60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

3 ayda 9 kilo ....

o zamanlar ortalama günlük yediklerin ve hareketlerini yazarmısın

lütfen

tabi ki :)
öncelikle diyete ilk başladığımda özel bir şey yapmadım ilk bir kaç hafta sadece normalde yediğimin yarısını yedim. tabağıma yemek alırken normalde ne kadar koyuyorsa yarısını koydum ve asla 2. tabağı almadım. yani yemek ayırarak değil miktar azaltarak yedim. canım dondurma veya tatlı yemek istediğinde aldığım şeyin yarısına kadar yiyip geri kalanı eşime verdim :) hep yarım yani
sonra 3.4 haftalarda eşimle yemeklerimizi ayırmaya başladım. mesela balık yapıyorsam iki ayrı tavada birinde eşime yağda kızartma birinde kendime yağsız. biraz fazla bulaşık çıkıyo yalnız haberiniz olsun :)) mesela salatayı yaptıktan sonra ikiye ayırdım kendi kaseme yağ koymadım. öncesinde bayıldığım nutellanın tadını 3 ay unuttum aynı zamanda patates kızartmasının. dışarda yemek yediğimde ızgara köfte veya tavuk sipariş ettim ve garsona yanında patates veya pilav varsa koymamalarını yerine yeşillik koymalarını rica ettim.
sabahları genelde 2 dilim bazen bir dilim kepekli ekmek ve bir dilim peynir 4 zeytin ve domatesle hallettim. dışaarı çıkıorsam bunu sandviç olarak hazırlayıp yanıma aldım. asla dışarda kahvaltı yapmaya zamanım yok diye poğaça simit yemedim. bir de kefir tam bir mucize! inanılmaz tok tutuyo akşamları yemekten sonra kefir ile ara öğün yaptım.
harekete gelince tatilde olduğum sürece yüzdüm. döndüğümde ise platese başladım yalnız haftada 2 gün gidebildim. genel olarak yerken hep yediğim şeyle ilgilendim yani başka şeylerle oyalanırken dalıp çok yemeyi önlemek lazım
ilk haftalarda zor oluyo ama insan alışıyor artık diyet değil normal yeme düzenine dönüşüyor. diyeti bıraktığım zaman ise bilerek bıraktım kendimi fazla zayıflamış hissettim biraz ara vermek istedim. yoksa dayanamayıp bırakmış değilim. dediğim gibi diyet değil hayat şekli olmuştu çünkü hiç zorlanmıyordum.
:) şimdi biraz daha yapayım 2-3 kilo vereyim istiyorum. kaç kilo vericem, ne kadar diyet yapıcam diye hiç hesaplamadım hayat benim hayatım beden benim bedenim bir acelem yok sonuçta kendime baskı yapmadım.
ohh yoruldum yazmaktan :)

arkadaşlar genel bir uyarı günde 3 lt su içmeyin bu sizin için yararlı değil zararlı bu su havaya gitmiyor, böbreklerinizi nasıl yorduğunuzun farkında mısınız? 1,5- 2 lt su yeterli. dikkat edin zayıflıcaz diye sağlığımızdan olmayalım.

Merhaba kızlar bende bugun yediklerimi yaZıyım
Sabah 1 yumurta peynir zeytin yeşillik 1-2 ceviz kurukayısı 1 dilim tambugday ekmeği
Ara şekersiz limonlu yeşil çay
Öğlen yayla çorbası ıspanak yemeği ve yogurtlu kereviz 1 dilim tb ekmegi
Şimdide sütlü şekersiz Türk kahvesi içtim
45 dk yürüdüm

EVET BU KONU ARA ARA KAFAMA TAKILIRben bazen günde 1 litre bazen vücudumun istemesine göre 3 litre içiyorum.şu 2,5 litre su düzenini tutturamadım zaten...

Son düzenleme:

Eyvah... Yazını keşke önce göreydim. Menümü yazayım ama yine istenmeyen şeyler var utanarak yazıyorum...

Sabah: 1.5 yumurta, 2.5 dilim ligt tost ekmeği, 5 zeytin, küçük domate, küçük salatalık, biraz krem peynir, 3 bardak şekersiz çay

Okulda: 1 büyük çay, 1 paket light büsküvi, 1 şekersiz Türk kahvesi
Okulda gün içinde 3 küçük çay, 1 fincan bitki çayı hepsi şekersiz

Maalesef akşam fena: 1 küçük kase tarhana çorbası, 4 yemek kaşığı taze fasülye, 1 dilim kepek ekmeği, 2 yemek kaşığı light yoğurt

Çay FASLINDA MALESEF 3 KÜÇÜK PATLICAN DOLMASI AZ PİRİNÇLİ, 2 PARÇA CEZERYEE( (aDETİME 3-4 GÜN VAR ONDAN BİRAZ KAÇIRIYORUM( )

Yarın ve pazar oruçluyum. (Hamilelik nedeniyle olan borçlar o yüzden bitmiyor...)

