60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dünki menüm;
sabah 2 adet form bıskuvı
oglen;çorba,nohut
akşam;tavuk,salata

Listeye adını yazdırmak isteyenler bildirsin.onu başlangıç kilosu kabul ediyoruzzzz.

benide yazarmısın canım bende katılmak istiyorum aranıza 67 kg başlıyorum hedef 58 hadi bakalım hayırlısı
buradan sizleri okuyunca motive oluyorum baya

Peki bu 5 ay süre zarfında kilo vermesen bile , spor yaptığından dolayı vücudun şekle girdi mi? yani daralma oldu mu?
ewet canım omuz bel basen den toplam 6 cme kadar incelme oldu sıkılaşma oldu herkes çok iyi gözüküyosun inceldin diyo ama bi de kg verebilseydim süper olurdu yaa
ödemli bi vücut yapım da var o da etkili
bi gün tartılıyorum vermişim seviniyorum bi güzel ertesi gün bi tartılıyorum 1-1,5 kg oynuyo

Son düzenleme:

Bacak bölgem üst vücuduma göre ince üst vücudum kalın duruyor. Orantılı olsam hiç rahatsız olmazdım eminim. Genellikle 38 40 beden arası giyiyorum ama beden kaygım hiç olmadı. İskelet gibi olmak istemedim hiç. Boyun uzun olması gerçekten müthiş bir avantaj ama elma vücutta ki bende genetiktir dezavantaj. Hedefim 5 kilo verip vücudumu daha formda tutmak bu yüzden. Amin herkesin gönlüne göre :)

benide yazarmısın canım bende katılmak istiyorum aranıza 67 kg başlıyorum hedef 58 hadi bakalım hayırlısı
buradan sizleri okuyunca motive oluyorum baya

listeye alındınız önümüzdeki pazartesi tekrar tartılıp bildirim yapmanız lazım

60.5 kiloyum....doğumdan sonra kilolarım kaldı...çok uğraşmama rağmen veremedim..bana yardımcı olur musunuuz

Bu sefer çook kararlıyım ve gayet iyi gidiyorum şu anda.
diyetkolik diye bir siteye üye oldum. Her şey süper gidiyor. Çok ilgileniyorlar.
Mart ortasına kadar 10 kilo vereceğim inş.
:)

sanırım onlar 80 üstüdür bu gurupta olamazlar. Bakalım ne olacak halimiz. Diyetin de kötü yanı bir ara yılgınlık dönemi olması ama şu an daha iyi hissediyorum...

60.5 kiloyum....doğumdan sonra kilolarım kaldı...çok uğraşmama rağmen veremedim..bana yardımcı olur musunuuz

EMİNMİSİN SON KARARIN MI eğer yılarsan bizim gibi ceza alırsın bizde son şansımızı kullanıyoruz.pazartesi tartılıp kilo bildirimi yaparsın.

eziyete katlanabilecekmisin ha ha ha haaaaaa

Ben de yediklerimi yazayım.Oruçlu olduğum için garip oldu ...

Akşam: 2 dilim ebadında 1 dilim kek,3 bardak şekersiz çay, light yoğurtlu brokoli salatası,2 zeytin

1portakal,1 elma

Bir bardak ligt sütüne kahvaltılık ligt gevrek. Daha da yemem yarın oruçluyum kısmetse yine...

EMİNMİSİN SON KARARIN MI eğer yılarsan bizim gibi ceza alırsın bizde son şansımızı kullanıyoruz.pazartesi tartılıp kilo bildirimi yaparsın.

eziyete katlanabilecekmisin ha ha ha haaaaaa

Ceza ve ödüller hakkında bilgi alabilirmiyim?

bugün yediklerim.(size nasıl hesap vereceğim bilemiyorum:26:)

sabah 2 yumırta çeyrek dilim ekmek 1 şsiz çay peynir zeytin (doyana kadar yedim)
ara 2 çay şekersiz
nescafe 2 sibirarada
1 elma
akşam

birtabak kuru fasulye yarım tabak yoğurtlu kabak az salata
3 un kurabiyesi

40 dakka yürüyüş 1 lire su

kızlar o kurabiyeleri yedim ya midem bir rahatsız oldu anlatamam artık alıştı bünyem az yemeğe vücudumun sinyallerini dinlemem lazım.

İYİGECELER

sanırım onlar 80 üstüdür bu gurupta olamazlar. Bakalım ne olacak halimiz. Diyetin de kötü yanı bir ara yılgınlık dönemi olması ama şu an daha iyi hissediyorum...

BİZ YILMAYACAĞIZ ARTIK BEDEBNİMİZ ZAYIF OLACAK.KARARLIYISSSSS

BERGUZERİMİ BEĞENDİNİZ Mİ KIZLAR ayyy ben çok beğenirim bu kadını vücudunu yüzünün güzelliğini karadayı yı

benimde modelim bu kadın tabi bizde o boy yok.olsun be anammm bizde de yürek varrr beee

HEP BİRLİKTE ZAYIFLAYACAĞUZZZZZ UŞAĞUM

İYİGECELER

evet hoş gerçekten... Yürüyüş iyi olmuş gerçi ben de yürüdüm bugün 40-50 dakika...

evet hoş gerçekten... Yürüyüş iyi olmuş gerçi ben de yürüdüm bugün 40-50 dakika...

YÜRÜMEK ÇOK FAYDALI ben 28-30 yaşlarımda 34 bedendim ama günlük 1 saat yürürdüm evim işime uzaktı 47 kilo idim ne giysem yakışırdı sonra evime biraz daha yakın bir işe başladım kilo 52 oldu biraz daha yakın işe başladım kilo 58 oldu bebek doğdu yine 58 di fakat ne zaman işimi evimin yakınına aldım işte bu günlerim o yüzdendir.o yüzden yürüyüşün faydasını bilirim.

Dün yediklerim;

Sabah
Light süt+sade nesfit

Öğlen:
kase tavuk suyu çorba
çökertme kebabı

Akşam;
2 dilim limonlu kek
etli yarpak sarma + yoğurt
6-7 adet mercimek köftesi

Söyleyecek sözüm yok , dün uçurdum resmen ama bugün dün aldığım fazla kalori kadar eksik alacağım...

Dün yediklerim;

Sabah
Light süt+sade nesfit

Öğlen:
kase tavuk suyu çorba
çökertme kebabı

Akşam;
2 dilim limonlu kek
etli yaprak sarma + yoğurt
6-7 adet mercimek köftesi

Söyleyecek sözüm yok , dün uçurdum resmen ama bugün dün aldığım fazla kalori kadar eksik alacağım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…