60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ooooo bu ne ki, sen beni regli olunca seyreyle, senin yazdıklarının 3 katını yiyorum neredeyse :)

Bugün kü menü;

Sabah
125 ml light süt + sade nesfit
tek şekerli nescafe ( şekeri komple kestim baş dönmesi yapıyor artık o yüzden günde 1-2 kesme şeker alıyorum açıkçası)

Öğle;
çorba + bezelye+ yağsız salata

Ara öğün sadece meyve

Akşam
çorba + ton balıklı salata

Gün boyunca 2 lt su....

Kızlar hepiniz çok tatlısınız,
Bence hepimiz birer Victorias secret mankeni olabiliriz gibime geliyor bu gidişle. Arada boy farkı tabi ki var ama en güzel kadınlar da kısa boylulardan çıkmıyor mu ? :)

Dün bir kaçamak yaptım ben ve 1 tane küçük kıymalı börek yedim. ama çiğ börek gibi olandan. Hamuru çok inceydi. bence çok kalorili değildir :) bir çatal da çikolatalı pasta götürdüm :)

Ama 10 gündür ağzıma ekstra bir şey koymamıştım. Bu küçük kaçamaktan bişy olmaz bence.

Bugünki menüm;

Sabah;
2 dilim az yağlı peynir,
5 zeytin,
yeşillik,
1 dilim kepek ekmeği,
elma krom çayı

Ara;
1 elma

Öğle;
Salata
2 köfte
2 kaşık yoğurt

Ara;
1 salatalık,
2 grissini,

Ara;
8 badem,
bir tutam kuru üzüm

Akşam;
2 kepçe çorba,
yarım pors sebze yemeği
yoğurt,
salata

Bunların hepsi toplam 1300 kalori falan oluyor.

Bu hafta kaçamak olmayacak. Yürüyüşümü yapamıyorum bu hafta arabayla gidip geliyorum işe. Ama bu haftadan sonra yürüyüşlere tekrar başlayacağım.

Herkese sevgiler...

Fark ettim ki protein almadığım günler açlıktan başka bişey düşünemiyorum :) bu yüzden mutlaka et, süt, yumurta, fasulye vb bi protein kaynağından her gün almaya çalışalım hatunlar. Ve günlük 1000 kcal'in üstüne asla çıkmamaya çalışıyorum ben.
Haha bu arada sizin kaçamaklarınız benim vicdanımı rahatlatıyor bu gidişle daha fazla kilo almayalım
Bugünki menüm;

Sabah: 1 portakal, 2 kibrit kutusu peynir, 1 haşlanmış yumurta, 5 yeşil zeytin

Ara: 1 havuç

Saat 17:00 gibi: 1 porsiyon kabak yemeği (balkabağı)

17:30'da klasik yürüyüşüm 1 saat

6:30'da ise bir küçük kutu süt içerim

Sabah

Çift sarılı tek haşlanmış yumurta
Yarım kibrit kutusu beyaz peynir
3 zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
1 domates
tere, roka, maydonoz
1 bardak şekersiz çay

Öğlen

1 şekersiz sütlü nescafe
1 büyük fincan süt
1 kırmızı elma :)

Akşam yemeği (saat 6'da yapmayı düşünüyorum)

Dünkü yoğurt çorbasından bir kase
Et sote
Bol yeşillikli salata

ya da et sote yerine ton balıklı salatada olabilir..

Ara: 1 cupa nescafe sütlü şekersiz bayılıyorum buna.. Yıllar önce dukan diyeti yaparken de tatlı yerine vazelinin kakaolu kremine güdülenmiştim, onu sürünce çikolata yemiş kadar mutlu oluyordum. Şimdide nescafe içince seviniyorum.. kahve metobolizmayı hızlandırırmış uzmanlar öyle diyor. Markette light süt alıp onunla yapacağım yarından itibaren.

Bol bol su en az 2 litre..

Hanımlar ben internet’te bu zayıflama işini çok araştırıyorum. Bayanlar ağırlık çalışmaya karşı ve bende öyleydim. Ama ben şuan ağırlık çalışıyorum, Hocamla enine boyuna oturup konuştuk... Sizlerle paylaşmak istedim.

1** önemli olan tartıda çıkan rakamsal ağırlık değil. Boyunuza göre vücudunuzda ki kas ve yağ oranına bakılmalı dedi...

2** spor merkezinde aynı boyda olan 2 bayanı bana gösterdi. Bir tanesi baya fit ince , diğeri daha kilolu ve vücut yağlı yani kilolu duruyor. Sence kiloları kaç diye bana sordu.
Doğal olarak ince ve fit olanın daha az kilodadır olduğunu söyledim, yanlış dedi.
İnce fit olan bayan 3 ay önce buraya başladı 57 kgydi şuan 64 kg dedi.. Diğeri de 1. ayında ve 60 kg şuan yani aralarında 4 kg var ve fit olan bayan daha ince zarif.. hoca ded ki , zayıf olan kas yaptı dedi o yüzden daha sıkı ve fit ama daha ağır, kaslı vücut daha ağırdır unutma dedi…

3**Birde dedi ki; vücudun kas yapması daha iyi , çünkü 1 kilo kas, günde 100 kalori extra yakar dedi..

