60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

1. Ivır zıvır tatlı reçel şekerleme çikolata.... vb. çeşitleri hayatından çıkar tahin pekmez bal da dahil...
2. Ekmek beyaz ekmek değil, çavdar ve ya kepek ekmeği her öğün 2 ince dilim toplam 6 dilim.. daha fazlası olmaz..
3. Hamur işi yasakkk............ Misafirliğe gittiğinde mercimek köfte, kısır ve fellah köfte ile idare et.
4. Nişastalı sebzeleri sınırlı tüket. Havuç pişmemiş şekilde tüketilmeli. (Nişastalı sebzeler: havuç, patates, bezelye..)
5. Öğün atlama.. Kuru kayısı, ceviz, badem tüket ama bir avuç.. günde 3 öğün...
6. Süt yada yoğurt, ayran ve meyve bir arada tüketilecek.. günde 1-2 öğün. Tabi 5. maddeyi yapıyorsak 6. maddeden günde 1 kere yapacağız.
7.Mümkünse eğzersiz yapmalıyız.. Günde 10 dk başlayarak gid gide artır. 30 dkya çıkar.
8. Protein ağırlıklı beslen ki kilo verirken kaslar erimezin.
9. Öğünlerinin birine et ekle (200 gr).
10. Salata tüket bol.. bol..
11. Kahvaltıda haşlanmış yumurta ye.. Zeytini sınırlı tüket..
12. Akşam 8 den sonra bir şey tüketme.
13. Bol bol sıvı tüket.. 2,3 litre su iç..

Bunları uyguladım 2 buçuk ayda 6,5 kilo verdim.. Aslında sağlıklı beslendim.. Ama son 1 aydır hamurişi tüketince fazlası ile şekerli gıda 1 kilo aldım.. Bugün itibariyle bu altın kuralları uygulayacağım. Daha önce Dukan diyeti yaptım, karatay diyetini biliyorum, okudum kitabını.. Öğrendiklerimin bir birleşimi.. Sizlerle paylaşmak istedim.. bence kilo vermekte acele etmeyelim. Bu sefer verdiğimizi kaslarımızdan veririz.. Sonra geri dönüşü olmaz. Gayet fit bir vücudum var, kaslıyım ama 5 kilo fazlam var.. Bunu da vereceğim inşallah. Daha önce verdiklerimi almak istemiyorum. Bu kurallara uyacağım uzun süre..

merhaba arkadaşım. benim bebeğimde 6 buçuk aylık. kaç kilo fazlanız var? Doğum sonrası ne kadar kilo gitti..

Benim boy 174 kilo 67.. 5 kilo vermeyi amaçlıyorum. 38 bedene inmek istiyorum. Şuan 40 giyiorum.

Sabah
kıymalı yumurta, şekersiz çay, peynir, reçel, 2 dilim çavdar ekmeği..

Öğlen
4 kaşık ıspanak yemeği, bir kase yoğurt.

ara öğün
portakal, süt

akşam
yoğurt çorbası, bol salata, et sote, 2 dilim çavdar ekmeği..

aralarda
2 kupa nescafe, şekersiz 2 çay bardağı çay.. 2 litre su..

merhaba arkadaşım. benim bebeğimde 6 buçuk aylık. kaç kilo fazlanız var? Doğum sonrası ne kadar kilo gitti..

Benim boy 174 kilo 67.. 5 kilo vermeyi amaçlıyorum. 38 bedene inmek istiyorum. Şuan 40 giyiorum.

merhaba..ben 15 kilo aldım..eve geldiğimde 9 kilosu gtmişti zaten sonra birer birer gitti...şimdi 3 kilo fazlam var...açıkçaı sezeryan olduğum içinde tam istediğim gibi olamıyorum sanki 3 kiloda versem isteiğim bedene ulaşamayacağım gb..
sizinkisi normal doğum mu

Bugünkü yediklerim:

Sabah light süt ve içine light gevrek

şekersiz sütsüz nescafe, 2 şekersiz çay

Öğlen: hindi eti ızgara yoğurt 1 dilim kepekli light ekmek, 2-3 kaşık light yoğurt

Light sütlü nescafe.şekersiz

Akşma: 3 kaşık pilav 3 kaşık kuru fasülye 2 kaşık light yoğut, 2 salatalık turşusu

bir mandalina, yarım elma

çay 3 bardak şekersiz, 1 light büskivi küçük paket...

