- 19 Eylül 2013
- 618
- 422
- 53
benim boyum 1 ,57 basen yok göbüşüm var katlı katlı bu gün itibari ile 66,70 im çıtır çıtır olmak istiyooooommmm
Merhabalar
bende kilo vermek istiyorumm 5.ayımdayım düzenli spor yapıyorum ama kilo aldımm!! spor hocam her ne kadar kas oranın arttı desede yağdan da biraz verseydim iyi olacak tabiii.. sorunumu biliyorum düzensiz besleniyorum kararlı olamıyorum yemekleri görddüm mü yaydan çıkan ok oluyorum mübarekbugün karar verdim tekrar dikkat etmeye başlamaya bakalım kızlar sizi okudukça gaza gelirim diye ümid ediyorum
bu arada 1,58 boy , 67 kg bildiğin şişkoyum
Merhabalar
bende kilo vermek istiyorumm 5.ayımdayım düzenli spor yapıyorum ama kilo aldımm!! spor hocam her ne kadar kas oranın arttı desede yağdan da biraz verseydim iyi olacak tabiii.. sorunumu biliyorum düzensiz besleniyorum kararlı olamıyorum yemekleri görddüm mü yaydan çıkan ok oluyorum mübarekbugün karar verdim tekrar dikkat etmeye başlamaya bakalım kızlar sizi okudukça gaza gelirim diye ümid ediyorum
Dunki menum sabah 1 pogaca
oglen 1 kepce corba 1 dilim ekmek
ara1 tane elma
Aksam 2 servis kasigi ispanak yemegi ve 1 dilim ekmek
Ara bende cocuga yaptigim kekten ince bir dilim yedim
Sanki kilo alma diyeti yapiyorum ne olacak benim bu halim sporda yapamiyorum
Herkese merhabalar fırsat bulupta yazamadım, kılom düz 63 takıldım kaldım burda sanırım tekrar kendımı sıkıya alıyorum ve en kısa zamnda 58 olmak istiyorummm...bugunden itibaren menümü yazacagım
Merhabalar
Evet bugünkü yediklerim....
sabah
Light süt+ sade nesfit
Öğlen
2 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık Arnavut ciğeri
1 kase sebze çorbası
türk kahvesi
Akşam yemeyi planladığım
yoğurt + yulaf ezmesi (2-3 kaşık)
PES ETMEK YOK; BAŞARICAZ KIZLAR TAM GAZ DEVAM..BEN KENDİME HEDEF OLARAK AZRA AKINI ALDIM VALLA, TAMAM BOYDA YARIŞAMAM AMA 10 KİLO VERECEĞİM VE O İNCELİĞE GELECEĞİM...
Dün ev yapımı saray helvası vardı, girdim çıktım ondan yedim sanırım 5 dilim yedim(
Akşam haşlanmış brokoli ve yoğurt
Yarım elma, 1 mandalina ve 1 bardak süt
akşam ara öğünü
Sütlü nescafe
Bol bol su
Bugün ise
5 minik sosisden yapılmış yumurtalı omlet
4 zeytin
Biraz kaşar
1 kibrit kutusu peynir..
Dün helva yemesem iyiydi.. artık canım tatlı isterse ara öğün meyve yapacağım yanında da yoğurt süt ekleyeceğim. Yoksa diyet fena halde bozuluyor.
Ayrıca şuan bedenim 38-40 arası gidip geliyor. Ama bilirsiniz bedenler markaya göre değişiyor. Ben beden olarak dar olan mağazaların 38 bedenine girsem yeter. ben 59- 60 kilo olunca 36 beden oluyorum. O yüzden 62-63 çok bile bana:) 3-4 kilo vermem lazım. 40 gün içinde metobolizmamı fazla yormak istemiyorum..
67 kiloya kadar çıkmış bulunmaktayım. 180 cm boyum yaklaşık olarak. Pilates yapıyorum yeni başladım. Aslında tartıya yansıyandan ziyade vücudumun gözle görülür değişimi önemli. Bir ara diyet yaptım 63 kiloya kadar indim ama hiç bir değişim olmadı. İlk regl döneminde de patlama yaşayıp geri aldım zatenBoyuma göre kötü duruyor vücudum iyice şekilsizleşti bu gidişe bir dur diyor ve aranıza katılıyorum :) Herkese başarılar.
sevgili chnb , maalesef çare yok. sabredeceğiz...
Evet menüm çok sınırlı çokta acıkıyorum açıkçası ama böyle anlarda da suya dayanıyorum, gün içerisinde toplam 2,5 lt su tüketiyorum....
Amam olucak , kafaya taktım... Mart sonuna kadar 10 kg vermiş olucam , 36 bedene inicem.
gerçekten bir bayan için fiziksel görünüm çok önemli, bu yüz güzelliği anlamında değil.
Şöyle fiziği düzgün incecik bayanlara bakın ne kadar şık duruyorlar..
İdealim 36 beden olmak
67 kiloya kadar çıkmış bulunmaktayım. 180 cm boyum yaklaşık olarak. Pilates yapıyorum yeni başladım. Aslında tartıya yansıyandan ziyade vücudumun gözle görülür değişimi önemli. Bir ara diyet yaptım 63 kiloya kadar indim ama hiç bir değişim olmadı. İlk regl döneminde de patlama yaşayıp geri aldım zatenBoyuma göre kötü duruyor vücudum iyice şekilsizleşti bu gidişe bir dur diyor ve aranıza katılıyorum :) Herkese başarılar.
180 botundaki bir kişi 70 kiloya kadar gayet iyi olur bence.. hatta ideal kilosu 68 bence. Kaç beden giyiyorsunuz acaba. herkes 36 beden olacak diyebirşey yok. Ben de çok uzun boylular 36 beden olunca çok zayıf duruyor. Ben de uzun boylu gruptayım boyum 174 cm. Ülke ortalamasının bayağı üzerindeyim. Açıkçası 64 kilo olsam yeter..
Ama tabiki herkesin gönlüne göre olsun inşallah.
ah bu komşular yine beni mahfetti...
Sabah: 2 ligt kepek tost ekmeğe salamlı ince kaşarlı tost 2 bardak şekersiz çay.
Ara:1 bardak light kola 100 kalori imiş ligt tuzlu kraker
öğle: 3 gündür yediğim bugün bitirebildiğim bir orta boy tabak börülce, bir dilim kepek ekmeği
ara: 1 küçük muz, az yağlı süt ve su karışımlı nescafe
akşamüstü: ((( komşunun getirdiği bir dilim ıspanaklı börek, 5-6 kaşık peynirli irmik helvası şekerli yağlı(
küçük tabak yoğurtlu brokoli
akşam ilerleyen vakit(eşim gelince): 1 küçük tabak yağsız kıvırcık salatası ve light yoğurtlu salata...
Bugün yine firem var( yarın oruç tutacağım yemeden yatacağım şimdi...
sen artık bu komşulara gitme küss onlarla hemiiiancak olacak gibi
Ben gitmiyorum ki çocuklarıyla tabak gönderiyorlar geçen sene beraber yürüyüşe çıktığımız ekip:)) Onlar başlamadı yeni sezona... O kadar diyorum göndermeyin yine gönderiyorlar:)) Ama şükür irmik helvasının tabağını bitirmedim o iştahla...:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?