60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bakalım bugün neler yemişim

Sabah: 5 zeytin, 60 gr peynir, 1 haşlanmış yumurta beyazı, 1 kupa şekersiz çay = 220 kalori

Ara: 1 elma 1 portakal = 110 kalori

Akşam: 1 tabak bol limonlu mercimek çorbası = 200 kalori

Ara: 1 kupa light sütle hazırlanmış french press kahve = 105 kalori

Ve 100 dk yürüyüş = -250 kalori

Bugün de böyle biter

:13:

dipnot: ama bu light süt çok fena kokuyor

Son düzenleme:
İyi geceler. Ben de menümü yazayım.

Oruçlu olduğum için yine değişik bir menü...

Akşam.: Alışveriş için dışarıdaydık o yüzden dışarıda yedik. 1 porsiyon İskender (Ekmek kısmının hepsini yemedim) yanına light kola, 2 bardak toplam 2 küp şekerli çay

2 bardak şekersiz çay, bir dilim (büyükçe sayılır ) havuçlu kek, 1 küçük portakal

Ben su pek içemiyorum 2-3 bardak ancak içebiliyorum.

Ve yarın tartıda pek iyi çıkmayabilir çünkü 2 gün sonra adet olmam lazım ve o zaman fazla çıkıyorum...

Pek ilerlemeye kaydettıgımı soyleyemeyecegım bahane degıl mazeret degıl ama regl olucam olamadım bır turlu agrı sancı ama gelen gıden yok ondanmıdır bılmıyorum ama ilerleme yok yani sabah tartıldım ,dun aksamda tartıldım kilo:62.9 cıkıyor :S amaa artık sekersız çay içiyorum olacak ınanıyorum=)

KIZLAR BU GÜN HERKES TARTILSIN.kilo bildirimi bu gün

ben tartıldım 66,50 geçen hafta 66,70 di sadece 200 gram gitti kızlar listeye adını yazdıracaklar başlangıç kilosu ile bu günkü tartıldığını yazsın ben yarın çıkarıcam listeyi.

evde bilgisayarım yok artık maalesef kırıldı.akşamlşarı giremiyorum siteye ancak işyerinde yapacağım bebişler

yarın yapıcam listeyi ona göre herkes bildirsin bu günnnnnn

İlgilendiğin için teşekkürler.
Ben 1 ocakta 61.7 ile başladım. 6 ocak pazartesi 61 dim. Bu sanah itibaiyle 59.6 çıktım...

İlgilendiğin için teşekkürler.
Ben 1 ocakta 61.7 ile başladım. 6 ocak pazartesi 61 dim. Bu sanah itibaiyle 59.6 çıktım...

cok guzel ınmıssın:))

ben bu aralar cok ugrasamiyorum, islerim yogun, 63.5 olmusum, yine iyi 200 gr gitmis, artidan iyidir.

hihhi.

bugün tartıldım ve 62.2 yi gördüm. Yapılan plana göre biraz fazla hızlı gitti ama giden kilolar zaten son 2 ayda aldığım kilolar olduğu için bence normal hızlı gitmesi. Ama bundan sonra biraz zorlanacağımı düşünüyorum. Sanırım 2 haftanın sonunda 60 ın altına düşerim..

Yediklerim;

Sabah yarım domates, 1 dilim yağsız peynir, 5 tane zeytin, 1 fincan doğadan elma krom çayı.
Arada bir tutam kuruyemiş, 1 adet kepekli grissini.
Öğlen 1 porsiyon tavuklu salata,
yarım kase mercimek çorbası.

Bu saatten sonra arada 2 grissini ve yine kuruyemiş yerim,

Akşam 2 kaşık bulgur pilavı, 3 kaşık sebze yemeği, yarım kase yoğurt ve meyveyle bitiririm diye düşünüyorum.

haydi bakalımmm 64.2 geldimm umut doldumm 60ı görücem inşallah mart gibii

Bende teşekkür ederim ilgilendigin icin
benimde kilom bugün tartildimbir degisiklik yok tam 62 kilo

selam kızlar
kaplıcadan geldim güzeldi iyi geçti elimden geldiğince dikkat etmeye çalıştım
amma biraz kaçırmış olabilirimm
bu hafta yerimde sayıyorum 67 kiloyum

bugün yediklerim sabah peynir zeytin yarım simit 1-2 ceviz kuru kayısı şekersiz çay
öğlen 2 etimek 1 muz 1 süt ligt 1dilim peynir
ara 1 elma 1 bitki çayı
akşamda taze fasulye vardı buzlukta onu çıkardım bir kase çorba ve yoğurt salata yemeyi düşünüyorum
emzirdiğim için çok da abartmak istemiyorum sütüm azalmasın diye

harikasın bebek...

Teşekkür ederim canım... Bak bunu bu akşam kutlayayım. Bizim malum komşuların kızının doğum günü varmış çağırdı bizi de. Gitmesem kesin tabak gönderir. Gideyim bari...

cok guzel ınmıssın:))

ben bu aralar cok ugrasamiyorum, islerim yogun, 63.5 olmusum, yine iyi 200 gr gitmis, artidan iyidir.

Teşekkür edetim 14 aylık oğlum hasta o yüzden gece de uyku yok biraz da onda n gitti sanırım... gramlar da olsa vermek iyidir...

selam kızlar
kaplıcadan geldim güzeldi iyi geçti elimden geldiğince dikkat etmeye çalıştım
amma biraz kaçırmış olabilirimm
bu hafta yerimde sayıyorum 67 kiloyum

Almamışsın ya önemli olan o... bu tip ortamda kaçırıyor insan ölçüyü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…