Merhaba bende artik kesin karar verdim zayiflamaya
ve bu gruptayim kilom bugun tartildim 62 cikti
kendi başıma motive olamıyorum birilerinden destek almaliyim
ve buraya geldim benide araniza alirsaniz cok sevinirim
bu gün yediklerim
sabah 1 portakal 1 kepekli sarelleli ekmek
ara : arkadaş gözleme getirmiş biraz yedim.1 kupa şekersiz çay ile
akşam
1 tabak haşlama tavuk 1 tabak bulgur pilavı yoğurt 2 kurabiye 1 portakal
bu gün 75 dakka yürüyüş 1.5 litre su
çok oldu ama misafirim geldi onlarla yedim işte...hertürlü eleştiriye açığım...
iyigeceler...en azından şekeri bıraktım şekersiz çay içemiyordum.şu gözleme ve kurabiyeyi yemeseydim iyi olurdu bu sefer cezayı hak ettimmmm
Günaydın kızlar haftasonu için kaplıcaya gidiyoruz otel açık büfe olucak ne kadar iradeliyim görcez bakalım bunu avantaja çevirmeliyim kaplıca suyu zayıflatır mı ki :)
arkadaşlar genel bir uyarı günde 3 lt su içmeyin bu sizin için yararlı değil zararlı bu su havaya gitmiyor, böbreklerinizi nasıl yorduğunuzun farkında mısınız? 1,5- 2 lt su yeterli. dikkat edin zayıflıcaz diye sağlığımızdan olmayalım.
Selâm gençlik! Gittikçe daha az yemek düşündüğümü fark ettim. Diyetimin daha 10. günü :) Bugün neler yedim fazlaysa söyleyin
Sabah:
1 kupa şekersiz çay, 1 haşlanmış yumurta, 1 portakal, 100 gr kadar beyaz peynir, 6 zeytin (çok acıkmıştım)
Ara:
1 paket ülker altınbaşak şekersiz, yağsız, tatsız, tuzsuz püskevit, 1 fincan yaseminli şekersiz yeşil çay
Akşam:
1 kupa şekersiz çay ve simit sarayından kepekli sandviç (içinde domates, salatalık, marul, beyaz peynir vardı)
Acaba şimdi bir elma yesem mi yemesem mi.. Bi de su içmeyi öğrenebilsem süper olacak..
:26:
Bi de bugün bi pastanede diyet ürün var mı diye sordum kepekli bi kurabiye gibi bişey gösterdi çocuk. Kaç kalori dedim "valla ben bunun kalorisi yok diye biliyorum" dedi. Bastım kahkahayı
vallahi çok gülümbi kutu yeseydin mahalle pastanesiyse normaldir
Tesekkurler inşallah 9 10 kilo veririm senin kilo nekadar vermek icin ne yapiyosun
Ben 1.66 boy 67 kiloyum. Ben de 10 kilo vermek istiyorum. İşte ekmek, şeker kestim tamamen. Sabahları 5 zeytin 2 kibrit kutusu peynir, 1 haşlanmış yumurta akı yiyorum, arada 1 meyve yiyorum elma ya da portakal, diğer öğünümde de evde ne yemek varsa ondan ekmeksiz bir porsiyon yiyorum. 5.30'dan sonra hiçbir şey yemiyorum sadece o saatte 1 saatlik yürüyüşüme çıktığım için dönüşte 1 bardak yağsız süt içiyorum bu kadarcık. 68 kg ile başladım 11 gün oldu tartı bikaç gündür 67 gösteriyo bakalım. Kısaca günlük 900 küsur kalori alıp yürüyüşle 400 küsur kalorisini veriyorum.
Aslinda kalori hesabin iyiymis ama zor olmuyormu ben dayanamam bende aksam yemeginden sonra birsey yemiyorum bitek ara ogunum var ondada sut ile nescafe yapip iciyorum aksamda en gec 18 de yemek yiyoruz oyle yani diger ogunlerimde seninki gibi
Hayırlı olsun kararın. Ben de 1 ocakta karar verdim o gün 61.7 idim 6. gün pazartesi kilo bildirim günüydü. 61 çıktım şu an ne oldum bilmiyorum tartım bozuldu ya da pili bitti. :)) Hoş geldin...
Yürüyüşe çıkıyormusun evde yürüyüş bandında mı çalışıyorsun?
Merhaba hosbuldum..
