60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

uzulme, arkadasin dedigi gibi farkli tartidandir. oyle degilse bile, kas yogunlugu kazanmissindir, yaglar kastan daha cok yerkaplar. yagdan vermissindir, kastan almissindir, bundan sonra kilo vermen daha hizli olur.

ilk spora baslarken agir spor yapiyosan zaten bir miktar kilo alma olur, kaslar birden cok hareket edince su da tutar cunku.

Teşekkür ederim listeye aldığınız için. Ben sistemi bilmiyorum her akşam yediklerimizi mi yazacağız? Ben yeni araba kullanmaya başladım her gün yürüyordum okuluma şimdi arabayla gidiyorum kilo almak istemiyorum. O yüzden dikkat edeceğim ama uzun bir diyetten çıktım dukan ve hızlı incelme diyeti ile 16-17 kilo verdim 3-4 ayda ve yürüyüş yapıyordum... Sizler neler yapıyordunuz?

burada sert kurallar yok kişi kendini bilecek hareket olması lazım herkes kendine göre yapıyor yani ben daha çok karatay tipi günlük hareket etmeye ve doğal şeyler yemeğe dikkat ediyorum birde günlük yediklerimizi paylaşıyoruz.
motive edici oluyor

08.12.2013 de başlamışız.tabi herkes tarihini yazabilir benim 08.01.2014 de 1 ay olacak

pazartesiden pazartesi kilo bildirimi, yapıyoruz.

tam olarak grup olacaklara kurallar koyabiliriz ama siz bilirsiniz sizde kural belirleyebilirsiniz.

çalıştığım için çok fazla ilgilenemiyorum.şu anda ancak liste yapabiliyorum ama bize daha motive edici şeyler lazım.

bu gün yediklerim

sabah : 1 elma
öğlen 1 şekersiz çay 2 dilim tereyağlı kepek dilimi
ara : 1 çay
ara 1 kahve

akşam 1 tabak kurufasulye 1 dilim ekmek salata sonr yarım elma yarım portakal

1 saat yürüyüş 1,5 lire su

listede hata yapmışım kızlar 23 ünde ben 66,10 bidim daha sonra 65,60 idim yahu yoğrgunluk nedeniyle yapıyorum bu hataları

yahu kimsede hata yapmışsın demiyor.ilgisizliğiniz böle devam ederse galiba bırakıcam sizi kızlarrrrrr

Teşekkür ederim. İnşallah motive olabilirim ben de:)) Ben de epeydir pek dikkat edemedim. Artık ederim inşallah. Ben de bugünü yazayım ama pek başarılı değildim sanırım:))

Sabah
1 yumurta, küçük bir domates ve salatalık, 5 diyet zeytin, 2 bardak çay(tatlandırıcılı), yulaf kepeğinden yaptığım kötü tadı olan bir parça ekmek:))

Öğlen:
Bir çavdar ekmeğinden küçük tost, büyük çay

Akşam: Bir orta boy tabak karnabahar yemeği, az mercimekli bulgur pilavı, light yoğurt

Ara öğünler: Sabah: Eti form lifli büsküvi, çay
ikindi: 1 orta boy portokal
Akşam: eti form lifli büsküvi, çay ve az önce içim yandı 1 portakal yedim yine...

güzelllll için yanınca su iç canım uyku vaktinde pek birşey yememeliyiz.

güzelllll için yanınca su iç canım uyku vaktinde pek birşey yememeliyiz.

Sağ olasın haklısın. Suyu sevmiyorum aklıma da gelmiyor hamilelikte de çok içtim bıkkınlık geldi...( Ama zorlarım artık şimdi içeyim aklıma gelmişken:)) Bu arada 13.5 aylık bebeğim var anne sütü de veriyorum. O yüzden azıcık torpilli olabilir miyim...?

BEBEĞİN EMİYORSA SAKIN DİYET YAPMA sağlıklı beslen bebeğini düşün süt üretmeye bak.kendine dikkat et kardeşşşşşş

Ya bende bu gruplara katılmak istiyorum ama hepsi haftalık kilo bildirimi yapıyor. Ben başladığımdan beri 10 günde bir tartılıyorum, öyle de devam etmek istiyorum yok mu beni kabul edecek bi grup :2:

BEBEĞİN EMİYORSA SAKIN DİYET YAPMA sağlıklı beslen bebeğini düşün süt üretmeye bak.kendine dikkat et kardeşşşşşş

4 aya kadar aktif emdi şimdi 14 aylık oldu. 4 ayda işe başladım o yüzden çok aktif emmedi ama yine de emiyor. Süt olarak çok sütlü biri değilim yesem de yemesem de pek farketmiyor üretim olarak. Humana filan içtim başlarda 4. aydan beri ek gıdaya da geçtik işe başlayınca. Orta halli dikkat etmem lazım. Ama bugün misafirlikteydim dikkat edemedim...

