listeye alındınız önümüzdeki pazartesi tekrar tartılıp bildirim yapmanız lazım
YÜRÜMEK ÇOK FAYDALI ben 28-30 yaşlarımda 34 bedendim ama günlük 1 saat yürürdüm evim işime uzaktı 47 kilo idim ne giysem yakışırdı sonra evime biraz daha yakın bir işe başladım kilo 52 oldu biraz daha yakın işe başladım kilo 58 oldu bebek doğdu yine 58 di fakat ne zaman işimi evimin yakınına aldım işte bu günlerim o yüzdendir.o yüzden yürüyüşün faydasını bilirim.
benıde listeye aldınız mı=) listeyı nasıl gorebılıyoruz ?
YÜRÜMEK ÇOK FAYDALI ben 28-30 yaşlarımda 34 bedendim ama günlük 1 saat yürürdüm evim işime uzaktı 47 kilo idim ne giysem yakışırdı sonra evime biraz daha yakın bir işe başladım kilo 52 oldu biraz daha yakın işe başladım kilo 58 oldu bebek doğdu yine 58 di fakat ne zaman işimi evimin yakınına aldım işte bu günlerim o yüzdendir.o yüzden yürüyüşün faydasını bilirim.
tamam bildirimlerimi yapıcam inşalah
daha çok motive olacağıma inanıyorum :)
kesinlikle benimde eski çalıştığım yer yarım saatlik uzaklıktaydı ve yokuş çıkıyordum 58 kiloya kadar inmiştim yediklerime de dikkat ederek
ama şimdi evin önünden servise bin in geldi kilolar geriyeşimdi akşamları bantta yürüyorum ya da öğle arası çıkıp yürüyorum o da olmadı merdiven çıkıyorum hergün bişey bulmaya çalışıyorum
tamam bildirimlerimi yapıcam inşalah
daha çok motive olacağıma inanıyorum :)
kesinlikle benimde eski çalıştığım yer yarım saatlik uzaklıktaydı ve yokuş çıkıyordum 58 kiloya kadar inmiştim yediklerime de dikkat ederek
ama şimdi evin önünden servise bin in geldi kilolar geriyeşimdi akşamları bantta yürüyorum ya da öğle arası çıkıp yürüyorum o da olmadı merdiven çıkıyorum hergün bişey bulmaya çalışıyorum
gayet güzelllherkese merhaba!!
Beni de alın aranıza :2:
Yılbaşından beri diyetteyim 1.66 boy 68 kiloydum şu an 67 kiloyum
Bugün yediklerimi de yazim tam olsun
Sabah: 100 gram beyaz beynir, bir haşlanmış yumurta beyazı, 5 yeşil zeytin
ara: 1 yeşil elma
akşam: 1 kase mercimek çorba, 1 porsiyon zeytinyağlı ıspanak, 1 kase yoğurt
Ardından: 1 saat yürüyüş
son olarak: 1 bardak light süt
çok mu sizce az mı bilemedim
Dün yediklerim;
Sabah
Light süt+sade nesfit
Öğlen:
kase tavuk suyu çorba
çökertme kebabı
Akşam;
2 dilim limonlu kek
etli yaprak sarma + yoğurt
6-7 adet mercimek köftesi
Söyleyecek sözüm yok , dün uçurdum resmen ama bugün dün aldığım fazla kalori kadar eksik alacağım...
Dün yediklerim;
Sabah
Light süt+sade nesfit
Öğlen:
kase tavuk suyu çorba
çökertme kebabı
Akşam;
2 dilim limonlu kek
etli yaprak sarma + yoğurt
6-7 adet mercimek köftesi
Söyleyecek sözüm yok , dün uçurdum resmen ama bugün dün aldığım fazla kalori kadar eksik alacağım...
Bu arada minik bi anektod: Sabah belime adım sayarı taktım ev içinde gündelik normal adımlarımı ölçsün diye hani mutfağa git gel lavaboya filan. Akşam baktım adımsayara 38 adım
Sonra sıfırladım dışarı çıktım 80 dk kadar yürüdüm eve dönünce baktım 8800 küsur adım
Ve günlük 10.000 adım atmak gerek düşünün
liste benim bi kitabım var onun üzerinde yazılı.hafta başları kilo bildirimi yapınca ben listeyi buradan yazıyorum.listeye alıcam sizi amaönümüzdeki pazartesi bildiriminden sonra görürsünüz
herkese gunaydınn
Dünki menüm,
sabah_(hıc bıse yemedım yogun bır gundu sudan baska bıse suremedım agzıma kosturmaktan ve oglen olmus =) )
öglen(12:30)_corba-salata (ekmeksiz)
ara_(03:00)_1 elma
aksam_(20:00)_corba-salata ilerleyen saatlerde sekersız cay 2 bardak
her pazar aksamı tartılma kararı aldım:)[/QUOTE
pazartesi günleri tartılıp bildirim yapıyoruz
yemeğin çok hafif az gibi geldi bana ama hepimiz böyle yemeliyiz aslında çok güzelll
kızlar günaydınnn,
öncelikle hemen özetleyim yazın 3 ay da bur grupla 9 kilo verdim :)
burada olmak gerçekten motive edici. 61,5 la diyetimi bırakmıştım. şimdi 62.5 kiloyum 1 kilo aldım ama kış rehaveti tabi. daha fazla almamak ve biraz daha kilo vermek için geri geldim. 9 kiloyla ilgili yaptıklarımı paylaşmak isterim tabi merak ederseniz :)
bugün güne 1 tost (2 dilim ekmek ve ince bir dilim kaşar), 4 zeytin ve domates yedim. şimdi bir nescafe içiyorum.
haydi başladımmm... :)
Hoş geldin güzel bir deney olmuş...
Ben de bugünü yazayım: Oruçluydum o yüzden değişik yine...
Akşam: 4 tane kuru patlıcan dolması, 3 bardak şekersiz çay, ligt büskivi yarısı(Yarım paket bile 160 kal.)
1 az şekerli Türk kahvesi
1 ŞEKERLİ SAKIZ ÇİĞNEDİM.
Eşim gelince 2 tane haşlanmış tavuk budu yarım dilim kepek ekmeği 3 kaşık light yoğurt
3 PATLICAN DOLMASI 3 bardak çay
Evet bugün kendi cezamı kendim kestim, Bugün yediklerim ve yiyeceklerimm
Sabah
Sade nesfit + light süt
1 nescafe tek şekerli
1 yeşil çay şekersiz
Öğlen;
Mercimek çorbası
2 çorba kaşığı pilav + 1 küçük tavuk budu
1 ayran
1 yeşil çay şekersiz
Akşam sadece meyva yiyeceğim
mandalina+elma
Şuana kadar 1,5 lt su içtim, akşama kadar 3 lt yaparım artık
Bugünlük bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?