4** nette gördüğünüz gibi erkeksi kaslı bayan vücutlarına bakmayın dedi.Onlar ilaç vs alıyorlar , o hale normalde gelmek bir bayan yada erkek olsun mümkün değil dedi…

5** Benim spor salonunda 1 ayım doldu ağırlık ve 700 gr gibi bir şey vermişim ama 2 kilo yağ yakmışım ve 3 kilo kas almışım … beni görenler diyor ki bacakların, belin çok incelmiş sanki 2-3 kg vermişsin gibi… Sadece sizlerle paylaşmak istedim…

Bu arada fotoğraflarımı koyucam, 1 ay sonra ve 2 ay sonra yine koyucam aradaki fark bakalım nasıl olacak..

Bu akşam 1 saat tempolu yürüyüşe devam

bu gün yediklerim

4 dilim yumurtalı ekmek + zeytin+çay(şekersiz)
öğlen kepekli tereyağlı ekmek
akşam 2 lahmacun
2 çay

artık bi şey yemiycem sözzzzzzzzz

iyi akşamlar kızlar yeme faslını şimdilik bitirdim umarım gece çok acıkmam:)))

gelelim bugünün raporuna:)

sabah:
1 dilim tam buğday ekmeği,1 yumurta,1 minik domates

ara:
4 badem 1 lokma kek(arkadaşlar getirmiş bende tadına baktım)

öğlen:
sabah hazırladığım sandviç ve ayran(sanviç köfte yeşillik ve domatesliydi)

ara:
2 kuru kayısı,2 fındık-2 badem-bi parça ceviz,yeşil çay

ara:
bi kase tarhana çorbası

akşam:
et sote,2 kaşık pilav,yoğurtlu köz patlıcan ve 1 dilim ekmek

şimdi çay içicez biraz dinlenip spor yapıcam

selammm
sabah 2 dilim kepekli ekmek haşlanmış yumurta 4 zeytin biraz peynir salatalık domates
öğle 3 elmalı kurabiye+yeşilçay
akşam tavuk sote 1 tabak ama azdı :) pilav ve patates püresi

15'inci gün de bitti ne pilav, ne makarna, ne pasta börek doyasıya sokak simidi yemek istiyorum sıceaak gevreek.

OLSUN AMA BİZİM GURUPTAN GİDİCİ GİBİ GÖRÜNÜYORSUN istersen daha fazla zayıflama bu arada boyun kaç

Ben selvi boylu değilim maalesef. 1.60 boyum. Eşim 1.88 O yüzden de tombalak olmak istemiyorum.
Ben hareket yapamıyorum yalnızca öğretmen olduğum için derste ayakta duruyorum. Çok da dolaşmadan ayakta duruyorum... Adet olmam lazımdı olmadım ve bu yüzden de tatlı istiyor canım... Bu hafta verir miyim bilmiyorum.

Buranın formatını da bilmiyorum. 59.6 oldum 59 a inersem 50-60 arasında olanlara mı yazmak gerekiyor? Motivasyon ya da kural olarak öyle mi iyi oluyor?

Teşekkür ederim bilgiler için. Spor salonuna gidiyorsun sanırım ? Ben aslında eğlenceli şeyler yapmak isterdim.Bazen müziklerde oynuyorum hoşuma gidiyor... Fotoğraf bekliyorum...

bu gün yediklerim

4 dilim yumurtalı ekmek + zeytin+çay(şekersiz)
öğlen kepekli tereyağlı ekmek
akşam 2 lahmacun
2 çay

artık bi şey yemiycem sözzzzzzzzz

Sade bir menü olmuş... Size göre benim o kadar sıkı olmuyor sanırım bebişim yüzünden gece uykusuzluğu yorgunlukla derse gitmem zayıflatıyor. Sigaram da yok desem ondan...

akşam ne sporu yapıyorsun?
Biz bitirdik çay faslını... :))

Sabah: Light süte light gevrek karışımı

Okulda: Şekersiz çay, süt tozlu ve 3 kesme şekerli nescafe(

Öğlen: Çavdar ekmekli karışık küçük tost, büyük şekersiz çay

1 mandalina, 1 küçük muz, 1 bitki çayı

Akşam : 4-5 kaşık pilav, 2-3 kaşık kuru fasülye, 2 salatalık turşusu, 3 kaşık light yoğurt, 1 bardak light kola

ara: 3 bardak şekersiz çay ama yanına güya light büskivi 90 gram ama 320 cal(

Son düzenleme:
galiba öyle ama ben alıştım size diyorsan kal şekerim... valla bende okuyamıyorum site kurallaını falan ancak burada sizinle takılıyorum işte kızlar

Ben de sandım ben alıştım size kalın dedin... Sonra baktım diyorsan demişsin. Ben yazarım buraya ama kurallar varsa da uymak lazım. Baktım orada pek aktif değilmiş. Ben en iyisi yarından itibaren yemeye başlayayım ki 60 ı geçeyim...

ben daha yeni üye oldum gözüm ağrıdı msj okumaktan. ben diyet yapamıyorum.illaki yiyorum. bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yazabilir mi ? beni de aranıza alınn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…