- 19 Eylül 2013
- 618
- 422
- 53
ynıBende aranıza katılmak istiyorum. Bir haftadan beri kendi çapımda diyete başladım. Üniversitedeyken çok zayıftım boyum 1,63 kilom en fazla 50ydi. Okul bitti işe başladım masa başı çalıştığım için kilo almaya başladım. 58 kiloyla evlendim. Yeni evlenincede bi 8 kilo aldım 66 oldum. Şimdi bir tane çocuğum var allahtan doğum kilom pek kalmadı şu an 68 kiloyum ama hep zayıf bi tip olduğum için halimden hiç memnun değilim. En azından bi 60 kiloya düşmek istiyorum. Televizyonda Gürkan Kubilay diye bi diyetisyen var dün onu araştırdım gitsem mi acaba diye aradım fiyat öğrendim. İlk tanışma fiyatı ve tahliller 500 TL tutuyomuş. Devamında paket satın alıyomuşsun. Verdiğin kiloları almamak için bi en az 6 aylık paket öneriyolar 2500TL. 3 aylık paket ise 1500TL. Rakamlar çok uçuk geldi bana bende şimdi kendi kendime bi deneyim bakalım dedim ne kadar zayıflıycam.
Metaboolizmamın oldukça yavaşlaması üzerine kahvaltı öğünüme 1 dilim light ekmek eklemeye karar verdim. Bugünki menüm;
9:30 - 1 elma
14:00 - 3 zeytin, 1 kibrit kutusu peynir, 1 haşlanmış yumurtanın beyazı, 1 dilim kızarmış Light ekmek, 1 kupa şekersiz çay
15:15 - 1 portakal
16:30 - 1 porsiyon ıspanak zeytinyağlı
17:30 - 18:30 yürüyüş
18:30 - 1 bardak light süt
Her şey düzene girdi fark etmedeniyi oldu iyi
Ben selvi boylu değilim maalesef.1.60 boyum. Eşim 1.88 O yüzden de tombalak olmak istemiyorum.
Ben hareket yapamıyorum yalnızca öğretmen olduğum için derste ayakta duruyorum. Çok da dolaşmadan ayakta duruyorum... Adet olmam lazımdı olmadım ve bu yüzden de tatlı istiyor canım... Bu hafta verir miyim bilmiyorum.
Buranın formatını da bilmiyorum. 59.6 oldum 59 a inersem 50-60 arasında olanlara mı yazmak gerekiyor? Motivasyon ya da kural olarak öyle mi iyi oluyor?
Teşekkür ederim bilgiler için. Spor salonuna gidiyorsun sanırım ? Ben aslında eğlenceli şeyler yapmak isterdim.Bazen müziklerde oynuyorum hoşuma gidiyor...Fotoğraf bekliyorum...
Sade bir menü olmuş... Size göre benim o kadar sıkı olmuyor sanırım bebişim yüzünden gece uykusuzluğu yorgunlukla derse gitmem zayıflatıyor. Sigaram da yok desem ondan...
akşam ne sporu yapıyorsun?
Biz bitirdik çay faslını... :))
Ben de sandım ben alıştım size kalın dedin...Sonra baktım diyorsan demişsin. Ben yazarım buraya ama kurallar varsa da uymak lazım. Baktım orada pek aktif değilmiş. Ben en iyisi yarından itibaren yemeye başlayayım ki 60 ı geçeyim...
