedim. Canımın çektiği şeyler olduysa çikolata v.s 1 gün yedim ama 2. gün devam etmedim. Sporada devam ediyorum anlamadım noldu? Son 1 haftadır günde 2 lt su içmeye başladım, ben normalde su hiç içmem, yani aklıma bile gelmezdi, aslında yanlış biliyorum ama işte kendimi alıştırmaya başladım hemde zayıflamamı destekler diye.. Birde metabolizmam hızlansın diye günde 2-3 kupa yeşil çayda içiyorum (şekersiz), nolur yardım edin birşey söyleyin o kadar kötüyüm ki anlatamam... Bunca emek boşamı... Ben sabahları nutellasız kahvaltı yapmazdım, 3 haftadır kesinlikle ağzıma koymadım kahvaltıda, sadece 2 dilim kepek beyaz peynir domates salatalık zeytin , azar azar yedim. Öğlen kesinlikle ekmek yok, önceden yediğim porsiyonların yarısını yiyorum. Akşam çok açsam ton balıklı salata yada çorba ve gün içerisinde 1 elma, yada portakal v.s yedim anlamıyorum niye böyle oldu, reglim yeni bitti 1-2 gün oldu.... Offfff çatlıycam sinirden, kilom 65 olmuş ama kıyafetlerim sıkmıyor anlamadım 2 kilo alsam kıyafetten belli olurdu.. Yardım nolurrrr
YILBAŞI İŞ YOĞUNLUĞU DERKEN YAPAMAMIŞTIM KUSURA BAKMAYIN AMA SİZLER kilo bildirimlerini her pazartesi yapın
ben geçmiş haftadan bu yana mesajları okuyarak liste çıkarıyorum
mrtmuhasebe 23 aralıkta 66,10 imiş 30 aralıkta 66,60 olmuş 0,500 gram kaybetmişim.
fisher 23 aralıkta 65 imiş 30 aralıkta 65,20 malessef 0,200 gram almış.
eminehan listeden çıktı
aburcubur81 23 aralıkta 67,20 30 aralıkta 67 0,200 gram kaybetmiş
sincerelyesra 23 artalıkta 64,70 30 aralıkta 63,30 0,600 gram kaybetmiş
BU DURUMDA 30 12 2013 ÜN EN ÇOK KİLO KAYBEDENİ SİNCERELYESRA 600 GRAM VEREREK 1.OLDU
BU ARADA yeni girern arkadaşları sayıyorum.
senben60,gznn,senalik,mutlulık1234,chnb,ella
kızlar devam etmek isteyenler pazartesi kilo bildirimi yapacak.kazanan arkadaşım sevdiğin 1(bir) şeyi yiyebilirsin.
UYARI : KIZLAR KÖTÜ DURUMDAYIZ ACİL ÇÖZÜMLER LAZIM SIKIN KENDİNİZİ YAHUUU (BENDE DAHİLLLL)
BU FAZLA KİLO VEREMEYENLER YANİ SİNCERELYESRANIN DIŞINDAKİLER CUMARTESİ GÜNÜ 100 MEKİK CEZASI VE PAZAR GÜNÜ HİÇ EKMEK YEMEME CEZASI
HEPİMİZE OAZAR AKŞAMI RAPOR ALICAMMMMMMM
Teşekkür ederim listeye aldığınız için. Ben sistemi bilmiyorum her akşam yediklerimizi mi yazacağız? Ben yeni araba kullanmaya başladım her gün yürüyordum okuluma şimdi arabayla gidiyorum kilo almak istemiyorum. O yüzden dikkat edeceğim ama uzun bir diyetten çıktım dukan ve hızlı incelme diyeti ile 16-17 kilo verdim 3-4 ayda ve yürüyüş yapıyordum... Sizler neler yapıyordunuz?
burada sert kurallar yok kişi kendini bilecek hareket olması lazım herkes kendine göre yapıyor yani ben daha çok karatay tipi günlük hareket etmeye ve doğal şeyler yemeğe dikkat ediyorum birde günlük yediklerimizi paylaşıyoruz.
motive edici oluyor
Teşekkür ederim. İnşallah motive olabilirim ben de:)) Ben de epeydir pek dikkat edemedim. Artık ederim inşallah. Ben de bugünü yazayım ama pek başarılı değildim sanırım:))
Sabah
1 yumurta, küçük bir domates ve salatalık, 5 diyet zeytin, 2 bardak çay(tatlandırıcılı), yulaf kepeğinden yaptığım kötü tadı olan bir parça ekmek:))
Öğlen:
Bir çavdar ekmeğinden küçük tost, büyük çay
Akşam: Bir orta boy tabak karnabahar yemeği, az mercimekli bulgur pilavı, light yoğurt
Ara öğünler: Sabah: Eti form lifli büsküvi, çay
ikindi: 1 orta boy portokal
Akşam: eti form lifli büsküvi, çay ve az önce içim yandı 1 portakal yedim yine...
güzelllll için yanınca su iç canım uyku vaktinde pek birşey yememeliyiz.
Sağ olasın haklısın. Suyu sevmiyorum aklıma da gelmiyor hamilelikte de çok içtim bıkkınlık geldi...( Ama zorlarım artık şimdi içeyim aklıma gelmişken:)) Bu arada 13.5 aylık bebeğim var anne sütü de veriyorum. O yüzden azıcık torpilli olabilir miyim...?
BEBEĞİN EMİYORSA SAKIN DİYET YAPMA sağlıklı beslen bebeğini düşün süt üretmeye bak.kendine dikkat et kardeşşşşşş
Ben 65.5 oldummmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrr
Merhaba kızlar. Ben de 67 kiloyum boy 174. 5 kilo vermem lazım. Aslında 2 buçuk ay önce 73 kilo idim ve azimle 6 kilo verdim, ama 1 aydır azmim kırıldı. Kilo veremedim, aynı kiloda kaldım. Tesadüfen gezerken bu grubu buldum. Ben hamilelik kilolarımı vermeye calışıyorum. Bebeğim 6 aylık oldu, emzirmeyi yeni bıraktım.
Grup olarak ben de her pazartesi sabahı aç karna tartılacağım ve kilomu yazacağım. Bakalım yarın kaç kilo çıkacağım tartıda..
5 kiloyu acaba ne kadar sürede verebilirim? Şubatta okullar açılıyor, ben de iş başı yapacağım:) o zamana kadar 62 olmak istiyorum. Önümde 40 günüm var.
Bu arada 1buçuk yıl önce Dukan diyeti yaparak 70 kilodan 58 e düşmüştüm hem de 40 gün içinde. Aslında çok azimliyimdir. Ama bu son ay ne oldu anlamadım. Bu arada Dukan diyeti yapmak istemiyorum, ayıptır söylemesi kabız oluyorum o diyeti yapınca ve bana yaramıyor.
Bu arada yardımlarınızı ve desteklerinizi bekliyorum. Bu pazartesi ben de başlıyorum yine yeni yeniden diyetliyim oleyy!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?