offf verin yaaa(( sabah tartıldım zaten heralde dün yediklerimden 65.2 geldimmm ama çok kararlıyım asla ne olusa olsun söz veriyorum tamamdır bugünden itibaren
herkes kilo bildirimi yapsınnnnn
listeyi çıkaralım akşam
bu haftaki kilom 65,60 farkları çıkaracağım akşam bu hafta 600 gram falan vermişim kızzz
merhaba arkadaslarrr yeni yiliniz kutlu olsun bende araniza geleyimmi 69,7ile kabul edermsnz 3aylik evliyim 5kg aldm veremiyorummmm hala homini girtlakkk bnm tam 10kg vermem lazim ama isi de biraktm tembellik hat safhada ye ic yat modundayin spor namina bsy yok napcam bennn aglmak istyrm:"(
Merhaba arkadaslarrr yeni yiliniz kutlu olsun bende araniza geleyimmi 69,7ile kabul edermsnz 3aylik evliyim 5kg aldm veremiyorummmm hala homini girtlakkk bnm tam 10kg vermem lazim ama isi de biraktm tembellik hat safhada ye ic yat modundayin spor namina bsy yok napcam bennn aglmak istyrm:"(
Merhaba medcezir bende bu topikye degilim ama ilgmi ceken bi topik oldu arada ziyaret etmeyi dusunuyrm:)))spor spor spor evet o sart bsy bi baslasam devami gelicekte kendimi nasil spora adapte edecgm oni bilmeiyorumkiellacım ben bu topikte değilim ama evlendim kilo aldım deyince ilgi alanıma girdin:)
bende aldım kpssye çalışırken 4 yıl oldu veremedim verdim ama az verdim. 10 kg almıştım 5 i gitti 5 i benle ama öncesinde de çok zayıf değildim. 5 ken vermezsen sonra gözünde büyüyo yağ oranı fazlalaşınca oooo gittikçe gidiyo ben evlenince biraz verdim ama şimdide çocuk düşünüyorum vermek istiyorm. Tavsiyem spor yapman:) nerde hareket orda bereket:)
Hadi kızlar dansa gelin . çıldırın zayıflayın kalem gibi olun[/Q
bu mesajı benim kız yazmış kusura bakmayın
arkadaşlar moralim çok bozuldu, sinirden ağlıycam, ben spora merkezine başladım, 21 gün oldu. 3 hafta önce ölçüm yaptılar 63 kiloydum. Boyum 160 cm.... Amacım 3 ayda 10 kilo vermekti, yani ayda 3.300 kg vermeyi düşündüm ...Fakat bugün tartıldım 65 kiloyum anlamadım, spor merkezinde tartılmadım ama dışarda başka biryerde tartıldım..Aslında yeme içmeye dikkat ettim , çayı şekersiz içemiyorum diye çayı azalttım 10 bardak çay içen ben, günde 2-3 bardağa düşürdüm, yani günde 6-7 kesme şeker kestim... Beyaz ekmek yok, kola yok...Makarna, pilav yok sadece çok canım çektiyse 2-3 kaşık yedim. Canımın çektiği şeyler olduysa çikolata v.s 1 gün yedim ama 2. gün devam etmedim. Sporada devam ediyorum anlamadım noldu? Son 1 haftadır günde 2 lt su içmeye başladım, ben normalde su hiç içmem, yani aklıma bile gelmezdi, aslında yanlış biliyorum ama işte kendimi alıştırmaya başladım hemde zayıflamamı destekler diye.. Birde metabolizmam hızlansın diye günde 2-3 kupa yeşil çayda içiyorum (şekersiz), nolur yardım edin birşey söyleyin o kadar kötüyüm ki anlatamam... Bunca emek boşamı... Ben sabahları nutellasız kahvaltı yapmazdım, 3 haftadır kesinlikle ağzıma koymadım kahvaltıda, sadece 2 dilim kepek beyaz peynir domates salatalık zeytin , azar azar yedim. Öğlen kesinlikle ekmek yok, önceden yediğim porsiyonların yarısını yiyorum. Akşam çok açsam ton balıklı salata yada çorba ve gün içerisinde 1 elma, yada portakal v.s yedim anlamıyorum niye böyle oldu, reglim yeni bitti 1-2 gün oldu.... Offfff çatlıycam sinirden, kilom 65 olmuş ama kıyafetlerim sıkmıyor anlamadım 2 kilo alsam kıyafetten belli olurdu.. Yardım nolurrrr
SİNCERELYESRA 1 KİLO 400 gram vermiş...
maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?