3 ayda 9 kilo ....
o zamanlar ortalama günlük yediklerin ve hareketlerini yazarmısın
lütfen
arkadaşlar genel bir uyarı günde 3 lt su içmeyin bu sizin için yararlı değil zararlı bu su havaya gitmiyor, böbreklerinizi nasıl yorduğunuzun farkında mısınız? 1,5- 2 lt su yeterli. dikkat edin zayıflıcaz diye sağlığımızdan olmayalım.
şu dolmaları pilavları ve şekerlileri bırakalım kızlar.zaten hafta sonuna geldik hafta sonunda mutlaka kaçıyoruz o yüzden hafta içi olsun dikkat edelim birbirimizi uyaralım.dün bende tavuktan ve ekmekten fazla yedim bu gün yemek namına bir şey yemiycem akşama bıraktım kendimi onuda dikkat ederek yiyeceğim tabiii
Selâm gençlik! Gittikçe daha az yemek düşündüğümü fark ettim. Diyetimin daha 10. günü :) Bugün neler yedim fazlaysa söyleyin
Sabah:
1 kupa şekersiz çay, 1 haşlanmış yumurta, 1 portakal, 100 gr kadar beyaz peynir, 6 zeytin (çok acıkmıştım)
Ara:
1 paket ülker altınbaşak şekersiz, yağsız, tatsız, tuzsuz püskevit, 1 fincan yaseminli şekersiz yeşil çay
Akşam:
1 kupa şekersiz çay ve simit sarayından kepekli sandviç (içinde domates, salatalık, marul, beyaz peynir vardı)
Acaba şimdi bir elma yesem mi yemesem mi.. Bi de su içmeyi öğrenebilsem süper olacak..
:26:
Bi de bugün bi pastanede diyet ürün var mı diye sordum kepekli bi kurabiye gibi bişey gösterdi çocuk. Kaç kalori dedim "valla ben bunun kalorisi yok diye biliyorum" dedi. Bastım kahkahayı
bu gün yediklerim
sabah 1 portakal 1 kepekli sarelleli ekmek
ara : arkadaş gözleme getirmiş biraz yedim.1 kupa şekersiz çay ile
akşam
1 tabak haşlama tavuk 1 tabak bulgur pilavı yoğurt 2 kurabiye 1 portakal
bu gün 75 dakka yürüyüş 1.5 litre su
çok oldu ama misafirim geldi onlarla yedim işte...hertürlü eleştiriye açığım...
iyigeceler...en azından şekeri bıraktım şekersiz çay içemiyordum.şu gözleme ve kurabiyeyi yemeseydim iyi olurdu bu sefer cezayı hak ettimmmm
Merhaba bende artik kesin karar verdim zayiflamaya
ve bu gruptayim kilom bugun tartildim 62 cikti
kendi başıma motive olamıyorum birilerinden destek almaliyim
ve buraya geldim benide araniza alirsaniz cok sevinirim
bu gün yediklerim
akşam
iyigeceler...en azından şekeri bıraktım şekersiz çay içemiyordum.şu gözleme ve kurabiyeyi yemeseydim iyi olurdu bu sefer cezayı hak ettimmmm
Bi de bugün bi pastanede diyet ürün var mı diye sordum kepekli bi kurabiye gibi bişey gösterdi çocuk. Kaç kalori dedim "valla ben bunun kalorisi yok diye biliyorum" dedi. Bastım kahkahayı
Günaydın kızlar haftasonu için kaplıcaya gidiyoruz otel açık büfe olucak ne kadar iradeliyim görcez bakalım bunu avantaja çevirmeliyim kaplıca suyu zayıflatır mı ki :)
zayıflatmaz ama ter ve toksin atacağın için hemen tartılırsan yarım kilo-bir kilo eksik çıkarsın tartıda ama ertesi gün yediğin içtiğinle aynı kilona gelirsin. yani tartıda bi azalma olur ama aldatıcıdır. sen bence yediklerine dikkat et canım açık büfenin büyüsüne kapılma :))
bu gün yediklerim
akşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?