60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

listeye alındınız önümüzdeki pazartesi tekrar tartılıp bildirim yapmanız lazım

tamam bildirimlerimi yapıcam inşalah
daha çok motive olacağıma inanıyorum :)

kesinlikle benimde eski çalıştığım yer yarım saatlik uzaklıktaydı ve yokuş çıkıyordum 58 kiloya kadar inmiştim yediklerime de dikkat ederek
ama şimdi evin önünden servise bin in geldi kilolar geriye şimdi akşamları bantta yürüyorum ya da öğle arası çıkıp yürüyorum o da olmadı merdiven çıkıyorum hergün bişey bulmaya çalışıyorum

benıde listeye aldınız mı=) listeyı nasıl gorebılıyoruz ?

liste benim bi kitabım var onun üzerinde yazılı.hafta başları kilo bildirimi yapınca ben listeyi buradan yazıyorum.listeye alıcam sizi amaönümüzdeki pazartesi bildiriminden sonra görürsünüz

Son düzenleme:

Ben de okula gidip gelirken yürürdüm ama yeni araba aldık ve ilk kez kullanıyorum öğrenmek adına mecburen arabayla gidip geliyorum.Yoksa seviyorum yrümeyi...

Ben de okula gidip gelirken yürürdüm ama yeni araba aldık ve ilk kez kullanıyorum öğrenmek adına mecburen arabayla gidip geliyorum.Yoksa seviyorum yrümeyi...

Herkese merhaba!!
Beni de alın aranıza :2:
Yılbaşından beri diyetteyim 1.66 boy 68 kiloydum şu an 67 kiloyum
Bugün yediklerimi de yazim tam olsun
Sabah: 100 gram beyaz beynir, bir haşlanmış yumurta beyazı, 5 yeşil zeytin
Ara: 1 yeşil elma
Akşam: 1 kase mercimek çorba, 1 porsiyon zeytinyağlı ıspanak, 1 kase yoğurt
Ardından: 1 saat yürüyüş
Son olarak: 1 bardak light süt
Çok mu sizce az mı bilemedim

gayet güzelll

naptin ya iyi gidiyodun, sen yuruyus cezasini da haketmisin kanaatimce, kendime de vermem lazim gerci

malesef çok kötü olmuşşşş arkadaşa ortak bir ceza vermeliyiz benceee

Ben daha yeniyim 8 gündür zor dayanıyorum zaten özellikle yemeğe ekmek banmayı özledim ehe lütfen kötü örnek olmayın saygılar

bu gün yediklerim
sabah 1,5 yumurta +zeytin+domates+peynir
öğle yemeği yok
ara 1 şekersiz nescafe 1 avuçiçi badem

ara 1 elma+ 2 kurabiye

akşam 3 kepek ekmek dilimi + 1 kase yoğurt (tam kse değil ayrıca organik yoğurt)

2 tavuk budu haşlanmış +az kabak yemeği

2 portakal

şimdi çok yorgunum yatıcam sabahta yürüyüş için kalkarım:26::26::26:

Bu arada minik bi anektod: Sabah belime adım sayarı taktım ev içinde gündelik normal adımlarımı ölçsün diye hani mutfağa git gel lavaboya filan. Akşam baktım adımsayara 38 adım
Sonra sıfırladım dışarı çıktım 80 dk kadar yürüdüm eve dönünce baktım 8800 küsur adım
Ve günlük 10.000 adım atmak gerek düşünün

Hoş geldin güzel bir deney olmuş...

Ben de bugünü yazayım: Oruçluydum o yüzden değişik yine...

Akşam: 4 tane kuru patlıcan dolması, 3 bardak şekersiz çay, ligt büskivi yarısı(Yarım paket bile 160 kal.)

1 az şekerli Türk kahvesi

1 ŞEKERLİ SAKIZ ÇİĞNEDİM.

Eşim gelince 2 tane haşlanmış tavuk budu yarım dilim kepek ekmeği 3 kaşık light yoğurt

3 PATLICAN DOLMASI 3 bardak çay

herkese gunaydınn
Dünki menüm,

sabah_(hıc bıse yemedım yogun bır gundu sudan baska bıse suremedım agzıma kosturmaktan ve oglen olmus =) )
öglen(12:30)_corba-salata (ekmeksiz)
ara_(03:00)_1 elma
aksam_(20:00)_corba-salata ilerleyen saatlerde sekersız cay 2 bardak

her pazar aksamı tartılma kararı aldım:) her pazarteside bıldırım yapayım dıyorum belırlı gun varmıydı kılo bıldırımı yapmak ıcın benmı atlamıs olabılırım dıye soruyorum arkadaslar

herkese gunaydınn
Dünki menüm,

sabah_(hıc bıse yemedım yogun bır gundu sudan baska bıse suremedım agzıma kosturmaktan ve oglen olmus =) )
öglen(12:30)_corba-salata (ekmeksiz)
ara_(03:00)_1 elma
aksam_(20:00)_corba-salata ilerleyen saatlerde sekersız cay 2 bardak

her pazar aksamı tartılma kararı aldım:)

kızlar günaydınnn,
öncelikle hemen özetleyim yazın 3 ay da bur grupla 9 kilo verdim :)
burada olmak gerçekten motive edici. 61,5 la diyetimi bırakmıştım. şimdi 62.5 kiloyum 1 kilo aldım ama kış rehaveti tabi. daha fazla almamak ve biraz daha kilo vermek için geri geldim. 9 kiloyla ilgili yaptıklarımı paylaşmak isterim tabi merak ederseniz :)

bugün güne 1 tost (2 dilim ekmek ve ince bir dilim kaşar), 4 zeytin ve domates yedim. şimdi bir nescafe içiyorum.
haydi başladımmm... :)

Evet bugün kendi cezamı kendim kestim, Bugün yediklerim ve yiyeceklerimm

Sabah
Sade nesfit + light süt
1 nescafe tek şekerli
1 yeşil çay şekersiz

Öğlen;
Mercimek çorbası
2 çorba kaşığı pilav + 1 küçük tavuk budu
1 ayran
1 yeşil çay şekersiz

Akşam sadece meyva yiyeceğim
mandalina+elma

Şuana kadar 1,5 lt su içtim, akşama kadar 3 lt yaparım artık

Bugünlük bu kadar

Son düzenleme:

3 ayda 9 kilo ....

o zamanlar ortalama günlük yediklerin ve hareketlerini yazarmısın

lütfen

şu dolmaları pilavları ve şekerlileri bırakalım kızlar.zaten hafta sonuna geldik hafta sonunda mutlaka kaçıyoruz o yüzden hafta içi olsun dikkat edelim birbirimizi uyaralım.dün bende tavuktan ve ekmekten fazla yedim bu gün yemek namına bir şey yemiycem akşama bıraktım kendimi onuda dikkat ederek yiyeceğim tabiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…