Yuruyus yapmaya calisiyorum esimle cok duzenli olmasada haftada 1 2 yada 3 defa uzun mesafe 80 dk gibi ve bide evde eliptik bisikletimiz var haftada 1 2 defada ona çıkıyorum
calistigim icin yorgun oluyorum toplasan haftada 2 yada 3 gun spor yapabiliyorum .yuruyus icin havaya bagliyiz
bide pazartesilerimi kilo bildirimi yapiyosunuz kim kayit yapiyor benimkinide kayit etseler cok sevinirim kendimi iyice motive ederdim
mrtmuhasebe arkadaşımız pazartesi ekliyor listeye ben de 11 gündür buradayım. Ama ben sizin kadar sıkı yapamıyorum 14 aylık oğlum var emiyor o yüzden az az vereyim diyorum emiyor çünkü... Ben de çalışıyorum işim evime 20 dakika mesafede yürüyordum okula kadar ama araba aldık yeni öğreniyorum o yüzden okula artık arabayla gidiyorum. Bakıcının da saati var gidiyor 4 te. Aslında boşluklarda yürüsem iyi ama o zaman da ders hazırlığı, yazılı, performans, analiz derken zaman geçiyor işte... Tabi bahanelerim.
Yakında yürüyüş de yapacağım...
Benimde 7aylik oğlum var annem bakiyor rahatım sağolsun zayiflamam için çok destekliyor esimde kilo vermek icin ugrasiyor derken bigayret ugrasiyoruz aslında bende çok hızlı veremedim ama ayda 1.5 -2 gibi gitmişti yediklerimize dikkat etsek birazda hareketle desteklesek gidiyor kilolar ben buaralar sıkıldım bıraktım gibi oyüzden tekrar motive olmak icinburaya kayit oldum inşallah sizde yürüyüşe baslayabilirsiniz biran once p.tesi bende yazayim kilomu ve tekrardan baslayayim baska turlu olmayacak
Allah bağışlasın.Ben doğuma 83 ile gittim. Ama riskli hamileydim rahim ağzıma dikiş atılmıştı o yüzden yatarak geçirdim 9 ayı tek wc ye kalkarak o yüzden 67 ile hamile kaldım sonra 60 a bulantılarla indiğim hamileliği 83 le tamamladım. 79 ile çıktım doğumdan. Sonra emzirirken 76 ya indim. 4 aylık okula başladım dedim bu böyle olmayacak öğrencilerimden utandım resmen Her gün yürüyüş yaptım annem yanımdaydı, diyette yaptım 3-4 ayda 16-17 kilo verdim. Sonra bıraktım 60 a inince. Hatta 59 küsürlere de indim. Şimdi tekrar vermek istiyorum. Yaşım da küçük değil 37 oldum geçen gün... Umarım veririz. Eşim kilodan hoşlanmıyor eskiden 100 kilo da olsan severim diyen eşim hiç hatırlamıyor bile...
Sagol cumlemizinkini Allah bagislasin Bende 60 la hamile kaldim 75 ile doguma gittim 2hafta sonrasi 66 ya indim 2ay sut olsun diye yedikce yedim 68 kusurleri gordum benimde esim hic hoslanmiyor kilodan sonra dur dedim kendime zorla 62ye indim simdide hevesim kacti ama daha vermem lazim inşallah veririz hayirli kandiller orucunu Allah kabul etsin
Galiba psikolojim bozuldu çünkü ne yesem çok yemiş hissediyorum artık((
Sabah:
1 bardak şekersiz çay, 200 gram kadar tuzsuz yağsız ızgara tavuk (sabah sabah canım çekti), 2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir ve 5 zeytin
Ara:
1 elma, 1 portakal
Akşam:
5 kaşık yoğurt, 1 elma
70 dakka yürüyüş bi de. Bu kadar yedim gün içinde ve nedense yine pişmanlık duygusu var içimde off...
Sen normal almışsın ben abartmışım.Aslında bu kilolar da fazla değil. (Teselli ) Ama benim bölgesel kilom armut tipiyim üst ince basen ve popodan alıyorum orantısız alıyorum. Ama belim ince. Böyle olunca da hoş durmuyor. Gerçi 50 kilo olduğumda da kiloma göre basenim fazlaydı... Bu arada artık kilodan hoşlanan bey kalmadı galiba...
Oğlun emiyor mu?
Şimdi de tartıldım. 2 kilo gitmiş diyo tartı. Umarım yalan söylemiyodur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?