60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sabah
3 dilim kepek ekmek
4-5 zeytin + domates salatalık
beyaz peynir
yeşil çay şekersiz

öğle;
etli fasülye 1 kepçe
1 kase çorba + 2 kaşık yoğurt

akşam;
yoğurt +yulaf ezmesi

gün boyunca 2 lt su

Bende aranıza katılmak istiyorum. Bir haftadan beri kendi çapımda diyete başladım. Üniversitedeyken çok zayıftım boyum 1,63 kilom en fazla 50ydi. Okul bitti işe başladım masa başı çalıştığım için kilo almaya başladım. 58 kiloyla evlendim. Yeni evlenincede bi 8 kilo aldım 66 oldum. Şimdi bir tane çocuğum var allahtan doğum kilom pek kalmadı şu an 68 kiloyum ama hep zayıf bi tip olduğum için halimden hiç memnun değilim. En azından bi 60 kiloya düşmek istiyorum. Televizyonda Gürkan Kubilay diye bi diyetisyen var dün onu araştırdım gitsem mi acaba diye aradım fiyat öğrendim. İlk tanışma fiyatı ve tahliller 500 TL tutuyomuş. Devamında paket satın alıyomuşsun. Verdiğin kiloları almamak için bi en az 6 aylık paket öneriyolar 2500TL. 3 aylık paket ise 1500TL. Rakamlar çok uçuk geldi bana bende şimdi kendi kendime bi deneyim bakalım dedim ne kadar zayıflıycam.

Metaboolizmamın oldukça yavaşlaması üzerine kahvaltı öğünüme 1 dilim light ekmek eklemeye karar verdim. Bugünki menüm;

9:30 - 1 elma

14:00 - 3 zeytin, 1 kibrit kutusu peynir, 1 haşlanmış yumurtanın beyazı, 1 dilim kızarmış Light ekmek, 1 kupa şekersiz çay

15:15 - 1 portakal

16:30 - 1 porsiyon ıspanak zeytinyağlı

17:30 - 18:30 yürüyüş

18:30 - 1 bardak light süt

Her şey düzene girdi fark etmeden iyi oldu iyi

ynı

hoşgeldin arkadaşım....bende yeni sayılırım..boyumuz aynı benimde kilolar doğumdan sonra kaldı senn normal doğum mu...aynı detten muzdaribiz .spor ve yediklerimiz çok önemli..ben elimden geldiği kadar dikkat ediyorum..kendi çapımda sporda yapıyorum ama zayıflayamıyorum

hala cok az ki bu, ac kalinca ilk basta cok hizli gidiyo ama sonra duruyo kilo verme. boyle bir tempoyu kac gun surdurebilirsin ki.

bizim bir arkadas vardi, aerobik sporlari cok severdi, hani su nefes nefese kaldigin, ama kiz kilo fazlasini bi turlu veremiyodu, diyetisyen demis, artik spor yaparken kaslarini yakiyomus, yemedigi icin, o nedenle metabolizmasi daha da yavasliyomus.

Sabah 11.30
Çift sarılı haşlanmış yumurta
1 domates
1 kibrit kutusu peynir
2 dilim çavdar ekmeği
3 zeytin

Öğlen saat 16 30
1 sütlü şekersiz nescafe
1 kırmızı elma

Akşam ise
bol yeşillikli salata
yayla çorbası
2 dilim çavdar ekmek
et sote yemeyi düşünüyorum.

İleri saatlerde ise 1 meyve+ yoğurt(yulaf kepekli) ve sütlü nescafe içeceğim.

Kızlar çok fazla şeker krizine girersem sarellenin şekersiz çokokreminden 1 tatlı kaşığı yiyorum.. Birde ben öğünler arasında 4 saat olacak kuralını uyguluyorum(Karatay diyeti kuralı)..
İyi diyetler herkese... İrademizi koruyalım.. sağlıklı günler.

ne öğretmenisin canım? meslektaş çıktık:13:
sporumu sormuşsun... şimdilik nivea body dinamik sabahlar cd si war onu yapıyorum ama amacım slim in 6 diye bi video war kendimi ona alıştırmak...

gitme boşwer burası daha aktif... illaki gitmen gerekiyo diye bi kural yok diye biliyorum ben ama yinde de sen bilirsin tabi :)

akşam baya bi hafif geçirmişsin ben kesin doymazdım ama dayanabiliyorsan ne güzel...

haftaya başlıyorum kızlar şimdilik 1 ay sınırlama koydum. Eski günlerime geri döneceğim :)))

haftayı bekleme hemen gel

çok pahalı bence televizyonda falan göründüğü için sanırım.. daha hesaplı bi yer bulabilirsin

çok az yemişsin bence biraz yoğurt,protein eklersen öğünlerine daha hızlı kilo verebilirsin canım...

afiyet olsun cnm

nemde yediklerimi yazayım:)))

sabah:
1 haşlanmış yumurta, kaşarlı domatesli tost

ara:
2 kuru kayısı,1 ceviz

öğlen:
köfteli yeşillikli sandviç (ewden), ayran

ara:
4 keten tohumlu minik galeta

ara:
1 ceviz,1 kuru incir,yeşilçay

akşam:
1 kuru patlıcan dolması,yoğurt

2 lt su

bugün koşturmalı geçti spor yapamıcam ,akşam yemeği de zayıftı şimdiden acıktım bu gece uzun olacak mide gurultusundan uyuyamıcam kesin bi meyve yiyip çay falan içerim artık...

raporumu vereyimm :)
sabah 11:30 gibi yaptım kahvaltımı 1 dilim beyaz ekmek peynir zeytin domates
öğle 1 türk kahvesi 2 küçük elma
akşam 4 küçük yağsız mercimekli börek (sıfır yağla yaptım)
2 portakal şimdi de siyah çay içicem daha da yemem heralde

çok az yemişsin bence biraz yoğurt,protein eklersen öğünlerine daha hızlı kilo verebilirsin canım...