Sabah
3 dilim kepek ekmek
4-5 zeytin + domates salatalık
beyaz peynir
yeşil çay şekersiz
öğle;
etli fasülye 1 kepçe
1 kase çorba + 2 kaşık yoğurt
akşam;
yoğurt +yulaf ezmesi
gün boyunca 2 lt su
haftaya başlıyorum kızlar şimdilik 1 ay sınırlama koydum. Eski günlerime geri döneceğim :)))
Bende aranıza katılmak istiyorum. Bir haftadan beri kendi çapımda diyete başladım. Üniversitedeyken çok zayıftım boyum 1,63 kilom en fazla 50ydi. Okul bitti işe başladım masa başı çalıştığım için kilo almaya başladım. 58 kiloyla evlendim. Yeni evlenincede bi 8 kilo aldım 66 oldum. Şimdi bir tane çocuğum var allahtan doğum kilom pek kalmadı şu an 68 kiloyum ama hep zayıf bi tip olduğum için halimden hiç memnun değilim. En azından bi 60 kiloya düşmek istiyorum. Televizyonda Gürkan Kubilay diye bi diyetisyen var dün onu araştırdım gitsem mi acaba diye aradım fiyat öğrendim. İlk tanışma fiyatı ve tahliller 500 TL tutuyomuş. Devamında paket satın alıyomuşsun. Verdiğin kiloları almamak için bi en az 6 aylık paket öneriyolar 2500TL. 3 aylık paket ise 1500TL. Rakamlar çok uçuk geldi bana bende şimdi kendi kendime bi deneyim bakalım dedim ne kadar zayıflıycam.
Metaboolizmamın oldukça yavaşlaması üzerine kahvaltı öğünüme 1 dilim light ekmek eklemeye karar verdim. Bugünki menüm;
9:30 - 1 elma
14:00 - 3 zeytin, 1 kibrit kutusu peynir, 1 haşlanmış yumurtanın beyazı, 1 dilim kızarmış Light ekmek, 1 kupa şekersiz çay
15:15 - 1 portakal
16:30 - 1 porsiyon ıspanak zeytinyağlı
17:30 - 18:30 yürüyüş
18:30 - 1 bardak light süt
Her şey düzene girdi fark etmedeniyi oldu iyi
Sabah 11.30
Çift sarılı haşlanmış yumurta
1 domates
1 kibrit kutusu peynir
2 dilim çavdar ekmeği
3 zeytin
Öğlen saat 16 30
1 sütlü şekersiz nescafe
1 kırmızı elma
Akşam ise
bol yeşillikli salata
yayla çorbası
2 dilim çavdar ekmek
et sote yemeyi düşünüyorum.
İleri saatlerde ise 1 meyve+ yoğurt(yulaf kepekli) ve sütlü nescafe içeceğim.
Kızlar çok fazla şeker krizine girersem sarellenin şekersiz çokokreminden 1 tatlı kaşığı yiyorum.. Birde ben öğünler arasında 4 saat olacak kuralını uyguluyorum(Karatay diyeti kuralı)..
İyi diyetler herkese... İrademizi koruyalım.. sağlıklı günler.
Kızlar o lahana suyunu içemedim çok kötü
hala cok az ki bu, ac kalinca ilk basta cok hizli gidiyo ama sonra duruyo kilo verme. boyle bir tempoyu kac gun surdurebilirsin ki.
bizim bir arkadas vardi, aerobik sporlari cok severdi, hani su nefes nefese kaldigin, ama kiz kilo fazlasini bi turlu veremiyodu, diyetisyen demis, artik spor yaparken kaslarini yakiyomus, yemedigi icin, o nedenle metabolizmasi daha da yavasliyomus.
çok az yemişsin bence biraz yoğurt,protein eklersen öğünlerine daha hızlı kilo verebilirsin canım...
ne öğretmenisin canım? meslektaş çıktık:13:
sporumu sormuşsun... şimdilik nivea body dinamik sabahlar cd si war onu yapıyorum ama amacım slim in 6 diye bi video war kendimi ona alıştırmak...
gitme boşwer burası daha aktif... illaki gitmen gerekiyo diye bi kural yok diye biliyorum ben ama yinde de sen bilirsin tabi :)
akşam baya bi hafif geçirmişsin ben kesin doymazdım ama dayanabiliyorsan ne güzel...
haftayı bekleme hemen gel
çok pahalı bence televizyonda falan göründüğü için sanırım.. daha hesaplı bi yer bulabilirsin
çok az yemişsin bence biraz yoğurt,protein eklersen öğünlerine daha hızlı kilo verebilirsin canım...
