Listeye adını yazdırmak isteyenler bildirsin.onu başlangıç kilosu kabul ediyoruzzzz.
ewet canım omuz bel basen den toplam 6 cme kadar incelme oldu sıkılaşma oldu herkes çok iyi gözüküyosun inceldin diyo ama bi de kg verebilseydim süper olurdu yaaPeki bu 5 ay süre zarfında kilo vermesen bile , spor yaptığından dolayı vücudun şekle girdi mi? yani daralma oldu mu?
180 botundaki bir kişi 70 kiloya kadar gayet iyi olur bence.. hatta ideal kilosu 68 bence. Kaç beden giyiyorsunuz acaba. herkes 36 beden olacak diyebirşey yok. Ben de çok uzun boylular 36 beden olunca çok zayıf duruyor. Ben de uzun boylu gruptayım boyum 174 cm. Ülke ortalamasının bayağı üzerindeyim. Açıkçası 64 kilo olsam yeter..
Ama tabiki herkesin gönlüne göre olsun inşallah.
benide yazarmısın canım bende katılmak istiyorum aranıza 67 kg başlıyorum hedef 58 hadi bakalım hayırlısı
buradan sizleri okuyunca motive oluyorum baya
çok komiksiniz.demek siz gitmesenizde tabak gönderiyorlar çok güldüm inan.galiba o yürüyüş gurubu pek zayıflamanı istemiyorlar...
onlarıdamı bu gruba alsak ne dersin arkadaşımmmm en iyisi birlikte aç kalın
60.5 kiloyum....doğumdan sonra kilolarım kaldı...çok uğraşmama rağmen veremedim..bana yardımcı olur musunuuz
EMİNMİSİN SON KARARIN MI eğer yılarsan bizim gibi ceza alırsın bizde son şansımızı kullanıyoruz.pazartesi tartılıp kilo bildirimi yaparsın.
eziyete katlanabilecekmisin ha ha ha haaaaaa
Bu sefer çook kararlıyım ve gayet iyi gidiyorum şu anda.
diyetkolik diye bir siteye üye oldum. Her şey süper gidiyor. Çok ilgileniyorlar.
Mart ortasına kadar 10 kilo vereceğim inş.
:)
sanırım onlar 80 üstüdür bu gurupta olamazlar.Bakalım ne olacak halimiz. Diyetin de kötü yanı bir ara yılgınlık dönemi olması ama şu an daha iyi hissediyorum...
BERGUZERİMİ BEĞENDİNİZ Mİ KIZLAR ayyy ben çok beğenirim bu kadını vücudunu yüzünün güzelliğini karadayı yı
benimde modelim bu kadın tabi bizde o boy yok.olsun be anammm bizde de yürek varrr beee
HEP BİRLİKTE ZAYIFLAYACAĞUZZZZZ UŞAĞUM
İYİGECELER
evet hoş gerçekten... Yürüyüş iyi olmuş gerçi ben de yürüdüm bugün 40-50 dakika...
listeye alındınız önümüzdeki pazartesi tekrar tartılıp bildirim yapmanız lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?