Ben 20 kilo almıştım. şuan 12si gitti. Zaten zayıf hamile kalmıştım 36 bedendim 174 boyla. Şuan 38 beden yeter baba o sebeple 62 yeter. O zaman da 59 kilo idim.

iyi akşamlar arkadaşlar kilo veren herkesi kutluyorum

hoşgeldin :) bende yeni sayılırım umarım tez zamanda kurtuluruz fazlalıklardan:)

çok iyi özetlemişsin :13: bende buna benzer beslenmeye çalışıyorum..tartıda rakamlar hemen oynamasa da vücudum hemen şekle giriyo bende ayda bi falan tartılma kararı aldım:) kıyafetlerden anlıyorum nasılsa:)

çok güzel beslenmişsin

senin menü de süper

benim bugün sürekli midem kazındı( regl yaklaştı acaba ondan mı....

sabah:
yarım dilim tam buğday,1 dilim beyaz peynir,1.5 haşlanmış yumurta(eşimden kalanı da yedim:)

ara:
2 kuru kayısı 4,5 badem

öğlen:
ewde 3 köfteyle sandviç hazırlamıştım yeşillik domatesli,yanında da ayran içtim

ara:
badem ve kayısı,sütlü türk kahvesi

ara: bi parça ekmek 4 zeytin ve yeşilçay

akşam:
2 kase tarhana çorbası,2 kuru patlıcan dolması ve yoğurt

ara ara beyaz leblebi badem fındık attım ama miktar olarak az

2 lt suyumu içmişimdir..aralara yazmıyorum ama gün içinde baya bi çay tüketiyorum açık ve şekersiz...

spor olarakta nivea body egzersiz cd den yaptım.. 50 dk sürüyo

ninkie
inşallah linguist ya...senn kaç kilo fazlan var...doğumdan sonra mı kaldı seninkide

gafels sen baya zayıfmışsın...birde normal doğum olduğu için rahat dönersin eski haline

Valla sezeryan olan arkadaşlarım var incecik oluverdiler 6-8 ay içinde.. Bence fark etmiyor. Sizin de az kalmış. 15 kilodan geriye 3 kilonuz kalmış. Benim de vermem gereken aslında boyuma göre düşünür isek 64 olsam yeter ama ben fazladan verip rahat etmek istiyorum.. Bakalım bu hafta sıkacağım diyete uyacağım.. o bahsettiğim kurallara uyunca kilo verebiliyorum ben..

egzersiz yapıyorum yediklerime dikkat ediyorum ama 1 aydır aynı kilodayım...inşallah burada sizlerinde yardımlarıyl zyıflarım

ninkie
inşallah linguist ya...senn kaç kilo fazlan var...doğumdan sonra mı kaldı seninkide

yok canım çocuk yok henüz bizde... kg almaya müsait bi yapım war bekarken düzenli spor yapan sağlıklı beslenen biriydim ama ewlenince gece atıştırmaları, akşam çayları ve beraberinde yenilen şeyler derken üstelik şehir değiştirdim alışamadım falan derken 2 yıldır bi türlü eski kiloma dönemiyorum.. daha doğrusu 2 verip bi alıyorum ben de bi 5 kg versem süper olacak

veririz inş ya...ah o akşam çayları yok mu....

Reglimin son günü ama İNANILMAZ acıktım bugün. Pişman değilim hiçbir şey için :)

Sabah: 1 portakal = 60

Ara: 1 altın çörek = 165

Öğlen: 1 altın çörek = 165

Ara: 1 ayva = 60

Akşam: Kabak yemeği 1 porsiyon ve 1 simit = 500 yaklaşık

Ara: 1 portakal = 60

Simit olmayaydı iyiydi ama sokak simidini özlemişim. Ne saçma olmuş ya yazınca fark ediyo insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…