60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ve tartıldım kilo aldım 66,70
65,60 66,70 e çıktım 1 kilo 100 gram
belirleyebilirsiniz.ne olursa razıyımmmmm

ben de bu hafta artidayim uzulme, havalardandir ne diyelim, morali bozmadan devam etmek lazim,sonucta 2 geri bir ileri vericez bir sekilde.

ben ama baya inceldigimi hissediyorum, bir bucuk haftadir her gun yoga yapiyorum, galiba onun etkisi var:) aslinda 4 aydir haftada bir iki gun mutlaka yapiyodum ama her gun yapmiyodum, her gun yapinca kas gucu ve esnekligi cok hizli artiyomus, bir de oyle bir iki saat yapmiyorum, gun icinde 15-20 dakikalik mini seanslar yapiyorum. 4 aydir kaydetmedigim gelismeyi bir bucuk haftada kaydettim diyebilirim, ve sonunda upavista konama pozunu yapabildim dun:)) hoca ilk gosterdiginde saka yapiyor, hayatta yapamam diye dusunuyodum, insallah darisi karga(crow) pozuna:)

bacaklar henuz bu kadar acilmasa da kollar oldu:))
gecen hafta kilo 63.3
bu hafta 63.7

Son düzenleme:

merhaba konuyu bikaç haftadır okuyorum
aranıza yeni katıldım
sizinlede durumumuz benziyor benimde bir yaşında kızım var
emziriyorum diye salmıştım
ama artık toparlamak istiyorum
bende hamileyken tutamadığım oruçlarımı tutuyorum haftada 3-4 gün
inşalah düzenli beslenmeyle kurtuluruz fazlalıklardan

Hepimiz başarıcaz ben inanıyorum.

Kendime bir kaç kıyafet belirledim ancak 36 beden olunca onları satın alıp giyinebilirim. Şuan 40 beden biraz bol, 38 beden de dar geliyor...
10 kilo vericem marta kadar, kesinlikle azmettim olacak bu iş. Hergün o elbiselere bakıp kendimi onların içinde görüyorum ve bu beni motive etmeye başladı...Bence sizde öyle yapın, insan acayip motive oluyor...

Yediklerime gelince;
Sabah
2 dilim kepek ekmek
keçi peyniri (kibrit kutusu)
domates + salatalık

bugünün devamında
Öğlen;
Çorba + sebze yemeği

akşam
ton balıklı yağsız salata

1 saat yürüyüş yapıcam

Son düzenleme:
ve tartıldım kilo aldım 66,70
65,60 66,70 e çıktım 1 kilo 100 gram
belirleyebilirsiniz.ne olursa razıyımmmmm

oluyor öyle arada kaçamaklar

Bende iştahımı cumartesiye saklıyorum çünkü doğum günüm pasta yiycem , o yüzden bu hafta kısabildiğim kadar kısmalıyım...

seninle aslında kilomuz yakın, boyun kaç bilmiyorum ... Ben 64 kg ve boyum 160 cm...

BAŞARICAZ

67.5 kg ile başladım bugün. Sabah çok geç kalktım, 12 de kahvaltı yaptım.

1 haşlanmış yumurta
6 tane zeytin
1 kibrit kutusu beyaz peynir
1 kibrit kutusu kaşar peyniri
Bol bol su :))

Suyu bol bol için kızlarr..

Ben 3 gün proteine ağırlık vermeyi düşünüyorum başarabilirsem eğer.. Diyetin en zoru tarafı markete gidememek.. malum bebeğim 6 aylık. onu bırakamıyorum bir yere.

bol bol yeşillikte tüket özellikle dereotu sütün olsun :)

cezamı belirleyebilirsiniz:18:

İlk defa böyle olduysa bence affet kendini. Ceza illa şart ise yürüyüş olabilir. Ben çok severim ama zaman bulamıyorum...

Ben de yeniyim. İnşallah. Ben de kiloyu sevmiyorum ve benim hemen alttan oluyor kilom göbek yok. Basen ve popo. Hemen de oraya yapışıyor( Emzirme de çok aktif değil bende... Zaten okulda oluyorum işte... Vereceğiz inşallah. Buraya yazma fikri bile beni firenliyor...

Kilom da sabah itibariyle 61.İlk hedefim 57 sonra 54

Selam kizlar bende bu hafta saldim kendimi misafirim vardi . borekler tatlilar derken op geri geldi kilolar
Gecen hafta 67 bu hafta 67.8 yani +800 ama kararliyim 2 ay disimi siksam yetecek

tam liste çıkmadı ama bu hafta çok kötü durumdayız kızlar

bu gün yediklerim

sabah 2 yumurta avuç içi kadar peynir yarım domates yeşilçay

öğle:
2 kayısı 1 tam avuç badem ikisi bir arada nescafe+2 portakal

akşam

1 tabak yoğurtlu kabak+2 tane domates gibi hurmalardan

40 dakka yürüyüş 1 litre su

benim boyum 1 ,57 basen yok göbüşüm var katlı katlı bu gün itibari ile 66,70 im çıtır çıtır olmak istiyooooommmm

BEBEKLER YARIN AKŞAM ÇIKARIRIM LİSTEYİçok azimli gördüm sizleri mesajları okudum da

birlikten güç doğar canım arkadaşlarım bu hafta başaralımmmm

bende ara öğünü kısmalıyım 2 portakal yenirmi kudurdum sanki yahuuuu

diyerte başlayalı 8inde 1 ay olacak ben 68,40 ile başladım aslında hedefim ayda 4 kilo idi.hep kayınvalidemin ve eltimin yüzünden çok güzel yemekler yapıyorlar biraraya gelip bende hazıra konuyorum sonuç bu malesef.

ama ben ikisinide çooookkk seviyorum.

en de bugün çok güzel gidiyordum ta ki komşum güzel kekleri gönderene kadar: Yazayım menümü:

Sabah 2 dilim kepek ekmeğiyle hazırlanmış az kaşarlı 2 dilim salamlı tost 2 bardak çay

1 orta boy portakal, 1 küçük elma
1 şekersiz Türk kahvesi

Sabahın aynısından tost , şekersiz bitki çayı

Ligt sütle yapılmış şekersiz nescafe diyet tuzlu kraker küçük paket

Bir orta boy tabak börülce yanına az pilav esmer pirinçten

Veee 2 kupa şekersiz çay yanına büyük sayılır bir dilim kek(

Yarın arkadaşla dışarı çıkacağız umarım nefsime hakim olabilirim...

Kek disinda menun super yarinda bozmazsan daha super olur

Dunki menum sabah 1 pogaca
oglen 1 kepce corba 1 dilim ekmek
ara1 tane elma
Aksam 2 servis kasigi ispanak yemegi ve 1 dilim ekmek
Ara bende cocuga yaptigim kekten ince bir dilim yedim
Sanki kilo alma diyeti yapiyorum ne olacak benim bu halim sporda yapamiyorum

merhaba kızlar ben yeni üye oldum ve sadede gelecek olursam kilo vermeliyim
anlayacağınız üzere durumum vahim vücut kitle indeksimi hesapladım şişko yazıyo:44:
ee artık durumuma el koyuyorum hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…