afiyet olsun cnm
nemde yediklerimi yazayım:)))
sabah:
1 haşlanmış yumurta, kaşarlı domatesli tost
ara:
2 kuru kayısı,1 ceviz
öğlen:
köfteli yeşillikli sandviç (ewden), ayran
ara:
4 keten tohumlu minik galeta
ara:
1 ceviz,1 kuru incir,yeşilçay
akşam:
1 kuru patlıcan dolması,yoğurt
2 lt su
bugün koşturmalı geçti spor yapamıcam ,akşam yemeği de zayıftı şimdiden acıktımbu gece uzun olacak mide gurultusundan uyuyamıcam kesin bi meyve yiyip çay falan içerim artık...
raporumu vereyimm :)
sabah 11:30 gibi yaptım kahvaltımı 1 dilim beyaz ekmek peynir zeytin domates
öğle 1 türk kahvesi 2 küçük elma
akşam 4 küçük yağsız mercimekli börek (sıfır yağla yaptım)
2 portakal şimdi de siyah çay içicem daha da yemem heralde
ben daha yeni üye oldum gözüm ağrıdı msj okumaktan. ben diyet yapamıyorum.illaki yiyorum. bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yazabilir mi ?beni de aranıza alınn
Sabah
3 dilim kepek ekmek
4-5 zeytin + domates salatalık
beyaz peynir
yeşil çay şekersiz
öğle;
etli fasülye 1 kepçe
1 kase çorba + 2 kaşık yoğurt
akşam;
yoğurt +yulaf ezmesi
gün boyunca 2 lt su
Bende aranıza katılmak istiyorum. Bir haftadan beri kendi çapımda diyete başladım. Üniversitedeyken çok zayıftım boyum 1,63 kilom en fazla 50ydi. Okul bitti işe başladım masa başı çalıştığım için kilo almaya başladım. 58 kiloyla evlendim. Yeni evlenincede bi 8 kilo aldım 66 oldum. Şimdi bir tane çocuğum var allahtan doğum kilom pek kalmadı şu an 68 kiloyum ama hep zayıf bi tip olduğum için halimden hiç memnun değilim. En azından bi 60 kiloya düşmek istiyorum. Televizyonda Gürkan Kubilay diye bi diyetisyen var dün onu araştırdım gitsem mi acaba diye aradım fiyat öğrendim. İlk tanışma fiyatı ve tahliller 500 TL tutuyomuş. Devamında paket satın alıyomuşsun. Verdiğin kiloları almamak için bi en az 6 aylık paket öneriyolar 2500TL. 3 aylık paket ise 1500TL. Rakamlar çok uçuk geldi bana bende şimdi kendi kendime bi deneyim bakalım dedim ne kadar zayıflıycam.
Sabah 11.30
Çift sarılı haşlanmış yumurta
1 domates
1 kibrit kutusu peynir
2 dilim çavdar ekmeği
3 zeytin
Öğlen saat 16 30
1 sütlü şekersiz nescafe
1 kırmızı elma
Akşam ise
bol yeşillikli salata
yayla çorbası
2 dilim çavdar ekmek
et sote yemeyi düşünüyorum.
İleri saatlerde ise 1 meyve+ yoğurt(yulaf kepekli) ve sütlü nescafe içeceğim.
Kızlar çok fazla şeker krizine girersem sarellenin şekersiz çokokreminden 1 tatlı kaşığı yiyorum.. Birde ben öğünler arasında 4 saat olacak kuralını uyguluyorum(Karatay diyeti kuralı)..
İyi diyetler herkese... İrademizi koruyalım.. sağlıklı günler.
