60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün yediklerimmm
1 dilim kepek ekmeği 1 haşlanmış umurta 5 zeytin biraz peynir yeşil çay
1 kase yarım yağlı sütle Special K
5 dal haşlanmış karnıbahar
daha da bişey yemem bugün yeşil çay içerim o kadar

diyete baslama kilom 64.7, ondanonceki gun 63.3u gordum, bugun sabah tartilamadim, sehir disindaydim,

ama yarindan cok umutlu degilim, diyetin disina cok cikmamaya calistim da disarda onun yagi bunu icindeki derken pek diyet olmuyor. umarim arti gormem.

sabah 1dl tahıllı ekmek az peynir
2dl burcak bisküvi
1 iri dilim börek ve 1 minicik dl kek
1 kase yoğurtlu müsli
yarım kase corba
küçük bir avuç fındık,badem ceviz, kuru meyve ama hepsi çiğ idi.
gene mi abartmışım kızlar?

bu arada yarın tartılayım ve sonucu bildirieyim....

yarın gündüz çıkarıcam listeyi.

bu gün bende çok yedim regldeyim o yüzdenmi acaba regl falan anlamam yarın kendime 60 mekik cezası veriyorum.bunu beğenenler 2 yi geçmezse 60 yapmam ona göre

Selam arkadaşlar,
kilomu bildirmeye geldim ki 66kgyum tam. esasen gecen haftadan beri 200gr anca gitmiş ki bu sayılmaz kesinlikle..
bir de kabızlık sorunum var. 3gündür olmuyor. dün ilaç aldım buna ragmen olmuyor. kuru kayısı ve müsli temel besin maddem halbuki...
kırıklığım da var.. gene spor yapamıycam bugün...

Merhaba birkaç kilo fazlası olan hanımlar. İlk kez bu sayfalara bakıyorum. Ben de katılmayı düşündüm nasıl oluyor bilmiyorum. Benim kilom şu an 61 700 gram. Epey verdim aslında ama bıktım artık diyetten de dikkatten de 3 kilo geri aldım... Boyum 1.60... Bölgesel basen ve popo kısmından fazlalıklarım tipik Türk kadını:)) Yardımcı olur musunuz listeye girme konusunda...

Merhaba arkadaslarrr yeni yiliniz kutlu olsun bende araniza geleyimmi 69,7ile kabul edermsnz 3aylik evliyim 5kg aldm veremiyorummmm hala homini girtlakkk bnm tam 10kg vermem lazim ama isi de biraktm tembellik hat safhada ye ic yat modundayin spor namina bsy yok napcam bennn aglmak istyrm:"(

ellacım ben bu topikte değilim ama evlendim kilo aldım deyince ilgi alanıma girdin:)

bende aldım kpssye çalışırken 4 yıl oldu veremedim verdim ama az verdim. 10 kg almıştım 5 i gitti 5 i benle ama öncesinde de çok zayıf değildim. 5 ken vermezsen sonra gözünde büyüyo yağ oranı fazlalaşınca oooo gittikçe gidiyo ben evlenince biraz verdim ama şimdide çocuk düşünüyorum vermek istiyorm. Tavsiyem spor yapman:) nerde hareket orda bereket:)

bende evlendıkten sonra kılo alanlardanım =) 5 kılo aldım bende gerı donmek ıstıyorum o kıloma=(

Merhaba medcezir bende bu topikye degilim ama ilgmi ceken bi topik oldu arada ziyaret etmeyi dusunuyrm:)))spor spor spor evet o sart bsy bi baslasam devami gelicekte kendimi nasil spora adapte edecgm oni bilmeiyorumki((

YILBAŞI İŞ YOĞUNLUĞU DERKEN YAPAMAMIŞTIM KUSURA BAKMAYIN AMA SİZLER kilo bildirimlerini her pazartesi yapın

ben geçmiş haftadan bu yana mesajları okuyarak liste çıkarıyorum

mrtmuhasebe 23 aralıkta 66,10 imiş 30 aralıkta 66,60 olmuş 0,500 gram kaybetmişim.
fisher 23 aralıkta 65 imiş 30 aralıkta 65,20 malessef 0,200 gram almış.
eminehan listeden çıktı
aburcubur81 23 aralıkta 67,20 30 aralıkta 67 0,200 gram kaybetmiş
sincerelyesra 23 artalıkta 64,70 30 aralıkta 63,30 0,600 gram kaybetmiş

