- 19 Eylül 2013
- 618
- 422
- 53
Reglimin son günü ama İNANILMAZ acıktım bugün. Pişman değilim hiçbir şey için :)
Sabah: 1 portakal = 60
Ara: 1 altın çörek = 165
Öğlen: 1 altın çörek = 165
Ara: 1 ayva = 60
Akşam: Kabak yemeği 1 porsiyon ve 1 simit = 500 yaklaşık
Ara: 1 portakal = 60
Simit olmayaydı iyiydi ama sokak simidini özlemişim. Ne saçma olmuş ya yazınca fark ediyo insan
CANIM 59.600 yanlışlık oldu sanırım...
lahana suyu limonla fena olmuyor...
bu gün yediklerim
4 dilim yumurtalı ekmek + zeytin+çay(şekersiz)
öğlen kepekli tereyağlı ekmek
akşam 2 lahmacun
2 çay
artık bi şey yemiycem sözzzzzzzzz
OLSUN AMA BİZİM GURUPTAN GİDİCİ GİBİ GÖRÜNÜYORSUN istersen daha fazla zayıflamabu arada boyun kaç
Hanımlar ben internet’te bu zayıflama işini çok araştırıyorum. Bayanlar ağırlık çalışmaya karşı ve bende öyleydim. Ama ben şuan ağırlık çalışıyorum, Hocamla enine boyuna oturup konuştuk... Sizlerle paylaşmak istedim.
1** önemli olan tartıda çıkan rakamsal ağırlık değil. Boyunuza göre vücudunuzda ki kas ve yağ oranına bakılmalı dedi...
2** spor merkezinde aynı boyda olan 2 bayanı bana gösterdi. Bir tanesi baya fit ince , diğeri daha kilolu ve vücut yağlı yani kilolu duruyor. Sence kiloları kaç diye bana sordu.
Doğal olarak ince ve fit olanın daha az kilodadır olduğunu söyledim, yanlış dedi.
İnce fit olan bayan 3 ay önce buraya başladı 57 kgydi şuan 64 kg dedi.. Diğeri de 1. ayında ve 60 kg şuan yani aralarında 4 kg var ve fit olan bayan daha ince zarif.. hoca ded ki , zayıf olan kas yaptı dedi o yüzden daha sıkı ve fit ama daha ağır, kaslı vücut daha ağırdır unutma dedi…
3**Birde dedi ki; vücudun kas yapması daha iyi , çünkü 1 kilo kas, günde 100 kalori extra yakar dedi..
4** nette gördüğünüz gibi erkeksi kaslı bayan vücutlarına bakmayın dedi.Onlar ilaç vs alıyorlar , o hale normalde gelmek bir bayan yada erkek olsun mümkün değil dedi…
5** Benim spor salonunda 1 ayım doldu ağırlık ve 700 gr gibi bir şey vermişim ama 2 kilo yağ yakmışım ve 3 kilo kas almışım … beni görenler diyor ki bacakların, belin çok incelmiş sanki 2-3 kg vermişsin gibi… Sadece sizlerle paylaşmak istedim…
Bu arada fotoğraflarımı koyucam, 1 ay sonra ve 2 ay sonra yine koyucam aradaki fark bakalım nasıl olacak..
Bu akşam 1 saat tempolu yürüyüşe devam
bu gün yediklerim
4 dilim yumurtalı ekmek + zeytin+çay(şekersiz)
öğlen kepekli tereyağlı ekmek
akşam 2 lahmacun
2 çay
artık bi şey yemiycem sözzzzzzzzz
iyi akşamlar kızlaryeme faslını şimdilik bitirdim umarım gece çok acıkmam:)))
gelelim bugünün raporuna:)
sabah:
1 dilim tam buğday ekmeği,1 yumurta,1 minik domates
ara:
4 badem 1 lokma kek(arkadaşlar getirmiş bende tadına baktım)
öğlen:
sabah hazırladığım sandviç ve ayran(sanviç köfte yeşillik ve domatesliydi)
ara:
2 kuru kayısı,2 fındık-2 badem-bi parça ceviz,yeşil çay
ara:
bi kase tarhana çorbası
akşam:
et sote,2 kaşık pilav,yoğurtlu köz patlıcan ve 1 dilim ekmek
şimdi çay içicez biraz dinlenip spor yapıcam
KIZLAR söz verdim ama
akşam 1 portakal ve az bi kurufasulye yedim
Ben selvi boylu değilim maalesef.1.60 boyum. Eşim 1.88 O yüzden de tombalak olmak istemiyorum.
Ben hareket yapamıyorum yalnızca öğretmen olduğum için derste ayakta duruyorum. Çok da dolaşmadan ayakta duruyorum... Adet olmam lazımdı olmadım ve bu yüzden de tatlı istiyor canım... Bu hafta verir miyim bilmiyorum.
Buranın formatını da bilmiyorum. 59.6 oldum 59 a inersem 50-60 arasında olanlara mı yazmak gerekiyor? Motivasyon ya da kural olarak öyle mi iyi oluyor?
galiba öyle ama ben alıştım size diyorsan kal şekerim... valla bende okuyamıyorum site kurallaını falan ancak burada sizinle takılıyorum işte kızlar
galiba öyle ama ben alıştım size diyorsan kal şekerim... valla bende okuyamıyorum site kurallaını falan ancak burada sizinle takılıyorum işte kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?