Tebrik ederim seni cok azimlisin inşallah istedigin kiloya ulasirsin
Arkadaşlar beni de aranıza alın beraber zayıflayalım 63 kg yarından itibaren kendimi disiplinize etmeliyim
Arkadaşlar beni de aranıza alın beraber zayıflayalım 63 kg yarından itibaren kendimi disiplinize etmeliyim
Hoş geldin ben de faydalı buldum burayı...
Hosgeldin bende yeni katildim buraya baslayinca insan kendini sorumlu hissediyor iyi yaptin:))
KIZLAR BU GÜN HERKES TARTILSIN.kilo bildirimi bu gün
ben tartıldım 66,50 geçen hafta 66,70 di sadece 200 gram gitti kızlar listeye adını yazdıracaklar başlangıç kilosu ile bu günkü tartıldığını yazsın ben yarın çıkarıcam listeyi.
evde bilgisayarım yok artık maalesef kırıldı.akşamlşarı giremiyorum siteye ancak işyerinde yapacağım bebişler
yarın yapıcam listeyi ona göre herkes bildirsin bu günnnnnn
harikasın bebek...ilgilendiğin için teşekkürler.
Ben 1 ocakta 61.7 ile başladım. 6 ocak pazartesi 61 dim. Bu sanah itibaiyle 59.6 çıktım...
İlgilendiğin için teşekkürler.
Ben 1 ocakta 61.7 ile başladım. 6 ocak pazartesi 61 dim. Bu sanah itibaiyle 59.6 çıktım...
KIZLAR BU GÜN HERKES TARTILSIN.kilo bildirimi bu gün
ben tartıldım 66,50 geçen hafta 66,70 di sadece 200 gram gitti kızlar listeye adını yazdıracaklar başlangıç kilosu ile bu günkü tartıldığını yazsın ben yarın çıkarıcam listeyi.
evde bilgisayarım yok artık maalesef kırıldı.akşamlşarı giremiyorum siteye ancak işyerinde yapacağım bebişler
yarın yapıcam listeyi ona göre herkes bildirsin bu günnnnnn
harikasın bebek...
cok guzel ınmıssın:))
ben bu aralar cok ugrasamiyorum, islerim yogun, 63.5 olmusum, yine iyi 200 gr gitmis, artidan iyidir.
selam kızlar
kaplıcadan geldim güzeldi iyi geçti elimden geldiğince dikkat etmeye çalıştım
amma biraz kaçırmış olabilirimm
bu hafta yerimde sayıyorum 67 kiloyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?