BEN 65,50 diye yazan kızım hepinizden özürdilerim.şifremi değiştireyimde benim maymuncuk giremesin bariiii

zaten bizlerde pazartesi tartılıyoruz.

iyi geceler

Merhaba kızlar. Ben de 67 kiloyum boy 174. 5 kilo vermem lazım. Aslında 2 buçuk ay önce 73 kilo idim ve azimle 6 kilo verdim, ama 1 aydır azmim kırıldı. Kilo veremedim, aynı kiloda kaldım. Tesadüfen gezerken bu grubu buldum. Ben hamilelik kilolarımı vermeye calışıyorum. Bebeğim 6 aylık oldu, emzirmeyi yeni bıraktım.

Grup olarak ben de her pazartesi sabahı aç karna tartılacağım ve kilomu yazacağım. Bakalım yarın kaç kilo çıkacağım tartıda..

5 kiloyu acaba ne kadar sürede verebilirim? Şubatta okullar açılıyor, ben de iş başı yapacağım:) o zamana kadar 62 olmak istiyorum. Önümde 40 günüm var.

Bu arada 1buçuk yıl önce Dukan diyeti yaparak 70 kilodan 58 e düşmüştüm hem de 40 gün içinde. Aslında çok azimliyimdir. Ama bu son ay ne oldu anlamadım. Bu arada Dukan diyeti yapmak istemiyorum, ayıptır söylemesi kabız oluyorum o diyeti yapınca ve bana yaramıyor.

Bu arada yardımlarınızı ve desteklerinizi bekliyorum. Bu pazartesi ben de başlıyorum yine yeni yeniden diyetliyim oleyy!!!

Benziyoruz boy kilo hariç:) Ben de öğretmenim. Ben de doğum kilolarımı vermeye uğraştım çok şükür epey gitti.
Benim oğlum 14 aylık. 1.60 boyum aç tartıldım bugün 61 kiloyum. Doğuma 83 ile gitti. 79 ile çıktım. 67 ile hamile kalıp 12. haftada bulantıdan 60 a inmiştim. Ben de dukan ve hızlı incelme diyetiyle 16-17 kilo verdim 3-4 ayda. Ama her gün 1.5 saat yürüyordum. Yürüyüş yok şu an. 59 a inmişken şimdi 61 oldum kışın. Umarım verirsiniz. Birbirimize destek oluruz forumcak...

Dukan beni hayattan soğuttu Yulaf kepeği nedeniyle ben o sorunu yaşamadım...

kızlar merhaba ben zayıflama gruplarından 13. takımdan burcu 5 ayda 16 kilo verdim ve bunu 13ç takım sayesinde başardım şu an takımımız biraz durgun ve yine omuz omuza yarışacagımız ve birbirimize destek olacagımız arkadaşlar arıyoruz düşünürseniz 13. takıma bekleriz belkide haftalık listede takımımız ve siz birinci olcaksınız kendinize iyi bakın iyi kilo vermeler

bende varım yaa beni de unutmayın, ne zaman derseniz o zaman kilomu bildiririm, foto bile çekip koyabilirim buraya... Bugün tartıldım, hafta içi 65 kg idim. Dün eczanede tartıldım 64 kg çıktı))))))
Ben 2 gün önce kilom 65 diye sızlanmıştım, destek olan arkadaşlara sonsuz tşkler, allah razı olsun sizlerden

Bugün çok çok mutluyum, çünkü mezura ile kendimi ölçtüm 3 hafta önce yani spor merkezine başlamadan önce basen 105 cmdi, bugün evde ölçtüm 100 cm .. evet kg olarak hareket etmemişim ama vücudum daralmaya başladı..

Bugün yediklerime gelince;
Sabah
1 bardak çay
1 kibrit kutusu beyaz peynir
2 dilim kızarmış kepek ekmek
Pişmiş yumurta
domates salatalık

Öğlen
2 kase çorba

Akşam
2 kaşık yulaf +2 kaşık yoğurt

Cumartesi pazar suyu aksattım ama haftaiçi 2,5 lt su tüketiyorum

Bu aralar pek konsantre olamıyorum aslında yürüyüş yaparsam iyi gelecek biliyorum.
Bugün oruç tutmuştum hamilelik borçlarımdan o yüzden değişik oldu.

Akşam: Bir orta boy tabak börülce, bir dilim kepek ekmeği, 6-7 kaşık kadar esmer pirinçten pilav(az zeytinyağda yaptım) bir köfte, küçük parça tavuk, 2 bardak diyet kola, dünden kalan ızgara balığım vardı alabalık 1 tane.(Amma karıştırdım.)

Akşam 3 bardak çay şekersiz, bir ligt büsküvi (6 tane var içinde), 1 elma

Az önce de midem çok sızdı ligt yarım bardak süte azıcık ligt kahvaltı gevreği yedim(

ve tartıldım kilo aldım 66,70
65,60 66,70 e çıktım 1 kilo 100 gram
belirleyebilirsiniz.ne olursa razıyımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…