Kızlar önerilerinizi dikkate alıcam :)
Sabah haşlanmış yumurtanın akını değil tamamını yerim. Bir yumurtanın günlük protein ihtiyacımı karşılayacağını düşünüyorum. Zaten sabah akşam 1'er dilim kepekli ekmek ekledim, metabolizmam için. Kahvaltımda yediğim 1 kibrit kutusu peynirse beyaz peynir değil halis ezine peyniri, her akşam ya süt ya yoğurt tüketiyorum :) Korkutmayın beni daha napabilirim :))
Hanımlar ben internette bu zayıflama işini çok araştırıyorum. Bayanlar ağırlık çalışmaya karşı ve bende öyleydim. Ama ben şuan ağırlık çalışıyorum, Hocamla enine boyuna oturup konuştuk... Sizlerle paylaşmak istedim.
1** önemli olan tartıda çıkan rakamsal ağırlık değil. Boyunuza göre vücudunuzda ki kas ve yağ oranına bakılmalı dedi...
2** spor merkezinde aynı boyda olan 2 bayanı bana gösterdi. Bir tanesi baya fit ince , diğeri daha kilolu ve vücut yağlı yani kilolu duruyor. Sence kiloları kaç diye bana sordu.
Doğal olarak ince ve fit olanın daha az kilodadır olduğunu söyledim, yanlış dedi.
İnce fit olan bayan 3 ay önce buraya başladı 57 kgydi şuan 64 kg dedi.. Diğeri de 1. ayında ve 60 kg şuan yani aralarında 4 kg var ve fit olan bayan daha ince zarif.. hoca ded ki , zayıf olan kas yaptı dedi o yüzden daha sıkı ve fit ama daha ağır, kaslı vücut daha ağırdır unutma dedi
3**Birde dedi ki; vücudun kas yapması daha iyi , çünkü 1 kilo kas, günde 100 kalori extra yakar dedi..
4** nette gördüğünüz gibi erkeksi kaslı bayan vücutlarına bakmayın dedi.Onlar ilaç vs alıyorlar , o hale normalde gelmek bir bayan yada erkek olsun mümkün değil dedi
5** Benim spor salonunda 1 ayım doldu ağırlık ve 700 gr gibi bir şey vermişim ama 2 kilo yağ yakmışım ve 3 kilo kas almışım beni görenler diyor ki bacakların, belin çok incelmiş sanki 2-3 kg vermişsin gibi Sadece sizlerle paylaşmak istedim
Bu arada fotoğraflarımı koyucam, 1 ay sonra ve 2 ay sonra yine koyucam aradaki fark bakalım nasıl olacak..
Bu akşam 1 saat tempolu yürüyüşe devam
http://www.beslenmedestegi.com/saglik-rehberi/protein-besinler
bir yumurta insanin gunluk protein ihtiyacinin %13'unu iceriyormus. yani yedigin miktar yeterli olmayabilir.
Ama tabi boyle devam edeceksen de kendin bilirsin,
bana kalirsa karbonhidrat miktarini arttiracagina protein miktarini arttir derim. Ama ben baya sIKI bir dukanciyim, dukanla 24 kilo verdim bir sene once. 3-4 kilosunu yil icinde geri aldim, onlari vermeye calisiyorum.
bunlar cok guzel bilgiler, ben de 63 kiloyum, ama o kadar zayif durmuyor, 3-4 ay hafif tempolu yoga bile biraz toparlanmami sagladi.
agirlik calismak aslinda kadinlarin en buyuk derdi ileri yaslarda kemik erimesine de faydaliymis. o yuzden ben de calismak gerektigini dusunuyorum, sadece cardioyla daha cok kilo veriliyor ama olculer cok degismiyor, ama kas calistiran sporlar yapildiginda incelmeyi oldukca cabuk hissedebiliyosun.
ben de dukanla 8, artı hızlı incelme diyetiyle 8 vermiştim 3-4 ayda 16 kilo vermiştim...
hizli incelme diyeti nasil, duymamistim. faydali oldu mu sende.
ben karnimdan cok memnun degilim karin hareketi yapiyorum, ama yencek bir sey varsa ondan da yiyeyim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?