Kızlar önerilerinizi dikkate alıcam :)
Sabah haşlanmış yumurtanın akını değil tamamını yerim. Bir yumurtanın günlük protein ihtiyacımı karşılayacağını düşünüyorum. Zaten sabah akşam 1'er dilim kepekli ekmek ekledim, metabolizmam için. Kahvaltımda yediğim 1 kibrit kutusu peynirse beyaz peynir değil halis ezine peyniri, her akşam ya süt ya yoğurt tüketiyorum :) Korkutmayın beni daha napabilirim :))

Edebiyat öğretmeniyim bakma yazım kurallarına uymadığıma. Sen ne öğretmenisin? Ben spor yapmayı sevmiyorum yürüyüş dışında. Bir de performans belası var başımda cengaverlik yaptım şimdi oku oku bitmiyor yazılı okumak çok kolaymış bu performans yanında:)) 3 sınıf 9 var şiir defteri oluşturma, 3 sınıf 9 (dil ve anlatım) 10 tane sevdikleri sanatçının şarkısında ses olayları. Kalabalıklar da vay halime... Şimdi spor hiç yapamam. 1 yaşında oğlan da ilgi istiyor bir de büyük oğlum var 10 yaşında onunla hiç ilgilenemiyorum bile...

Ben de kuru dolma yedim. Patlıcan, biber. Benim meşhur komşulardan Antepli pek de güzel yapıyor...

Mercimek böreği nasıl yapılıyor ?

ben daha yeni üye oldum gözüm ağrıdı msj okumaktan. ben diyet yapamıyorum.illaki yiyorum. bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yazabilir mi ? beni de aranıza alınn

İllaki yeyince olmuyor maalesef. Diyetsiz de pek verilmiyor...

Maşallah ben bugün coştum ... Bugün pek verimli geçmedi maşallah sana...

Çokmuş canım bence bu kadar pahalı dr ye gerek yok...

Sağ olasın... Ben de gofret yedim bugün... 4 saat ara öğünler de içinde mi 4 saatte?

Ben bugün oldum o yüzden pek verimli değildi. Yarın da aylık gün var öğleden sonra. Kesin yerim:)) Ama çok yemem:))

Sabah: Light süt, light gevrek

Ara: Türk kahvesi şekersiz, 2 bardak şekersiz çay

Öğlen: 1 küçük tost çavdar ekmeği karışık, büyük açık çay...

Ara:Çikolatalı gofret, süt tozlu nescafe 3 şekerli(

Gelince evde ligtht sütle nescafe

Akşam : 4 tane dolma( 3 kaşık light yoğurt

Şimdi de çay içeceğim...

http://www.beslenmedestegi.com/saglik-rehberi/protein-besinler

bir yumurta insanin gunluk protein ihtiyacinin %13'unu iceriyormus. yani yedigin miktar yeterli olmayabilir.

Ama tabi boyle devam edeceksen de kendin bilirsin,
bana kalirsa karbonhidrat miktarini arttiracagina protein miktarini arttir derim. Ama ben baya sIKI bir dukanciyim, dukanla 24 kilo verdim bir sene once. 3-4 kilosunu yil icinde geri aldim, onlari vermeye calisiyorum.

bunlar cok guzel bilgiler, ben de 63 kiloyum, ama o kadar zayif durmuyor, 3-4 ay hafif tempolu yoga bile biraz toparlanmami sagladi.

agirlik calismak aslinda kadinlarin en buyuk derdi ileri yaslarda kemik erimesine de faydaliymis. o yuzden ben de calismak gerektigini dusunuyorum, sadece cardioyla daha cok kilo veriliyor ama olculer cok degismiyor, ama kas calistiran sporlar yapildiginda incelmeyi oldukca cabuk hissedebiliyosun.

ben de dukanla 8, artı hızlı incelme diyetiyle 8 vermiştim 3-4 ayda 16 kilo vermiştim...

ben de dukanla 8, artı hızlı incelme diyetiyle 8 vermiştim 3-4 ayda 16 kilo vermiştim...

hizli incelme diyeti nasil, duymamistim. faydali oldu mu sende.

ben karnimdan cok memnun degilim karin hareketi yapiyorum, ama yencek bir sey varsa ondan da yiyeyim:))

hizli incelme diyeti nasil, duymamistim. faydali oldu mu sende.

ben karnimdan cok memnun degilim karin hareketi yapiyorum, ama yencek bir sey varsa ondan da yiyeyim:))

Canım internette var gogleye yazınca çıkıyor diyetisyen aşkın yüksele ait. Dukana göre daha kolay aslında çaktırmadan ben şu an onu yapıyorum tam uyamasam da kolay ve bence uygulanabilir ve çok aç kalmıyorsun da...

Gerçi benim kilolarım hamilelik kilosuydu belki ondan da kolay vermiş olabilirim ama şu da var ben bu diyeti 4- 5 sene önce yaptığımda da yine verdiydim. Bir de 1 saat 1.5 saat yürüyordum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…