Yarın karabugday detoksuyla baslıyorum :18: selamlarrr
iyi akşamlar herkeseben bir ay önce gelmiştim ama iş yoğunluğu birde ailem gelince memleketten baya bi dağıtmıştım malum anne yemekleri can dayanmıyo ( sonra da buraya yazmaya yüzüm olmadı 10 gündür yeniden spora başladım tam iyi gidiyorum derken dün tatlılara saldırdım resmen ( bugun umarım dengelenmiştir.
gelelim bu günün raporuna:)
sabah:
1 haşlanmış yumurta,1 dilim beyaz peynir
ara:2 kuru kayısı,5 çiğ badem, çay
öğlen:
sandviç ve çay(tam buğday ekmeğine marullu domatesli peynirli sandviç hazırladım)
ara:2 kuru kayısı,4 badem, 1 türk kahvesi
ara: dünden kalan bi parça balık:))
akşam:
bi kase mercimek çorbası,1 tabak karnıbahar yemeği
ara: muz,yeşilçay
2.5 lt su içtim.. çay ve kahveyi zaten şekersiz içiyorum.. spor yapmadım dinlenme günümdü....
arkadaşlar çok hastayım, ishal, mide bulantısı, grip salgınına yakalandım. Zar zor girdim nete.. Bu sabah itibariyle 67 kiloyum.. Bu hafta diyet yapmadım ben. hafta sonu cumartesi günü gün vardı. sanırım orda yediklerim şeylerdeki yağ midemi bozdu. Neyse toparlayacağım inşalah.
Ben de 15 şubat gibi 64 kilo olmayı hedefliyorum..
Kararın hayırlı olsun ... Karabuğday detoksu nedir anlatır mısın?
Hoş geldin tekrar. Bu menüyü kendin mi belirliyorsun? Özel bir listen var mı ya da dr önerisiyle mi?
tşk ederim canım hoşbuldum:)) özel bi listem yok ama kendimce öğünlerimi dengelemeye çalışıyorum.. et,sebze,meyve vs... öğünlere dağıtıyorum... bazen çok düzenli bazende o kadar alakasız besleniyorum ki.. malesef tatlı ev yapımı hamur işlerine karşı zaafım war( yapmayı da yemeyi de seviyorum:)
Ben de yapıp yemeyi sevenlerdenim. :)) O dengesizlikler sanırım herkeste oluyordur. Çok olmaması sanırım önemli olan. (Teselli cümlelerim:))
haklısın ama ben frenleyemiyorum kendimi:) mutfağın bi köşesinde durdukça batıyo bana bitirmeden içim rahat etmiyo halbuki ölçülü olabilsem ne iyi olurdu .... belki buraya yazarsam faydası dokunur dedim
Benim bugün yazmaya utandığım yiyecekler, diyetten önce en hafif menümü oluştruyodu. Ah ben var ya ben. :)
MRTMUHASEBE GEÇEN HAFTA 66,70 BU HAFTA 66,50 KİLO KAYBI 200 GR
SİNCERELYESRA " " 63,70 "" 63,50 "" 200GR
DİNGONUNAHIRI " " 64,00 "" 63,20 "" 800 GR
GAFELS "" "" 67,50 "" 67,00 "" 500 GR
CHNB "" "" 61 "" 59,00 "" 2 KİLO
SENBEN60 "" "" 63,00 62,90 "" 100 GR
MİNOK "" "" 65 63,00 "" 2 KİLO (MİNOKCUM KİLO BİLDİRİMLERİNİ PAZARTESİ YAPIYORUZ ARALARDA YAPINCA ŞAŞIRIYORUM İYİ ZAYIFLAMALAR)
MANOLYAGÜL "" 62 "" 62 "" KİLO KAYBI YOK (CEZALI)
DAİSBETİ "" 67 67 "" KİLO KAYBI YOK (CEZALI)
BBBB "" 68 66 "" 2 KİLO
FİHHER GEÇEN HAFTA KAÇTI BİLEMEDİM "" 64,20
ASİLSADE "" 67 "" KİLO BİLDİRİMİ YAPMADI
BUMUDUR "" 68 "" KİLO BİLDİRİMİ YAPMADI
ABURCUBUR81 "" 67,80 "" KİLO BİLDİRİMİ YAPMADI
BU ARADA 200 GR VE 100 GRAM VERENLERDE CEZALI HAFTAYA KADAR EN AZ 750 GRAM VERME CEZASI
ANLADINIZMI KIZLAR
BU ARADA ŞAMPİYONLAR CHNB-BBBB-MİNOK (BUNLARDA AÇMI DURUYOR NEEEEE)
ONLARDA KENDİLERİNİ YÜRÜYÜŞ YAPARAK ÖDÜLLENDİREBİLİRLER
kızlar ben lahana suyu veya çorbası diyetine başlıycam lahanayı aldımmmm yarından itibaren
İlgilendiğin için teşekkürler.
Ben 1 ocakta 61.7 ile başladım. 6 ocak pazartesi 61 dim. Bu sanah itibaiyle 59.6 çıktım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?