BU DURUMDA 30 12 2013 ÜN EN ÇOK KİLO KAYBEDENİ SİNCERELYESRA 600 GRAM VEREREK 1.OLDU

BU ARADA yeni girern arkadaşları sayıyorum.
senben60,gznn,senalik,mutlulık1234,chnb,ella

kızlar devam etmek isteyenler pazartesi kilo bildirimi yapacak.kazanan arkadaşım sevdiğin 1(bir) şeyi yiyebilirsin.

UYARI : KIZLAR KÖTÜ DURUMDAYIZ ACİL ÇÖZÜMLER LAZIM SIKIN KENDİNİZİ YAHUUU (BENDE DAHİLLLL)
BU FAZLA KİLO VEREMEYENLER YANİ SİNCERELYESRANIN DIŞINDAKİLER CUMARTESİ GÜNÜ 100 MEKİK CEZASI VE PAZAR GÜNÜ HİÇ EKMEK YEMEME CEZASI

HEPİMİZE OAZAR AKŞAMI RAPOR ALICAMMMMMMM

arkadaşlar moralim çok bozuldu, sinirden ağlıycam, ben spora merkezine başladım, 21 gün oldu. 3 hafta önce ölçüm yaptılar 63 kiloydum. Boyum 160 cm.... Amacım 3 ayda 10 kilo vermekti, yani ayda 3.300 kg vermeyi düşündüm ...Fakat bugün tartıldım 65 kiloyum anlamadım, spor merkezinde tartılmadım ama dışarda başka biryerde tartıldım..Aslında yeme içmeye dikkat ettim , çayı şekersiz içemiyorum diye çayı azalttım 10 bardak çay içen ben, günde 2-3 bardağa düşürdüm, yani günde 6-7 kesme şeker kestim... Beyaz ekmek yok, kola yok...Makarna, pilav yok sadece çok canım çektiyse 2-3 kaşık yedim. Canımın çektiği şeyler olduysa çikolata v.s 1 gün yedim ama 2. gün devam etmedim. Sporada devam ediyorum anlamadım noldu? Son 1 haftadır günde 2 lt su içmeye başladım, ben normalde su hiç içmem, yani aklıma bile gelmezdi, aslında yanlış biliyorum ama işte kendimi alıştırmaya başladım hemde zayıflamamı destekler diye.. Birde metabolizmam hızlansın diye günde 2-3 kupa yeşil çayda içiyorum (şekersiz), nolur yardım edin birşey söyleyin o kadar kötüyüm ki anlatamam... Bunca emek boşamı... Ben sabahları nutellasız kahvaltı yapmazdım, 3 haftadır kesinlikle ağzıma koymadım kahvaltıda, sadece 2 dilim kepek beyaz peynir domates salatalık zeytin , azar azar yedim. Öğlen kesinlikle ekmek yok, önceden yediğim porsiyonların yarısını yiyorum. Akşam çok açsam ton balıklı salata yada çorba ve gün içerisinde 1 elma, yada portakal v.s yedim anlamıyorum niye böyle oldu, reglim yeni bitti 1-2 gün oldu.... Offfff çatlıycam sinirden, kilom 65 olmuş ama kıyafetlerim sıkmıyor anlamadım 2 kilo alsam kıyafetten belli olurdu.. Yardım nolurrrr

Son düzenleme:

üzülme arkadaşım benimde aynı sorun olmuştu 1-aynı tartı ile tartıl2-ilk tartıldığında aç tartıldıysan yine aç tartıl 3-spora ilk başladığında tabiki vücut alışma dönemini yaşayacak 2.ayda aynı şekilde olmayacaksın4-beslenme ve hareketlerine aynı devam et6-sakın yılma başaracaksın

arkadaşlar bende yaklasık 10 gundur hem dıyetdeyım hemde moralım bozuk sıkıntılarım oldugu ıcın pek canımda ıstemıyo sadece corba ama her ceısdını yıyorum ıkı kılo gıttı bıle sımdıden 65 kıloydum boyum 168 57 olmayı planlıyorum mart gıbı ınsllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…