Selâm gençlik! Gittikçe daha az yemek düşündüğümü fark ettim. Diyetimin daha 10. günü :) Bugün neler yedim fazlaysa söyleyin

Sabah:
1 kupa şekersiz çay, 1 haşlanmış yumurta, 1 portakal, 100 gr kadar beyaz peynir, 6 zeytin (çok acıkmıştım)

Ara:
1 paket ülker altınbaşak şekersiz, yağsız, tatsız, tuzsuz püskevit, 1 fincan yaseminli şekersiz yeşil çay

Akşam:
1 kupa şekersiz çay ve simit sarayından kepekli sandviç (içinde domates, salatalık, marul, beyaz peynir vardı)

Acaba şimdi bir elma yesem mi yemesem mi.. Bi de su içmeyi öğrenebilsem süper olacak..
:26:

Bi de bugün bi pastanede diyet ürün var mı diye sordum kepekli bi kurabiye gibi bişey gösterdi çocuk. Kaç kalori dedim "valla ben bunun kalorisi yok diye biliyorum" dedi. Bastım kahkahayı

Merhaba bende artik kesin karar verdim zayiflamaya
ve bu gruptayim kilom bugun tartildim 62 cikti
kendi başıma motive olamıyorum birilerinden destek almaliyim
ve buraya geldim benide araniza alirsaniz cok sevinirim

GAYET İYİ GİBİ GELDİ ELEŞTİRİLECEK Bİ ŞEY YOK GİBİ

Bi de bugün bi pastanede diyet ürün var mı diye sordum kepekli bi kurabiye gibi bişey gösterdi çocuk. Kaç kalori dedim "valla ben bunun kalorisi yok diye biliyorum" dedi. Bastım kahkahayı

ne bilsin kesin zayıf cılımbız bi şeydir.onunda kalori ile işi yoktur.bize sorsun dimi varmı yok mu

bu gün yediklerim

sabah 1 portakal 1 kepekli sarelleli ekmek

ara : arkadaş gözleme getirmiş biraz yedim.1 kupa şekersiz çay ile

akşam

1 tabak haşlama tavuk 1 tabak bulgur pilavı yoğurt 2 kurabiye 1 portakal

bu gün 75 dakka yürüyüş 1.5 litre su

çok oldu ama misafirim geldi onlarla yedim işte...hertürlü eleştiriye açığım...

iyigeceler...en azından şekeri bıraktım şekersiz çay içemiyordum.şu gözleme ve kurabiyeyi yemeseydim iyi olurdu bu sefer cezayı hak ettimmmm

75 dk yürüyüş güzel, tebrikler. Ben bugün yürüyüşümü aksattım, yarın spor aletleriyle acısını çıkartacağım :44:

Merhaba bende artik kesin karar verdim zayiflamaya
ve bu gruptayim kilom bugun tartildim 62 cikti
kendi başıma motive olamıyorum birilerinden destek almaliyim
ve buraya geldim benide araniza alirsaniz cok sevinirim

Hoşgeldin, ben de yeniyim burası kesinlikle motive edici iyi ettin gelmekle
Salı günü (diyetimin 14'üncü günü) B-fit'te kilomu ölçücem bakalım bi gram gitmiş mi

bu zayıflama dönemlerinde bence kahvaltıyı iyi yapmak lazım portakalla felan geçiştirmeseydin keşke kahvaltıyı sıkı şekilde yapmak daha iyi daha sonra öğlen orta sınırı aşmck şklde akşmda hafif yemek lazım .bnde diyete başladım sporla birlikte yarın 15 gün oluyo günlük 3 lt su içiyorum ve iki-iki buçuk saat spordayım.. dun bir dilim pasta yedim kendimi ödüllendirmek adına şimdiden böyle tatlıyı direk kesınce kilo verdikten sonra insan amaann nasılsa kilo verdim yiyim moduna geçiyo ve tekrara verilen kilo geri dönüyo .diyet yaparkende abartmadn yenilmeliki alışkanlık halıne gelir ve kilo verdikten sonrada devam eder diye düşnüyorum :)

Bugün kü menü;

Sabah
kepekli simit + 1 fincan şekersiz yeşil çay

Öğlen;
mercimek çorbası
Yağsız, tuzsuz ton balıklı salata

Akşam;
Sadece çorba içmeyi düşünüyorum

aralarda meyva + 2 lt su tüketeceğim....

Hoşgeldin, ben de yeniyim burası kesinlikle motive edici iyi ettin gelmekle
Salı günü (diyetimin 14'üncü günü) B-fit'te kilomu ölçücem bakalım bi gram gitmiş mi [/QUOTE]

Tamam gordum yazdiklarini sitede yeniyim acemilik var seninle ayni boyumuz kilomda bi ara oyleydi bi gayret verdim 6 kiloyu simdi biraz saldim kendimi ama burda tekrar motive olucam

Günaydın kızlar haftasonu için kaplıcaya gidiyoruz otel açık büfe olucak ne kadar iradeliyim görcez bakalım bunu avantaja çevirmeliyim kaplıca suyu zayıflatır mı ki :)

vallahi çok gülüm bi kutu yeseydin mahalle pastanesiyse normaldir

Günaydın kızlar haftasonu için kaplıcaya gidiyoruz otel açık büfe olucak ne kadar iradeliyim görcez bakalım bunu avantaja çevirmeliyim kaplıca suyu zayıflatır mı ki :)

zayıflatmaz ama ter ve toksin atacağın için hemen tartılırsan yarım kilo-bir kilo eksik çıkarsın tartıda ama ertesi gün yediğin içtiğinle aynı kilona gelirsin. yani tartıda bi azalma olur ama aldatıcıdır. sen bence yediklerine dikkat et canım açık büfenin büyüsüne kapılma :))

Haklısın canım bi karar verdim geri dönmüycem inş

canımcımm mesaj atamadım mesaj sayım yeterli değilmişş bi süredir şehir dışındaydım internete giremedim pazartesi yapıcam bildirim bakalımm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…